Arman Sensi
Gold User
REZ چیه؟
نمیدونم شبیه این بازیهایی بود رو میکرو ()که یه موشک داشتیم خودش جلو میرفت ما باید سفینه های دشمن رو میزدم
عین اون بود
![]()
REZ چیه؟
نمیدونم شبیه این بازیهایی بود رو میکرو ()که یه موشک داشتیم خودش جلو میرفت ما باید سفینه های دشمن رو میزدم
عین اون بود
![]()
میگم آپدیت و اینا لازم داره؟یه سوال دیگه، حجم بازی چقدر هست؟ اگه کم باشه که خودم دانلود کنم چون فکر کنم اینورا اصلا گیر نیاد
==
راستی امتیازات بازی که واقعا فوق العاده بود، الان متوسط امتیازش 8.8 هست فکر کنم![]()
میگم آپدیت و اینا لازم داره؟من یکی دو مرحله ای بازیرو انجام دادم:
منوهای بازی زیباس......... .
لگ بازی واقعا فوق العادس.....خیلی خیلی روش کار کردن . جای احسنت گفتن داره
دو تا نیرو داره یه شلیک که با دست راس اول باید فوکوس کنی بعد دستتو جلو هل بدی...یکی هم با دست چپ باید دستتو یه جا نگهداری تا شلیک کنه........... .
کلا بازی زیبایی هستش و من تو این دو تا مرحله ایکه بازی کردم لذت بردم..........فقط بازی خیلی خیلی خاص.......
هرکسی خوشش نمیاد..... .
یکی هماینکه امیدوارم در ادامه گیم پلی تنوع پیدا کنه و گرنه شدیدا تکراری میشه.
7.29 گیگا............میگم آپدیت و اینا لازم داره؟یه سوال دیگه، حجم بازی چقدر هست؟ اگه کم باشه که خودم دانلود کنم چون فکر کنم اینورا اصلا گیر نیاد
==
راستی امتیازات بازی که واقعا فوق العاده بود، الان متوسط امتیازش 8.8 هست فکر کنم![]()

تو بگیر!با من!!بدت نمیاد.من خودم امروز گرفتم الان می خوام برم بازی کنم!نمرات شاهکاری گرفته....یکی یه توضیح راجبه گیمپلیش بده!من هیچی از دموش نفهمیدم! یه TUTORIAL میگه بعد همه رو میزنه هی عکس زنه میاد رو تصویر![]()
يكي ميتونه بگه بازي چه حجمي داره؟!چون من نگاه كردم 2 گيگ بود ولي يكي از دوستان بالاتر گفته بودن 7 گيگ!!!!
ممنون ميشم يكي جواب بده!
دو گیگ چیه بابا :-o ؟!؟!؟همون حدود دو گیگ دوست من.........
تاحدودی حق باشماست ! (شوخی کردم) کاملا حق با شماستَما تاریخ پست ها رو هم نگاه کنی بد نیست!
پ.ن:کسی نگرفته بازیرو هنوز؟
.