با چه گروه بدی شروع شد من همشون رو دوست دارم غیر از تانیا، البته با عرض پوزش از نریمان عزیز...پس از تانیا شروع میکنم ..
Tanya
همونطور که احتمالا می دونید اسم خواهر بزرگه اد بون سونیا هست و بعد از قرار دادن نامش روی بانو .. خواهر کوچیکه دپرس می شه...بخاطر همین اد اومد ایشون رو آورد توی شماره 4 فقط و فقط بخاطر اینکه اسم خواهر کوچیکش رو قرار بده روش...ولی انصافا توی شماره 4 خیلی بد میزنه بویژه اون فن دریلش که از کامی وایت یاد گرفته...! یه چیزی هم می گفت چی بود ..اَبی اَبو.....هنوز روی مخمه...
توی دیسپشن سر آزاد کردن این دختره چش سفید! شوجینکوی بیچاره از بس این دنیا اون دنیا کرد برای کارای اداریش پیر شد بنده خدا...ولی توی MKx واقعا خوب درآوردنش ...اما ایشون انتخاب من نیست ...
Bo' Rai Cho
می دونم رای نمیاره و بالا نمیاد ولی یکی از انتخابام ایشونه ...توی نظر سنجی چند سال پیش هم تو فروم ایرانی مورتال کامبت سنتر، کلی اِز و جِز کردم تا بیاد بالا ..ولی نشد... تهش همه با دادن نسبت های ناروا و زدن برچسب های باددار چون برو گو....یا چطوری چُ....و...!! اینا پروفایلم رو مورد هدف قرار دادند...
یادتون نره هر چی لوکنگ و بعدش کونگ لائو بلتند! از ایشونه... شوجینکو هم که بماند ،حکم پدری براش داره...!!
ولی توی MKx توی داستان واقعا بهش کم لطفی کردن ...اونجایی که شیناک میاد فرتی آویزونش میکنند وهیچی از هنرنمایی استاد نفاخ دوست داشتن نشون ندادن ...اما انصافا فنونش رو (Drunken Fist ) خیلی خوب در آوردند..اینتراکشنش با پِردیتور رو تو رو خدا همین الان برید یوتیوب یک بار دیگه گوش کنید... کاش تو شماره 11 هم می آوردنش...
یخورده کل کثیف هست و پشت سرش حرف زیاد میزنند و نسبت های بدی بهش میدن ولی بخدا همش بهتونه بنده خدا مشکل معده داره خب ....
خداییش جای drunken master توی مورتال کامبت رو کی بهتر از ایشون می تونست پرکنه ! خوب بود یدونه پیرمرد ریقونه و کوتوله میذاشتن جاش ...تازه چقدر براتون بالا میاره ..کم می گو........!! دیگه چیکار میخواین براتون کنه که بهش رای بدین... می خواین بگم براتون بری.....!!..........حیف که لنگ و پاچش تپل هست و پر مو ..وگرنه به راه های شیطانی متوسل میشدم.....!
اجازه بدید ببینم غیر از خودم فقط یک نفر دیگه بهش رای داده ...واقعا متاسفم برای این نسل جدید که احترام به پیشکسوت ها و اساتید رو فراموش کردند..
@ShahryR جان ، فدایی داری ممنونم ازت دوست خوبم ،کاش همه درک شما رو داشتند........گــومــبِـــی
noob saibot
نوب سایبات توی Umk3 همیشه انتخاب لحظات حساس من بود. وقتی به حریف چقر و بد بدنی می خوردم که تاب مقاومت در برابرش رو نداشتم ، سوییچ می کردم روی نوب و فن دودی؛ بعد سه تا لگد کوتاه پشت هم و یدونه بالا پایین...تمام......این خودش نشون میده کسانی که به نوب رای میدن احتمالا نوبی بیش نبودن و شاید هنوز هم هستند....!! پس روی خصیصه نوب بودنتون این قدر پافشاری نکنید و رای رو بندازید به صندوق کاساندرا...!
نوب مدرن شده با اضافه شدن اون سایه قیری شکل خیلی پر ابهت تر و خاص تر شده ولی نوب اسموک یک چیز دیگه بود...آشرای بنده خدا هم کلی دنبالش بود تا شمشیرو بکنه توش یا شاید هم نوب رو بکنه تو شمشیر.....آخرش هم نفهمیدم کی فرو کرد توی اون یکی...!! اوهوی شمشیرو می گم ، داری به چی فکر میکنی، بی تربیت...!
توی شماره 11 با این که خیلی خفن میزنه ولی خیلی راحت میشه از پسش براومد...من که به این سیاه سوخته رای نمی دم .. تابلو هست میاد بالا دیگه ...امیدوارم بخوره به اسکورپیون تا انتقام واقعی رو اینجا توی فروم ازش بگیریم...
cassie cage
آخ دست گذاشتید رو نقطه حساسم ... کاساندرا...
تعریف ژن خوب اینجا کاملا مشخص میشه ...! بویژه اینکه با پارتی هم اومده بود سرکار و کشکی کشکی زمین رو هم نجات داد..ولی هرچی توی شماره 10 لوس و نچسب بود توی 11 تودل برو شده ...تازه اگه لباس های مامانش رو تنش کنید بهتر هم میشه...
باورتون میشه من بخاطر از دست دادن مادرش کلی باهاش گریه کردم...فقط یخورده بی تربیته که اونم تقسیر باباشه ..مادرش که بنده خدا همش در حاله عملیاته...!
.. x rayشماره x اینقدر هنجار شکن بود که از همون موقع توی لیست کاراکتر های محبوبم قرار بگیره و همینطور سومین مرتبه از اجرای فن گردو شکستم ارثیه پدری..! که منجر به کراشینگ بلو و عقیم شدن طرف برای همیشه میشه...!!
یخورده دردناکه ولی کارسازه بویژه روی شائوکان بدلیل بزرگتر بودن عضو مد نظر جلوه بیشتری داره.... من با همین روش و به مدد دو تا بیچی ..!! که توی دستاشه صدرنشین کینگ آو د هِل هم شدم....از جینا هم یادی بکنیم که خداییش توی گرب کردن حریف همه زحمت رو اون میکشه...! رای من کاساندرا کیج....
Kollector
به اینم میخواستم رای بدما...اَه...به نظرم بین چهاردستان !آخ ببخشید شش دستان..! بهترین طراحی ظاهری و باطنی رو داره و صرفا یک غول بی شاخ و دم نیست ... شائوکان پاچه خوار کم داشت اینم بهشون اضافه شد..اما تا باشه ازین پاچه خوارهای دوست داشتنی ....
یخورده بازی باهاش سخته ولی یدونه موو داره که پایین عقب A ، قفل کنید روی همون ..در آخر لنگ های طرف رو به هوا توی کوله شماست....خودم عاشق انداختن نور چراغ زنبوری توی چشم حریفم ، بعد هم گرب و قارب و قارب بکوفم تو مغزش...
اگه رای خالی دارید تو رو خدا سفید نگذارید اسم کالکتور رو توش بنویسید.. ساعت 4 تا 8 که توی کریپت بساط میکنه یک سر بهش بزنید از خجالتتون در میاد...
Kabal
تو شماره سوم یکی دیگه از Favourite هام بود بویژه با فیتالیتی برداشتن ماسکش که روح طرف به ملکوت اعلا پر میکشید کلی حال میکردم...ولی یک مشکلی که از دیسپشن تا همین الان باهاش پیدا کردم اینه که چرا دو تا دونه لگد درست و حسابی براش طراحی نمیکنند ..درسته، قبول ،نقطه قوتش روی سیخ کباباش هست ، ولی ننجون من بهتر از کابال لنگ و لگد میزنه ..! بابا سوختی جِر نخوردی که ..!
بعدشم توی شماره 11 یجورایی افتاده دست آدمهای خوره نوب سگ...که کابال بر میدارن میرن ته صفحه هی سیخونک پرت میکنند تا میری جلو میپرن بالا و در راستای زاویه 45 درجه باز سیخونک پرت میکنند... یکی از همین برادر ها در استیم هست به نام Bomber man که فقط هم کابال بر میداره، اگه بهش برخوردید بدونید طرف چه عوضی ای هست ...!! فقط.. اینجا که ...کسی نام کاربری استیمش بمبرمن من نیست که... هست...!!
مشخصه توی این دور رای میاره ، حالا در نظر بگیرید مدیر انجمنی چون Skychaser هم پشتشه ... فکر میکنید نمی دونم بقیه اونایی که رای میدن جیباشون پره از پول های کثیف حزب اژدهای سیاه....