CoD Ghost به صورت 720p برای XO و 1080p برای PS4 تایید شد.

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

DieDie

کاربر سایت
مارک روبین از IW تو صفحه تویتر خودش تایید کرد که CoD G با رزولوشن 1080p واقعی بر روی PS4 و 720p واقعی بر روی Xbox one اجرا میشود و نسخه XO به 1080p آپ اسکیل میشه. مارک روبین گفت که ما بازی رو به صورت 60 فریم بر روی هر کنسول بهینه سازی کردیم و هر دو عالی هستن.

Hey, been on the road last couple weeks so haven’t had a chance to update, but wanted to confirm that for Xbox One we’re 1080p upscaled from 720p. And, we’re native 1080p on PS4. We optimized each console to hit 60 FPS and the game looks great on both. Still on the road, but glad to see the great reception to Extinction. Can’t wait for next week's launch.

https://twitter.com/IWMarkRubin

TwitLonger — When you talk too much for Twitter

من خودم از بعد اینکه GTA V تموم کردم 360 خودمو روشن نکردم، الان 1 ماهه داره خاک میخوره، پلی 3 خودمو اول هفته بردم گذاشتم در مغازه برا فروش، برا 360 هم برنامه فروختن دارم، کنسولای نسل بعدم، بعد عرضشون تصمیم میگیرم کدومو اول بخرم و کدومو بعد دلیلشم فقط بازی کردن عناوینی هست که رو PC نمیاد، چون PC واقعا از هر پلتفورمی برای یازی کردن بهتره، فقط وقتی بحث آنچارتد و رد دد و اینها مطرح باشه میرم سر کنسول. مسئله هم خیلی ساده هست. من نمیدونم چرا سر رزولوشن این بازی انقدر بحث میکنید.

فقط کرایسیس نیست، الان همه بازیهای PC یک سرو گردن بالاتر از کنسول هستن شما به همین بتمن آرخام اریجین نگاهی بندازید و این کیفیت برف روببینید، متاسفنه اطلاعات ندارد نتیجش پست شما میشه
هیچوقت فکر نمی کردم یه فن کنسول بخواد گرافیک بازیها رو PC رو ترول کنه
نگاهی به دو عکس زیر بندازین
http://up98.ir/uploads/1383133320131.jpg

در ادامه پست دوستمون اقای The division واقعا خیلی حیفم اومد که این عکس که با مد زدم اینجا نزارم

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/bfce604b474ebfd81.jpg

عجیب نبود قبلا ها در اصطلاح، عموم بهش میگفتن XBOX 720 تا نباشد چیزی مردم نگویند چیز ها حالا معلوم شد چرا بهش میگفتن ایکس باکس 720 به خاطر اینکه فقط 720P اجرا میکنه... وای خدا مردم از خنده...

نسل قبل هم که XBOX 360 بود 360P اجرا میکرد
آپ اسکیل میزدن میشد 720 اما حالا افتخارش اینه که 720 واقعی اجرا میکنه

کلا منظرم اینکه همه چیز گرافیک نیست ، سونی از لحاظ سخت افزاری بهتر هست ولی باید قبول کرد مایکروسافت هم تو نرم افزار بهتر هست ،
این حرف شاید یکم بیخود باشه ، ولی برای ما سرعت سرور ها بازی خیلی مهمه که مایکروسافت تو این زمینه همیشه بهتر سونی بوده
حالا راهی نداره قبول نکنیم؟یه پاورقی،زیر میزی چیزی.ممنون.

هنوز دارین بحث میکنین؟
این فن های ماکرو هم از رو نمیرن!!!>:)
نه هر چی شما میگین رو حتما ماباید قبول کنیم؟ اصلا به شما چه ربطی داره ما به چی علاقه داریم، تو 305 پست تاپیک، 75% شو سونی فنها گذاشتن 15% درصد مایکروفنها و 10% هم بیطرفها و PC فنها. اگه کسی قرار باشه از رو بره وانقدر پست نده شماها هستین نه ما.

کلا چند تا بازی رو ایکس باکس وان رو 1080 p اجرا میشه؟
1080p و 720p چه اهمیتی دارن .فرق زیادی هم ندارن . مهم اینه که یه چیزی رو تلوزیونت نشون بده . مهم RYSe هست:>

تازشم مایکروسافت گفته قراره رو Xbox 720 بازی 4k پیاده کنن .

1080p و 720p چه اهمیتی دارن .فرق زیادی هم ندارن . مهم اینه که یه چیزی رو تلوزیونت نشون بده . مهم RYSe هست:>

تازشم مایکروسافت گفته قراره رو Xbox 720 بازی 4k پیاده کنن .

البته به این نکته هم توجه باید کرد! این بستگی به بازی ساز ها داره که اونا هم تنبل و چیپ هستن و لیاقت بازی سازی ندارن! در نهایت نتیجه کار میشه یه بازی ایه چیپ با گرافیک شسته ای :|

خب از این به بعد باید اینجوری مقایسه کنیم:
Xbox one vs wii u
Ps4 vs pro pc's
!!!:d
اینم از کنسول دوس داشتنی مایکرو فن ها!!خبر BF4 هم تو تاپیکش هست!!:d
طثلیت!!:d

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

خب از این به بعد باید اینجوری مقایسه کنیم:
Xbox one vs wii u
Ps4 vs pro pc's
!!!:d
اینم از کنسول دوس داشتنی مایکرو فن ها!!خبر BF4 هم تو تاپیکش هست!!:d
طثلیت!!:d

واقعا میخواین گرافیک و قدرت پلی 4 رو با یه Pro PC مقایسه کنید؟ با وان مقایسه کنید برا خودتون بهتره وگرنه دائم جلو ما کم میارینا!!!!!!!:d

دوستان اول اومدن گفتن بازی های نسل بعد XBOX one بهتر از ps4 بعد اومدن گفتن شبکه ی لایو xbox live قابل مقایسه psn نیست بعد اومدن گفتن xbox one از ps4 قویتره بعد گفتن گرافیک وجزئیات تو xbox بهتره حالا میگن نرم افزار xbox بهتره :))گزینه بعدی چی؟؟
جنس سیم ادبتور دسگاه مرغوب تره

دوستان اول اومدن گفتن بازی های نسل بعد XBOX one بهتر از ps4 بعد اومدن گفتن شبکه ی لایو xbox live قابل مقایسه psn نیست بعد اومدن گفتن xbox one از ps4 قویتره بعد گفتن گرافیک وجزئیات تو xbox بهتره حالا میگن نرم افزار xbox بهتره :))گزینه بعدی چی؟؟
جنس سیم ادبتور دسگاه مرغوب تره

XBOX ONE پاور بریک داره! این دلیل بعد از جنس سیمِ :دی

واقعا میخواین گرافیک و قدرت پلی 4 رو با یه Pro PC مقایسه کنید؟ با وان مقایسه کنید برا خودتون بهتره وگرنه دائم جلو ما کم میارینا!!!!!!!:d

مثال میدونید چیه؟؟؟یا توضیح بدم؟؟؟!!!اکیپ داری که میگی ما؟؟احیانا rog نباشه!!:dمیدونم اینو بگم خیلیا یجوری نگام میکنن ولی بدون عکس سیستم فعلیم رو بذارم کف خون قاطی میکنی گلم!!

مثال میدونید چیه؟؟؟یا توضیح بدم؟؟؟!!!اکیپ داری که میگی ما؟؟احیانا rog نباشه!!:dمیدونم اینو بگم خیلیا یجوری نگام میکنن ولی بدون عکس سیستم فعلیم رو بذارم کف خون قاطی میکنی گلم!!

بله ولی سیستم من قوی تر از سیستم شماست اگه اون سیستمی که تو gaming rig خودتون نوشتید سیستم فعلیتون باشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or