Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
تتسویا نومورا (خالق سری بازی Kingdom Hearts و کلا یکی از کله گنده های سری FF :-" میشناسیدش همه دیگه:-" ) یک عدد "بتمن" برای Square Enix و DC Comics طراحی نموده و قراره اکشن فیگورش بیاد! :-"

هیچی دیگه! :-" اگر قرار بود بتمن شرقی باشه،این شکلی میشد:-" :d

---
این چند روز که Comic Con میباشد،خبرهاش رو برای خودتون پوشش نمیدید؟ :-" یحتمل خبرای زیادی بیاد از کمیک ها :d

ایول ایول خوب زدن نابود کردن طراح این اسپایدرمن رو ! از همون اول هم من کلا با طراح های سری های جدید Spidey مشکل داشتم ! البته بگذریم خیلی وقته دیگه نمیخونم کمیک هاش رو چون واقعا ارزش وقت گذاشتن نداره !

re9et33x1dlcyy0zcjiv.jpg

برنده های Eisner هم مشخص شد و مثل سال قبل بیشتر جایزه ها به Saga رسید. Hawkeye هم درکنار تمام کمیک های مارول تنها مجموعه ای بود که جایزه گرفت ( بهترین تک شماره ی سال برا مت فرکشن و بهترین طراح جلد برا دیوید آجا)
اسکات اسنایدر هم برا The Wake جایزه گرفت.

برنده های Eisner هم مشخص شد و مثل سال قبل بیشتر جایزه ها به Saga رسید. Hawkeye هم درکنار تمام کمیک های مارول تنها مجموعه ای بود که جایزه گرفت ( بهترین تک شماره ی سال برا مت فرکشن و بهترین طراح جلد برا دیوید آجا)
اسکات اسنایدر هم برا The Wake جایزه گرفت.

طراح و داستان رو بازم Brian.KV و Fiona Staples بردن ؟ :d

جقدر این SAGA خوبه :x

بزرگواران یه چندتا کمیک خوب برای شروع معرفی کنید و یه سایت خوب هم برای دانلود کمیک.
راستی این قسمت دوم کمیک Inhuman رو کسی میدونه کی میاد؟

این کمیک Bodies که شماره اولش هفته اخر جولای در اومد هم به نظر چیز خوبی میاد. مینی کمیک هست و برا کسایی که یه داستان جمع و جور کوتاه میخوان مناسبه. شماره اولش خیلی خوب بود.
داستانش به نظر چیز جدیدی میاد و توئیست قسمت اولش عالی بود + شخصیت هاش.

عزیزان من یکم مشکل داشتم نرسیدم کمیک بخونم ، آخرین کمیکی که خوندم HAWKEYE اون قسمتش بود که برادرش میاد ، شماره 12 باید باشه ؟ دقیقا چندتا دیگه ـش اومده ؟ کمیک اکشن و دارک و جالب چیزی سراغ دارید ؟ جادویی بود یا زامبیی یا هرچی مهم نیست:دی ! خوب باشه فقط ...

این کمیک The Unwritten: Apocalypse رو اگه هنوز نخوندید حتما در اولین فرصت بخونید. هفت شمارش اومده ( بجز ولوم 1 ) که همشون عالین.

آخرین ویرایش:
آقا این کمیک های X-Men رو از کجا میشه شروع کرد به خوندن که زیاد پیچیده و گنگ نباشه و دیگه بشه تا آخر ادامه داد؟ :دی یعنی یکی که نخواد از 50 سال پیش (!) شروع کنه، توی سال های اخیر بهترین نقطه شروعش کجا هست؟ یه سرچی کردم و هر سایتی کلی پیشنهاد داده و آدم گم و گور میشه! :|

آقا این کمیک های X-Men رو از کجا میشه شروع کرد به خوندن که زیاد پیچیده و گنگ نباشه و دیگه بشه تا آخر ادامه داد؟ :biggrin1: یعنی یکی که نخواد از 50 سال پیش (!) شروع کنه، توی سال های اخیر بهترین نقطه شروعش کجا هست؟ یه سرچی کردم و هر سایتی کلی پیشنهاد داده و آدم گم و گور میشه! :|

به نظرم All-New X-Men که Bendis مینویسه و سی شمارش در اومده انتخاب خوبی باشه. اگه دنبال مجموعه ای هستی که زیاد قدیمی نباشه و با یه سری توضیحات سریع بره سر اصل مطلب، این خوبه.

آقا این کمیک های X-Men رو از کجا میشه شروع کرد به خوندن که زیاد پیچیده و گنگ نباشه و دیگه بشه تا آخر ادامه داد؟ :دی یعنی یکی که نخواد از 50 سال پیش (!) شروع کنه، توی سال های اخیر بهترین نقطه شروعش کجا هست؟ یه سرچی کردم و هر سایتی کلی پیشنهاد داده و آدم گم و گور میشه! :|

به نظرم بشین از قدیم الایام بخون که چه شاهکار ها رو که از دست نمی دی اگه این کار رو نکنی:دی

این Tiny Titans: Return to the Treehouse انقدر خوب و کیوته که من فشارم می افته در حین خوندن. :ی
یکی از بهترین کمیک های در حال انتشار DC هست. بی نهایت feel good و fresh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or