Fenris Wolf
کاربر سایت
یه نگاهی به کارهای اینا بندازجادویی شمشیر شیطانی ، دنیاشم کاملا توسط خودم ساخته شده! به للاوه نژاد دشمنا
2ش این چهارشنبه اومدکمیک superior carnage چقدر باحالهفک کنم فقط یه قسمته ، خیلی شاخه 2ش نمیدونم کی بیاد!

کلاً از لحاظ روانی آمادۀ چنتا کار بلاک باستری رو داشتم :d DC لامصب فازش یه جوریه آدم افسرده میشه قشنگخوشحالم که چیز هایی رو که بهت معرفی کردم پسندیدی :d برای سینا ی بزرگ کمیک معرفی کردن کار بزرگی هست تازه اگه خوشش هم بیاد که هیچ :d
ای ای حرف دلمو زدیکلا این برداشتهای جدیدی که با بعضی از عناوینشون، چه DC و چه Marvel، دارن انجام میدن رو من خیلی پسندیدم. کاری که DC با Wonder Woman و Guy Gardner کرده و کاری که Marvel با Hawkeye و Thor و Hulk و حتی Thunderbolts داره میکنه. من تو خواب هم نمیدیدم از Hawkeye بشه همچین چیزی در آورد حتی اون موقعی که از اون دنیا برگشته بود و لباس کاپیتان آمریکا رو کرد تنش انقدر جالب نبود.
فقط امیدوارم یه روزی بیاد که هر دو شرکت از Event ها پرهیز کنن اجازه بدن هر شخصیت دنیای خودش رو با حضور بقیه در موقعیتهای خاص داشته باشه، نه اینکه هی هر سال همه با هم جمع شن یه دشمن گنده رو شکست بدن. داستانهای شخصی جذابتر و به مراتب هیجانانگیزتر از Eventهایی هستن که داستان توشون نقش زیادی نداره و بیشتر تمرکز روی نقاشی کردن پنلهاییه که بیشتر شخصیت رو بتونن توش جا بدن.
اگر طراحی خوب میتونست داستان متوسط رو پوشش بده دیگه تو ذهنت به عنوان داستان متوسط باقی نمیموند. هیچی مهم نیست. الان Indestructible Hulk طراحیش معلومیه اما داستان سرپا نگهش داشته.منظور سینا فکر کنم بیشتر اون تیم-آپ هاست. و گرنه طراحی خوب میتونه حتی داستان متوسط رو پوشش بده. خیلی وقته که از اون کمیک های سالیانه و کراس اور کمپانی ها که همه با هم هستن و دشمن ها رو خورد میکنن خبری نیست:d
مثلا طراحی کمیکی مثل کینگدوم کام خیلی تونست به جذب مخاطب کمک کنه. اگه طراحی راس نبود مطمئن نبودم خوشم بیاد ازش( هر چند خود این کمیک هم میشه گفت روی شخصیت سوپرمن مانور میداد از یه موقعی به بعد)
مشکل من با Saga اینه که خودش رو به عنوان یه کار Original معرفی میکنه اما هیچ چیز جدیدی نداره و ریتم داستان به شدت نامتعادله. یه جا انقدر سریع میره جلو که به همه چیز نمیپردازه و یه جا عملا استپ میکنه. Social Commentary که میخواد بده هم رو اعصابه، خیلی نخ نما سعی میکنه به آدما درس بده. این مشکل رو تو Y هم داشت.درسته سینا خودم بهت Hawkeye رو معرفی کردم ولی به جان خودم کلاهت رو کردی تو کلاه SAGA درگیری پیدا میکنیم شدید :d
مرد حسابی SAGA کیفیتش از کل کمیک های DC و Marvel بهتره .