Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
مشخصه دیگه! Sub Zero :x بهترین کاراکتر سری >:) مخصوصا تو MK11 که گیم پلیش واقعا عالی بود!

درخواست میشود از این به بعد از طراحی با لباس Deception در تصاویر نظرسنجی برای ساب زیرو استفاده شود! >:) :x

رای بعد هم Taven :-"
بهتر بگم...از بقیه کاراکترها بدم میاد:))

سابزیرو توی mk11 گیم پلی خوب و سریعی داره ولی سابزیروی اینجاستیس 2 اگر دستت می اومد خیلی وحشی و سرعتی بود.
توی اسکین هم اسکینش توی مورتال کمبات x به نظر من یونیک ترین و خفن ترین بود بعد از ددلی آلینس از اسکین x خیلی خوشم اومد.

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
با اینکه ساب زیروی MK11 رو دوست دارم اما پایین تر از بقیه نسخه ها قرارش میدم، دلیلش هم حذف Ice Klone تو این شماره هست.

یاد MKX بخیر. :D

View attachment 193504

دقیقا. واقعا حیف شد حذفش کردند. میگفتند که خیلی قوی میشه با این حرکت ، زدند حذفش کردند.

ای کاش قابلیت cross play و گسترش بدند تا همه ( xbox-ps- pc-nintendo ) بتونیم با هم بازی کنیم.

ولی خداییش برتلیتی ها و فینیش های سابزیرو تو MK11 خیلی خوبن.
فکر کنم Sub-Zero تنها شخصیت MK11 باشه که Brutality هاش و ژست بعد از Brutality ش ، نکات مخفی ای داره.
مثلا اون حرکتی که میزنه اون بالا قندیل میشه رو میتونی طرفو بعد از اینکه مُرد با زدن چند دکمه بندازیش پایین. خیلی باحاله :)

193530 193531

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rezahajizadegan
not to be racist but jax and jacqui are overrated!:-"
حالا جکس از MK2 بوده و جزو OGها حساب میشه، مشکل اینجاست که بعد از تلاش ناموفقشون برای ساخت جکی (MKX)، دوباره تو MK11 هم برگشت. ادبون همیشه دیدش اینطور بوده که باید کاری کنیم که طرفدارا انتظار ندارن. هیشکی فکرشو نمیکرد جکی برگرده ولی سوپرایز!!!!!!
الانم اگه شایعات درست باشه و دی ال سی داستانی جدید منتشر بشه بازم همون تفکر سوپرایز کردن پشتش هست. "چون همه فکر میکنن داستان MK11 تموم شد پس یکی دیگه بسازیم که نشون بدیم ما غیر قابل پیش بینی هستیم"

بگذریم، رای من جکس و شائوکان چون اسموک اول میشه طبیعتا.

• Like
Reactions: HIGH DEVS
رای اول که بدون شک شاوکان هست، با اینکه تو MK11 شخصیت قابل بازی هست، تمام حرکات و تانت ها از نسخه های قبلی رو داره و بدون اینکه خیلی OP باشه، قشنگ حس بازی کردن با یه Boss رو منتقل میکنه. :D
علاوه بر طراحی دیفالتش که هیولاست تو این شماره، گیر ها و Helmet هایی هم که داره یکی از یکی خفن تره و جیگر آدم حال میاد با نگاه کردن بهشون. :D

ancf_mortal_kombat_11_20201026201559.jpg

رای دومم Earth shaking brute ninja یا همون Tremor هست. :D فکر کنم خوشبین ترین فن ها هم حدس نمیزدن که از Tremor بشه چیز جالبی دراورد، اما NRS همه رو سورپرایز کرد و یه کرکتر خیلی منحصر به فرد با کلی ابزار و حرکت دراورد. در حدی که کاملا حقشه در کنار بقیه نینجا ها قرار بگیره.

رای اول که بدون شک شاوکان هست، با اینکه تو MK11 شخصیت قابل بازی هست، تمام حرکات و تانت ها از نسخه های قبلی رو داره و بدون اینکه خیلی OP باشه، قشنگ حس بازی کردن با یه Boss رو منتقل میکنه. :D
علاوه بر طراحی دیفالتش که هیولاست تو این شماره، گیر ها و Helmet هایی هم که داره یکی از یکی خفن تره و جیگر آدم حال میاد با نگاه کردن بهشون. :D

ancf_mortal_kombat_11_20201026201559.jpg

رای دومم Earth shaking brute ninja یا همون Tremor هست. :D فکر کنم خوشبین ترین فن ها هم حدس نمیزدن که از Tremor بشه چیز جالبی دراورد، اما NRS همه رو سورپرایز کرد و یه کرکتر خیلی منحصر به فرد با کلی ابزار و حرکت دراورد. در حدی که کاملا حقشه در کنار بقیه نینجا ها قرار بگیره.
خوب شد یادآوری کردی، فراموش کردم بگم من به این شائوکان رای دادم. :D

193798

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or