آره، هر چند نیو 52 هم یواش یواش به بیراهه رفت اما به طور کلی هر چقدر DC از Infinite Crisis به اینور (حالا منهای Brightest Day حالا) خوب بوده، مارول از Civil War به اینور رو به پایین حرکت کرده. از نیو 52 اینا رو دنبال میکنمنیو 52 رو دنبال میکنی دیگه؟ چون از نظر من الان دی سی کارش خیلی خیلی بهتر از ماروله
Green Lantern
Green Lantern Corps
Red Lanterns
New Guardians
Suicide Squad
Green Team
Wonder Woman که به نظرم بهترین اثر نیو 52 هست
و آثار مربوط به Trinity War
Deathstroke هم بود که تموم شد
Red Hood هم از یه جایی بیمزه شد ولش کردم
سری های جدید سوپرمن و خانوادهش خیلی واسم جذاب نبودن، سری جدید فلش هم همینطور
بتمن و خانوادهش هم راهی رو دارن میرن که واسه من خیلی جذاب نیست و به نظرم این راه رو قبلا رفتن واسه همین دیگه گذاشتمشون کنار
آثار کمتر شناخته شده هم یکی دو شماره خوندم خیلی جذبم نکردن واسه همین ادامه ندادم (خیلیاشونم کلا کنسل شدن)
Green Lantern Corps
Red Lanterns
New Guardians
Suicide Squad
Green Team
Wonder Woman که به نظرم بهترین اثر نیو 52 هست
و آثار مربوط به Trinity War
Deathstroke هم بود که تموم شد
Red Hood هم از یه جایی بیمزه شد ولش کردم
سری های جدید سوپرمن و خانوادهش خیلی واسم جذاب نبودن، سری جدید فلش هم همینطور
بتمن و خانوادهش هم راهی رو دارن میرن که واسه من خیلی جذاب نیست و به نظرم این راه رو قبلا رفتن واسه همین دیگه گذاشتمشون کنار
آثار کمتر شناخته شده هم یکی دو شماره خوندم خیلی جذبم نکردن واسه همین ادامه ندادم (خیلیاشونم کلا کنسل شدن)
بدم نمیاد، کارای سوپرهیروییش اون تازگی قدیمش رو نداره و یه جوری حالت تجاری پیدا کردن وگرنه Powers Bureau یا Scarlet عالین.نمیدونم چرا از بندیس بدت میاد اما بندیس نویسنده مورد علاقه منه، درسته داستان رو کش میده اما به جزئیات دقت زیادی میکنه
ایدۀ خوبی داره ها، ای کاش از شخصیتهای مهمتر استفاده کرده بود.میخواستمAvengers Arena رو پیشنهاد بدم، ولی دیدم نقاشی های قشنگه بدون داستان دوست نداری
یه مسئلهای هست. من عاشق اسکات از Messiah Complex به اینور هستم، عملا تنها شخصیت ماروله که تو این سالها رو شخصیت پردازیش کار شده و رشد شخصیتی داشته. حالا اسکات این سری دقیقا نقطه مقابل اسکاتی هست که من دوست دارم، رو اعصابم نمیره این وضعیت؟ :dAll New X-Men