Command & Conquer:Tiberian Wars

سلام
امروز میخاستم محبوب ترین بازی تو سبک استراتژیک رو که قرار نسخه جدیدش بیاد معرفی کنم
به جرئت میتونم بگم که یک شاهکار بزرگ خواهد بود مثل نسخه های قبلش:cheesygri
بله Command & Conquer:Tiberian Wars
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date:
US: 2007
ناشر بازی شرکت Electronic Arts خودمون است
گرافیک بازی واقعا رفته بالا خیلی عالی شده بی نظیر است
هنوز تاریخ دقیق نگفتن برای انتشار بازی ولی به احتمال زیاد اویل سال 2007 خواهد آمد
من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم
اینم از ترایلر بازی
Downloadحجم 14.6 MB

اینم یه چند تا شات زیبا از بازی برید ببینید هر کی ببینه میره تو کف بازی
کیفیت عکسها خیلی بالاست حیفم اومد کمش کنم یه کم دیر میان ولی ارزشش رو داره

Patch 1.03 Released

Version 1.03 Patch Notes - March 30, 2007

=========================================

BUG FIXES

--Fixed an error that caused players to experience unexpected disconnections and freezes while in online lobbies and Automatch search.

--Fixed an error that prevented players in online lobbies from chatting globally after sending private messages to other players

Download Now
Download Now

اقا اگه کسی اینترنت ای دی اس ال هم داشته باشه بازی یه جایی داره تو منو خارج از بازی یعنی قبل از اینکه وارد بازی بشی اگه به اینترنت وصل باشی برات خودش هرچی هست دانلود میکنه بعد خودش نصب میکنه رو بازی

خوب بازی رو امروز گرفتم ..مرحله تمرینی رو رفتمو بازی اصلی رو با GDI شروع کردم... تنظیمات گرافیکی بازی هم تقریبا بین متوسط و بالا قرار دارن...بدون aa حدود 25 تا 30 فرم دارم...

از بازی خیلی خوشم اومد..خیلی خوش ساخت به نظر میرسه و گیم پلیش جالب هست...صدا گذاریش تقریبا عالی هست....گرافیکش هم که حرف نداره فقط سیستم خوف میخاد_ که من ندارم)

حالا همین 5 تا عکس رو داشته باشید تا من بیشتر بازی کنم و عکس های بیشتری بذارم ;)

يك نكته جالب هم بگم وقابل توجه جواتي مخصوصا:biggrin1:
اگه شما خر ترين سيستم دنيار رو هم داشته باشيد بيشتر از 30 فريم تو اين بازي نمگيريد چون خود اين بازي اينطوري طراحي شده ميتونيد بنچ ماركاشو تو گيم اسپات ببينيد يعني 25 يا 30 فريم جواد در سطح عالي قرار داره
چون خودم با فرپس امتحان كرد تنظيمات رو گذاشتم Low RE800*600 دقيقا 30 فريم داد تنظيمات رو فول كردم رز 1280 باز هم همون 30 فزيم
باگهاي بازي امروزي واقعا دارن بو گند ميدن:biggrin1: :baby:
اينم لينك گيم اسپات خودتون نگاه كنيد
http://www.gamespot.com/features/6168067/p-2.html

خوب بازی رو امروز گرفتم ..مرحله تمرینی رو رفتمو بازی اصلی رو با GDI شروع کردم... تنظیمات گرافیکی بازی هم تقریبا بین متوسط و بالا قرار دارن...بدون aa حدود 25 تا 30 فرم دارم...

از بازی خیلی خوشم اومد..خیلی خوش ساخت به نظر میرسه و گیم پلیش جالب هست...صدا گذاریش تقریبا عالی هست....گرافیکش هم که حرف نداره فقط سیستم خوف میخاد_ که من ندارم)

حالا همین 5 تا عکس رو داشته باشید تا من بیشتر بازی کنم و عکس های بیشتری بذارم ;)
اه پس چرا سایه ساختمونها دیده نمیشه؟
31.gif
24.gif
مال من هم این مشکل رو داره!! ولی من در تریلری که از این بازی دیدم روی سایه ها خیلی خوب کار شده بود!!!!:confused:

خوب برو تو تنظیمات گرافیکی shadow رو بزار رو level 3 یا 4 همه چی سایه دار میشه
خود بازی من رو یاده red arlert 2 تو ps1 میندازه امتیاز 9 از گیم اسپات حقشه واقعا روش کار شده

يك نكته جالب هم بگم وقابل توجه جواتي مخصوصا:biggrin1:
اگه شما خر ترين سيستم دنيار رو هم داشته باشيد بيشتر از 30 فريم تو اين بازي نمگيريد چون خود اين بازي اينطوري طراحي شده ميتونيد بنچ ماركاشو تو گيم اسپات ببينيد يعني 25 يا 30 فريم جواد در سطح عالي قرار داره
چون خودم با فرپس امتحان كرد تنظيمات رو گذاشتم Low RE800*600 دقيقا 30 فريم داد تنظيمات رو فول كردم رز 1280 باز هم همون 30 فزيم
باگهاي بازي امروزي واقعا دارن بو گند ميدن:biggrin1: :baby:
اينم لينك گيم اسپات خودتون نگاه كنيد
http://www.gamespot.com/features/6168067/p-2.html
ولی من که چیزی به نام افت فریم در بازی حس نمی کنم!!!:cheesygri;)

ه پس چرا سایه ساختمونها دیده نمیشه؟
من هیچ وقت گرافیک واسم مهم نیست!!!
شاید باور نکنی و الان که پست شما رو دیدم روفتم بازی رو نگاه کردم دیدم آره سایه نداره!!!
واسه من مهم گیم پلی هست ;)

خداییش بازی با حالی شده . دموهاشم که اخرشه ;) . من دیشب گرفتمش . سیستم من هم :
VGA : 6200 256
CPU : 2.4
Ram : 1GB
با سیستم من هم medium به راحتی اجرا میشه . هر کسی این بازی رو نگرفته حتما بره بگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or