Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
این کامیک کان که داره برگزار میشه چقدر خبر میاد بیرون ازش:d

مثل الان که انگار چهار شگفت انگیز میگن میخواد کنسل شه کمیکش)x مثلا ما دنبال میکردیما:d

این کامیک کان که داره برگزار میشه چقدر خبر میاد بیرون ازش:d

مثل الان که انگار چهار شگفت انگیز میگن میخواد کنسل شه کمیکش)x مثلا ما دنبال میکردیما:d
Fantastic Four هم دنبال کردن داره؟! :-" :دی
قضیه این Civil War چیه؟! :دی میخوان همون قبلی رو به نوعی ریبوت کنن یا کلهم یه ماجرای جدید هست؟

تیم Hawkeye هم که عوض شد و فرکشن رفت. اتفاقی که به هرحال دیر یا زود باید می افتاد. ولی من هنوز امادگی شو نداشتم :d
====
Civil War هم تیزرش جالبه. من احساس میکنم اسپایدر من رو گرفتن هرکدوم دارن از یه طرف میکشن تا از وسط کنده شه

Fantastic Four هم دنبال کردن داره؟! :-" :دی
قضیه این Civil War چیه؟! :دی میخوان همون قبلی رو به نوعی ریبوت کنن یا کلهم یه ماجرای جدید هست؟
مارول تاریخ انتشار رو تابستون 2015 اعلام کرده همزمان با اونجرز 2 !:دی و هیچ توضیحی درباره کمیک نداده !8-|
حتی نویسندش و طراحش هم مشخص نشده ! خدا کنه مارک میلر و استیون مک نیون تو این کار باشند !:|

Civil War هم تیزرش جالبه. من احساس میکنم اسپایدر من رو گرفتن هرکدوم دارن از یه طرف میکشن تا از وسط کنده شه
این همون لباسه نیست که تونی استارک برای پیتر ساخته ؟!
yahoo_65.gif

بنظر من دارن سر مردعنکبوتی دعوا میکنن:|:دی
این همون لباسه نیست که تونی استارک برای پیتر ساخته ؟!
چرا خودشه. Iron Suite هست:x

وسط بحث civil war و ....
من امروز walking dead 132 رو هم خوندم،واقعا دلیلی نمیبینم ادامش بدم :| خیلی تکراری شده.......
یه villain جدید معرفی میکنن،20-30 قسمت باهاش میجنگن،بعد 4-5 قسمت توی صلح و صفا زندگی میکنن،دوباره یه villain جیدد ظاهر میشه و ......

وسط بحث civil war و ....
من امروز walking dead 132 رو هم خوندم،واقعا دلیلی نمیبینم ادامش بدم :| خیلی تکراری شده.......
یه villain جدید معرفی میکنن،20-30 قسمت باهاش میجنگن،بعد 4-5 قسمت توی صلح و صفا زندگی میکنن،دوباره یه villain جیدد ظاهر میشه و ......
سر قضیه Negan میتونستن خیلی خفن داستان رو تموم کنن، بعد مثلا چند وقت دیگه تو یه جای دیگه از همون دنیای اصلی ادامه بدن، ولی خب به نظرم خرابش کردن :دی من که از قسمت 129 به بعد تصمیم گرفتم فعلا ادامه ندم :دی

سر قضیه Negan میتونستن خیلی خفن داستان رو تموم کنن، بعد مثلا چند وقت دیگه تو یه جای دیگه از همون دنیای اصلی ادامه بدن، ولی خب به نظرم خرابش کردن :دی من که از قسمت 129 به بعد تصمیم گرفتم فعلا ادامه ندم :دی
من که به شخصه خسته شدم:|
فازشون چیه اینقدر Negan رو مهربون نشون دادن (جریانش با کارل و نابود کردن اون یارو که خواست به دختره تجاوز کنه و ...) بعد از اون کاراش آخه؟ میزاشتن مثل گاورنر یه هیولا باقی میموند:دی

بعد از اینکه DC سری Convergence رو معرفی کرد که یه مولتی یونیورس اساسیه و از اپریل شروع میشه، مارول هم یه تیزر از Everything Ends داده که از بهار شروع میشه و احتمالا شاهد مرگ و میر یه سری از کاراکترای مارول باشیم

توی تمام New 52 های DC بنظر میاد بتمن داره بهتر از همه پیش میره و دیروز باخوندن (Batman #35 (Endgame part 1 ذیگه مطمئن شدم و حتی شاید یکی از بهترین کارای این هفتست . Snyder با این 6 تا endgame میخواد دوباره جوکر رو برگردونه و یه ته بندی توپ بزنه و برای کارای جدید هم The Drifter شماره اولش خیلی خوب بود ، طراحیهای خوب و داستان منسجم و کلا این طرح life beyond earth باعث میشه یاد Saga و Prophet بیفتین بطور کلی میشه بگی image comics داره خیلی بهتر از DC و Marvel توی زمینه کارای نو و جدید کار میکنه
psfdt02jvsqk4yss6di1.jpg
h7w66axooiu7z7mapnw3.jpg

3liey1ebgbim969hasve.jpg

17xalj7ewmfw5glwc4u0.jpg

20277gp2o5utq3ky8fz0.jpg

ucebwjx3sqi55klaphk1.jpg

tj27rhohqmkoao3r5m0v.jpg
e5t5gz1l0h6mflilj590.jpg

km85zq1swid33bvskm6h.jpg
vtji6lvi6nid0lrh2j23.jpg

vci6hisyoz3oo3k6sbxt.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند