کسی نمیدونه؟مصطفی جان مهدی جان که تموم کردید اینو کمکککممنون من بازیو تازه شروع کردم هر جا گیر کردم میام میگم.
من الان تو Chapter IV هستم اونجا که اون شیطونه نیروهای منو میگیره چیکارش باید بکنم ؟غیب هم شده دیده نمیشه که!!!
شدیدا نیازمند کمک هستم دفترچه داخل بازیرو هم خوندم سردرنیوردم.اعصابصبو خرد کرده همش هی میگه سرده گرمه من اینجام خبری ازش نیست.
گفتم حالا که چیز جدیدی از این بازی نیومده به یاد مراسم VGA , دیالوگ های زیبای تریلر VGA رو برای دوستان بنویسم.
لینک مشاهده تریلر
"The waters of my life flow ever long, [FONT=&]never stopping[/FONT]. After centuries of sleep and nothingness, I have returned. I have no memory of how I got here. Who I am. Yet something, something comes back to me. I was great once. Feared. Yes. Now i remember. So weak now. I must find blood. Once I was strong. Powerful beyond measure, beyond imagining. It has been an age since I last fed... but I will return. I will live again. I will have my vengeance. Nothing will stand in my way. They will pay. Even if it takes an eternity, they will pay... For I am the dragon, Dracul! I am the prince of darkness! That... is my vengeance.
این تیکه مورد علاقمه:d اصلا اون بیاند دومی رو جوری میگه با روح و روانت بازی میکنهOnce I was strong. Powerful beyond measure, beyond imagining

دوستان من همون اوایل بازی گیر کردم همون جایی که گابریل میره سر قبر داداشش و بعد از تو خونه میپره بیرون ویه گرگ سبز رنگ میاد وباید بکشیش.دوستان من همون اوایل بازی گیر کردم همون جایی که گابریل میره سر قبر داداشش و بعد از تو خونه میپره بیرون ویه گرگ سبز رنگ میاد وباید بکشیش.
اون جایی که باید R2بزنم .من ار2 میزنم ولی نمیدونم باید چه دکمه هایی رو فشار بدم تا گرگ رو بکشه.یه جورایی واسم گنگه اون دوتا دایره سفید که به هم نزدیک میشن...
تو رو خدا کمکم کنید 700باره دارم تا لب کشتنش میرم ولی نمیدونم چه دکمه هایی رو بزنم....