m.d.makan
کاربر فعال
برای دانلود همون سایت عالیه ، سرور Megaup با فیلترشکن اون بخش کوتاه کننده لینک رو که رد کنی ، برای دانلود میتونی VPN خاموش کنی و با سرعت کامل دانلود.آقا کلی ممنون از پیشنهادتون . ولی تو فروم بازی رفتم (تو همین بازی سنتر) چیزی دستگیرم نشد
یعنی Cemu vr 2 رو دانلود کردم - اون Mapleseed رو هم دانلود کردم . ولی تو Mapleseed هرچی آی دی بازی رو میزنم چیزی دانلود نمیشه , چه حالا با قند شکن چه بی قند شکن ...
دیگه از این لینک دارم دیتای بازی رو مخصوص WIIU دانلود میکنم تا ببینم میتونم تو Cemu راهش بندازم یا نه
ممنون میشم اگر راهنمایی هست , جایی باید برم که متوجه اتفاقات بشم لینکش رو برام بفرستید - قطعا که 60 فریم بازی کردن بهتر از 30 فریم بازی کردنه , ممنون رفقا
جالب اینکه من لپ تاپم دقیقا همین مشخصاتی که دادی هست (CPU 4710 و کارت 850m)
برای همین گفتم روش تست کنم ببینم میتونم با Cemu فریم 60 بگیرم یا نه.
آقا اصلا هیچ جوره نمیتونم برم بالای30-35 که شرایط پایداری داشته باشه. (نمیدونم چطوری با Yuzu سی فریم میگیری؟!!)
یا باید از گرافیک خیلی بزنم یا رزولوشن خیلی بیارم پایین که بنظرم نمی ارزه.
ولی با مودهای گرافیکی و تنظیمات خوب ، فریم روی 30 قفل کردم و بازی عالی اجرا میشه.
تهش میاد روی 27-26 که اصلا به چشم نمیاد و استاتر و... نداره.
شاید فقط بعضی جاها که داره شیدر کش میکنه که اونهم دفعه بعد اگه تو اون منطقه بری دیگه نیاز نداره ، چون توی هاردت کش شده باقی میمونه تا آخر.
===========
برای توضیح Cemu هم هیچی بهتر از این ویدئوی BSOD نیست.
20 دقیقست ، ثانیه به ثانیش رو ببین.
یک نکته اینکه آدرس MLC path تو درایوی بزار که فضای کافی داشته باشه چون این فولدر میزبان نصب بازی ها ، آپدیتها و دی ال سی های بازیها میشه و میتونه تا چندین گیگ برای هر بازی حجمش بالا بره.
البته بعدا میشه تو تنظیمات آدرس رو تغییر داد و یا بری داخلش فایلهای بازیهایی که قبلا بازی کردی رو پاک کنی و...
==========
در آخر هم اینکه چون سخت افزار متوسطی داری از این فرصت استفاده کن و شیرجه بزن تو بحث شبیه سازی کنسولهای قدیمی و ببین چه جواهرهایی رو از دست دادی.
توفیق اجباری هست واقعا.
بازیهای PS2/PSP/DS/3DS/Wii/Wii U و...
اصلا یکی از لذتها همین کشف بازیها روی اون کنسولهاست.