حالا چرا بچه ی عدن( بهشت)؟ ربطش به بازی چیه؟ بعضی از این جونورا منو یاد flOw تو PSP میندازن!
========================
اگه تو همون سامانی هستی که من فکر میکنم بگو چرا تو بلاگت علاوه بر ویرایش خرمالو ها رو هم انار کردی؟:d
الان صفحه یوزرتو دیدم به خاظر رفیق بد و زغال خوب مطمئن شدم! به علاوه این که SUPER FAN OF REACH هم هستی:d
احتمالا به سبک flower ساختنش!
تجربه خوبی میشه:biggrin1:
چه عجب یه بازیه درست حسابی برای کانکت معرفی شد
َما تاریخ پست ها رو هم نگاه کنی بد نیست!شما کنفرانس هارو دیدی که همچین حرفی میزنی ؟!
Kenect sport season2 - dance centeral2 - ghost recon future soldier - Ryse بازی هایی بود که 2تاشون سابقه خوبی هم دارن و شماره 2ش هم خوب
ظاهر شد تو کنفرانس و ghost recon هم که اگه دیده باشی واقعا همون 4تا کاری هم که نشون داد که کنترل
کننده خودت هستی فوق العاده بود - بازی Ryse رو هم اگه تریلرش رو دیده باشی دیگه نمیشه گفت تنها چیزه جالب برای کینکت این بازیه - البته این بازی هم واقعا زیبا بود و میتونم بگم واقعا تجربه جدیدی میتونه باشه برامون .
ولی اینجوری هم نیست که بگیم تنها بازی خوبی بود که واسه کینکت معرفی شد ...
چه عصبی شما:dشما کنفرانس هارو دیدی که همچین حرفی میزنی ؟!
Kenect sport season2 - dance centeral2 - ghost recon future soldier - Ryse بازی هایی بود که 2تاشون سابقه خوبی هم دارن و شماره 2ش هم خوب
ظاهر شد تو کنفرانس و ghost recon هم که اگه دیده باشی واقعا همون 4تا کاری هم که نشون داد که کنترل
کننده خودت هستی فوق العاده بود - بازی Ryse رو هم اگه تریلرش رو دیده باشی دیگه نمیشه گفت تنها چیزه جالب برای کینکت این بازیه - البته این بازی هم واقعا زیبا بود و میتونم بگم واقعا تجربه جدیدی میتونه باشه برامون .
ولی اینجوری هم نیست که بگیم تنها بازی خوبی بود که واسه کینکت معرفی شد ...
اصلا باحال نبود(از نظر من!)اصلا به تریلر ها توجه نکن.بازی مثل rez هست(بازی قبلی همین سازنده)اون خیلی خوب بود.این هم ایرادش اینه که خیلی چیزی از تریلر ها معلوم نیست.یعنی خودت باید بازی کنی تا ببینی چی به چیه!دموشو دیدم!
اصلا حال نکردم با بازیش! حالا حتی اگه از اسپات 10 هم بگیره نمیگیرمشاصلا باحال نبود(از نظر من!)
REZ چیه؟اصلا به تریلر ها توجه نکن.بازی مثل rez هست(بازی قبلی همین سازنده)اون خیلی خوب بود.این هم ایرادش اینه که خیلی چیزی از تریلر ها معلوم نیست.یعنی خودت باید بازی کنی تا ببینی چی به چیه!