Pyramid Head
کاربر سایت
چند تا پست بالاتر کامل راهنمای قدم به قدم و لینک برنامه های مورد نیاز رو گذاشتمبرنامش چی هست؟ لینکش چیه؟ اگه کسی سیستمش آفلاین باشه چی؟ حتما باید به نت وصل شد؟
حتما هم نیاز به نت داری
چند تا پست بالاتر کامل راهنمای قدم به قدم و لینک برنامه های مورد نیاز رو گذاشتمبرنامش چی هست؟ لینکش چیه؟ اگه کسی سیستمش آفلاین باشه چی؟ حتما باید به نت وصل شد؟
دوستان تمام بازی های این شبیه ساز خوب اجرا میشن عین زلدا؟!
زلدا و ماریو رو دانلود کردم، هر چی کرک و مو و پشم داشتم ریخت و رفت پی کارش
اقا بایونتا 2 هم خوب اجرا میشه؟! کجا میتونم دانلودش کنم
من بازی های ننیتندو رو غیر از چند مورد نمیدونم، لطفا بازی معرفی کنید.
چون DLC تو خود بازی هست و این فایل فقط آنلاک میکنه.دوستان من اسمش برادرز WiiU رو زدم دانلود از سایت زیپرتو، فقط این DLC Pack چرا زده چهل کیلوبایت فقط؟ چجوریه؟
و اینکه زلدا رو میشه با دسته X1 بازی کرد که سنسور حرکتی نداره؟
چند تا از پازل ها رو فقط نمیشه رفت که تو روند اصلی اونم تاثیر گذار نیستدوستان من اسمش برادرز WiiU رو زدم دانلود از سایت زیپرتو، فقط این DLC Pack چرا زده چهل کیلوبایت فقط؟ چجوریه؟
و اینکه زلدا رو میشه با دسته X1 بازی کرد که سنسور حرکتی نداره؟
Turns out Vsync is the most likely culprit. After successfully triggering the bug consistenly, I was able to test multiple options. The Vsync options "Double buffering" and "Match emulated display" are most likely to cause the bug. Triple buffering and no vsync seem to noz have this issue.
سلام نیازی نیست این مشکل با یکی از تنظیمات Debugg حل میشه.Turns out Vsync is the most likely culprit. After successfully triggering the bug consistenly, I was able to test multiple options. The Vsync options "Double buffering" and "Match emulated display" are most likely to cause the bug. Triple buffering and no vsync seem to noz have this issue.
از opengl هم استفاده کنید. اگه نشد 1.24.0b رو تست کن.