Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
آرک Futures End هم شروع شد. داستانش یه فلش فوروارد پنج ساله اس به آینده ی اکثر شخصیت های DC . بتمن با Riddler همدست شده. Green Arrow مرده. بلک لنترن ها برگشتن. سوپرمن ناپدید شده و قدرت هاش به یه سری آدمای عادی رسیده...
از بین همه ی کمیک هایی که جزو ایونتِ Futures End بودن گرین اررو از همه بهتر بود. و بعد گرین لنترن به نظرم. یه سری شونم از همین شماره اول به شدت چرت و پرت بودن. از جمله Grayson ، Aquaman , Earth2 و....
===
Death of wolverine هم بالاخره شروع شد که شماره اولش نسبت به هایپی که شده بود نسبتا خوب بود. میشه امیدوار بود یه مرگ خوب برا لوگان بنویسن

چطوری دقیقا؟:|
بعد از همه آسیب هایی که تو مدت طولانی به استخون های ولورین رسیده، که مهمترینش ناکازاکی و بمب اتم بود دیگه سیستم healing factor اش کار نمیکنه. هربار که از پنجه هاش استفاده کنه باید دستشو بخیه بزنه و ضدعفونی کنه وگرنه با اون همه باکتری که داخل بدنش میشه دچار عفونت میشه و میمیره. پس دیگه از اونا هم نمیتونه استفاده کنه.
این وسط یه عده از خدا بی خبر تصمیم میگیرن بکشنش

کمیک و شخصیت هاش سوپر هیرویی معدوفش کلا نه انتها دارن و نه ابتدا ! البته ابتدا دارن ولی خو انقدر مضحک هست بعضیاشون که قابل خوندن نیست !

پس کلا دنبال ابتدا و انتها نباشید ! تو اینترنت سرچ کنید و بهترین هاشون رو دانلود کنید !

سری ولورین رو بخوایم بخونیم چطوری ترتیب کمیک هاش؟
اگه بخوای ترتیبی شروع کنی باید از Wolverine battles the hulk و سری قدیمی شروع کنی که اولین نمایش ولوورینه و خیلی قدیمیه (دهه هفتاد اگه اشتباه نکنم) و drawing هاش هم زیاد جذاب و جالب نیست و به سختی گیر میاد
بهترین کار شروع از Wolverine Origin از Paul Jenkins که رویه Civil war هم کار کرده بود و اصل ماجرا دستت میاد ، Weapon X هم اگه گیر بیاری خیلی خوبه ، Uncanny X-Men که دیگه ماجراهای آشنایییش با Xavier و بر وبچ X-Men هستش بعدشم Wolverine Vol.2 و Evolution و Enemy of the State و Get Mystique و آخر از همه هم Old man Logan رو بخون ، خیلی دیگه هم هستن که راستش رو بخوای به نظرم مضخرفن مثل Logan و Go to hell و نکته انحرافی توی داستان ایجاد میکنن ( اینا پیشنهاد من بود باز دوستان بهتر میدونن :d)

من که خیلی وقته دنبال نمیکنم ولی مگه Healing Factor رو از دست نداده بود؟ پس راحته دیگه کارشون:d

من خیلی وقته دنبال نمی کنم کمیک هاشو:| آخرین بار یادمه که یه عده بودن تو سری ولورین که می خواستن بکشنش، ولی موفق نشدن. همشون هم یه قربانی توسط هرج و مرجایی که ولورین درست کرده بود داده بودن، بعد شکمی مارول زد تو یه خط دیگه:|

Definition of the word "Bada$s"

Viking Batman !

xw8iahwjea21vrvcxvcij.jpg

آخرین ویرایش:
در راستای مرگ Wolverine، این قضیه مرگ کاراکترهای کمیکی هرچقدر که جذابیت داره و برای طرفدارهای اون کاراکترها جالب هست، از اون طرف یه حس احمقانه ای داره! :دی چون 99% بروبچ بعد از چند وقت با بهانه های مختلف برمیگردن و میرن سراغ کار و زندگیشون. یعنی آدم مطمئن هست وقتی Wolverine میمیره، چند ماه بعد دوباره از اعماق جهنم یا دروازه های فلان سیاهچال که زمان-مکان توش بهم ریخته میاد بیرون! :دی برای همین تأثیرگذاری مرگ ها کم میشه.

Definition of the word "Bada$s"

Viking Batman !

xw8iahwjea21vrvcxvcij.jpg
من عاشق این ریشش هستم! :دی

شماره اول Batman: Futures End هم اومد و نسبت به بقیه ی FE ها مخصوصا Detective Comics: Futures End خیلی بهتر بود.
Batgirl: Futures End هم عالی بود. فعلا این دوتا کاملا ارزش خوندن رو دارن.

شماره اول Batman: Futures End هم اومد و نسبت به بقیه ی FE ها مخصوصا Detective Comics: Futures End خیلی بهتر بود.
Batgirl: Futures End هم عالی بود. فعلا این دوتا کاملا ارزش خوندن رو دارن.

در نگاه اول فکر می کنی در این حالتن: :دی، ولی کمی بیشتر که نگاه می کنی:|

کسی میدونه این کتاب Mute که نویسندش Duncan Jones کارگردان فیلم Moon و World of Warcraft ـه رو از کجا میشه پیدا کرد؟ هرچی سرچ میکنم برا دانلود پیداش نمیکنم!

ویرایش : مثل اینکه هنوز منتشر نشده اصلاً!

آخرین ویرایش:
بعد از انتشار دو قسمت از چهار قسمت کمیک Death of wolverine که تا آخر ماه سپتامبر قرار بود تمام شود قسمت سه و چهار کمیک به تاخیر افتاد .:|:(

قرار هست قسمت های سه و چهار کمیک به ترتیب در 1 اکتبر و قسمت چهار بعد از یه هفته 8 اکتبر منتشر شود!:|

bq68mx0jq6yqia0h8hln.jpg

امیدوارم یه پایان خوب برای ولورین بدن بیرون!:((

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or