Child of Eden | Kinect

کسی نبود یه توضیح کوچیکی تو اسپویلر راجع به داستانی که تو کات سنس اول می گه به ما بده.نوشته هاش سفید بود پس زمینه هم سفید خیلی هاشو از دست دادم نتونستم بخونم!
پ.ن:چه باس فایت هایی داره بازی!خیلی خوبن!

منم یه مرحلش رو بازی کردم
3 بار رفتم و هر سه بارش رو باختم!:دی بعد خسته شدم اومدم بیرون
بازی سخته!:دی و البته فکر کنم با تکنولوژی ماکرو سختر تر هم باشه! چون باید هدف ها رو نشونه گیری و لاک کرد و فکر نمی کنم کینکت بتونه از یه دسته کلاسیک دقیق تر عمل کنه
زیبایی بازی همون اول جذبتون می کنه!( کات سین اولیه منظورم نیست!:|) و فکر نمی کردم گیم پلی این مدلی باشه و واقعا ارزش بازی کردن داشته باشه. توی نظر من این بازی یه دموی زیبا واسه کینکت بود ولی با بازی کردنش به کل نظرم عوض شد

حالا در کل با دسته حال میده یا حتما باید با کینکت باشه؟

با دسته هم حال میده . ولی با کینکت لذت بخش تره .

بچه ها دقت کینکت توی بازی چقدر هست ؟خوب حرکاتو انجام میده؟یابازم تاخیر داره!؟

خوب تشخیص میده .
مگه قبلا تاخیر داشت ؟

اگه میخوای مثل یه آدم بازی کنی با دسته برو ولی اگه علاقه به پشتک وارو زدن در حین بازی داری برو سراغ اون!:دی

بازی با کینکت خیلی خیلی بیشتر حال میده........دقت و سرعت کینکتم تو این بازی عالی هس..... .

اگرم حرف ما رو قبول نداری یه سر به نقد سایتای بازی بزنین متوجه میشین که همشون متفق القول نوشتن که تجربه بازی با کینکت چقدر عالیه.

مثلا این نظر منتقد IGN در مورد استفاده ازکینکت یا دسته هستش :

After trying both control options for Child of Eden, I found that I preferred Kinect's superior responsiveness. Yes, Kinect makes navigating Eden's databases far easier. In fact, the analog sticks seem clunky compared to swiftly moving your hand around the screen.
به طور مشخصی کینکت رو به دسته ترجیح داده......

+

اونایی هم که میگن تجربه این بازی با کینکت بیهودس و حرکتای عجیب و غریب درآوردنه.....ناآگاهی خودشونو نشون میدن..... .
یعنی راحت میشه فهمید اصلا این بازی رو با کینکت انجام ندادن.
.
.
.

آخرین ویرایش:
ای بابا اصلا منظورم این نبود . من فعلا کینکت نخریدم . خاستم ببینم بازی رو بزارم برا وقتی که کینکت خریدم یا اینکه اگه با دسته حال میده همین الان بازی کنم
اونی هم که گفتم شوخی بود ;)

با کینکت خیلی حال میده ولی بدیش اینه که دستم بعد 30 دقیقه که همینجوری پرتش میکردم اینور اونور درد گرفته بود ولی بعد 5 دقیقه استراحت، 30 دقیقه دیگه بازی کردم.

خاستم ببینم بازی رو بزارم برا وقتی که کینکت خریدم یا اینکه اگه با دسته حال میده همین الان بازی کنم
به نظر من بزار هر وقت کینکت گرفتی بازی کن. با دسته یه بازی معمولی هست ولی با کینکت خیلی جالب تر میشه. در ضمن از معدود بازیهای کینکت هست که دقت تشخیصش در سطح عالی قرار داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or