CD Projekt RED: باید DLC رایگان به یک استاندارد تبدیل شود

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
تا به امروز شانزده DLC که شامل New Game+ نیز می شود برای The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شده است که تمام آن ها رایگان بوده است در حالی که دو DLC جدید (غیر رایگان) نیز در آینده عرضه خواهد شد.

kpitnfwn2p9b8veei3k1.jpg

آقای Marcin Iwinski ( از بنیان گذارین CD Projekt RED) می گوید علاقه دارد که این مسئله در بین تمام استدیو های بازی سازی رواج پیدا کند:
من دوست دارم از تمام افرادی که بازی ما را بازی کردند تشکر کنم و بسیار مشتاق هستم که ابتکار هایی مانند این تبدیل به یک چیز معمول و استاندارد در این صنعت شوند و همانند یک استثنا با آن برخورد نشود.

او در ادامه گفت که امیدوار است که The Witcher 3: Wild Hunt الگوی خوبی برای این مسئله باشد. Iwinski معتقد است که هیچ چیز برای یک سازنده لذت بخش تر از این نیست که ببیند مردم با استفاده از آن چیزی که آن ها ساخته اند در حال لذت بردن و فان هستند و ابراز امیدواری کرد که رویه DLC های رایگان ادامه پیدا کند.

DLC ها همیشه چیز هایی هستند که باعث می شود که بازیکن به تجربه بیشتر و لذت بخش تری دست یابد اما بعضی از افراد معتقد هستند که این DLC ها تنها وسیله برای بازاریابی و سود بهتر است . در این میان انتشار DLC های رایگان کار بسیار قابل تقدیری است.

Source

اینکه بازیمونو حدودا پنجا الی شص درصدم دانگرید نکنیمو تریلرا خالی بندی نشون مردم ندیم و بازی ناقص عرضه نکنیمم حتما باید جا بیفته :d یه زمون این حرفا cd p قشنگ بود اما بعد ویچر 3 اینام نشون دادن زیاد فرقی با بقیه ندارن...

به نظر من مهم تر از DLCهای مجانی پچ هایی هست که روی سیستم های مختلف به یک میزان تاثیر بزاره و پرفورمنس هردو رو به یه اندازه بهبود ببخشه نه اینکه فلانی 7 گیگ پچ دانلود کنه بعد فرقی حس نکنه!

در اینکه CDP استودیوی خفنیه شکی نیست ولی DLC های اینام جدای اخری یا ماموریت های کوتاهی بودن یا لباس و کمان اینا و چیزایی نبود که نتونن داخل بازی نذارنش!برای مثال راکستار هم DLC رایگان داد خودش یه بازی کامل بود ولی 15 تا DLC سرجمع چیز خفنی نبودن که کسی دانلود نکنه از دستش بره مثلا!
البته بگم من خودم طرفدار سرسخت بازی و استودیویم و نمیخوام ترولشون کنم خیلیا هستن چندتا تا لباس و اسلحه رو چقد پول بابتش میگیرن ولی دیگه اینقدر بزرگ کردن نداره 4 تا لباس و ماموریت کوتاه!:d

بازم وضعیت بازی های کنسول ها خوبه :|یه سر به بازی های اسمارت فون ها بزنید ! فاجعس ....
یادمه یه بازی بود که گلوله های RPG رو باید با دلار واقعی میخریدی !!!!:|:d
درکل DLC رایگان چیزه زیاد رویایی هم نیست .مهم اینه که DLC ش ارزش داشته باشه که بعد بشه به رایگان بودنش افتخار کرد

DLC رایگان خوبه نه اینکه اپدیت کردن بازی و دادن پیچ برای + new game رو بگی DLC :دی.

DLC رایگان و درست حسابی یعنی اونی که VALVE برا PORTAL2 داد، کل بخش COOP بازی رو که نهایت محتوا بودو به تنهایی کلی ارزش و گیم پلی داشت FREE داد.....بعدشم دید کمه برا کاربرای استیم و PC بخش ساخت مراحل رو هم FREE داد تا ملت بسازن و بازی کنن و کیف کنن:d

اگه اونا DLC رایگان هستن پس این DLC های رایگان ویچر و مابقی بازیها چی هستن؟؟:d

.

DLC رایگان خوبه نه اینکه اپدیت کردن بازی و دادن پیچ برای + new game رو بگی DLC :دی.
بازی 16 تا DLC داره؛ بله اگه فقط بخوای اون DLC آخری رو نگاه بکنی و چشمت رو روی 15 تای دیگه ببندی آره می‌شه کارشون رو نادیده گرفت (هرچند نمی‌شه انتقاد کرد چون رایگانه) اما وقتی سازنده میاد نه یکی، نه دو تا، بلکه 16 تا DLC می‌ده که هرکدوم یه‌سری چیز جدید داره (5 تا از DLC ها، کوئست جدید به بازی اضافه می‌کنن) دیگه نمی‌شه بهشون طعنه زد.
اینکه بازیمونو حدودا پنجا الی شص درصدم دانگرید نکنیمو تریلرا خالی بندی نشون مردم ندیم و بازی ناقص عرضه نکنیمم حتما باید جا بیفته :d یه زمون این حرفا cd p قشنگ بود اما بعد ویچر 3 اینام نشون دادن زیاد فرقی با بقیه ندارن...

گویا شما کلاً در جریان پروسه‌ی ساخت بازی نبودی وگرنه حتماً می‌دونستی که سازنده‌های بازی قبل از انتشار، کلی تریلر مختلف با گرافیک اصلی بازی دادن بیرون و گفتن که ما سیستم رندرینگ‌مون رو عوض کردیم و این‌که استفاده از اون سیستم رندرینگ قبلی با توجه‌به وسعت و جزئیات بی‌سابقه‌ی بازی غیرممکن بود. بنابراین این‌که بیای این‌جا الکی Role یه گیمر فریب‌خورده که بازی آشغالی انداختن بهش رو بازی کنی یه‌مقدار قدیمی شده و بهانه‌ی خوبی واسه گیردادن به استودیویی این‌قدر خوش‌نام و محبوب نیست؛ نتیجتاً تئوری مظلوم‌نمایی شما و گول‌خوردن‌تون توسط CDP کاملاً منتفیه.
از طرف دیگه اگه فکر می‌کنی گرافیک بازی با توجه‌به وسعت بازی خوب نیست، فقط یه بازی رو مثال بزن که گرافیکش با توجه‌به بزرگیش به اندازه‌ی The Witcher 3 خوب باشه. اگه تونستی مثال بزنی که هیچ؛ در غیر این‌صورت لطف کن دیگه این‌طوری کامنت نده.

DLC رایگان بدن دستشونم درد نکنه، حالا نمی گیم 5 6 تا از این DLC ها فقط لباس برای شخصیت های غیر قابل بازی و عکس جدید برای کارت های Gwent بود، به هر حال کارشون تقدیر داره، همون چند تا DLCِ که کویست به بازی اضافه می کردن ارزش داشتن

فقط یکی به من بگه که DLC مجانی روز اول عرضه یعنی چی؟ :d این یه مورد هیچ جوری تو کتم نمی ره که چرا اسم اینا DLCـه و تو خود بازی نبودن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or