نه نمیاد.باید آپدیت کنیدوستان من کنسولم j هست . به فریمورشم از روز اول تا حالا دست نزدم. یک سالی میشه. حالا این بازی رو دستگام میاد بالا؟
نه نمیاد.باید آپدیت کنیدوستان من کنسولم j هست . به فریمورشم از روز اول تا حالا دست نزدم. یک سالی میشه. حالا این بازی رو دستگام میاد بالا؟
یه 2 روزی هستش دوست عزیز که اومده. ولی بازم ممنوننسخه pal این بازی هم بالاخره اماده شد
میشه یه سایت یا لینک دانلود یا هر چی از این نسخه pal بدین که مال 2 روز پیش باشه؟یه 2 روزی هستش دوست عزیز که اومده. ولی بازم ممنون
دوست عزیز من نمی دونم. چون من دو روز پیش زنگ زدم یکی تز فروشگاه های معتبر گفتن که ما این بازی رو برای Pal از فردا میاریم. یعنی دیروز. OK؟میشه یه سایت یا لینک دانلود یا هر چی از این نسخه pal بدین که مال 2 روز پیش باشه؟
مشکلی نیست, کنجکاو بودم که منبع شما کجاست!؟ حالا این فروشگاهی که میگین دیروز آورده بود یا حتی امروز داره؟دوست عزیز من نمی دونم. چون من دو روز پیش زنگ زدم یکی تز فروشگاه های معتبر گفتن که ما این بازی رو برای Pal از فردا میاریم. یعنی دیروز. OK؟
تسخه پال امرزو رو نت رفمشکلی نیست, کنجکاو بودم که منبع شما کجاست!؟ حالا این فروشگاهی که میگین دیروز آورده بود یا حتی امروز داره؟
شما بهتره مواظب ادبياتتون باشيد. مصطفي فقط سوال كرد و متاسفانه از شما هم سوال نكرد. دفعه بعدي مطمئن باشيد برخورد بدتري خواهد شد.شما لطف کن تشريف ببر به سايت abgx و از اونجا نگاه کن ببين نسخه پال آمده که سالم باشه يا نه؟!! ديگه نميخواد از کسی منبع بپرسی
من فردا بازی رو میگیرم میام برات به اندازه ی یک کتاب تعریف میکنم:biggrin1:يكم از بازي تعريف كنين!