Choose Your Destiny | Finale | Scorpion Vs Sub-Zero

The Finale

• مجموع رای دهنده‌ها
    122
  • نظرسنجی بسته شده است .

NaRiiMaN

Equality is a Utopian Fantasy
ناظم انجمن
mdx_chooseyourdestiny-bczlogomk11final.jpg

درود
سری Mortal Kombat نزدیک به سه دهه هست که کار خودشو آغاز کرده و در طول این سال های پرفراز و نشیب همواره عمده محبوبیتش رو مدیون شخصیت های مختلفی بوده که در سری حضور دارن. به همین دلیل با @DFSHINNOK7 عزیز تصمیم گرفتیم یه سری نظرسنجی تهیه کنیم تا ببینیم میزان محبوبیت هر کدام از این نینجاها، سایبورگ ها، جادوگران و خدایان، بین برو بچ BC به چه صورته و محبوب ترین شخصیت ها کیا هستن. :D

• دور اول نظرسنجی ها شامل 12 گروه میشه.
  • گروه ها عمدتا 6 تایی هستن و از هر گروه 2 کرکتر بالا میاد.
  • قابلیت انتخاب 2 کرکتر از هر از هر گروه وجود داره.
  • شخصیت های مهمان و همچنین شخصیت هایی که تو اسپین اف ها یا سریالها معرفی شدن، داخل نظرسنجی نیستن.
  • شخصیت هایی که به عنوان شوخی داخل بازی قرار گرفتن مثل Mokap و Meat داخل نظرسنجی نیستن.
تا جای ممکن سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و دلایلتون برای انتخاب هاتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. :D

=============
2xy6_bracket4-cyd.jpg

Top 32
jvrs_mk-chooseyourdestinybzc-top32png.png

آخرین ویرایش:
فوجین تو بد گروهی افتاد
بهترین شخصیت Aftermath بود... بعد شنگ سونگ البته :دی
کیتانا هم خدا رو شکر از خط داستانی MKX فاصله گرفتیم... عجب دوران تاریکی واسه بانو بود اون دوران :دی

ولی اونا به کنار
نمیشه Geras رو زد. مثلا بعد باختش بذاریم تو پست اول به یه سیبلی وصلش کنیم بهش گوجه پرت کنیم؟
چیزی پایین تر از حذف شدن تو این تورنمنت وجود نداره که نثارش شه؟ :دی

آقا یه پیشنهاد دارم برای مراحل بعد
اینکه انتخاب تک گزینه باشه که انتخاب کردن چالش داشته باشه و جذاب باشه.
اینکه بتونی به همه رای بدی لوسه بنظرم و هیجان رو میگیره
یه دلیل تعداد بالای کرکتر ها مجبور شدیم دور اول رو به این صورت برگذار کنیم تا ۳۲ کارکتری که میان بالا سریع مشخص بشن.
از دور دوم، تمام نظرسنجی ها vs هست.

تو ام کی 9 منتظرش بودیم ولی خبری نشد. تو mkx صبر کردیم ولی بازم اتفاقی نیفتاد....اما بالاخره برگشت، مگه میشه بهش رای نداد! :D

رای دوم هم کَری تاگاوا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaRiiMaN
شنگ سونگ (در کنار Kano و چند نفر دیگه) جز اون کرکترهایی هست که تا قبل از MK11 هیچ حسی نسبت بهش نداشتم اما استفاده از بازیگر اصلی فیلم در کنار حرکات جالبی که تو این شماره بدست اورد و نقشش تو Aftermath باعث شد عاشقش بشم، در حدی که 2 فصل از کامبت لیگ رو فقط با ایشون بازی کردم. :D
هیچی اندازه دزدیدن روح حریف و استفاده Brutality خودشون علیهشون کیف نمیده. :)):D
3hed_1.jpg
منم همین‌طور! :D
توی نسخه اول که غول آخر بود و طراحیش هم یه جوری بود که جذابیتی برام نداشت، برعکس Shao Kahn توی نسخه‌های بعدی. توی MK2 هم طراحی خوبی نداشت ولی توی MK3 با اینکه چیز کول و باحالی بود، ولی خیلی خاطرات بدی ازش دارم و توی کلوپ یه عده بودن که به شدت حرفه‌ای باهاش بازی می‌کردن و همیشه بنده رو نیمرو می‌کردن! :| از اون طرف هم خودم اصلاً بلد نبودم باهاش کار کنم و کلاً عذابی بود برام. الآن رفتم یه gif ازش پیدا کنم و باز یاد کتک خوردن ازش افتادم! :|

ccte_shang_tsung_sprites.gif

در دوران سه‌بعدی هم زیاد باهاش حال نمی‌کردم، تا اینکه به MK11 رسیدیم و اینجا خیلی خوب بود. یعنی یه حس و حال جالبی داشت و واقعاً هم کار خفنی کردن که رفتن سراغ استاد کری هیرویوکی تاگاوا (سرچ کردم ببینم اسمش چیه! :D). کلاً هر چقدر فیلم MK درپیت بود، این بنده خدا توش خیلی خوب بود و بعدش هم هر جا می‌خوان یه هیجانی به طرفدارهای MK بدن، می‌رن سراغش! مثل سریال Mortal Kombat: Legacy که اونجا هم ازش استفاده کردن. :D

شنگ سونگ دوران mk2 و 3 که توی سگا بازی میکردیم با این کاستوم و اون تتوی صورتش واقعا خبیث و بدجنس و ترسناک بنظر میرسید. از همون موقع خیلی سعی میکردم سمتش نرم :D
فوجین رو راستش خیلی تو بازیا باش برخورد نداشتم. 11 رو هم نسخه ای که بازی کردم نسخه رلیز بوده و فوجین رو نداشته :دی در نتیجه نظری نمیتونم بدم :دی ولی از کات سین ها و ویدیوهایی که تو یوتوب دیدم ازش کاراکتر جالبی عه.

رای اصلی هم که بانو کیتانا :x:x

• Like
Reactions: NaRiiMaN
من راستش شنگ سونگ رو به خاطر حسی که در دوران کودکی بهش داشتم انتخاب کردم وگرنه توی MK11 خیلی meh بود! کیتانا هم که همیشه دوس داشتم :D فوجین توی MK11 طراحی خیلی خوبی داشت. با Geras اصن حال نمیکردم. حتی دیدنش بازیشم اعصاب خورد کن بود :D در کل این گروهم برا من چالش نداشت برای انتخاب :-"

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
رای اول فوجین!
این بشر هم بچه(!) باحال و عاقل و باشعوریه، هم تیپ خفنی داره و هم حرکات خفنی:D کلا خیلی دوست داشتنیه:x

رای دوم هم کیتانا! :D

شنگ سونگ...به شخصه طراحی MK9ش رو بیشتر میپسندیدم:D
گیم پلی الانشم...خوب..وریشن نینجاها خوبه، ولی بحث اینه که نینجاها خوبن:)) خودش رو دوست ندارم!

Geras هم قبل اومدن فکر میکردم حال کنم...ولی با اینکه قدرتش رو دوست دارم، کاراکتر به شدت بیخودی بود! این قدرت واقعا حیف شد:|
و اینکه تو بازی فکر کنم بیشترین باختم(از AI) از دست همین بشر بوده و بس:| نمیدونم چجوریه که ازش زیاد میبازم:|

@Nima
البته دو انتخابیه ها! بیشتر دوتا انتخاب کنی و ثبت رای بزنی ارور میده! فقط نمیدونم چجوری بهت حق تیک زدن همه گزینه ها رو میده:-"

• Like
Reactions: DFSHINNOK7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or