Child of Eden | Kinect

من یکی دو مرحله ای بازیرو انجام دادم:

منوهای بازی زیباس......... .

لگ بازی واقعا فوق العادس.....خیلی خیلی روش کار کردن . جای احسنت گفتن داره

دو تا نیرو داره یه شلیک که با دست راس اول باید فوکوس کنی بعد دستتو جلو هل بدی...یکی هم با دست چپ باید دستتو یه جا نگهداری تا شلیک کنه........... .

کلا بازی زیبایی هستش و من تو این دو تا مرحله ایکه بازی کردم لذت بردم..........فقط بازی خیلی خیلی خاص.......
هرکسی خوشش نمیاد..... .

یکی هماینکه امیدوارم در ادامه گیم پلی تنوع پیدا کنه و گرنه شدیدا تکراری میشه.

میگم آپدیت و اینا لازم داره؟ :دی یه سوال دیگه، حجم بازی چقدر هست؟ اگه کم باشه که خودم دانلود کنم چون فکر کنم اینورا اصلا گیر نیاد :دی
==
راستی امتیازات بازی که واقعا فوق العاده بود، الان متوسط امتیازش 8.8 هست فکر کنم :دی

نه آپدیت نمیخواد............ .

والله حجمشو نیگا نکردم.......ولی خود بازی خیلی کوتاه......

.
.

آخرین ویرایش:
من یکی دو مرحله ای بازیرو انجام دادم:

منوهای بازی زیباس......... .

لگ بازی واقعا فوق العادس.....خیلی خیلی روش کار کردن . جای احسنت گفتن داره

دو تا نیرو داره یه شلیک که با دست راس اول باید فوکوس کنی بعد دستتو جلو هل بدی...یکی هم با دست چپ باید دستتو یه جا نگهداری تا شلیک کنه........... .

کلا بازی زیبایی هستش و من تو این دو تا مرحله ایکه بازی کردم لذت بردم..........فقط بازی خیلی خیلی خاص.......
هرکسی خوشش نمیاد..... .

یکی هماینکه امیدوارم در ادامه گیم پلی تنوع پیدا کنه و گرنه شدیدا تکراری میشه.
میگم آپدیت و اینا لازم داره؟ :دی یه سوال دیگه، حجم بازی چقدر هست؟ اگه کم باشه که خودم دانلود کنم چون فکر کنم اینورا اصلا گیر نیاد :دی
==
راستی امتیازات بازی که واقعا فوق العاده بود، الان متوسط امتیازش 8.8 هست فکر کنم :دی

منم بازی کردم ....
کنترل کردنش با کینکت واقعا محشره....
آهنگاش هم خوبن ولی در کل اونقد عالی نبود که از همه چی بزنم فقط بشینم بازی کنم :دی

آخرین ویرایش:
==
7.29 گیگا............

تموم شد:(
بازی رسما دو ساعت گیم پلی داشت..........البته چون با کینکت بازی می کنی وسطش استراحت زیاد میخواد:d

بعد پایان بازی هم البته یه challenge مد باز می کنه ارزش ادامه کارو بالا می بره.....

خیلی زیبا بود.خیلی قشنگ بود مخصوصا 2 تا از مراحلاش رویایی بودن.......... .

من که از ماهها پیش میدونستم بهترین بازی کینکتی میشه ! :دی مشخص بود سبکش با کینکت خیلی همخونی داره !
حالا برای اونایی که کینکت ندارن هم حال میده یا نه ؟! یعنی با دسته هم میشه ازش خوشمون بیاد ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or