Command & Conquer:Tiberian Wars

سلام
امروز میخاستم محبوب ترین بازی تو سبک استراتژیک رو که قرار نسخه جدیدش بیاد معرفی کنم
به جرئت میتونم بگم که یک شاهکار بزرگ خواهد بود مثل نسخه های قبلش:cheesygri
بله Command & Conquer:Tiberian Wars
Published by: Electronic Arts
Developed by: EA Los Angeles
Genre: Real-Time Strategy
Release Date:
US: 2007
ناشر بازی شرکت Electronic Arts خودمون است
گرافیک بازی واقعا رفته بالا خیلی عالی شده بی نظیر است
هنوز تاریخ دقیق نگفتن برای انتشار بازی ولی به احتمال زیاد اویل سال 2007 خواهد آمد
من که بی صبرانه منتظر این بازی هستم
اینم از ترایلر بازی
Downloadحجم 14.6 MB

اینم یه چند تا شات زیبا از بازی برید ببینید هر کی ببینه میره تو کف بازی
کیفیت عکسها خیلی بالاست حیفم اومد کمش کنم یه کم دیر میان ولی ارزشش رو داره

کدوم ناراحتی نه بابا من ناراحت نمی شم هر طور که راحتید
23.gif
242.gif
(فکر کنم شما کلمه پرو رو پر رو تلفظ کردید؟!
169.gif
)
سر فرصت براتون عکس هم میذارم لی حالا نمی شه برای اینکه موقعیت مناسب نیست
173.gif

آخرین ویرایش:
VGA:64 Radeon 9000
Ram:512
Cpu:2.4
من فقط تنها مشکلی که با بازی دارم اینه که سایه اجسام دیده نمیشه. AA هم فعالش کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد رو 768*1024
REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:

· OS: Windows XP, Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)

· CPU (Single Core): Intel P4 2.0 GHz or AMD Athlon 2000+ for
Windows XP / Intel P4 2.2 GHz or AMD Athlon 2200+ for Windows
Vista

· RAM: 512 MB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista

· Disk Drive: 8X or faster DVD-ROM drive

· Hard Drive: 6 GB or more of free space

· Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 4+ or ATI Radeon 8500+
for Windows XP / NVIDIA GeForce 6100+ or ATI Radeon 9500+ for
Vista (Note: ATI Radeon 9200 and 9250 PCI, NVIDIA GeForce 4 MX
cards not supported)

· Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista, Intel
P4 2.6 GHz CPU or equivalent, or multi-core CPU, required)

· Multiplayer: 2 to 8 players with optional voice support,
network or Internet connection required (Cable, DSL, or faster
connection)

Note: While you will be able to play Command & Conquer 3 Tiberium
Wars with the specifications above, play experience may improve
if you have additional RAM above the requirement. Please refer
to the section on Optimizing Graphical Performance in this ReadMe
file for more information.

سلام به تمام طرفداران :love: Command & Conquer 3 : Tiberium Wars

در مورد اجراي بازي روي سيستم Hashem جان البته با توجه به كارت گرافيك ايشون ، راستش منم تعجب كردم . البته اين موضوع كيفيت بالاي كار طراحان و برنامه نويسان بازيرو ثابت ميكنه و همون طور كه تو پست قبلي خدمتتون عرض كردم اين بازي با اكثر سيستم ها قابل اجراست :cheesygri .
راستي من بازيرو با Windows Vista Unlimited 64Bit هم اجرا كردم به اين علت كه تاثير DirectX10 رو بر روي اين بازي ببينم . تنها تغييراتي كه در اين حالت به چشم ميومد عبارت بودند از : شفافيت بيشتر كريستالهاي تايبريوم ، طبيعي تر شدن انفجارها ، طبيعي تر شدن واكنشها و حركات واحد هاي نظامي ، طبيعي تر شدن جلوه هاي طبيعي مثل آب و بلند شدن خاك به هوا و ... ، اجراي سريعتر بازي نسبت به Windows XP ، بارگذاري (Loading) هاي كوتاه تر ، خروج سريعتر از بازي نسبت به Windows XP ، انهدام طبيعي تر ساختمانها و تجهيزات و كلي تغيير جزئي در گرافيك بازي كه به زور به چشم مياد . در كل ميخواستم بگم كه فعلاً از امكانات DX10 در بازي ها به طور كامل استفاده نخواهد شد و فكر كنم كه تنها بازي كه از تمام ويژگي هاي DX10 به طور كامل پشتيباني ميكنه همون Crysis خواهد بود و تا زمان انتشار اون بازي كارتهاي گرافيكي كه از DX10 پشتيباني ميكنند و همچنين Windows Vista فراگير خواهند شد .

در ضمن طبق آخرين اخبار اولين بازي استراتژي كه از DX10 به طور كامل پشتيباني خواهد كرد نسخه ي استراتژي بازي محبوب :love: HALO خواهد بود كه تحت عنوان HALO Wars منتشر خواهد شد .

در ضمن اگر از عاشقان بازي HALO هستيد و اطلاعات بيشتري در مورد نسخه ي استراتژي اين بازي مي خواهيد من در خدمتتون هستم . :cheesygri

فعلاً خدانگهدار . :love:

تنها تغييراتي كه در اين حالت به چشم ميومد عبارت بودند از : شفافيت بيشتر كريستالهاي تايبريوم ، طبيعي تر شدن انفجارها ، طبيعي تر شدن واكنشها و حركات واحد هاي نظامي ، طبيعي تر شدن جلوه هاي طبيعي مثل آب و بلند شدن خاك به هوا و ... ، اجراي سريعتر بازي نسبت به Windows XP ، بارگذاري (Loading) هاي كوتاه تر ، خروج سريعتر از بازي نسبت به Windows XP ، انهدام طبيعي تر ساختمانها و تجهيزات و كلي تغيير جزئي در گرافيك بازي كه به زور به چشم مياد:love:

تنها !!! چقدر كم تغيير ميكنه !!!

نه کرک نداره بازی هم ایمیج نداره راحت نصب میشه اره نصبش هم دو مرحله هست وقتی دی وی دی اول نصب میشه میگه دیویدی دوم رو بزار بعدشم نصب میشه

آمروز گرفتم
من واقعا از بازی های استراتژی بدم میاد ولی این یه شاهکاره
توصیه میکنم اول آموزشی بازی رو انجام بدید مثلا بعضی از افراد گروه متونند با استفاده از یه گزینه از این ور دریاچه به اونور دریاچه بپرند بازیشو حتما بگیرید حتی اگه از این سبک خوشتون میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or