KingFisher
کاربر سایت
مجانی بدون نیاز به خرید شماره مجازی:الان کدوم رو میشه مجانی استفاده کرد ؟
همین چت جی پی تی و بینگ جفتشون قابلیت پرسش و پاسخ صوتی رو دارند.دوستان یه AI می شناسین که بشه به صورت voice باهاش مکالمه کرد.
هدف مکالمه و بهبود زبانه
البته سایتایی هست که میشه با آدمای واقعی صحبت کرد ولی دنبال یه چیزیم که آدم نباشه
اگه مایه داری. افزونه گیتهاب کوپایلوت نصب کن اشتراک ماهانه ۱۰ دلاری تا ۲۰ دلاری داره روی اغلب ادیتور های مطرح قابل نصبه.دوستان بهترین بات رایگان برنامه نویسی ؟
خیلی خوب شده واقعا..جند روز پیش یه چیزیرو تست کردم اصلا خوب نبود..الان همونو تست کردم خارق العاده شده بود.تصویر ساز بینگ جدید به هوش مصنوعی Dall e ورژن ۳ اپدیت شد و باید بگم تصاویرش عجیب غریب خوب شده.
درسته هنوز با میدجرنی فاصله داره و دست کمی بسته است ولی کیفیت تصاویر عالیه.
View attachment 312033View attachment 312034View attachment 312035View attachment 312036View attachment 312037View attachment 312038View attachment 312039View attachment 312040
الان واسه من اوکیه ولی فکر کنم دفعه قبل با قند شکن وصل شدم اومد حالا شما هم تست کن شاید اومدمن میرم تو این بخش Create سایت بینگ و مثلا یه چیزی میزنم تهران 2077 همینجوری مینویسه بیشتر از زمان مورد نظر طول کشید و ... اون بغل منوی سرچش هم نوشته 100 تا سکه برای بوست داری ولی خاموشه! کسی اگه تونست راهنمایی کنه.
چون نمیدونم چه اوپراتوری دارید و کلا هر اوپراتوری هر جای کشور ساز خودش رو میزنه شما کلا برای راحتی کار با DNS شکن برید.من میرم تو این بخش Create سایت بینگ و مثلا یه چیزی میزنم تهران 2077 همینجوری مینویسه بیشتر از زمان مورد نظر طول کشید و ... اون بغل منوی سرچش هم نوشته 100 تا سکه برای بوست داری ولی خاموشه! کسی اگه تونست راهنمایی کنه.