Comic Book Center - خطر اسپویلر

بهترین کمیک جدید/دنباله دار سال 2015

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
کمیک superior carnage چقدر باحاله:دی فک کنم فقط یه قسمته ، خیلی شاخه 2ش نمیدونم کی بیاد!
2ش این چهارشنبه اومد
==

اگر Thunderbolts کمتر خودش رو جدی بگیره میتونه تا حد Suicide Squad بیاد بالا
فکر نمی‌کنم در تاریخ Thunderbolts همچین تیمی جمع کرده بوده باشن(!!!). الکترا، پانیشر، ددپول، ونوم، ژانرال راس و لیدر.
اگر سعی کنن مثل SS با این شخصیت‌ها تفریح کنن و بیخودی خودشون رو درگیر مسائل و دنیای امروز و اینا نکنن و سعی نکنن بیانیه سیاسی صادر کنن (به طور کلی سیاسی کاری در مدیوم کامیک بوک خنده داره فقط) می‌تونن یه کتاب Must Read بشن اما در حال حاضر یه کتاب خوب برای پر کردن وقته
==
Wolverine and X-Men فاجعه بود. نسخۀ مارولی Teen Titans و تازه از اونم بدتر. اصلا طرفش نرید.
خود کتاب تکی Wolverine جالب بود. میکس خوبی از اکشن و کمدی بود. کتاب برای کسایی که Wolverine رو دوست دارن گزینۀ خیلی خوبیه اما برای منی که همیشه Wolverine یه شخصیت تک نُتی میدونستم و میدونم، چندان هیجان‌زا نیست و خیلی حس دنبال کردنش رو ندارم. Wolverine در دُزهای کم و در قالب تیم بهتره. خیلی شخصیت خفنی نیست که بخواد یه سری دنباله‌دار برای خودش داشته باشه.
==
All New X-Men و Uncanny X-Men عالین. بازگشت بندیس به دوران اوج. بندیس انقلابی که با Avengers و Spider-Man و Daredevil کرد بی بدیل بوده و هست اما در حالیکه Daredevil رو در اوج به نویسندۀ بعد سپرد، در مورد Ultimate Spider-Man و Avengers اینکار رو نکرد و در پایان راه Avengers یه کتابی بود که چاپ میشد فقط و Ultimate Spider-Man الان کتابیه که خیلی بود و نبودش برای کسی فرق نمی‌کنه. حتی بازگشت مجددش به Daredevil در یک مینی سری فاجعه از آب در اومد. حالا با هوشمندی کامل به سراغ X-Men ها رفته و داره می‌ترکونه واقعا. یک ذره لغزش تا الان تو روایتش دیده نمی‌شه.
بزرگترین مزیت X-Men نسبت به Avengers اینه که امتیاز ساخت فیلمش دست خود مارول نیست و نویسنده‌ها هر داستانی که بخوان رو میگن. شاید یکی از دلایل اوج گیری کتاب‌های X-Men و سقوط کتاب‌های Avengers همین بوده.
==
و می‎رسیم به Indestructible Hulk و نویسنده مورد علاقۀ این روزهای من یعنی مارک وید. وید این روزا دست به هر چیزی که بزنه طلا میشه. برای Daredevil و Green Hornet و Rocketeer و Hulk کتاب‌هایی داره می‌نویسه که به راحتی در بین ده کتاب برتر در حال چاپ جا دارن. برخوردی که با Indestructible Hulk داره میکنه کاملا هوشمندانه‌س و خیلی جالبه که بعد از گذشت 5-6 دهه کسی به فکرش نرسیده بود که با هالک اینجور داستانی رو روایت کنه و همه همیشه دنبال گفتن داستان تکراری Man on the Run و Monster's Rampage بودن. استفاده از دیگر سوپرهیروها به عنوان بازیگر مهمان در هر خط داستانی هم جذابیت کار رو دو چندان کرده.
آقا اگه میخواین فیلمی از روی هالک بسازین، بفرمایین این منبع اقتباس.
==
امشب هم Thor و Hawkeye رو میذاریم واسه دانلود

آخرین ویرایش:
خوشحالم که چیز هایی رو که بهت معرفی کردم پسندیدی :d برای سینا ی بزرگ کمیک معرفی کردن کار بزرگی هست تازه اگه خوشش هم بیاد که هیچ :d
کلاً از لحاظ روانی آمادۀ چنتا کار بلاک باستری رو داشتم :d DC لامصب فازش یه جوریه آدم افسرده میشه قشنگ

آقا Hawkeye عالیه، عالی. آخرین باری که انقدر موقع خوندن یه کامیک لذت بردم Sleeper بروبیکر بود. تازه Sleeper یه حس بیماری بهم منتقل می‌کرد و باعث لذت میشد اما اینجا لذت بردنش از جنس خوبه.
اصلاً تک تک لحظات خوندن Hawkeye یه حس شعف فوق العاده‌ای همراه آدمه:d رسماً بهترین کتابیه که مارول داره میده بیرون و اگه چاپش همزمان با Wonder Woman شروع شده بود می‌گفت به طور کلی بهترین کتاب در حال چاپه اماWonder Woman فعلا دوسال عالی بوده ولی از عمر Hawkeye یک سال می‌گذره.
این همه لذت از کتاب سوپرهیرویی که جز شخصیت‌های منفورم بوده غیرمنتظره بود. حالا منفور که زیاده‌رویه، میشه گفت نه چندان محبوب. و حتی جالبتر اینکه من تا امروز از هیچ کدوم از نوشته‌های تکی فرکشن خوشم نیومده بود !!!
اصلا یه حس بروبیکری و بندیس دوران مستقل و Daredevilشون تو کتاب هست. نقاشی‌های مینیمالیستی، تم خیابونی، مصائب نقش اصلی (تو Daredevil افسرده کننده بود اما اینجا از جنس شاندرفرویده:d) و ... همه امضاهای آثار مستقل بروبیکر و بندیس رو واسه من تداعی می‌کنن.
چه جوری Saga در مقابل این کتاب تونست Eisner رو درو کنه برای من واقعاً یه علامت سوال بزرگه.
به اندازه کافی نمی‌تونم خوندنش رو توصیه کنم.
==
Thor : God of Thunder هم کتاب خوبیه. اما حوصله می‌طلبه. داستان خوبی داره اما متنش بیشتر از نقاشی‌هاست و کار سنگینه اما کار خیلی خوبیه.
کلا این برداشت‌های جدیدی که با بعضی از عناوینشون، چه DC و چه Marvel، دارن انجام میدن رو من خیلی پسندیدم. کاری که DC با Wonder Woman و Guy Gardner کرده و کاری که Marvel با Hawkeye و Thor و Hulk و حتی Thunderbolts داره می‌کنه. من تو خواب هم نمی‌دیدم از Hawkeye بشه همچین چیزی در آورد حتی اون موقعی که از اون دنیا برگشته بود و لباس کاپیتان آمریکا رو کرد تنش انقدر جالب نبود.
فقط امیدوارم یه روزی بیاد که هر دو شرکت از Event ها پرهیز کنن اجازه بدن هر شخصیت دنیای خودش رو با حضور بقیه در موقعیت‌های خاص داشته باشه، نه اینکه هی هر سال همه با هم جمع شن یه دشمن گنده رو شکست بدن. داستان‌های شخصی جذابتر و به مراتب هیجان‌انگیزتر از Eventهایی هستن که داستان توشون نقش زیادی نداره و بیشتر تمرکز روی نقاشی‌ کردن پنل‌هاییه که بیشترین شخصیت رو بتونن توش جا بدن.

آخرین ویرایش:
کلا این برداشت‌های جدیدی که با بعضی از عناوینشون، چه DC و چه Marvel، دارن انجام میدن رو من خیلی پسندیدم. کاری که DC با Wonder Woman و Guy Gardner کرده و کاری که Marvel با Hawkeye و Thor و Hulk و حتی Thunderbolts داره می‌کنه. من تو خواب هم نمی‌دیدم از Hawkeye بشه همچین چیزی در آورد حتی اون موقعی که از اون دنیا برگشته بود و لباس کاپیتان آمریکا رو کرد تنش انقدر جالب نبود.
فقط امیدوارم یه روزی بیاد که هر دو شرکت از Event ها پرهیز کنن اجازه بدن هر شخصیت دنیای خودش رو با حضور بقیه در موقعیت‌های خاص داشته باشه، نه اینکه هی هر سال همه با هم جمع شن یه دشمن گنده رو شکست بدن. داستان‌های شخصی جذابتر و به مراتب هیجان‌انگیزتر از Eventهایی هستن که داستان توشون نقش زیادی نداره و بیشتر تمرکز روی نقاشی‌ کردن پنل‌هاییه که بیشتر شخصیت رو بتونن توش جا بدن.
ای ای حرف دلمو زدی
میدونم الان امیر سه سوته نقل قول میکنه و جوابمو میده اما این قضیه زیر سر ایمیجه ، خودمم خیلی دوسش دارم درسته الان نویسنده های خیلی خفنی توشن اما این بحث فقط وفقط طراحی رو ایمیج آورد وسط
هاکآی هم مطمئن بودم خوشت میاد

من از چیزی که تو ثور خوشم میاد اینه که با زمان بازی میکنه کلا خوشم میاد هی میره آیدنده الان گذشته کلا باحاله

منو میگی؟:d

منظور سینا فکر کنم بیشتر اون تیم-آپ هاست. و گرنه طراحی خوب میتونه حتی داستان متوسط رو پوشش بده. خیلی وقته که از اون کمیک های سالیانه و کراس اور کمپانی ها که همه با هم هستن و دشمن ها رو خورد میکنن خبری نیست:d

مثلا طراحی کمیکی مثل کینگدوم کام خیلی تونست به جذب مخاطب کمک کنه. اگه طراحی راس نبود مطمئن نبودم خوشم بیاد ازش( هر چند خود این کمیک هم میشه گفت روی شخصیت سوپرمن مانور میداد از یه موقعی به بعد)

مارول داستان های تک شخصیتیش خیلی خوب بود. یعنی من با مگنتوهاش زندگی میکردم. این مارول ناو ها رو هم فقط برای این که ببینم به درد ترجمه میخوره یا نه نگاه میکنم

این vol1 uncanny x-men رو کسی لینک های غیر تورنتشو داره به ما بده؟

چه جوری Saga در مقابل این کتاب تونست Eisner رو درو کنه برای من واقعاً یه علامت سوال بزرگه.

درسته سینا خودم بهت Hawkeye رو معرفی کردم ولی به جان خودم کلاهت رو کردی تو کلاه SAGA درگیری پیدا میکنیم شدید :|:d مرد حسابی SAGA کیفیتش از کل کمیک های DC و Marvel بهتره . :d

منظور سینا فکر کنم بیشتر اون تیم-آپ هاست. و گرنه طراحی خوب میتونه حتی داستان متوسط رو پوشش بده. خیلی وقته که از اون کمیک های سالیانه و کراس اور کمپانی ها که همه با هم هستن و دشمن ها رو خورد میکنن خبری نیست
:d
مثلا طراحی کمیکی مثل کینگدوم کام خیلی تونست به جذب مخاطب کمک کنه. اگه طراحی راس نبود مطمئن نبودم خوشم بیاد ازش( هر چند خود این کمیک هم میشه گفت روی شخصیت سوپرمن مانور میداد از یه موقعی به بعد)
اگر طراحی خوب می‌تونست داستان متوسط رو پوشش بده دیگه تو ذهنت به عنوان داستان متوسط باقی نمی‌موند. هیچی مهم نیست. الان Indestructible Hulk طراحیش معلومیه اما داستان سرپا نگهش داشته.
خیلی وقت هم نیست از 2004 به اینور مارول هر سال یکی و بعضا دو تا بیگ آرک داشته و از هفته دیگه Infinity رو شروع میکنه. DC هم از Flashpoint به اینور دو تا Event با محوریت خانواده بتمن و دو تا Event با محوریت نیروهای Green Lantern داشته و الان هم Trinity War هست و که ادامه‌ش میره تو Villains Month. از لحاظ تجاری کار منطقی‌ای هستن این Eventها اما از لحاظ هنری نه.
Kingdom Come هم به نظر من داستانش کاملا جدید بود، یعنی کسی تا اون موقع به فکرش نرسیده بود یه همچین کاری بکنه. یعنی مثلا Frank Miller کاری مشابه این کرده بود ولی به قیمت کوبیدن بقیه، بتمن رو بالا برده بود اما اینجا سوپرهیروها شخصیت و مقامشون حفظ میشد.
من یکی از معدود از آدمهایی هستم که از طراحی‌های راس لذت نمی‌برم. طراحی‌هاش زنده نیستن اصلا یه جور حالت عروسک‌های خمیری و مجسمه به من منتقل می‌کنن.
درسته سینا خودم بهت Hawkeye رو معرفی کردم ولی به جان خودم کلاهت رو کردی تو کلاه SAGA درگیری پیدا میکنیم شدید
:|:d
مرد حسابی SAGA کیفیتش از کل کمیک های DC و Marvel بهتره .
مشکل من با Saga اینه که خودش رو به عنوان یه کار Original معرفی می‌کنه اما هیچ چیز جدیدی نداره و ریتم داستان به شدت نامتعادله. یه جا انقدر سریع میره جلو که به همه چیز نمی‌پردازه و یه جا عملا استپ می‌کنه. Social Commentary که می‌خواد بده هم رو اعصابه، خیلی نخ نما سعی می‌کنه به آدما درس بده. این مشکل رو تو Y هم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or