asi_1447
کاربر سایت
ممنون دوست عزیز میشه یه راهنمای کلی بهم لطف کنی بگی؟این که دی ال سی رو از کجا و کدوم سایت دانلود کنم؟اپدیت هارو از کجا دانلود کنم؟بقیه بازی هارو از کجا میتونم دانلود کنم؟از طریق همون برنامه mapleseed آپدیت بازی رو هم بریز تو cemu تایتل رو نصب کن بازی اجرا میشه در ضمن می تونی دی ال سی بازی رو هم از همون طریق نصب کنی
به نظر من cemu تا الان بهترین شبیه سازیه که برای کنسول های این ده سال اخیر اومده در ضمن اگه دسته ps4 دارید فایل cemuhook رو بگیر به راحتی می تونی شراین هایی که از قابلیت سنسور وی یو استفاده می کنه رو به راحتی رد کنی
ببین داداش به راحتی می تونی یه سیستم متوسط رو تبدیل به وی یو کنی و علاوه بر زلدا که بهترین بازی دهه اخیره یه سری از بهترین بازی های وی یو مثل ماریو 3d ورد و بایونتا و دانکی و کونگ و ... رو به راحتی بازی کنیممنون دوست عزیز میشه یه راهنمای کلی بهم لطف کنی بگی؟این که دی ال سی رو از کجا و کدوم سایت دانلود کنم؟اپدیت هارو از کجا دانلود کنم؟بقیه بازی هارو از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون دوست عزیز مرسیببین داداش به راحتی می تونی یه سیستم متوسط رو تبدیل به وی یو کنی و علاوه بر زلدا که بهترین بازی دهه اخیره یه سری از بهترین بازی های وی یو مثل ماریو 3d ورد و بایونتا و دانکی و کونگ و ... رو به راحتی بازی کنی
اول برو تو این سایت و برنامه mapleseed رو دانلود کن
Downloads
خوب تو قدم بعد نیاز داری که دیتا و تایتل کی بازی رو داشته باشی پس برو به سایت زیر تمام بازی های وی یو تایتل آی دی و تایتل کی رو برات گذاشتن
https://wiikeys.web.app/
خوب حالا بازی مورد نظرت رو تو سایت بالا پیدا کن و تایتل آیدیش رو وارد برنامه mapleseed کن می بینی که اسم بازی و کاورش میاد بعد روی گزینه {+}title بزن تا شروع کنه به دانلود دیتا و ساختن تایتل بازی دقیقا همین حرکت رو برای آپدیت ها و دی ال سی های بازی هم انجام میدی بعد که دانلود کامل شد برنامه cemu رو باز می کنی در قسمت tools تایتل منیجر رو انتخاب می کنی حالا صفحه جدید که باز شد گزینه install title رو می زنی جایی که بازیتو از طریق برنامه mapleseed دانلود کردی رو انتخاب می کنی داخل پوشه meta میری و فایل meta رو انتخاب می کنی می بینی که بازی شروع می کنه به نصب شدن نصب بازی که تموم شد cemu رو ببند تو پوشه همین برنامه cemu یه فایل نوت هست به نام keys اونو باز کن و تمام نوشته های داخلش رو پاک کن و دقیقا به سبکی که می نویسم اسم و تایتل کی بازیت رو از سایت بالا بگیر و وارد اون فایل نوت کن
Title Key # Wii U Common Key
مثلا برای بازی زلدا نسخه اروپا
d0b04dfccb138a897de3da9c8db7a071 # The Legend of Zelda Breath of the Wild
و تمام راحت cemu رو باز کنید و بازی رو اجرا کنید و لذتش رو ببرید تقریبا تمام بازی های وی یو با کیفیت عالی قابل اجرا هستند فقط یادتون نره آخرین ورژن گرافیک پک رو هم برای هر بازی بگیرید
ببین داداش به راحتی می تونی یه سیستم متوسط رو تبدیل به وی یو کنی و علاوه بر زلدا که بهترین بازی دهه اخیره یه سری از بهترین بازی های وی یو مثل ماریو 3d ورد و بایونتا و دانکی و کونگ و ... رو به راحتی بازی کنی
اول برو تو این سایت و برنامه mapleseed رو دانلود کن
Downloads
خوب تو قدم بعد نیاز داری که دیتا و تایتل کی بازی رو داشته باشی پس برو به سایت زیر تمام بازی های وی یو تایتل آی دی و تایتل کی رو برات گذاشتن
https://wiikeys.web.app/
خوب حالا بازی مورد نظرت رو تو سایت بالا پیدا کن و تایتل آیدیش رو وارد برنامه mapleseed کن می بینی که اسم بازی و کاورش میاد بعد روی گزینه {+}title بزن تا شروع کنه به دانلود دیتا و ساختن تایتل بازی دقیقا همین حرکت رو برای آپدیت ها و دی ال سی های بازی هم انجام میدی بعد که دانلود کامل شد برنامه cemu رو باز می کنی در قسمت tools تایتل منیجر رو انتخاب می کنی حالا صفحه جدید که باز شد گزینه install title رو می زنی جایی که بازیتو از طریق برنامه mapleseed دانلود کردی رو انتخاب می کنی داخل پوشه meta میری و فایل meta رو انتخاب می کنی می بینی که بازی شروع می کنه به نصب شدن نصب بازی که تموم شد cemu رو ببند تو پوشه همین برنامه cemu یه فایل نوت هست به نام keys اونو باز کن و تمام نوشته های داخلش رو پاک کن و دقیقا به سبکی که می نویسم اسم و تایتل کی بازیت رو از سایت بالا بگیر و وارد اون فایل نوت کن
Title Key # Wii U Common Key
مثلا برای بازی زلدا نسخه اروپا
d0b04dfccb138a897de3da9c8db7a071 # The Legend of Zelda Breath of the Wild
و تمام راحت cemu رو باز کنید و بازی رو اجرا کنید و لذتش رو ببرید تقریبا تمام بازی های وی یو با کیفیت عالی قابل اجرا هستند فقط یادتون نره آخرین ورژن گرافیک پک رو هم برای هر بازی بگیرید
ببین این شراین ها سنسور حرکتی دسته رو نیاز داره و دسته پلی استیشن 4 این سنسور رو داره و براحتی میشه به دسته wii u مپش کردمتاسفانه دسته پلی 4 ندارم اما تقریبا شبیه ایکس باکس دارم با این یه امتحانی میکنم اگه نشد مجبورم دسته پلی 4 بگیرم
متوجه شدم اره فک کنم همون صحفه روی دسته رو میگی پس یکی تهیه میکنم ممنون دوست عزیز خیلی کمک کردی مرسیببین این شراین ها سنسور حرکتی دسته رو نیاز داره و دسته پلی استیشن 4 این سنسور رو داره و براحتی میشه به دسته wii u مپش کرد
آپدیت بازی رو از کجا بگیرم؟ هرچی گرفتم فایل های فیک بود! همان رام اصلی بازی رو همراه با امیولیتور گذاشته بودند برای دانلود تحت عنوان آپدیت بازی!از طریق همون برنامه mapleseed آپدیت بازی رو هم بریز تو cemu تایتل رو نصب کن بازی اجرا میشه در ضمن می تونی دی ال سی بازی رو هم از همون طریق نصب کنی
به نظر من cemu تا الان بهترین شبیه سازیه که برای کنسول های این ده سال اخیر اومده در ضمن اگه دسته ps4 دارید فایل cemuhook رو بگیر به راحتی می تونی شراین هایی که از قابلیت سنسور وی یو استفاده می کنه رو به راحتی رد کنی
نه من که نفهمیدم چیکار باید بکنم. احساس میکنم اینجا هیچکدام از دوستان راه حل این موضوع رو نمیدونند.دقیقا منم همین مشکلو دارم تونستی یه راه حلی پیدا کنی؟
تو خود برنامه mappleseed آپدیت بازی رو بگیرآپدیت بازی رو از کجا بگیرم؟ هرچی گرفتم فایل های فیک بود! همان رام اصلی بازی رو همراه با امیولیتور گذاشته بودند برای دانلود تحت عنوان آپدیت بازی!
برنامش چی هست؟ لینکش چیه؟ اگه کسی سیستمش آفلاین باشه چی؟ حتما باید به نت وصل شد؟تو خود برنامه mappleseed آپدیت بازی رو بگیر