CD Projekt RED: باید DLC رایگان به یک استاندارد تبدیل شود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
تا به امروز شانزده DLC که شامل New Game+ نیز می شود برای The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شده است که تمام آن ها رایگان بوده است در حالی که دو DLC جدید (غیر رایگان) نیز در آینده عرضه خواهد شد.

kpitnfwn2p9b8veei3k1.jpg

آقای Marcin Iwinski ( از بنیان گذارین CD Projekt RED) می گوید علاقه دارد که این مسئله در بین تمام استدیو های بازی سازی رواج پیدا کند:
من دوست دارم از تمام افرادی که بازی ما را بازی کردند تشکر کنم و بسیار مشتاق هستم که ابتکار هایی مانند این تبدیل به یک چیز معمول و استاندارد در این صنعت شوند و همانند یک استثنا با آن برخورد نشود.

او در ادامه گفت که امیدوار است که The Witcher 3: Wild Hunt الگوی خوبی برای این مسئله باشد. Iwinski معتقد است که هیچ چیز برای یک سازنده لذت بخش تر از این نیست که ببیند مردم با استفاده از آن چیزی که آن ها ساخته اند در حال لذت بردن و فان هستند و ابراز امیدواری کرد که رویه DLC های رایگان ادامه پیدا کند.

DLC ها همیشه چیز هایی هستند که باعث می شود که بازیکن به تجربه بیشتر و لذت بخش تری دست یابد اما بعضی از افراد معتقد هستند که این DLC ها تنها وسیله برای بازاریابی و سود بهتر است . در این میان انتشار DLC های رایگان کار بسیار قابل تقدیری است.

Source

بزرگي ويچر جاي خود، عظمت بازي مپ و داستان و گيم پلي اين حرف ها جاي خود، مشكل من اينه كه احساس ميكنم برو بچ cpr نشستن دور هم و ميگن:
"خب دوستان نظرتون چيه محتواهاي اضافي را مجاني بديم كه گيمر ها حال كنند؟" .. تا اينجاي كار مشكلي نيست، دمشون گرم..
--
متاسفانه من احساس ميكنم اينا از انجام ندادن "سياست هاي پولي ديگر استوديو و ناشر ها" سو استفاده مي كنند.
بازتاب اين كارهاشون تو تك تك مصاحبه هاشون يه جورايي رو مخ ادم ميره، از قدين گفتن خير ميكني تو خفا بكتن، نه اينكه همه جا جار بزني من فلان كردم من بيسار كردم..!
بازم ميگم، عظمت بازي و سرويس دهيشون جاي خود، ولي من احساس ميكنم اينا دارن از اين موضوع سوئ استفاده ميكنند تا مشهور شند، نگين اينا به اندازه كافي مشهورند، هرچي هستند اين قضيه dlc رايگان رسما رو شهرتشون تاثيير مضاعف گذاشته، اگر اشتباه نكنم يك dlc با تقريبا 15 20 ساعت گيم پلي در اينده عرضه ميشه(شده؟) كه رايگان هم نيست!!! اگر اين يكي رايگان بود به شخصه تا اخر عمر محبت شان را فراموش نميكردم، به نظر من درست نيست كه "سر كيسه نكردن" را كار خوب و شرافتمندانه بدانيم، "سر كيسه نكردن " يك وظيفست نه محبت!!

فکرشو میکردم کسی اینو بگه.اینا تو نسخه اول و دوم بازیشون هم Drm Free رو اجرا کردن و سر همین مسئله معروف شدن.یعنی شما میتونستی بدون کرک بازی کنی.سر نسخه سوم هم مصاحبه رو بخونید اینکارو با رایگان کردن Dlc ادامه دادن.یه جورایی قصدشون جا انداختن این سیاست بود.حالا بنظرم شما تجدید نظر کن چون واقعا قصدشون نشون دادن خودشون نیست.نسخه قبلی بازیشون هم روی PC حدودا 2 نیلیون فروخت سال 2011 !!! یعنی واقعا نیازی به جمع کردن مشتری ندارن.

بنده‌ی خدا! Portal 2 اگه بخش CO-OP رو نداشت که متای امتیازاتش به 70/100 هم نمی‌رسید. شما پیش خودت چی‌فکر کردی؟! نسخه‌ی اول رو چپوندن داخل Orange Box و Overrate شد، نسخه‌ی دوم هم فقط ایده‌ی کاربرا بود که بخش CO-OP رو توی بازی اصلی قرار بدن و به همین‌خاطر هم بود که گیم‌پلی بازی نسبت به نسخه‌ی اول خیلی طولانی‌تر شد و نمرات بالایی هم گرفت. Portal 2 بدون بخش CO-OP رسماً هیچی نبود.

بحث اصلا سر کی اضافه شدن coop نیس بحث اینه که همین dlc به اسم peer review چند ساعت گیم پلی coop نواورانه داشت که فوق العاده ارزشمند بود....حالا میخواد قبلش هم coop بوده باشه یا نه...... .
حالا اینو مقایسه کن با شمشیر و زره و newgame+ که داخل dlc دادنش(اینم چون قبلا یه زره دیگه داشته پس dlc جدیدش ارزش نداره چون قبلا زره بوده؟؟؟؟؟؟:d)

جالب من فقط در مورد dlc ویچر 3 صحبت کردم و اصلا خود و بازی و ارزشش رو پایین نیاوردم....ولی شما با وجود ادعات در مورد pc فن بودن و ......portal2 رو شستی گذاشتی کنار و هیچیش هم خطاب کردی:d

در اون مورد شناختم از بازی ......اگه دنیا مثه شما ارزش بازی رو به ساعت میدید الان متای portal2 با اون به قول شما هیچی بودنش چند نمره بالاتر از ویچر3 نبود:d

برو کل منتقدای دنیا رو گیر بیار بگو اشتباه کردن و تو فقط درست فکر می کنی و متاشو یه 10 نمره کمتر از ویچر کنن...چون 50 ساعت زمان بیشتر داره:d)

.

بحث اصلا سر کی اضافه شدن coop نیس بحث اینه که همین dlc به اسم peer review چند ساعت گیم پلی coop نواورانه داشت که فوق العاده ارزشمند بود....حالا میخواد قبلش هم coop بوده باشه یا نه...... .
حالا اینو مقایسه کن با شمشیر و زره و newgame+ که داخل dlc دادنش(اینم چون قبلا یه زره دیگه داشته پس dlc جدیدش ارزش نداره چون قبلا زره بوده؟؟؟؟؟؟:d)

جالب من فقط در مورد dlc ویچر 3 صحبت کردم و اصلا خود و بازی و ارزشش رو پایین نیاوردم....ولی شما با وجود ادعات در مورد pc فن بودن و ......portal2 رو شستی گذاشتی کنار و هیچیش هم خطاب کردی:d

در اون مورد شناختم از بازی ......اگه دنیا مثه شما ارزش بازی رو به ساعت میدید الان متای portal2 با اون به قول شما هیچی بودنش چند نمره بالاتر از ویچر3 نبود:d

برو کل منتقدای دنیا رو گیر بیار بگو اشتباه کردن و تو فقط درست فکر می کنی و متاشو یه 10 نمره کمتر از ویچر کنن...چون 50 ساعت زمان بیشتر داره:d)

.

داداش گلم صفحه قبل دوستان جوابتو دادن اگه حال نداری بری صفحه قبل من واست نقل قول میکنم
گویا مفهوم دو عبارت و تفاوت DLC و Expansion هنوز اینجا کاملا جا نیفتاده. Expansion از قدیم هم وجود داشته و اتفاقا ایده بسیار خوبی هست که محتوای جدید
بعد یه مدت به بازی قبلی اضافه بشه.
dlc مفهوم جدیدی هست که از نسل 7 به دنیای گیم اضافه شد که به تدریج تبدیل به نوعی rip-off و فروختن آیتم های بی ارزش مثل اسلحه,لباس کرکتر و...شد.
سازنده های Witcher هم از اول گفتن که غیر محتوای رایگان 2 تا Expansion(که برای داشتن باید بازیکن پول پرداخت کنه) برای بازی منتشر میکنند نه DLC.

بعضی ها هم طوری در مورد گرافیک بازی صحبت میکنن که انگاری ازبس گرافیک بازی پایین بوده سیستمشون راحت 120 فریم میداده!! وقتی سیستم های فعلی تو همینش موندن گرافیک بالاتر به چه کار سازنده میاد؟!!؟
در مورد کنسول ها هم صحبت نکنیم بهتره به زور به 30 فریم میرسه

بحث اصلا سر کی اضافه شدن coop نیس بحث اینه که همین dlc به اسم peer review چند ساعت گیم پلی coop نواورانه داشت که فوق العاده ارزشمند بود....حالا میخواد قبلش هم coop بوده باشه یا نه...... ..
نه نه... نشد. اگه بحث سر کِی اضافه‌شدن CO-OP نیست پس این چیه که شما نوشتی توی پُست‌های قبلیت:
همین coop پورتال 2 جزو dlc هاش بود که فوق العاده ارزشمند....
و انگار یه‌بار کافی نبود، چون زمانی که من گفتم CO-OP توی خودِ بازی اصلی هم بود (و اون DLC هم جدا بود ازش و مراحل جداگونه‌ای داشت) دوباره اومدی نوشتی:
شما که آخه در مورد DLC های پورتال 2 آگاهی کافی نداری چرا تز میدی؟:d
Coop بازی پورتال 2 داخل یه DLC رایگان به نام peer review عرضه شد....یعنی محتوای به این نواوری و بزرگی بصورت رایگان.
و با این کامنت، حرف من رو نقض کردی و من رو دست‌انداختی.
مثل روز روشنه که شما فکر می‌کردی CO-OP اصلاً توی خودِ بازی اصلی وجود نداشته و فکر می‌کردی Valve خیلی شاهکار کرده که کلّ بخش CO-OP رو توی یه DLC به Portal 2 اضافه کرده در حالی‌که اشتباه کردی. جالب‌تر از اون اینه‌که با وجود این‌که اصلاً خبر نداشتی CO-OP توی خودِ بازی اصلی بوده، به خودت جرئت دادی این بازی (یعنی فقط بخش تک‌نفره) رو با TW3 مقایسه کنی که این خودش به‌تنهایی من رو به خندان‌ترین گیمر جهان تبدیل می‌کنه.
حالا بقیه‌ش رو داشته باش تا بهت بگم...

بحث اصلا سر کی اضافه شدن coop نیس بحث اینه که همین dlc به اسم peer review چند ساعت گیم پلی coop نواورانه داشت که فوق العاده ارزشمند بود....حالا میخواد قبلش هم coop بوده باشه یا نه...... ..
الان فرقش رو بهت می‌گم وقتی از قبل CO-OP توی Portal 2 بوده یا نه، چه تفاوتی توی بحث ما ایجاد می‌کنه:
اینا رو Bold کردم، چون مطمئنم خودتم نمی‌دونی چی گفتی.
فرقش اینه:
شما با این فرض اشتباه توی همون کامنت اوّلت اومدی گفتی DLC های Portal 2 خیلی ارزشمندتر از DLC های TW3 هستن که فکر می‌کردی کلِ بخش CO-OP این بازی توی DLC ها به این بازی اضافه شدن، اگه این فرضت درست بود آره اون‌موقع حق با تو بود، چون بخش CO-OP توی Portal 2 به‌تنهایی، این بازی رو از یه بازی صرفاً خیلی‌خوب به یه بازی بسیار فوق‌العاده تبدیل می‌کنه. اما فرض شما کاملاً اشتباهه در نتیجه این تز شما مبنی بر این‌که DLC های Portal 2 خیلی باارزش‌تر از DLC های TW3 هست کاملاً منتفی می‌شه. تازه شما حتی از این مسئله خبر نداری که محتوای Peer Review صرفاً یک Chapter یعنی 5-6 معما به بخش CO-OP اضافه می‌کنه که سرجمع رسماً 1 ساعت گیم‌پلی هم نمی‌شه. (بعدش شما این DLC رو ارزشمندتر از اون 16 تا DLC واسه‌ی TW3 که حداقل 5 تا کوئست به بازی اضافه می‌کنن، می‌دونی) این‌که چه‌طور همچنان دوست داری این بحث بامزه رو ادامه بدی واسه من‌یکی که واقعاً جالبه.

برو کل منتقدای دنیا رو گیر بیار بگو اشتباه کردن و تو فقط درست فکر می کنی و متاشو یه 10 نمره کمتر از ویچر کنن...چون 50 ساعت زمان بیشتر داره:d).
این‌که من چی رو دوست دارم و چی رو دوست ندارم کاملاً به خودم مربوطه. دلیلی نمی‌بینم چون شما دلت می‌خواد با کامنت‌های زیرکانه و طعنه‌آمیز و از روی اطلاعات ناقص خودت، یه بازی شاهکار و تلاش‌های سازنده‌ش رو بی‌ارزش جلوه بدی منم بیام با شما همراه بشم.
در نهایت بهت حق می‌دم وقتی یه اشتباهی می‌کنی و توی بحث کم میاری، مجبور شی دست به دامن Metacritic بشی. :-s

این‌که من چی رو دوست دارم و چی رو دوست ندارم کاملاً به خودم مربوطه. دلیلی نمی‌بینم چون شما دلت می‌خواد با کامنت‌های زیرکانه و طعنه‌آمیز و از روی اطلاعات ناقص خودت، یه بازی شاهکار و تلاش‌های سازنده‌ش رو بی‌ارزش جلوه بدی منم بیام با شما همراه بشم.
در نهایت بهت حق می‌دم وقتی یه اشتباهی می‌کنی و توی بحث کم میاری، مجبور شی دست به دامن Metacritic بشی. :-s

از ابتدای بحث همه میتونن بخوونن که من یک بار هم در مورد کیفیت خود بخش سینگل ویچر چیزی ننوشتم ......اصلا بحثم هم سر اون نیس
بحث من سر کیفیت dlc هاش و افتخار کردن به اینه که چند تا زره و شمشیر و 5 تا کویست رو مفتی دادن افتخار نمی خواد
حالا شما فکر می کنی من با این کیفیت ویچر رو ترول کردم بخاطر اینه که شما خودت هر بار پورتال رو میشوری میذاری کنار فکر می کنی همه مثل شما هستن و با بازی دشمنی دارن

در مورد coop هم بله من در ابتدا اینکه این بخش تو بازی اصلی بوده رو یادم رفته بود ولی این بازم فرقی در این مورد که dlc هاش و مخصوصا peer review فوق العاده ارزشمندن و کلی محتوای گیم پلی داره و ادوات و ابزار جانبی نیس پافشاری می کنم

طراحی هر چپتر این dlc کلی طراحی مرحله و نبوغ میخواد.......ولی اضافه کردن یه شمشیر یا زره چطور؟؟؟باید قبول کرد قابل مقایسه نیس:d......حالا اون 5 تا کویست رو بگیم کیفیت خیلی بالایی هم داشته باشن تازه میشن در حد مقایسه

+

در انتها بازم میگم من با کیفیت خود بازی ویچر ابدا کاری ندارم و فقط بحثم سر dlc هاش بوده
در مورد متا و نظر شما همه مشخصا نظر شما فقط بخودتون مربوطه چون هیچ منتقدی در دنیا نیومده ارزش بازی رو با ساعت بسنجه که اونوقت همه بازیهای کوتاه باید نمرشون 2...3 میشد:dپورتال هم فقط در نظر شخصی شما هیچی نیس و گرنه دنیا چیزی دیگه ای فکر می کنه و خیلی از بازیهای چند 100 ساعته دنیا هم ارزوی رسیدن بهش رو دارن و با ترول کردن و مسخره کردنش چیزی عوض نمیشه

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or