snakemgs3
کاربر سایت
اون مه که تو بازی دیدیم فکر کنم کار گروه کوجیما بود.خیلی منو یاد act 4 متال گیر 4 انداخت ..
داستان gow بدلیل پشتوانه ای که از افسانه های یونان داشت خیلی قویتر از داستان این بازیه . هرچند داستان این بازی هم خوب بود.
اما جلوه های بصری این بازی کمی بهتر بود یجورایی این بازی بهتر بود و انتظار من از gow 3 به خاطر چیزی که از gow 2 دیده بودم ، چیزی بیش از اونی بود که تو gow 3 دیدم .
قسمت زیر اندکی اسپویلر داره
البته از موسیقی متن زیبای بازی هم نمیشه گذشت.
این قسمتی از نظر منه که با علاقه ای که به سری gow دارم سعی کردم بدون غرض ورزی و منصفانه اعلام کنم
داستان gow بدلیل پشتوانه ای که از افسانه های یونان داشت خیلی قویتر از داستان این بازیه . هرچند داستان این بازی هم خوب بود.
اما جلوه های بصری این بازی کمی بهتر بود یجورایی این بازی بهتر بود و انتظار من از gow 3 به خاطر چیزی که از gow 2 دیده بودم ، چیزی بیش از اونی بود که تو gow 3 دیدم .
قسمت زیر اندکی اسپویلر داره
به نظر من یکی از ویژگی های این بازی این بود که تونسته بود به نحوی قابل قبول از داستان ها و افسانه ها و بازی های دیگه اقتباس کنه عناصری مثل خون آشام ، گرگهای وحشی ، تایتانها ، اون پیرزنه که میفرستدمون تو جعبه موسیقی و... .
این قسمتی از نظر منه که با علاقه ای که به سری gow دارم سعی کردم بدون غرض ورزی و منصفانه اعلام کنم