CD Projekt RED: باید DLC رایگان به یک استاندارد تبدیل شود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
تا به امروز شانزده DLC که شامل New Game+ نیز می شود برای The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شده است که تمام آن ها رایگان بوده است در حالی که دو DLC جدید (غیر رایگان) نیز در آینده عرضه خواهد شد.

kpitnfwn2p9b8veei3k1.jpg

آقای Marcin Iwinski ( از بنیان گذارین CD Projekt RED) می گوید علاقه دارد که این مسئله در بین تمام استدیو های بازی سازی رواج پیدا کند:
من دوست دارم از تمام افرادی که بازی ما را بازی کردند تشکر کنم و بسیار مشتاق هستم که ابتکار هایی مانند این تبدیل به یک چیز معمول و استاندارد در این صنعت شوند و همانند یک استثنا با آن برخورد نشود.

او در ادامه گفت که امیدوار است که The Witcher 3: Wild Hunt الگوی خوبی برای این مسئله باشد. Iwinski معتقد است که هیچ چیز برای یک سازنده لذت بخش تر از این نیست که ببیند مردم با استفاده از آن چیزی که آن ها ساخته اند در حال لذت بردن و فان هستند و ابراز امیدواری کرد که رویه DLC های رایگان ادامه پیدا کند.

DLC ها همیشه چیز هایی هستند که باعث می شود که بازیکن به تجربه بیشتر و لذت بخش تری دست یابد اما بعضی از افراد معتقد هستند که این DLC ها تنها وسیله برای بازاریابی و سود بهتر است . در این میان انتشار DLC های رایگان کار بسیار قابل تقدیری است.

Source

بعد از خوندن این خبر، از درون لذتم به بیرون پاچیده شد! :|
آفرین :| بله :| دقیقا :| همینه :|
آخه یعنی چی شرکت های بازی سازی برای هر بِشکَنی پول می گیرن؟ :|
این DLC ها حکم خدمات پس از فروش رو داره! :| حداقل مثلا تا یکسال پول نگیرید مثلا! :|
...پول دوستای کلّه نُخُودی!! :|

والا اگه DLC از نظر CDP همین لباس و شرت و جوراب اضافست خب مسلماً باید رایگان باشن. کار خاصی برای این موارد نکردن که پول بگیرن. ولی اگه چیزی مثلاً مثل Left Behind باشه من حاضرم بابتش پول بدم.
یک سازنده ی خوب قسم که نخورده محض رضای خدا کار کنه. به عنوان مثال Left Behind بعد از بازی بی نظیر TLOU عرضه شد که بازیش به قدری بزرگ بود که نیازی به چنین DLC خفنی نداشته باشه حتی خود ND میتونست سه چهار ساعت گیم پلی Left Behind رو بیشتر کنه یک بازی مستقل بده بیرون. که از لحاظ زمان بازی برابر میشد با The Order 1886!! ( که البته The Order ارزشش از یک DLC هم کمتر بود. ) ولی حالا که چنین DLC داده حقش بوده هزینش رو هم بگیره چون گیمرا به اندازه کافی از TLOU کیفور شدن، میخان بیشتر کیفور شن باید پول بدن. ( البته این و چندتای دیگه موارد خاص هستند و در کل شرکتها هر چیز الکی رو به عنوان DLC میدن و پول میگیرن. به نظرم مفهوم واژه DLC برای بعضی شرکتها درست جا نیافتاده :d )

آخرین ویرایش:
والا اگه DLC از نظر CDP همین لباس و شرت و جوراب اضافست خب مسلماً باید رایگان باشن. کار خاصی برای این موارد نکردن که پول بگیرن. ولی اگه چیزی مثلاً مثل Left Behind باشه من حاضرم بابتش پول بدم.
یک سازنده ی خوب قسم که نخورده محض رضای خدا کار کنه. به عنوان مثال Left Behind بعد از بازی بی نظیر TLOU عرضه شد که بازیش به قدری بزرگ بود که نیازی به چنین DLC خفنی نداشته باشه حتی خود ND میتونست سه چهار ساعت گیم پلی Left Behind رو بیشتر کنه یک بازی مستقل بده بیرون. که از لحاظ زمان بازی برابر میشد با The Order 1886!! ( که البته The Order ارزشش از یک DLC هم کمتر بود. ) ولی حالا که چنین DLC داده حقش بوده هزینش رو هم بگیره چون گیمرا به اندازه کافی از TLOU کیفور شدن، میخان بیشتر کیفور شن باید پول بدن. ( البته این و چندتای دیگه موارد خاص هستند و در کل شرکتها هر چیز الکی رو به عنوان DLC میدن و پول میگیرن. به نظرم مفهوم واژه DLC برای بعضی شرکتها درست جا نیافتاده :d )
اینا دارن به bioware تیکه میندازن که برای یدونه زره اسب پول گرفتن
قبلا اعلام کردن که 2تا dlc حجیم میدن که پولی هستش

اینا دارن به bioware تیکه میندازن که برای یدونه زره اسب پول گرفتن
قبلا اعلام کردن که 2تا dlc حجیم میدن که پولی هستش
فقط بایوور که نیست... خیلی از بازی های دیگه اینجورین. برای یک لیاس یا یکی دو اسلحه و شمشیر و ... پول میگیرن

در مورد قضیه‌ی مقایسه‌ی Portal 2 و TW3 انگار همه‌چیز برعکس شد یک‌هو و همه‌ی کاسه‌کوزه‌ها خراب شد سر ما. l-)
یکی از دوستان اومد این‌دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد (اونم یه مقایسه‌ی بی‌جا)، حالا چه‌جوری می‌شه این دو تا بازی رو هم مقایسه کرد خیلی واسه من جالبه:
یکی 100 ساعت گیم‌پلی داره و اون‌یکی با بخش CO-OPـش نهایتاً 15 ساعت (اگه اشتباه می‌کنم بهم بگید). حالا من نمی‌خوام بگم توی اون 100 ساعت چه‌چیزهایی وجود داره با چه‌داستانی و توی اون 15 ساعت چی هست (عالیه اما قابلِ مقایسه نیست)، اما در مورد همون DLC های بازی هم اگه بخوایم مقایسه کنیم؛ DLC های Portal 2 اینا هستن:
- محتوای Sixense MotionPack به درد کسایی می‌خوره که یا کنترولر مخصوص Razer Hydra (واسه PC) یا کنترولر مخصوص Move (واسه PS3) داشته باشن.
- محتوای Perpetual Testing Initiative هم که یه‌سری مراحل به بازی اضافه می‌کنه اما کاملاً Fan-Madeـه.
حالا این‌وسط چه‌طوریه که باید به Valve مدالِ افتخار داد و بعد CDPR رو سرزنش کرد که چرا با DLC هاش شق‌القمر نکرده؟!
خودمم عاشق Portal 2ـم، من PC Gamerـم ناسلامتی، خودتون دیگه تا تهش برید... :d اما الکی یه‌چیزی رو زیادی بزرگش نکنید یا حداقل وقتی می‌خواید مثال بزنید، یه مثالی بزنید که منطقی و به‌جا باشه. این‌که واسه خراب‌کردن یه بازی عالی از یه استودیوی عالی بیای از اسم یه بازی پُرطرفدار دیگه استفاده بکنی و بگی DLC های این خوبه، مال اون‌یکی پیف‌پیف بو می‌ده (در حالی‌که اون مثال حتی به‌جا هم نیست)، منصفانه نیست.
کسی نمی‌تونه Portal 2 رو ترول کنه، دلیلی هم نداره که کسی این‌کار رو بکنه چون همه این بازی رو دوست دارن. :x

اولا کسی ویچر رو نکوبید.....بلکه رایگان عرضه کردن چند تا ایتم زره و ..... رو دوستان افتخار قلمداد کردن بنده هم یه مثال اوردم که اگه اون افتخار این چیه؟؟

دوما مگه ارزش بازی یا dlc یا بازی به ساعت است؟؟؟
مهم ارزش محتواس....الان dlc بازی the last of us فقط حدود 2 ساعت اینا بود ولی ارزشش اونقدر بالا بود که اونهمه ستایش شد و برا خیلی ها در حد بازی اصلی بود و چند تا از بهترین لجظات گیمری من مال اون dlc هست.

سوما همین coop پورتال 2 جزو dlc هاش بود که فوق العاده ارزشمند...نوین و جدید بود و ارزشش از خیلی بازیهای 50 ساعته بهتر بود(اون ساخت مراحل رو هم که میشد بی نهایت معما ساخت بی خیال شدم)

چهارما اگه قصد کوبیدن پورتال2 رو نداشتین زیر اون پست که اونچنان پورتال رو با فلان سوراخ مقایسه کرده بود تشکر نمی زدین

جالبه معیار محتوای خوب امروزه شده میزان ساعت.....هر چقدر ساعت بیشتر بهتر ارزش محتوا اصلا مهم نیس:d

.

اولا کسی ویچر رو نکوبید.....بلکه رایگان عرضه کردن چند تا ایتم زره و ..... رو دوستان افتخار قلمداد کردن بنده هم یه مثال اوردم که اگه اون افتخار این چیه؟؟
.
چیزی که واضحه نیاز به توضیح نداره. بازی 16 تا DLC داره که 5 تاش شامل کوئست‌های جدید می‌شه. حالا شما دوست داری تا صبح بیا بگو اینا همه‌ش یه مشت اضافه‌کردن جوراب و شورت و شلواره... DLC آخر هم که NG+ـه که خواستِ طرفدارها بوده پس قاعدتاً کسی نباید ازش ناراضی باشه. 16 تا DLC نه‌چندان خفن حداقل به‌اندازه‌ی 2-3 تا DLC عالی محتوا داره (نداره؟) و رایگان هم هست اونم واسه‌ی بازی‌ای که 100 ساعت گیم‌پلی داره و کوچک‌ترین نیازی به داشتن DLC نداره. اینا همه‌ش لطفِ اضافه است. شما فقط بدیِ این مسئله رو به من بگو. کسی نگفت CDP معجزه کرده با این DLC ها اما کارش خوب بوده و قابل‌تقدیر. همین‌که 5 تا ماموریت بسازی، بدی دست مردم اونم مجانی خودش یعنی احترام به مخاطب.

دوما مگه ارزش بازی یا dlc یا بازی به ساعت است؟؟؟
مهم ارزش محتواس....الان dlc بازی the last of us فقط حدود 2 ساعت اینا بود ولی ارزشش اونقدر بالا بود که اونهمه ستایش شد و برا خیلی ها در حد بازی اصلی بود و چند تا از بهترین لجظات گیمری من مال اون dlc هست.
.
واسه‌ی من نه، اما واسه‌ی شما انگار چرا. اولاً من بحث رو شروع نکردم و اسم Portal رو نیاوُردم، خودت آوُردی. بعدشم DLC ها رو واسه این می‌دن که تجربه‌ی یه بازی رو کامل بکنن، من، واسه این بود که ساعت گیم‌پلی دو تا بازی رو با هم مقایسه کردم:
TW3 مطلقاً نیازی به DLC نداشت، چون 100 ساعت گیم‌پلی واسه‌ی طرفداراش داشته و داستان رو هم به‌خوبی تموم کرده و این‌که یه‌سری ماموریت، زره و لباس جدید و چیزایی مثل NG+ (به‌خواست گیمرها) اضافه کردن کاملاً یه لطف از طرف سازنده بوده.
DLC های TLOU هم که پولی بوده. شما فرق این دو تا رو نمی‌بینی؟! با فرض این‌که DLC های TLOU، بهترین DLC های تاریخ بازی‌های ویدئویی باشه؛ خب عزیز من، شما داری پولش رو می‌دی! مگه لطفی بهت شده که این‌قدر بزرگش می‌کنی و از همه‌بدتر اون رو با TW3 مقایسه می‌کنی؟ :-o اما از اون‌طرف یه‌سری DLC واسه TW3 هست که هرچند خیلی شاید عالی نباشن اما مجانیه و شما هیچ پولی بابت‌شون نمی‌دی.

سوما همین coop پورتال 2 جزو dlc هاش بود که فوق العاده ارزشمند...نوین و جدید بود و ارزشش از خیلی بازیهای 50 ساعته بهتر بود(اون ساخت مراحل رو هم که میشد بی نهایت معما ساخت بی خیال شدم)
.
CO-OP توی Portal 2، توی همون بازی اصلی بود نه توی DLC. البته بسته‌ی مکمل Perpetual Testing Initiative هم یه‌سری مرحله‌ی جدید اضافه می‌کرد به CO-OP.
از کِی تا حالا ابزار مادسازی یه‌نوع DLC حساب می‌شه که شما این‌قدر روش مانور می‌دی؟! لابد چون این‌بازی ابزار مادسازی داره پس بهترین و Unique ترین بازی تاریخه؟! :-o
کل این Portal 2 یه DLC بیشتر نداشت که اونم Fan-Made بوده... اگه ارزشی هم داشته باشه، به لطف طرفدارها بود نه Valve. پس بازم شما نمی‌تونی CDPR رو سرزنش کنی، اونم فقط به این‌خاطر که DLCـی که ساخته در حد محتوای Fan-Made یه بازی دیگه نبوده.

چهارما اگه قصد کوبیدن پورتال2 رو نداشتین زیر اون پست که اونچنان پورتال رو با فلان سوراخ مقایسه کرده بود تشکر نمی زدین
جالبه معیار محتوای خوب امروزه شده میزان ساعت.....هر چقدر ساعت بیشتر بهتر ارزش محتوا اصلا مهم نیس:d
.
کوبیدن مال زمانیه که آدم از روی کینه و دشمنی یا از روی لج‌بازی بخواد یه‌بازی خوب (که خودش دوست داره) رو الکی از یه جهت Overhypeـش کنه تا یه‌بازی خوب دیگه (که خودش دوستش نداره) خودبه‌خود Bash بشه.

در نهایت باید بگم که خودت خیلی‌خوب جواب خودت رو دادی:
ساعت گیم‌پلی اون‌قدرها هم مهم نیست، چرا؟ چون ماهیت و ساختار بازی هستش که تعیین می‌کنه یه بازی (هرچه‌قدرم خوب) چه‌قدر می‌تونه کشش داشته باشه. به‌همین‌خاطر بود که Valve صرفاً یه‌گیم‌پلی 15 ساعته (CO-OP + Single-Player) واسه Portal 2 طراحی کرد؛ چون می‌دونست بازی‌ای با این ساختار ساده، بیشتر از این کشش نداره. این‌که کی، چی رو چه‌قدر دوست داره به خودِ شخص مربوطه. بحث ما این‌جا قدردانی از تلاش‌های سازنده‌های بازی بوده که گویا این وسط از نظر شما DLC های پولی و DLC های Fan-Made لیاقت قدردانی بیشتری دارن تا DLC های رایگان.

DLC های TLOU هم که پولی بوده. شما فرق این دو تا رو نمی‌بینی؟! با فرض این‌که DLC های TLOU، بهترین DLC های تاریخ بازی‌های ویدئویی باشه؛ خب عزیز من، شما داری پولش رو می‌دی! مگه لطفی بهت شده که این‌قدر بزرگش می‌کنی و از همه‌بدتر اون رو با TW3 مقایسه می‌کنی؟ :-o اما از اون‌طرف یه‌سری DLC واسه TW3 هست که هرچند خیلی شاید عالی نباشن اما مجانیه و شما هیچ پولی بابت‌شون نمی‌دی.

CO-OP توی Portal 2، توی همون بازی اصلی بود نه توی DLC. البته بسته‌ی مکمل Perpetual Testing Initiative هم یه‌سری مرحله‌ی جدید اضافه می‌کرد به CO-OP.
از کِی تا حالا ابزار مادسازی یه‌نوع DLC حساب می‌شه که شما این‌قدر روش مانور می‌دی؟! لابد چون این‌بازی ابزار مادسازی داره پس بهترین و Unique ترین بازی تاریخه؟! :-o

شما که آخه در مورد DLC های پورتال 2 آگاهی کافی نداری چرا تز میدی؟:d
Coop بازی پورتال 2 داخل یه DLC رایگان به نام peer review عرضه شد....یعنی محتوای به این نواوری و بزرگی بصورت رایگان

در مورد ویچر هم بازم به نظر من زره و شمشیر و چند تا کویست و قرار دادن newgame+ ارزش اونقدر بالایی نداره که اونم برای رایگان دادنش افتخار کن(البته در مقابل برخی کمپانیهایی مثل اکتی و ea اره خیلی خوب)ولی وقتی DLC به اون محتوای coop پورتال2 رو رایگان دادن اونوقت میشه به حرفشون افتخار کرد

در مور DLC بازی tlou هم علت آوردنش این بود که بدونیم یه بازی 7...8 ساعته هم میتونه DLC شاهکاری داشته باشه و نیاز به 100 ساعت محتوا و عمق نداره.......
وقتی هم که شما ساده می بینی مکانیزم پورتال رو نسبت به ویچر نشون میده کلا هیچی:d

.

وحید توضیح داد در باره 100ساعت بازی . بزار منم اینو اضافه کنم که شما میگین قصد کوبیدن بازی رو ندارم اما چرا باید برای چنتا لباس بهش مدال افتخار بدن . من میگم برای این باید بدن چون میتونست از اون 100 ساعت 20ساعتشو در بیار بکنهDLC پولی وشما براش به به چه چه کنی ولی اینکارو نکرده هیچ اون چهارتا لباسو کوستم مجانی داده . اونی هم که پورتالو ترول کرد من بودم همین مونده فردا که متال گیر میاد بگین در برابر پورتال حرفی برای گفتن نداشت>:):d

آخرین ویرایش:
شما که آخه در مورد DLC های پورتال 2 آگاهی کافی نداری چرا تز میدی؟:d
Coop بازی پورتال 2 داخل یه DLC رایگان به نام peer review عرضه شد....یعنی محتوای به این نواوری و بزرگی بصورت رایگان

در مورد ویچر هم بازم به نظر من زره و شمشیر و چند تا کویست و قرار دادن newgame+ ارزش اونقدر بالایی نداره که اونم برای رایگان دادنش افتخار کن(البته در مقابل برخی کمپانیهایی مثل اکتی و ea اره خیلی خوب)ولی وقتی DLC به اون محتوای coop پورتال2 رو رایگان دادن اونوقت میشه به حرفشون افتخار کرد

در مور DLC بازی tlou هم علت آوردنش این بود که بدونیم یه بازی 7...8 ساعته هم میتونه DLC شاهکاری داشته باشه و نیاز به 100 ساعت محتوا و عمق نداره.......
وقتی هم که شما ساده می بینی مکانیزم پورتال رو نسبت به ویچر نشون میده کلا هیچی:d

.

جالبه، از همون اول هم شک داشتم که جناب‌عالی کلاً توی یه دنیای دیگه داری سیر می‌کنی (همون‌موقع که به خودت اجازه دادی یه بازی 10-15 ساعته رو با بازی‌ای که بالای 100 ساعت گیم‌پلی داره مقایسه کنی) اما الان دیگه مطمئن شدم که حتی از همون بازی‌ای که با فن‌بازی و تعصب، داری کورکورانه ازش طرفداری می‌کنی هم اطلاعات درستی نداری. منبع این حرفت رو بیار:
Coop بازی پورتال 2 داخل یه DLC رایگان به نام peer review عرضه شد....
این‌قدر ادعات می‌شه و تمام نام کاربریت و آواتارت و امضات مال بازی‌های Valveـه بعد اون‌قدر اطلاعات نداری که بدونی CO-OP توی خود بازی اصلی هم بود؟! و حالا واسه ما شدی کاسه‌ی داغ‌تر از آش؟! Peer Review یه DLC بود که مُدهای Challenge رو به بخش Single و CO-OP (که توی خودِ بازی اصلی بود) اضافه کرد.
بنده‌ی خدا! Portal 2 اگه بخش CO-OP رو نداشت که متای امتیازاتش به 70/100 هم نمی‌رسید. شما پیش خودت چی‌فکر کردی؟! نسخه‌ی اول رو چپوندن داخل Orange Box و Overrate شد، نسخه‌ی دوم هم فقط ایده‌ی کاربرا بود که بخش CO-OP رو توی بازی اصلی قرار بدن و به همین‌خاطر هم بود که گیم‌پلی بازی نسبت به نسخه‌ی اول خیلی طولانی‌تر شد و نمرات بالایی هم گرفت. Portal 2 بدون بخش CO-OP رسماً هیچی نبود.
من دیگه این بحث‌های خنده‌دار رو با شما ادامه نمی‌دم. به ترول‌کردن TW3 و مقایسه‌های مضحک این بازی با Portal 2 ادامه بده...

witcher 3 بهترین rpg ای بوده که تاحالا بازی کردم...حتی به جرئت میتونم بگم بهترین بازی ای که تو عمرم کردم همین witcher 3 بوده...
از لحظه لحظه اش تا الان لذت بردم...
حتی با دانگریدی هم که بازی شده بود(که البته خیلی به چشم من نیومد) بازم گرافیکش فوق العاده بود...
با این اوصاف من موندم چطور بعضی ها به بازی گیر میدن و dlc هاش رو مسخره میکنن!!!

بزرگي ويچر جاي خود، عظمت بازي مپ و داستان و گيم پلي اين حرف ها جاي خود، مشكل من اينه كه احساس ميكنم برو بچ cpr نشستن دور هم و ميگن:
"خب دوستان نظرتون چيه محتواهاي اضافي را مجاني بديم كه گيمر ها حال كنند؟" .. تا اينجاي كار مشكلي نيست، دمشون گرم..
--
متاسفانه من احساس ميكنم اينا از انجام ندادن "سياست هاي پولي ديگر استوديو و ناشر ها" سو استفاده مي كنند.
بازتاب اين كارهاشون تو تك تك مصاحبه هاشون يه جورايي رو مخ ادم ميره، از قدين گفتن خير ميكني تو خفا بكتن، نه اينكه همه جا جار بزني من فلان كردم من بيسار كردم..!
بازم ميگم، عظمت بازي و سرويس دهيشون جاي خود، ولي من احساس ميكنم اينا دارن از اين موضوع سوئ استفاده ميكنند تا مشهور شند، نگين اينا به اندازه كافي مشهورند، هرچي هستند اين قضيه dlc رايگان رسما رو شهرتشون تاثيير مضاعف گذاشته، اگر اشتباه نكنم يك dlc با تقريبا 15 20 ساعت گيم پلي در اينده عرضه ميشه(شده؟) كه رايگان هم نيست!!! اگر اين يكي رايگان بود به شخصه تا اخر عمر محبت شان را فراموش نميكردم، به نظر من درست نيست كه "سر كيسه نكردن" را كار خوب و شرافتمندانه بدانيم، "سر كيسه نكردن " يك وظيفست نه محبت!!

گویا مفهوم دو عبارت و تفاوت DLC و Expansion هنوز اینجا کاملا جا نیفتاده. Expansion از قدیم هم وجود داشته و اتفاقا ایده بسیار خوبی هست که محتوای جدید
بعد یه مدت به بازی قبلی اضافه بشه.
dlc مفهوم جدیدی هست که از نسل 7 به دنیای گیم اضافه شد که به تدریج تبدیل به نوعی rip-off و فروختن آیتم های بی ارزش مثل اسلحه,لباس کرکتر و...شد.
سازنده های Witcher هم از اول گفتن که غیر محتوای رایگان 2 تا Expansion(که برای داشتن باید بازیکن پول پرداخت کنه) برای بازی منتشر میکنند نه DLC.

بزرگي ويچر جاي خود، عظمت بازي مپ و داستان و گيم پلي اين حرف ها جاي خود، مشكل من اينه كه احساس ميكنم برو بچ cpr نشستن دور هم و ميگن:
"خب دوستان نظرتون چيه محتواهاي اضافي را مجاني بديم كه گيمر ها حال كنند؟" .. تا اينجاي كار مشكلي نيست، دمشون گرم..
--
متاسفانه من احساس ميكنم اينا از انجام ندادن "سياست هاي پولي ديگر استوديو و ناشر ها" سو استفاده مي كنند.
بازتاب اين كارهاشون تو تك تك مصاحبه هاشون يه جورايي رو مخ ادم ميره، از قدين گفتن خير ميكني تو خفا بكتن، نه اينكه همه جا جار بزني من فلان كردم من بيسار كردم..!
بازم ميگم، عظمت بازي و سرويس دهيشون جاي خود، ولي من احساس ميكنم اينا دارن از اين موضوع سوئ استفاده ميكنند تا مشهور شند، نگين اينا به اندازه كافي مشهورند، هرچي هستند اين قضيه dlc رايگان رسما رو شهرتشون تاثيير مضاعف گذاشته، اگر اشتباه نكنم يك dlc با تقريبا 15 20 ساعت گيم پلي در اينده عرضه ميشه(شده؟) كه رايگان هم نيست!!! اگر اين يكي رايگان بود به شخصه تا اخر عمر محبت شان را فراموش نميكردم، به نظر من درست نيست كه "سر كيسه نكردن" را كار خوب و شرافتمندانه بدانيم، "سر كيسه نكردن " يك وظيفست نه محبت!!

حرف شما در کل درسته ولی موضوع اینه که CDPR یه کمپانیه و معلومه از هر راهی برای تبلیغات خودش استفاده میکنه. "خیر میکنی تو خفا بکن" رو یه کمپانی نمیتونه جزو سیاست هاش بکنه. این حرفشون مشابه حرف نینتندوـه که گفتن گیم پلی براشون مهمتر از گرافیکه اون موقع هم گفتن نینتندو داره خود شیرینی میکنه ولی وقتی یه کمپانی یه چیزی رو میگه و اون رو در عمل انجام میده مشکلی توش وجود نداره.

فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه یه dlc که 15-20 ساعت کانتنت داره مجانی باشه. اینجوری کلی ضرر میکنن و برای خودشون گرون تموم میشه. درسته که به اندازی کافی مشهورن ولی اونقدر سرمایه ندارن که بخوان اینطوری ولخرجی کنن همین dlc های مجانی یا مثلا اینکه توی بسته بازی سی دی ost بازی رو گذاشتن (چیزی که کمپانی های دیگه جدا میفروشن) خودش کلی کار بوده.

--

دقیقا همینطوره! من قبلا به شدت تحت تاثیر همین چرت و پرت هایی بودم که قبل ار عرضه می گفتند، ما خیلی خوبیم، ما به فکر گیمرها هستیم، ما از یه دنیای دیگه اومدیم و ...
شاید فکر کنید اغراق می کنم ولی من یکی از همون هایی بودم که همیشه تو اینطور تاپیک ها ازشون حمایت می کردم و حتی خیلی وقتا با اشتیاق اخبارشون رو پوشش می دادم...
اما وقتی ذات واقعیشون رو اول با گند زدن به گرافیک بازی و 360 درجه تغییر دادنش رو تمام پلتفرم ها نشون دادند بعد هم عرضه این DLC های مذخرف، فهمیدم همه ظاهر سازی و بزرگ نمایی بیجا بوده....
دقیقا مسئله همینه، اینها دارند از سیاست های زشت ناشرهای امروزی سوء استفاده می کنند، وگرنه دوتا آیتم دیگه ارزشی نداره که بخوای اصلا در موردش صحبت کنی!

من قبلا هم گفتم اصلا کسی ازشون انتظار نداره و کار بسیار خوب و پسندیده ای انجام دادند، اما این بزرگ نمایی ها اصلا جا نداره...

مساله اینه تو متن و تیتر خبر خود شرکت به نوعی داره میگه که این کار ما آنچنان خفن نبوده و به یه اتفاق معمولی باید تبدیل بشه نه اینکه استثنا باشه.عملا کار خودشون رو با این حرف بزرگ ندونسته بلکه کار شرکت های دیگه رو برده زیر سوال که برای همین چیزهای ساده پول از مخاطبین می گیرن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or