Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
قضیه رتبه سوم بالا اومدنا چیه؟؟ از هر گروه ۲ نفر میاد بالا یا ۳ تا؟؟
در کنار ۲۴ نفری که تو رتبه های اول و دوم قرار میگیرن، ۸ نفر از ۱۲ نفری که تو رتبه های سوم قرار بگیرن هم صعود میکنن (براساس درصد رای) تا در مجموع ۳۲ نفر بشن و مراحل حذفی راحت تر انجام بشه.

این هم از آخرین گروه (with bonus) :D

اونوقت Darrius و Dairou به قرینه معنوی حذف شدند....!!?

یا شاید هم لابی ای که پشت این تاپیک قرار داره تصمیم گرفته که این دو به نفع لوکنگ از انتخابات کناره کشی کنند...!!?

البته این رو هم اضافه کنم نسخه دیسپشنی که من داشتم از یک مشکل رنج می برد! و اون این بود که آنونسر زبونش سر تلفظ حرف r در کلمه Darrius می گرفت و نمی تونست ادا کنه..یعنی به جای داریوس می گفت Daius....!!:-"

امان از این دیسک های کپی..گفتم شاید بازی شما هم از این مشکلات داشته و مثلا به جای این دو نفر ،گُل یا هویج قرار می داده که حضورشون رو حس نکردید...!!
شاید هم گلدونی که جهت قرعه کشی مورد استعمال قرار دادید سولاخ بوده...!!?

حداقل اون تصویر orderrealm رو پشت پروفایلتون قرار نمی دادید که نگن از هوتارو تایم کریستال گرفتند..!!?

Triborg هم که ....هیچی بابا ولش کن....!!?

6puv_77-min.png

آخرین ویرایش:
ارون بلک کلا دو تا بازی حضور داشته که اولیش خیلی مرموز و با حال بود (واقعا اون زمانی که داشتیم کامیک MKX میخوندیم و شایعه شد که این شخصیت جدید و مرموز کامیک قراره تو راستر بازی باشه، و بعد اون کامبت کستی که معرفی شد و.....good times)، دومی کلا هر چی mystery داشت خراب کردن و شد یه gunslinger معمولی. دوست داشتم بهش رای بدم ولی... همون رپتایل و ارمک، هر چند که رپتایل انسان رو خیلی بیشتر دوست داشتم و به اونم رحم نکردن.

اونوقت Darrius و Dairou به قرینه معنوی حذف شدند....!!?

یا شاید هم لابی ای که پشت این تاپیک قرار داره تصمیم گرفته که این دو به نفع لوکنگ از انتخابات کناره کشی کنند...!!?

البته این رو هم اضافه کنم نسخه دیسپشنی که من داشتم از یک مشکل رنج می برد! و اون این بود که آنونسر زبونش سر تلفظ حرف r در کلمه Darrius می گرفت و نمی تونست ادا کنه..یعنی به جای داریوس می گفت Daius....!!:-"

امان از این دیسک های کپی..گفتم شاید بازی شما هم از این مشکلات داشته و مثلا به جای این دو نفر ،گُل یا هویج قرار می داده که حضورشون رو حس نکردید...!!
شاید هم گلدونی که جهت قرعه کشی مورد استعمال قرار دادید سولاخ بوده...!!?

حداقل اون تصویر orderrealm رو پشت پروفایلتون قرار نمی دادید که نگن از هوتارو تایم کریستال گرفتند..!!?

Triborg هم که ....هیچی بابا ولش کن....!!?

6puv_77-min.png
اولش قرار بود تعداد بیشتری رو حذف کنیم. حتی همین Khameleon هم قرار بود حذف بشه تا همه گروه ها ۶ تایی باشن. :D
کل کرکتر های PS2 Era سرجمع فکر نکنم ۲۰ تا رای آورده باشن. :D این ۲ تا هم میخواستن نهایتا ۱ رای بیارن. :D در نهایت تصمیم بر این شد که این دو عزیز حذف بشن تا بزرگانی مثل Jarek و Hsu Hao بمونن. :(

Triborg که کرکتر جدید حساب نمیشه ترکیبی از بقیه سایبورگ ها هست. :-"

لوکنگ تو اون گروه واقعا باید میومد بالا اما اگه تو دور بعد به یکی از مقدسات بخوره خودم درجا حذفش میکنم. :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or