هنوز جای کار زیاد داره... از روی اون نشون سیکهای هند که وسط فلگها هست میگمتصویر ساز بینگ جدید به هوش مصنوعی Dall e ورژن ۳ اپدیت شد و باید بگم تصاویرش عجیب غریب خوب شده.
درسته هنوز با میدجرنی فاصله داره و دست کمی بسته است ولی کیفیت تصاویر عالیه.
View attachment 312033View attachment 312034View attachment 312035View attachment 312036View attachment 312037View attachment 312038View attachment 312039View attachment 312040
شکندوستان دی ان اسی هست که chat gpt روباز کنه؟
در حال حاظر فقط Stable Diffusionهنوز جای کار زیاد داره... از روی اون نشون سیکهای هند که وسط فلگها هست میگم
آره زیادن با poe میتونی مونیکا هم میتونهسلام با هیچکدوم از این ابزارها میتونم بدون دردسر مقاله ترجمه کنم؟
برا چت جی پی تی نیاز به خرید اکانت نیست یه ایمیل میخواد و یه dnsدوستان سلام یه راهنمایی کلی میخوام
الان جایی هست که بشه اکانت این AI رو خرید و بشه چند ماه ازش استفاده کرد؟
من برای ترجمه متن ها
سوال و جواب کردن با AI
گذاشتن صدای خواننده ها روی هم
و مسائل فان میخوام ازش استفاده کنم
جایی هست اکانت ازش بفروشن؟
دمت گرمبرا چت جی پی تی نیاز به خرید اکانت نیست یه ایمیل میخواد و یه dns
اول dns شکن فعال میکنی بعدش تو سایت chat.openai.com با ایمیل ثبت نام میکنی و تمام
البته اون گذاشتن صدا خواننده ها رو دنبال ai دیگه ای باید باشی که اونا هم هر چی من دیدم هر جا رایگان بودن همشون و فقط یه اکانت ساختن لازم داشتن
برا موبایل برنامشو نصب کن از بازار یا مایکت. برا کامپیوتر هم این سایتش shecan.ir همونجور که برا بازی کردن dns ست میکنی dns های اینو ست کن. راهنما کامل هم خودش دارهدمت گرم
فقط رفیق dns شکن چطوری فعال کنم؟
دمت گرم رفیق ممنونمبرا موبایل برنامشو نصب کن از بازار یا مایکت. برا کامپیوتر هم این سایتش shecan.ir همونجور که برا بازی کردن dns ست میکنی dns های اینو ست کن. راهنما کامل هم خودش داره