Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
نیو 52 رو دنبال میکنی دیگه؟ چون از نظر من الان دی سی کارش خیلی خیلی بهتر از ماروله
آره، هر چند نیو 52 هم یواش یواش به بیراهه رفت اما به طور کلی هر چقدر DC از Infinite Crisis به اینور (حالا منهای Brightest Day حالا) خوب بوده، مارول از Civil War به اینور رو به پایین حرکت کرده. از نیو 52 اینا رو دنبال می‌کنم
Green Lantern
Green Lantern Corps
Red Lanterns
New Guardians
Suicide Squad
Green Team
Wonder Woman که به نظرم بهترین اثر نیو 52 هست
و آثار مربوط به Trinity War
Deathstroke هم بود که تموم شد
Red Hood هم از یه جایی بی‌مزه شد ولش کردم
سری های جدید سوپرمن و خانواده‌ش خیلی واسم جذاب نبودن، سری جدید فلش هم همینطور
بتمن و خانواده‌ش هم راهی رو دارن میرن که واسه من خیلی جذاب نیست و به نظرم این راه رو قبلا رفتن واسه همین دیگه گذاشتمشون کنار
آثار کمتر شناخته شده هم یکی دو شماره خوندم خیلی جذبم نکردن واسه همین ادامه ندادم (خیلیاشونم کلا کنسل شدن)
نمیدونم چرا از بندیس بدت میاد اما بندیس نویسنده مورد علاقه منه، درسته داستان رو کش میده اما به جزئیات دقت زیادی میکنه
بدم نمیاد، کارای سوپرهیروییش اون تازگی قدیمش رو نداره و یه جوری حالت تجاری پیدا کردن وگرنه Powers Bureau یا Scarlet عالین.
میخواستمAvengers Arena رو پیشنهاد بدم، ولی دیدم نقاشی های قشنگه بدون داستان دوست نداری
ایدۀ خوبی داره ها، ای کاش از شخصیت‌های مهمتر استفاده کرده بود.

All New X-Men
یه مسئله‌ای هست. من عاشق اسکات از Messiah Complex به اینور هستم، عملا تنها شخصیت ماروله که تو این سال‌ها رو شخصیت پردازیش کار شده و رشد شخصیتی داشته. حالا اسکات این سری دقیقا نقطه مقابل اسکاتی هست که من دوست دارم، رو اعصابم نمیره این وضعیت؟ :d

یه مسئله‌ای هست. من عاشق اسکات از Messiah Complex به اینور هستم، عملا تنها شخصیت ماروله که تو این سال‌ها رو شخصیت پردازیش کار شده و رشد شخصیتی داشته. حالا اسکات این سری دقیقا نقطه مقابل اسکاتی هست که من دوست دارم، رو اعصابم نمیره این وضعیت؟

خب چرا اگه اسکات برات مهم هست All New X-Men رو نخون پس ، چون تمرکز کل داستان رو اسکات هست و تغییر جهتی که داده . ولی اگه اگه اگه یکم بیخیال اسکات بشی داستان زیبا بهمراه طراحی فوق العاده ای داره و فکر کنم پر فروش ترین سری کمیک X-Men هست تا بحال .

راستی سینا یادم رفت یکی دیگه از فوق العاده ها رو بهت معرفی کنم :

Indestructible Hulk : هر شماره بهتر از شماره قبل و همین و بس !! شاید یکی از بهترین های تاریخ Hulk !! در این حد :d

سلام
اقا سینا این
Suicide Squad و Deathstroke ـه New 52 از نظر ـه نویسندگی چطورن؟از طراحی هاش خوشم میاد اگه از نظر ـه داستانی هم خوبه دنبالش برم!
deathstroke شنیدم بعد از تغییر نویسنده خراب شد!بعدش هم که تموم شد.

سلام
اقا سینا این
Suicide Squad و Deathstroke ـه New 52 از نظر ـه نویسندگی چطورن؟از طراحی هاش خوشم میاد اگه از نظر ـه داستانی هم خوبه دنبالش برم!
deathstroke شنیدم بعد از تغییر نویسنده خراب شد!بعدش هم که تموم شد.
Deathstroke از شمارۀ یک تا شمارۀ هشتش رو که کایل هیگینز نوشته عالیه، دقیقا یه کتاب خوب در مورد یه نقش منفی چیزی در نزدیکی شاهکار Wanted. از شمارۀ نه تا چهارده رو که لیفیلد نوشته افت محسوسی می‌کنه اما بازم داستانش جذابه خصوصا با حضور Lobo و Hawkman. از اونجا به بعد من فقط منتظر بودم تا تیر خلاص رو بهش بزنن. در کل من تا شمارۀ چهاردهش رو پیشنهاد می‌کنم.
Suicide Squad حرف نداره. طنز، اکشن، هیجان، داستان و ... همه چیز رو داره. یه تعدادی نقش منفی رده 2 رو جمع کردن و یه کتابی دارن در میارن که شدت دیوانگی هر شمارۀ جدیدش رو دست شمارۀ قبلی بلند میشه. یکی از معدود کاراییه که من با اشتیاق انتظارش رو می‌کشم.

در جشن 75 سالگی «سوپرمن» یک خاخام یهودی نام«سوپرمن» یعنی «کال ایل» که عبری است را ترجمه کرد و گفت که به معنای صدای خدا می‌شود. این همان معنایی است که در اسلام به آن کلیم الله می‌گوییم. آنها به طور رسمی اعلام کردند که «سوپرمن» برگرفته از شخصیت حضرت موسی(ع) و به منزله ناجی است.
جالب است که نژاد آمریکایی‌ها انگلوساکسون با موهای بلوند و چشم‌های آبی است اما انسان کامل آمریکایی‌ها موهای مشکی دارد. لباس «سوپرمن» پرچم آمریکاست.
در مراسم 75 سالگی «سوپرمن» 200 ابرانسان طراحی شده مثل مرد عنکبوتی و یا بتمن به جشن تولد او می‌آیند. آنها این استراتژی را ندارند که یک بار برای همیشه یک کاراکتر را طراحی کنند و کنار بگذارند بلکه طی سال‌های مختلف آن را طراحی کرده‌اند.
- استاد حسن عباسی

این فکر میکنه اینا واقعین فکر کنم.

بچه ها دوتا چیز
1 چرا ادرس جایی چیزیو به منم نمیگید که این کمیکا رو فری دان کنم؟:دی
2 خودم دارم روی یه کمیک کار میکنم( طراحی میکنم ) بصورت اپیزودیک منتشر میکنم ، هرکسی که مایله همکاری کنه پی ام بده به من لطفا تا جزیات رو براش توضیح بدم .( کسی که در زمینه داستان بتونه بهم کمک کنه عالیه، طراح هنری هم که خودمم ولی اگه دوست داشتین یه خبر بدین )

سینا یعنی مردونه تو این حرفها رو میخونی و برات اهمیت دارند ؟؟ به جفت اونجات هم نمیخواد بگیری این حرف ها رو ...
خوندشون مهمه. من تو محفل‌های مختلف با این چنین آدم‌هایی کنش دارم. بزرگشون یکی مثل همین عباسیه. من با بحث‌های جدید عباسی موقع بحث قدرت مانور بهتری دارم.
این رو هم اینجا کپی کردم واسه خنده البته

بچه ها دوتا چیز
1 چرا ادرس جایی چیزیو به منم نمیگید که این کمیکا رو فری دان کنم؟:دی
2 خودم دارم روی یه کمیک کار میکنم( طراحی میکنم ) بصورت اپیزودیک منتشر میکنم ، هرکسی که مایله همکاری کنه پی ام بده به من لطفا تا جزیات رو براش توضیح بدم .( کسی که در زمینه داستان بتونه بهم کمک کنه عالیه، طراح هنری هم که خودمم ولی اگه دوست داشتین یه خبر بدین )
اولین و بهترین منبع :نعمت بزرگ تورنت!:d
من خودم خیلی گشتم ، بهتر از تورنت جایی رو پیدا نمیکنی.
اگه با تورنت مشکل داری و فقط دنبال کمیک ها DC هستی ادرسی که این پایین گذاشتم خیلی خوبه. شیلتر هم نیست تنها مشکلش اینه که زبان سایت انگلیسی نیست.
www.PORTALCOMIC.com :: Ver tema - Descarga de comics: DC
این یکی هم هست ولی شیلتره.
We-Comical: Comics For Free...

آخرین ویرایش:
دووستان من چندینگساله که کمیک نخوندم ، قبلن اخریم تن تن بود و الانم که از امضام مشخصه ، شخصیتای سوپرهیرویی که کمیکاشون اومده رو وکثرا نمیشناسم.میشه چندتا کمیک نام ببرید از قسمت 1ش من بگیرم که هم خیلی شاخ باشه هم طراحی توپ داشته باشه؟ چندتا طراح معروف آثارشونم نام ببرید لطفا ممنون

دووستان من چندینگساله که کمیک نخوندم ، قبلن اخریم تن تن بود و الانم که از امضام مشخصه ، شخصیتای سوپرهیرویی که کمیکاشون اومده رو وکثرا نمیشناسم.میشه چندتا کمیک نام ببرید از قسمت 1ش من بگیرم که هم خیلی شاخ باشه هم طراحی توپ داشته باشه؟ چندتا طراح معروف آثارشونم نام ببرید لطفا ممنون
با اجازه دوستان:d
من فقط کمیک هایی که خودم دنبال میکنم و ازشون راضی هستم رو معرفی میکنم.اکثرا مال DC هستن و سری New 52.
Aquaman: خیلی خوبه و هم طراحی های چشم نوازی داره(if you know what i mean...:d).از Geoff Johns و Paul Pelletier
Batman: خوبه ولی نیاز به این داره که با کارکتر ها اشنا باشی و اتفاقات مهم زندگیشون رو بدونی.آرک Death of the Family هم یکی از بهترین داستان هاش بوده که شماره اخر این آرک از IGN نمره 10/10 گرفته. از Scott Snyder و Greg Capullo
کلا اگه سراغ بتمن بری باید داستان بقیه اعضا Bat family رو هم دنبال کنی چون چند شماره با هم تداخل مستقیم دارن و از رو هم تاثیر میگیرن.
Green Arrow : پیشنهاد میکنم برای شروع Year One رو بخونی و بعد از اون شماره های قبل از New 52.
----------------
Kick a*s : هم کمیک خوبیه و 2 سری کامل ازش اومده و سری 3 هم تازه شروع شده.
New52 چی هست اونوقت؟
ریبوت تمام کمیک های DC هستش.

آخرین ویرایش:
من تو طراحی کمیکم مشکل پیدا کردم ، بنظرتون مدل طراحی کیو الگو بگیرم ، همچنین چه چیزیو سرچ کنم که اموزشای مختلفو بیاره ، ایده هام نابود دارن میشن:دی طراحیمم بعد چند سال شدید افت کرده :(

من تو طراحی کمیکم مشکل پیدا کردم ، بنظرتون مدل طراحی کیو الگو بگیرم ، همچنین چه چیزیو سرچ کنم که اموزشای مختلفو بیاره ، ایده هام نابود دارن میشن:دی طراحیمم بعد چند سال شدید افت کرده :(
بستگی داره بخوای تو چه سبکی کار کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or