خب،ببینم این بار چی داریم ..هویک،گورو..سارینا،سونیا....چی......
جــــیــد..!!!....وای خدا اینجا هم قرار نیست دست از سرم برداره....
Jade
چطور ممکنه بیام به کسی رای بدم که از عنفوان کودکی تا همین امروز صبح، داشته منو کتک می زده...
الهی دستت بشکنه..!الهی تو خونه کوتال آب خوش از گلوت پایین نره...! الهی کوتال دست بزن داشته باشه و سیاه و کبودت کنه...! الهی که سرت هوو بیاره...!جید ازت متنفرم...الهی که سر زا بری...!!
همینجا از طرفدارهای ایشون معذرت می خوام ، امیدوارم که به کسی برنخوره ها ،این یک مسئله کاملا شخصیه برای من ،که ریشه در ترسهای کودکی داره...کارتریج شماره سوم ام کی من..نمی دونم خش داشت..!آپدیت نشده بود..!!مگس توش مرده بود..!!
خلاصه نمی دونم چه مرگش بودکه هر لدری انتخاب میکردم توی استیج چهارم می خوردم به جید لول هاردِست..، اونم من رو می گذاشت سر چوبش و مثل کتلت این رو اون رو میکرد وچپ و راست می خوابوند تو دهنم...!هیچی دیگه من بالاتر نمی تونستم برم...
فقط یک بار موتارو بنده خدا اومد منو از زیر دست و پاش کشید بیرون و برد تو استیج خودش..،بعد گرفت یک فَس منو کتک زد...!!
اینه که این خانم فلان فلان شده برای من شده کابوس دوران کودکی و نوجوانی و جوانی و...حتی دوست یابی! و ازدواج من رو هم تحت تاثیر قرار داده... بخدا هر بار برای قرار میرم پارک، این مامورای شهرداری که لباس سبز دارن و یک جارو دستشونه می بینم ، فلنگ رو می بندم...!!
اصلا یعنی چی ،چوب به این درازی دادین دستش که از هر جای صفحه میتونه بکوفه تو سرت..بلند می شی تا میای گارد بگیری خودشو 3 سوت می رسونه و لنگش رو میکنه تو دهنت..میای تیر در کنی خودشو نامرئی میکنه..میای بپری دو تا تیغ ول میده سمت باسنت...
آقای اِد بون، کیسه بوکس میخواستین برای خانم بگین.. دیگه مارو چرا مسخره کردین...
نریمان جان..ببخشید خیلی عذر میخوام..شما بگو بیا سر نیتارا..، نیتارا چیه ! آقا اون یارو که میگه toasty ..!! توافق کنیم. میگم چشم .... ولی جــیــد ، هرگز محاله ممکنه...!!
sareena
سارینا هم مگه جزو شخصیت ها محسوب میشه!!....من تا حالا فکر می کردم فقط برای کوآن چی چایی میاره و دفترشو تمیز میکنه....آره تو آرماگدون میشد باهاش ور رفت ولی من که ور نرفتم..
اولین و بهترین حضورش هم برمی گرده به Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero به همراه اون دوتا خانم قاتل مادر مرده دیگه که اسم کوفتیشون یادم نمیاد....
توی داستان هم خیلی دهن لقه همش پته کوآن چی رو میاد می ریزه رو آب....کوان چی بدبخت کلی توطئه میچینه این میاد به اولین نفری که میبینه همه چی رو میگه! هم تو آرماگدون این کارو کرد هم تو X ...اما دختر خوب وبی حاشیه ای هست ما که فرم شیطانیشو ندیدیم ولی میگن خفنه....آخی یادم رفت عروسیشو با کابال تبریک بگم....مبارک باشه..!!
sonya blade
نوشتن نمی خواد که ...حتی پدر و مادر من هم سونیا رو میشناسند ،چون از وقتی به دنیا اومدم از بس تو خونه مون از مانیتور و تلویزیون و رادیو..!! هی صدا اومده سونیا،سونیا وینز..سونیا نمی دونم چی چی...
توی شماره اول مجموعه یک انتخاب نبود بلکه تنها انتخاب بود...! اما ارزش و جایگاه و مقام و منزلت بانو به نظرم داخل شماره دوم هست که تجلی پیدا می کنه...آیا تا به حال از خودتون پرسیدید که چرا اهالی زمین رفتند به قلمرو خارج با اینکه می دونستند دهنشون سرویسه...
چی ..! برای انتقام سخت! کشته شدن راهبان شائولین....نخیر برادر ، جون 4 تا راهب کچل ریقونه که ارزش این کارا رو نداره ، اون رو که می شد با چند تا موشک از همین جا پاسخ داد....!!!
هدف فقط نجات بانو سونیا بود که خدایی ناکرده زبونم لال...تعرضی از جانب آوت وردی های هیز بهش صورت نگیره...!!حالا شما فرض بگیر اگه جای سونیا جید بود کسی دنبالش می رفت...مرده شور اون ترکیبشو ببرن...!!
برای وصف زیبایی های ایشون در شماره سوم زبون من یکی که قاصره...
بچه ها پدر من با سونیای شماره سوم جوری بازی میکنه انگار سونیک فاکس کنارم نشسته..اگه بفهمه اینجا نظرسنجی شده مجبورم میکنه براش اکانت بازی سنتر درست کنم تا بیاد بهش رای بده...!!
داخل شماره چهارم هم که بانو به خدمت مقدس سربازی فراخونده شد...اما یکی از معدود کاراکترهایی که به نظرم در اتحاد مرگبار ( Deadly Alliance ) هنوز سرعت و روح گیمپلی سریع Mk رو تا حدی حفظ کرد، سرکار خانم سونیا بانو بود و توی دیسپشن هم که رحم الله من یقرا فاتحه مع الصلوات.......!! 9 عالی ، 10 پرفکت ، 11 outstanding...!
چقدر انتخاب خانم راندا رزی هم مناسب و بجا بود یادی هم کنیم از خانم ها
Bridgette Wilson و Sandra Hess و Kerri Hoskins
که در اعتلای جایگاه رفیع امروز این بانوی بزرگوار کوشیدند.... رای من سونیا ...
بین هویک و گورو و فِراتور انتخاب برای من دشواره چون هر سه تای این عوضی ها رو به یک اندازه دوست دارم .اجازه بدید از بانو کمک بگیرم...، .....TEST YOUR LUKE...خب مثل اینکه بانو سرش شلوغه..از همسر ایشون خواهش می کنم یک کمکی به ما بدن ممنون...
برادران لطفا زیر جمجمه ها قرار بگیرید ..سریعتر..برادر هویک با شما هم هستم...فرا ، تور رو یجوری اونجا جاش بده ..ممنون گورو جان بابت همکاریت....فراتور اونجا شلوغ نکنید دِهَع...جانی تا من یک مقدار دیگه اظهار فضل کنم شما تکون بده !...بدن رو نه ...!! کاسه ها رو عرض کردم...
Havik
من که هیچ موقع خودمو قاطی این دعواهای سیاسی بین
Orderrealm و
Chaosrealm نکردم ..فقط نفهمیدم هویک کی فرصت کرد فنون و حرکات مار رو از شنگ سونگ فرا بگیره ...
با تمام زیبایی هایی که در گارد گرفتنش داشت ولی در میدان نبرد از فنون انحصاری خاصی استفاده نمی کرد و بیشتر با خودش ور می رفت! یا بهتره بگم فنون چِندشی استفاده میکرد و بیشتر به خودش آسیب می زد.. چه فشاری سر حرکت پروجکتایلش به دو سر زانوهای خودش که نمی آورد..خودش رو پرتاب میکرد رو زمین و 3 متر تو خاک و خل لیز میخورد و تا با دندون بزنه زیر پاهای حریف ..! هویک جان بخدا راه های ساده تری هم بود...!
توی موو لیست که می رفتی جلوی چندتا از حرکاتش هم تاکید شده بود فقط جهت مصارف ایجاد رعب و وحشت....آخه چرا باید 360 درجه چرخوندن گردن و کمر!...حریف رو بترسونه و روحیه اش رو خراب کنه اونم حریفی که تا حالا کلی سیراب شیردون رو زنده زنده کشیده بیرون و چشمش از این چیا پره...! اما فیتالیتی خوردن دستای حریف رو دوست داشتم...با چه ولعی میخورد آدم هوس میکرد..!!
یادمه یدونه گرز هم داشت چی چی استار بود مورنینگ استار...فکر کنم اد بون یک مشت سلاح ریخته بود جلوی کاراکترهای دیسپشن که هر کی یکی برداره...بعد چون هویک اون ته بود..بهش چیز مالی نرسیده بود، چون بلد نبود خوب باهاش کارکنه و چند بارهم دیدم از دستش افتاد زمین...حداقل یدونه خنجرکامیدوگو باید میدادن دستش...
اما هر چه با هویک کرد اون کمیک لعنتی کرد...چه شخصیت بی نظیری براش توی کمیک پرداختند...قشنگ می تونست دو تا شماره mk رو هندل کنه...!من خیلی منتظرش موندم توی شماره 11 ولی نیومد، یک قسمتی که شنگ سونگ یک بسته گوشتی براش فرستاد به آدرسش توی سرزمین آشوب خیلی امیدوار شدم ولی با اومدن رمبو ..شاید نباید دیگه منتظرش بود...احتمالا اون شایعات حضورش با دیگون و تیون هم میره برای شماره 12 ...حیف شد...
Ferra & Torr
من توی فانتزی هام همیشه یک جای خالی برای کاراکتری غول پیکر در Mk در نظر داشتم درسته که مستقیما برگرفته شده...ببخشید الهام.الهام گرفته شده از .. گوریل انگوری چیه ..!! یخورده جدی باشید... Chang & Choi از مجموعه The king of fighter ...
اما شیرین زبونی و تیکه های Ferra باعث شد از زیر سایه اونها بیاد بیرون...خداییش دیالوگ هاش عالی هستند برای همه یک اسم ساده میگذارن...لیدی باگ ، فور آرمز ..big mouth برای جانی کاملا به جاست...بنگ بنگ!! و شوت شوت!! برای ارون بلک هم عالیه.....
کاش توی 11 هم می اومد چند تا تیکه می انداخت می رفت...خیلی دلم می خواست ببینم به شائوکان و شنگ سونگ چی میگه...
فرصت نشد زیاد باهاشون گرم بگرفتم و تو کنترل تور حرفه ای بشم . ولی حرکاتی رو که اون بدن گوریل مانند و دست های بلند وسنگینش انجام میده دوست دارم...حس سنگینی دستش رو میشه هنگامی که کشیده ول میده طرف کاراکترهای ریزه میزه مثل ملینا قشنگ حس کرد...آخر10 چی شد تور مرد...؟توی 11 هم دی وورا می گه مردن...وای خیلی ناراحت شدم...
Goro
من هم دقیقا با دوست خوبمون موافقم که گورو نماد مورتال کامبته بطوریکه اگر برداشته بشه ممکنه خیلی ها با استریت فایتر اشتباهش بگیرند...!! توی شماره Nes ای که من داشتم بیشتر شبیه خمیر نون بربری بود...داخل نسخه چهارم هم بد می زد ..باس فایتی مال گورو بود..اونجا شیناک حقشو خورد و با ساخت و پاخت خودشو باس فایت کرد...!!
اما خیلی قبل تر از اینکه ماکروسافت بتثدا رو بخره، یا سونی اسپایدرمن رو انحصاری کنه...این نینتندو بود که سر شوخی رو باز کرد..! و گورو رو به انحصار خودش درآورد.بله گورو به همراه شائوکان حسرت هر Mk باز جوانی بود که از بد روزگارps2 داشت نه Gamecube ...
لامصب گورو اونجا عضلات کول و پشت بازوش خیلی روی فرم و خوش استیل بود...
اما بهترین رویارویی ای که با این موجود چهاردست...(اجازه بدید یک بار دیگه بشمرم مثل اون دفعه اشتباه نشه ...یک دو ..چهار.. درسته) توی شائولین مانک بود .. نعره میزد و می دوید . آپرگادی که می زد چند متر رکورد پرتاب شدن در هوا رو جابجا میکرد...آخرش هم اون ستون سنگی رو از جا می کند و ول میداد دور سرش اصلا نمی شد نزدیکش شد...حیف جانی کیج دیوونه! مثل مرده خورا پرید وسط و نگذاشت خودمون برای همیشه فینیش هیمش کنیم و اگرنه اون همه توی 4 و 10 دیگه اذیت نمیشدیم...
یادش بخیر چند هفته قبل ریلیز MKX توی یکی از این برنامه های چند شنبه شب با اد بون! که استدیو می ساخت و برو بچز استدیو می اومدن می نشستن بازی میکردن ..یک نفر بود گورو بر میداشت و همه رو میزد. چه می دونم لوکنگ ،کونگ لائو جانی کیج..همرو زد ..بعد یکی اومد و دسته رو گرفت و گفت هیچی بلد نیستم و نخندید و اینا..
D'
Vorah رو برداشت و گور گورو رو کند..اونجا بود که من عاشق و واله و شیدای
D'
Vorah شدم...
خیلی خب ....آماده شد...خب بریم برای رای دوم ... وسطی از راست..! لطفا دست هاتو بگذار روی سرت و بیا بیرون ......