CD Projekt RED: باید DLC رایگان به یک استاندارد تبدیل شود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
تا به امروز شانزده DLC که شامل New Game+ نیز می شود برای The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شده است که تمام آن ها رایگان بوده است در حالی که دو DLC جدید (غیر رایگان) نیز در آینده عرضه خواهد شد.

kpitnfwn2p9b8veei3k1.jpg

آقای Marcin Iwinski ( از بنیان گذارین CD Projekt RED) می گوید علاقه دارد که این مسئله در بین تمام استدیو های بازی سازی رواج پیدا کند:
من دوست دارم از تمام افرادی که بازی ما را بازی کردند تشکر کنم و بسیار مشتاق هستم که ابتکار هایی مانند این تبدیل به یک چیز معمول و استاندارد در این صنعت شوند و همانند یک استثنا با آن برخورد نشود.

او در ادامه گفت که امیدوار است که The Witcher 3: Wild Hunt الگوی خوبی برای این مسئله باشد. Iwinski معتقد است که هیچ چیز برای یک سازنده لذت بخش تر از این نیست که ببیند مردم با استفاده از آن چیزی که آن ها ساخته اند در حال لذت بردن و فان هستند و ابراز امیدواری کرد که رویه DLC های رایگان ادامه پیدا کند.

DLC ها همیشه چیز هایی هستند که باعث می شود که بازیکن به تجربه بیشتر و لذت بخش تری دست یابد اما بعضی از افراد معتقد هستند که این DLC ها تنها وسیله برای بازاریابی و سود بهتر است . در این میان انتشار DLC های رایگان کار بسیار قابل تقدیری است.

Source

DLC رایگان و درست حسابی یعنی اونی که VALVE برا PORTAL2 داد، کل بخش COOP بازی رو که نهایت محتوا بودو به تنهایی کلی ارزش و گیم پلی داشت FREE داد.....بعدشم دید کمه برا کاربرای استیم و PC بخش ساخت مراحل رو هم FREE داد تا ملت بسازن و بازی کنن و کیف کنن:d

اگه اونا DLC رایگان هستن پس این DLC های رایگان ویچر و مابقی بازیها چی هستن؟؟:d

.
مقایسه کردن بازی‌ای که بخش تک‌نفره‌ش 5 ساعت گیم‌پلی داره با بازی‌ای که بخش تک‌نفره‌ش 100 ساعت گیم‌پلی داره بیشتر واسه من جذابه؛ نظرت چیه؟ :d اگه The Witcher 3 حدود 60$ ارزش داشته باشه؛ قاعدتاً Portal 2 باید زمان انتشار به قیمت 3$ فروخته می‌شد. منطقیه، نه؟

مقایسه کردن بازی‌ای که بخش تک‌نفره‌ش 5 ساعت گیم‌پلی داره با بازی‌ای که بخش تک‌نفره‌ش 100 ساعت گیم‌پلی داره بیشتر واسه من جذابه؛ نظرت چیه؟ :d اگه The Witcher 3 حدود 60$ ارزش داشته باشه؛ قاعدتاً Portal 2 باید زمان انتشار به قیمت 3$ فروخته می‌شد. منطقیه، نه؟
خیر منطقی که نیس هیچ خنده دار هم هست...... .

منطق شما اینه چون بخش داستانی مثلا پورتال2 نسبت به ویچر3 کوتاه تر بوده(که البته ایراد نیس به هیچ عنوان بلکه اقتضای سبک هست) پس اگه پورتال2 بازیش DLC های اینقدر ارزشمند و غنی را رایگان بده کار شاقی نکرده؟؟؟؟؟؟

کل صنعت بازی رو ترکوندی شما:d

.

DLC رایگان بدن دستشونم درد نکنه، حالا نمی گیم 5 6 تا از این DLC ها فقط لباس برای شخصیت های غیر قابل بازی و عکس جدید برای کارت های Gwent بود، به هر حال کارشون تقدیر داره، همون چند تا DLCِ که کویست به بازی اضافه می کردن ارزش داشتن

فقط یکی به من بگه که DLC مجانی روز اول عرضه یعنی چی؟ :d این یه مورد هیچ جوری تو کتم نمی ره که چرا اسم اینا DLCـه و تو خود بازی نبودن :d

چون بازی همون روز عرضه که تموم نشده .. حدودا 1 ماه قبل Gold شده و اماده برای فروش شده و در این مدت گفتند یک DLC اماده کنیم

اولاً عذر می‌خوام به‌خاطر دابل‌پُست؛ چون نمی‌خواستم کامنتم Edit بشه مجبور شدم، توی یه پست جدید جواب بدم. امیدوارم مدیران گیر ندن، شرمنده، سعی می‌کنم تکرار نشه.
DLC رایگان بدن دستشونم درد نکنه، حالا نمی گیم 5 6 تا از این DLC ها فقط لباس برای شخصیت های غیر قابل بازی و عکس جدید برای کارت های Gwent بود، به هر حال کارشون تقدیر داره، همون چند تا DLCِ که کویست به بازی اضافه می کردن ارزش داشتن

فقط یکی به من بگه که DLC مجانی روز اول عرضه یعنی چی؟ :d این یه مورد هیچ جوری تو کتم نمی ره که چرا اسم اینا DLCـه و تو خود بازی نبودن :d
اولاً اون در اصل Patch بود که همزمان با دو تا از DLC های آبکیِ بازی اومد (نه DLC هایی که ماموریت جدید داشتن). دوماً در مورد DLC Day-One ها هم بگم:
یه زمان نسبتاً طولانی وجود داره به‌نام زمان Gold شدن. وقتی یه سازنده‌ای بازی رو می‌سازه اینا رو باید بزنه روی هزاران دیسک (نسخه‌های Retail) و از اون طرف بازی‌ها رو بفرسته برای خرده‌فروشی‌های آنلاین (نسخه‌ی Digital-Only) بنابراین وقتی این‌کار رو می‌کنه که چند روز یا هفته طول می‌کشه دیگه نمی‌تونه محتویاتی که توی اون برهه‌ی زمانی واسه بازی ساخته روی توی خودِ بازی اصلی قرار بده و مجبوره به صورت محتویات قابل‌دانلود در اختیار گیمرها بذاره. تازه این‌ها رایگان هم هستن واسه TW3.

چون بازی همون روز عرضه که تموم نشده .. حدودا 1 ماه قبل Gold شده و اماده برای فروش شده و در این مدت گفتند یک DLC اماده کنیم
نه من تاکیدم رو اینه که چرا "DLC"؟ چرا به عنوان Day one patch ندادن مثلا؟
بعد می دونی یکی از این DLC ها چی بوده؟ DLC مربوط به hair & beard style بوده! به نظرت واقعا عجیب نیست که این مورد رو (که تو Witcher2 هم بوده تو بازی اصلی حتی)، به عنوان DLC روز اول عرضه بدن؟

بازی 16 تا DLC داره؛ بله اگه فقط بخوای اون DLC آخری رو نگاه بکنی و چشمت رو روی 15 تای دیگه ببندی آره می‌شه کارشون رو نادیده گرفت (هرچند نمی‌شه انتقاد کرد چون رایگانه) اما وقتی سازنده میاد نه یکی، نه دو تا، بلکه 16 تا DLC می‌ده که هرکدوم یه‌سری چیز جدید داره (5 تا از DLC ها، کوئست جدید به بازی اضافه می‌کنن) دیگه نمی‌شه بهشون طعنه زد.
.
پشت مو و نعل طلا و سگک کمربند واسه شما DLCـیه؟ :دی

نه من تاکیدم رو اینه که چرا "DLC"؟ چرا به عنوان Day one patch ندادن مثلا؟
بعد می دونی یکی از این DLC ها چی بوده؟ DLC مربوط به hair & beard style بوده! به نظرت واقعا عجیب نیست که این مورد رو (که تو Witcher2 هم بوده تو بازی اصلی حتی)، به عنوان DLC روز اول عرضه بدن؟

فرقش چیه آخه؟! ~x(
چرا با اسم‌ها بازی می‌کنی؟! Patch مال زمانیه که می‌خوای یه چیزی که Broken هست رو Fix بکنی نه زمانی‌که می‌خوای یه‌چیز کاملاً جدید (حالا هرچند کوچیک) رو به بازی Add کنی. این‌جا اشتباه از شماست.
نکته‌ی دیگه این‌که من هر دو نسخه‌ی معمولی و Enhanced Edition بازی قبلی (TW2) رو رفتم و خیلی‌خوب می‌دونم که قابلیت تغییردادن مدل موی Geralt توی Patch های بازی اضافه شد و توی نسخه‌ی اولیه وجود نداشت. این‌جا هم اشتباه از شماست.
نکته‌ی آخر این‌که دوباره سعی نکن روی کلمه‌ی Day-One کلید کنی چون یک‌بار جوابت داده شد که به‌خاطر زمان Gold شدن بازی هستش و کاملاً طبیعیه.

وقتی اون نمایش های خفن ر از بازی نشون دادن ملت ر مچل کردن باید به فکر مشتری مداری بودن

- - -ویرایش - - -

پشت مو و نعل طلا و سگک کمربند واسه شما DLCـیه؟ :دی
البته خیلی بازی ها هستن که همین ها ر هم میفروشن:dنمونش tlou :d

خب بفروشن :دی چندتا اسکین و Add on که DLC نمیشه!.
حرف شما از یه جهت درسته ولی من میگم یکم داری زیادی نامردی میکنی:dدرسته اسم dlc نمیشه روش گذاشت ولی باز همین که دارن مجانی میدن خوب هست که خیلی ها همین کار ر هم نمیکنن:d

نکته‌ی دیگه این‌که من هر دو نسخه‌ی معمولی و Enhanced Edition بازی قبلی (TW2) رو رفتم و خیلی‌خوب می‌دونم که قابلیت تغییردادن مدل موی Geralt توی Patch های بازی اضافه شد و توی نسخه‌ی اولیه وجود نداشت. این‌جا هم اشتباه از شماست.
اشتباه از من بود
شما درست می گی

Downloadable Content یعنی هرچی که شما اضافه بر خود دیتای بازی دانلود میکنی و تو بازی استفاده میشه... حالا نعل اسب باشه یا 4 ساعت گیم پلی داستانی! جایی تعیین نشده که دقیقاً چیا تو دسته ی DLC جا میگیرن چیا جا نمیگیرن.
همین زره و اینارو خیلی از بازیهای دیگه میفروشن اگه هیچی نیست. نمونش TLOU کلی کلاه و لباس و پرک و اینا داشت به عنوان Add-On من خودم نزدیک 30 دلار خریدم از همین خرت و پرتا. از اونور COD که میاد یه پوسته برای اسلحه رو از 2 تا 5 دلار میفروشه. یا دیگه بدتر از همه Destiny که اکتی از کانتنت خود بازی زد و به عنوان DLC فروخت و هنوزم داره میفروشه.
حالا اینا اومدن مثلاً یه طرح لباس جدید واسه Yenn گذاشتن، برای تنوع هروقت خواستی میتونی DL کنی اونو و یه چیز جدید ببنینی تو بازی. مشکلش فقط اینه که پولی نیست اگه پولی بود دیگه کسی نمیگفت این که هیچی نیست... حالا از اون چنتا Quest دیگه هم کلاً گذشتم و کاری ندارم باهاشون.

Downloadable Content یعنی هرچی که شما اضافه بر خود دیتای بازی دانلود میکنی و تو بازی استفاده میشه... حالا نعل اسب باشه یا 4 ساعت گیم پلی داستانی! جایی تعیین نشده که دقیقاً چیا تو دسته ی DLC جا میگیرن چیا جا نمیگیرن.
همین زره و اینارو خیلی از بازیهای دیگه میفروشن اگه هیچی نیست. نمونش TLOU کلی کلاه و لباس و پرک و اینا داشت به عنوان Add-On من خودم نزدیک 30 دلار خریدم از همین خرت و پرتا. از اونور COD که میاد یه پوسته برای اسلحه رو از 2 تا 5 دلار میفروشه. یا دیگه بدتر از همه Destiny که اکتی از کانتنت خود بازی زد و به عنوان DLC فروخت و هنوزم داره میفروشه.
حالا اینا اومدن مثلاً یه طرح لباس جدید واسه Yenn گذاشتن، برای تنوع هروقت خواستی میتونی DL کنی اونو و یه چیز جدید ببنینی تو بازی. مشکلش فقط اینه که پولی نیست اگه پولی بود دیگه کسی نمیگفت این که هیچی نیست... حالا از اون چنتا Quest دیگه هم کلاً گذشتم و کاری ندارم باهاشون.

دقیقا کلا چیز مجانی به چشم مردم نمیاد.
Mass Effect واسه یه آرمور یا یه آیتم باید پول میدادیم
حالا CDPR میاد مجانی میده و همه میگن اینکه DLC نیست، ولی توی همون ME یا TLOU یا حتی COD میگن خدا پدر مادرشونو بیامرزه به فکر ما هستن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or