Castlevania Lords Of Shadows l PS3

اون مه که تو بازی دیدیم فکر کنم کار گروه کوجیما بود.خیلی منو یاد act 4 متال گیر 4 انداخت ..
داستان gow بدلیل پشتوانه ای که از افسانه های یونان داشت خیلی قویتر از داستان این بازیه . هرچند داستان این بازی هم خوب بود.
اما جلوه های بصری این بازی کمی بهتر بود یجورایی این بازی بهتر بود و انتظار من از gow 3 به خاطر چیزی که از gow 2 دیده بودم ، چیزی بیش از اونی بود که تو gow 3 دیدم .
قسمت زیر اندکی اسپویلر داره
به نظر من یکی از ویژگی های این بازی این بود که تونسته بود به نحوی قابل قبول از داستان ها و افسانه ها و بازی های دیگه اقتباس کنه عناصری مثل خون آشام ، گرگهای وحشی ، تایتانها ، اون پیرزنه که میفرستدمون تو جعبه موسیقی و... .
البته از موسیقی متن زیبای بازی هم نمیشه گذشت.
این قسمتی از نظر منه که با علاقه ای که به سری gow دارم سعی کردم بدون غرض ورزی و منصفانه اعلام کنم

دوستان گلم من در بازی کاستلوانیا(لرد آف شادوو) گیر کردم که باید یک تیکه سنگ رو پیدا کنیم و اونو بزاریم روی تکیه سنگ های دیگه تا دست غول سنگی حرکت کنه اولیشو پیدا کردم ولی بعدش که دوتا تکه سنگ رو باید پیدا کنم گیر کردم بدجور

چپتر x هست فکر کنم

احتمالا" اون جايي گير كردي كه من يه ساعع به خاطر دوربين بد گير كردم
ببين برو سمت راست يه مقدار بالاتر كه يه خشكي هست و مي توني بري روش به سمت بالا مي ري مي رسي به يه غار اما رو به رو ت هيچي نيست اين جا به خاطر دوربين بد معلوم نيست كه ادامه راه سمت راسته برو راست اون جا يه سري مي ريزن سرت بعد نابود كردنشون سنگ گيرت مياد

احتمالا" اون جايي گير كردي كه من يه ساعع به خاطر دوربين بد گير كردم
ببين برو سمت راست يه مقدار بالاتر كه يه خشكي هست و مي توني بري روش به سمت بالا مي ري مي رسي به يه غار اما رو به رو ت هيچي نيست اين جا به خاطر دوربين بد معلوم نيست كه ادامه راه سمت راسته برو راست اون جا يه سري مي ريزن سرت بعد نابود كردنشون سنگ گيرت مياد

تشکر دوست خوبم دهنم سرویس شد تا شما گفتی گیر داده بود مرسی از شما

خوب dlc را تمام کردیم واقعا چه حالی داده
مخصوصا چیتر 14 اخر مبارزه و باس کشی بود بسی حال کردیم :d
چیتر 13 هم چقدر پازل داشت مخ ادم می ترکید :d
درکل مانند خود بازیش تجربه عالی بود

کل 14 تا چیتر یک طرف کشتن این یک طرف:d

سلام دوستان من تو بازی اونجا که باید شیطون رو بکشیم گیر کردم وقتی که یه مقدار میزنمش از حال میره دورش یه سری دایره های رنگی درست میشه وقتی میخوام رد شم نمی زارن میشه راهنمایی کنین
ممنون

سلام دوستان من تو بازی اونجا که باید شیطون رو بکشیم گیر کردم وقتی که یه مقدار میزنمش از حال میره دورش یه سری دایره های رنگی درست میشه وقتی میخوام رد شم نمی زارن میشه راهنمایی کنین
ممنون
برای رد شدن از دایره های آبی باید Light Magic و برای رد شدن از دایره های قرمز باید Shadow Magic رو فعال کنی

ممنون
دوست عزیز این دایره های آبی وقرمز حرکت میکنن یا ثابت هستن؟ اگر ثابت هستن که خیلی آسونه همینکاری که دوستمون گفت انجام بده

دست ما كه ديگه به خودش و DLC هاش نمي رسه :((

يكي مردونگي كنه بياد بگه چي شد و داستان DLC هاش چي بود ( خصوصا" دومي !)

دوستان سريع يكي راهنمايي كنه فقط تا شنبه ps3دستمه.اونجايي كه ميري يه كوتولو مياد ميخنده بهت مسخرت ميكنه .بعد اونو ميكشي بعد ميري يه در بزرگ هستش دور برشم كلاغ ملاغ پرسه ميزنه در رو چه طور بايد باز كرد؟چيكر بايد كرد كلا

دوستان سريع يكي راهنمايي كنه فقط تا شنبه ps3دستمه.اونجايي كه ميري يه كوتولو مياد ميخنده بهت مسخرت ميكنه .بعد اونو ميكشي بعد ميري يه در بزرگ هستش دور برشم كلاغ ملاغ پرسه ميزنه در رو چه طور بايد باز كرد؟چيكر بايد كرد كلا
فکر کنم اونجایی هستی که بعد از Music box میری...یا قبلش یا بعدش!:دی
اگر اونجا مترسک میبینی باید کلاغ هارو هدایت کنی رو اون مترسکا بعدش دیگه تعریف نمیکنم چی میشه فقط با ضربه زدن به جایی که کلاغا هستن اونارو هدایت کن سمت مترسکا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or