CD Projekt RED: باید DLC رایگان به یک استاندارد تبدیل شود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
تا به امروز شانزده DLC که شامل New Game+ نیز می شود برای The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شده است که تمام آن ها رایگان بوده است در حالی که دو DLC جدید (غیر رایگان) نیز در آینده عرضه خواهد شد.

kpitnfwn2p9b8veei3k1.jpg

آقای Marcin Iwinski ( از بنیان گذارین CD Projekt RED) می گوید علاقه دارد که این مسئله در بین تمام استدیو های بازی سازی رواج پیدا کند:
من دوست دارم از تمام افرادی که بازی ما را بازی کردند تشکر کنم و بسیار مشتاق هستم که ابتکار هایی مانند این تبدیل به یک چیز معمول و استاندارد در این صنعت شوند و همانند یک استثنا با آن برخورد نشود.

او در ادامه گفت که امیدوار است که The Witcher 3: Wild Hunt الگوی خوبی برای این مسئله باشد. Iwinski معتقد است که هیچ چیز برای یک سازنده لذت بخش تر از این نیست که ببیند مردم با استفاده از آن چیزی که آن ها ساخته اند در حال لذت بردن و فان هستند و ابراز امیدواری کرد که رویه DLC های رایگان ادامه پیدا کند.

DLC ها همیشه چیز هایی هستند که باعث می شود که بازیکن به تجربه بیشتر و لذت بخش تری دست یابد اما بعضی از افراد معتقد هستند که این DLC ها تنها وسیله برای بازاریابی و سود بهتر است . در این میان انتشار DLC های رایگان کار بسیار قابل تقدیری است.

Source

Downloadable Content یعنی هرچی که شما اضافه بر خود دیتای بازی دانلود میکنی و تو بازی استفاده میشه... حالا نعل اسب باشه یا 4 ساعت گیم پلی داستانی! جایی تعیین نشده که دقیقاً چیا تو دسته ی DLC جا میگیرن چیا جا نمیگیرن.
همین زره و اینارو خیلی از بازیهای دیگه میفروشن اگه هیچی نیست. نمونش TLOU کلی کلاه و لباس و پرک و اینا داشت به عنوان Add-On من خودم نزدیک 30 دلار خریدم از همین خرت و پرتا. از اونور COD که میاد یه پوسته برای اسلحه رو از 2 تا 5 دلار میفروشه. یا دیگه بدتر از همه Destiny که اکتی از کانتنت خود بازی زد و به عنوان DLC فروخت و هنوزم داره میفروشه.
حالا اینا اومدن مثلاً یه طرح لباس جدید واسه Yenn گذاشتن، برای تنوع هروقت خواستی میتونی DL کنی اونو و یه چیز جدید ببنینی تو بازی. مشکلش فقط اینه که پولی نیست اگه پولی بود دیگه کسی نمیگفت این که هیچی نیست... حالا از اون چنتا Quest دیگه هم کلاً گذشتم و کاری ندارم باهاشون.
کاری به مفاهیم و دسه بندی ندارم. Left Behind و Resurrection (مریوط به بازی Lods of shadow) برای من DLC حساب میشن و مدل مو و تتو و مابقی چیزها نه :دی.

بخاطر همین صحبت های قلمبه سلمبه من نظرم نسبت به CD Projekt RED برگشت....
اون همه قبل از عرضه بازی ادعا کردند بعد نهایت کارشون حذف +NG از بازی اصلی یا چهار تا آیتم و اضافه کردنشون با اسم DLC رایگان بوده ....
هنوز هم ادعا می کنند....

البته اینو بگم که انتظاری ازشون نمیره، من نمیگم بیان افزونه های جدیدشون رو رایگان بدند، ولی واقعا کاری که کردند انقدر بزرگ نمایی نداره....

DLC های TW3 که در مقایسه با خیلی DLC ها از نظر محتوا چندان خفن نبودن ولی وقتی بعضی از سازنده ها بابت همین چیزها پول میگیرن، مجانی بودن اینا خیلی هم عالیه :دی ضمن اینکه اون لباس های اضافی واسه شخصیت های اصلی ایده خوبی بود، حتی اون DLC که کارت های Gwent رو عوض میکرد هم جالب بود و خلاصه چون همشون مجانی بودن جای گیر دادن نداره به نظرم :دی

کاری به مفاهیم و دسه بندی ندارم. Left Behind و Resurrection (مریوط به بازی Lods of shadow) برای من DLC حساب میشن و مدل مو و تتو و مابقی چیزها نه :دی.

تو بین بازیها چنتا DLC مثل Left Behind داریم؟ یه موقع 10 دلار میدی یه چیزی مثل Left Behind بازی میکنی که نیاز نیست بگم چقدر خوبه، یه موقع 15 دلار میدی واسه 4 تا دونه مپ که یکی از یکی چرت و پرت تره...
تو میگی اینایی که CDPR مجانی میده چیزی نیستن، من میگم همینارو هم دارن میفروشن تو بازیهای دیگه...

من نمی دونم یسری چرا میپیچونن قضیه رو
CDPR یه مقداری محتوی اضافه بر بازی اصلی داده به دارنده های بازی
DLC=Downloadable Content
این چیزایی هم که اضافه شده گرچه کوچیک کانتنت اضافی بوده و همش هممجانی بوده
همین الان بتمن مراحل یه ربعی یا اسکین هارو داره میفروشه

بنظرم ویچر 3 اینقدر بزرگ و پر محتوی بود که اصلا جایی برای این بحث های کودکانه باقی نمیذاشت
همون پک بازی رو الان خیلی کمپانی ها به عنوان لیمیتد ادیشن دارن میدن...

همین کم مونده بود Portal 2 رو ترول کنن توی این بحثا که الان کردن ! واقعا آدم میمونه چی بگه :|
در مورد ویچر هم این DLC هاش با اینکه چیز زیادی اضافه نمیکنه ولی بازم همین که مجانیه خودش از هیچی بهتره میتونست مثل خیلی های دیگه بیاد واسشون پول بگیره... شاکی بودن ملت هم از این قضیه خیلی جالبه :دی

چند تا لباس و ماموریت که همچین چیز خاصی نیست می تونستند از همون اول میتونستند بزارن و چیز عجیبی نبود حالا نذاشتند و کم کم بیرون دادن که هم محبوب بشن و بتونن اینو بگن
اگر اشتباه نکنم بازی رو بعضی کارت گرافیکایamd نمیومد (البته راه حل فایل های درایور ویتدوز 10 بود)اون مشکلو حل نکردن البته دقیقا نمیدونم کی این وسط مقصره amd یا cdpr

همین کم مونده بود Portal 2 رو ترول کنن توی این بحثا که الان کردن ! واقعا آدم میمونه چی بگه :|
در مورد ویچر هم این DLC هاش با اینکه چیز زیادی اضافه نمیکنه ولی بازم همین که مجانیه خودش از هیچی بهتره میتونست مثل خیلی های دیگه بیاد واسشون پول بگیره... شاکی بودن ملت هم از این قضیه خیلی جالبه :دی

ملت فقط بازیسنتره اینطوریه ! کامنتهای استیم رو بخونی واقعا راضین :d

درود بر شرفت‌.واقعا اگ چنین کمپانیایی نبودن الان صنعت گیم میشد صنعت ادمای سودجو (هنوزم هست اما کورسویی از امید روشن شد ) :d

آره 98% ه نا سلامتی :دی
کلا ملت تو اینجا حاضرن برای دفاع از چیزی که در اون لحظه بحثشه هر چیزی رو ببرن زیر سوال :|

ملت فقط بازیسنتره اینطوریه ! کامنتهای استیم رو بخونی واقعا راضین :d

در مورد قضیه‌ی مقایسه‌ی Portal 2 و TW3 انگار همه‌چیز برعکس شد یک‌هو و همه‌ی کاسه‌کوزه‌ها خراب شد سر ما. l-)
یکی از دوستان اومد این‌دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد (اونم یه مقایسه‌ی بی‌جا)، حالا چه‌جوری می‌شه این دو تا بازی رو هم مقایسه کرد خیلی واسه من جالبه:
یکی 100 ساعت گیم‌پلی داره و اون‌یکی با بخش CO-OPـش نهایتاً 15 ساعت (اگه اشتباه می‌کنم بهم بگید). حالا من نمی‌خوام بگم توی اون 100 ساعت چه‌چیزهایی وجود داره با چه‌داستانی و توی اون 15 ساعت چی هست (عالیه اما قابلِ مقایسه نیست)، اما در مورد همون DLC های بازی هم اگه بخوایم مقایسه کنیم؛ DLC های Portal 2 اینا هستن:
- محتوای Sixense MotionPack به درد کسایی می‌خوره که یا کنترولر مخصوص Razer Hydra (واسه PC) یا کنترولر مخصوص Move (واسه PS3) داشته باشن.
- محتوای Perpetual Testing Initiative هم که یه‌سری مراحل به بازی اضافه می‌کنه اما کاملاً Fan-Madeـه.
حالا این‌وسط چه‌طوریه که باید به Valve مدالِ افتخار داد و بعد CDPR رو سرزنش کرد که چرا با DLC هاش شق‌القمر نکرده؟!
خودمم عاشق Portal 2ـم، من PC Gamerـم ناسلامتی، خودتون دیگه تا تهش برید... :d اما الکی یه‌چیزی رو زیادی بزرگش نکنید یا حداقل وقتی می‌خواید مثال بزنید، یه مثالی بزنید که منطقی و به‌جا باشه. این‌که واسه خراب‌کردن یه بازی عالی از یه استودیوی عالی بیای از اسم یه بازی پُرطرفدار دیگه استفاده بکنی و بگی DLC های این خوبه، مال اون‌یکی پیف‌پیف بو می‌ده (در حالی‌که اون مثال حتی به‌جا هم نیست)، منصفانه نیست.
کسی نمی‌تونه Portal 2 رو ترول کنه، دلیلی هم نداره که کسی این‌کار رو بکنه چون همه این بازی رو دوست دارن. :x

چند تا لباس و ماموریت که همچین چیز خاصی نیست می تونستند از همون اول میتونستند بزارن و چیز عجیبی نبود حالا نذاشتند و کم کم بیرون دادن که هم محبوب بشن و بتونن اینو بگن
اگر اشتباه نکنم بازی رو بعضی کارت گرافیکایamd نمیومد (البته راه حل فایل های درایور ویتدوز 10 بود)اون مشکلو حل نکردن البته دقیقا نمیدونم کی این وسط مقصره amd یا cdpr
واسه همین چند تا لباس و ماموریت EA و Ubisoft و ... پول میگیرن ;-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or