Fantastic Four هم دنبال کردن داره؟!این کامیک کان که داره برگزار میشه چقدر خبر میاد بیرون ازش:d
مثل الان که انگار چهار شگفت انگیز میگن میخواد کنسل شه کمیکش)x مثلا ما دنبال میکردیما:d
ظاهرا ریبوته. محوریت داستان هم روی سه تا کرکتر روی کاور هست.Fantastic Four هم دنبال کردن داره؟!![]()
![]()
قضیه این Civil War چیه؟!میخوان همون قبلی رو به نوعی ریبوت کنن یا کلهم یه ماجرای جدید هست؟
مارول تاریخ انتشار رو تابستون 2015 اعلام کرده همزمان با اونجرز 2 !Fantastic Four هم دنبال کردن داره؟!![]()
![]()
قضیه این Civil War چیه؟!میخوان همون قبلی رو به نوعی ریبوت کنن یا کلهم یه ماجرای جدید هست؟

این همون لباسه نیست که تونی استارک برای پیتر ساخته ؟!Civil War هم تیزرش جالبه. من احساس میکنم اسپایدر من رو گرفتن هرکدوم دارن از یه طرف میکشن تا از وسط کنده شه
بنظر من دارن سر مردعنکبوتی دعوا میکننCivil War هم تیزرش جالبه. من احساس میکنم اسپایدر من رو گرفتن هرکدوم دارن از یه طرف میکشن تا از وسط کنده شه

چرا خودشه. Iron Suite هستاین همون لباسه نیست که تونی استارک برای پیتر ساخته ؟!

سر قضیه Negan میتونستن خیلی خفن داستان رو تموم کنن، بعد مثلا چند وقت دیگه تو یه جای دیگه از همون دنیای اصلی ادامه بدن، ولی خب به نظرم خرابش کردنوسط بحث civil war و ....
من امروز walking dead 132 رو هم خوندم،واقعا دلیلی نمیبینم ادامش بدمخیلی تکراری شده.......
یه villain جدید معرفی میکنن،20-30 قسمت باهاش میجنگن،بعد 4-5 قسمت توی صلح و صفا زندگی میکنن،دوباره یه villain جیدد ظاهر میشه و ......
من که به شخصه خسته شدمسر قضیه Negan میتونستن خیلی خفن داستان رو تموم کنن، بعد مثلا چند وقت دیگه تو یه جای دیگه از همون دنیای اصلی ادامه بدن، ولی خب به نظرم خرابش کردنمن که از قسمت 129 به بعد تصمیم گرفتم فعلا ادامه ندم
![]()

مومن لینکش رو P.M کن بی زحمت![]()
دو شماره است که به صورت کامل منتشر شده. فیلمش هم باید دید:d