Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من نسخه pal بازی رو دانلود کردم از سری بازیهای 3rd Wave هست یکمی هم بازی کردم اگه کسی میخواد پیغام بزاره . گرافیکش خوبه اما زیاد وقت نکردم بازی کنم تا گیم پلی رو براتون تعریف کنم. به نظر بد نمیاد;)

من فقط میتونم بگم خیلی خوبه
الان تازه اوایله بوچر بی هستم ولی میتونم بگم خیلی باحاله
البته شما داری بازسازی نسخه اول رو بازی میکنی که همراه Attack on Dark Athena داخل این نسخه جدید قرار داده شده, بازی اصلی همون Attack on Dark Athena هستش. گفتم شاید ندونی.

البته شما داری بازسازی نسخه اول رو بازی میکنی که همراه Attack on Dark Athena داخل این نسخه جدید قرار داده شده, بازی اصلی همون Attack on Dark Athena هستش. گفتم شاید ندونی
منظورتون Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenaـه؟

در هر صورت فردا این بازی را می گیرم و امیدوارم لذت کافی داشته باشه;)

منظورتون Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenaـه؟

فکر نکنم منظور این دوستمون فیفا باشه !;)

ما توی تاپیک این بازی هستیم و نیازی به ترجمه صحبت ایشون نیست. چون کاملا واضح هست که صحبت درباره این بازی است.

فکر نکنم منظور این دوستمون فیفا باشه !;)

ما توی تاپیک این بازی هستیم و نیازی به ترجمه صحبت ایشون نیست. چون کاملا واضح هست که صحبت درباره این بازی است.
امين جان منظور هر 2 دوستمون این بازی هست ، اما دوست اوليمون (!) اشتباهی کلمه Attack رو بکار بردن بجای Assault ! و دوست دوميمون فقط غلط ایشون رو گوشزد و تصحيح کردن که کار درستيه! :دی

اقا من توی اون نسخه اولی گیر کردم! همون اول بازی که اسلحه میرسه دستمون یه روبات زرد میاد بهمون حمله میکنه ولی هر چی میزنم نمیشه بکشیش فرار هم نمیشه کرد ! باید چی کار کنم ؟؟؟

اقا من توی اون نسخه اولی گیر کردم! همون اول بازی که اسلحه میرسه دستمون یه روبات زرد میاد بهمون حمله میکنه ولی هر چی میزنم نمیشه بکشیش فرار هم نمیشه کرد ! باید چی کار کنم ؟؟؟

البته من دقیق یادم نیست که کجا رو میگی کاش بیشتر توضیح میدادی . ولی با این حال یحتمل باید اینجا باشی دیگه :
اگه دقت کنی وقتی وارد اون محیط میشی سمت راستت یه چند تا جعبه وجود داره که باید از اونا بری بالا و روی اون سکوی قرار بگیری .
وقتی روبات از اسانسو اومد پایین شات گانت رو در بیار و از بالای سرش به پشتش تیر بزن . یه چند باری که این کارو انجام بدی روبات از بین میره .

اگه دقت کنی وقتی وارد اون محیط میشی سمت راستت یه چند تا جعبه وجود داره که باید از اونا بری بالا و روی اون سکوی قرار بگیری .
وقتی روبات از اسانسو اومد پایین شات گانت رو در بیار و از بالای سرش به پشتش تیر بزن . یه چند باری که این کارو انجام بدی روبات از بین میره .
بله منم فکر ميکنم همينجا باشن ، بعلاوه توضيحات دوست عزيزم مهدی جان :
کلا این روبات ها از ناحيه پشت آسيب پذير هستن ، پس فقط بايد به پشتشون شليک کنی ، برای شليک کردن به پشت هم خوب بايد بپيچونيشون ديگه ، اگر تو همين منطقه ای که حدس زديم هستی ، يک قسمتی هست مثل يک مثلث با ديوار درست شده ، شما از يک طرف بورو توش و کاری کن که روبات ببينتت و بياد دنبالت ، همچين که آمد داشت ميامد تو از خروجی جلوت بورو بيرون و سريع برگرد به سمت ورودی ، روبات ها کند هستن و دير ميتونن دور بزنن ، پس تو این مدت ميتونی خوب شليک کنی بهش ، چند بار اینکارو بکنی تمامه!

سلام بچه ها
یه جا گیر کردم یه جایی هست میرم تو یه قسمت مثل یه شاختمون که توی اون پر از اتاقهایی هست که جلوی هر کدوم یه چیزی مثل زنگ وجود داره اون قسمت ساختمون هم یه دستگاه هست که برق رو قطع و وصل میکنه اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

سلام بچه ها
یه جا گیر کردم یه جایی هست میرم تو یه قسمت مثل یه شاختمون که توی اون پر از اتاقهایی هست که جلوی هر کدوم یه چیزی مثل زنگ وجود داره اون قسمت ساختمون هم یه دستگاه هست که برق رو قطع و وصل میکنه اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

دقيق يادم نيست اما فكر كنم شما بايد ميرفتي با يك نفر حرف ميزدي و يك بسته ازش ميگرفتي و به يكي از اون اتاقها ميبردي وقتي بسترو گرفتي يادم نمي ياد كدوم در اما به احتمال زياد خودش راهنمايي ميكنه شماره اتاق. زياد گير نيست بايد راحت رد بشه بازي مشكل سازي از لحاظ فكري نبود فقط بعضي از اين رباط هاش رو عصاب بودن شرمنده واسه 2 ماه پيش بود زياد يادم نبود انشالله كارت راه بيفته.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or