Castlevania Lords Of Shadows l PS3

فکر کنم اونجایی هستی که بعد از Music box میری...یا قبلش یا بعدش!:دی
اگر اونجا مترسک میبینی باید کلاغ هارو هدایت کنی رو اون مترسکا بعدش دیگه تعریف نمیکنم چی میشه فقط با ضربه زدن به جایی که کلاغا هستن اونارو هدایت کن سمت مترسکا...
نه عزيز اونجا نبست .اونجا فقط چند تا مجسمه است و يه كوتولو كه مياد مسخره ميكنه .حرفههاش خنده داره و اينا وبعد رد ميكني يه در بزرگ ميرسي .مثل كليسا ميمونه در بزرگ چوبي باز نميشه .يه ساختمان خيلي بزرگ مثل يه بناي تاريخي پيشش دو تا مجسمه بزرگه .رو ساختمونه مجسمه كلاغ و اينا هم هست.چي كار كنم؟:((

رفيق قدرت هات رو از اون شيطونك ه پس گرفتي يا نه ؟؟؟
ببين برگرد برو دنبالش ميري يه كم عقب تر توي يه برج و بارو ي نيمه خراب شده هي برو دنبالش تا قدرت هات رو پس بگيري بعدش برو سمت در

اقا يه مرد نبود بگه توي DLC ها داستان چي شد :((

نه عزيز اونجا نبست .اونجا فقط چند تا مجسمه است و يه كوتولو كه مياد مسخره ميكنه .حرفههاش خنده داره و اينا وبعد رد ميكني يه در بزرگ ميرسي .مثل كليسا ميمونه در بزرگ چوبي باز نميشه .يه ساختمان خيلي بزرگ مثل يه بناي تاريخي پيشش دو تا مجسمه بزرگه .رو ساختمونه مجسمه كلاغ و اينا هم هست.چي كار كنم؟:((
خب اون کوتوله رو گیر انداختی؟
میتونی عکس بزاری از جایی که هستی؟ اینطوری راحت تر میتونیم راهنمایی کنیم

رفيق قدرت هات رو از اون شيطونك ه پس گرفتي يا نه ؟؟؟
ببين برگرد برو دنبالش ميري يه كم عقب تر توي يه برج و بارو ي نيمه خراب شده هي برو دنبالش تا قدرت هات رو پس بگيري بعدش برو سمت در

اقا يه مرد نبود بگه توي DLC ها داستان چي شد :((
خوب من كوتوله هه رو كشتم .سمت در ميرم در باز نميشه.در رو چي كار كنم؟

---------- نوشته در 03:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:28 PM ارسال شده بود ----------

خب اون کوتوله رو گیر انداختی؟
میتونی عکس بزاری از جایی که هستی؟ اینطوری راحت تر میتونیم راهنمایی کنیم
شرمنده usb گوشيم گم شده :d
كوتوله ها رو گيراداختم با مربع گرفتمش كشتمش .بعد ميرم سمت اون در بزرگ باز نميشه در رو چي كار كنم

درست يادم نمياد حيف شادي عكس بذاري يادم بياد ! شما بازيتون هك ه يا اصل !

راستي اون كوتوله رو نكشتي 2 بار ديگه مياد اعصاب ادم رو بهم ميريزه :d به خصوص اون جايي كه توي اون مرداب و جنگل يخ زده هستيم قدرتهارو ميگيره بعد 2000 نفر ميريزن سرت جونت بالا مياد تا بكشيشون :d

درست يادم نمياد حيف شادي عكس بذاري يادم بياد ! شما بازيتون هك ه يا اصل !

راستي اون كوتوله رو نكشتي 2 بار ديگه مياد اعصاب ادم رو بهم ميريزه :d به خصوص اون جايي كه توي اون مرداب و جنگل يخ زده هستيم قدرتهارو ميگيره بعد 2000 نفر ميريزن سرت جونت بالا مياد تا بكشيشون :d
عزيز هكه .نه يه جايي كه كلي پله داره ميري بالا بعد تاره ميرسي به همون در ه كي ميگم پيش در .يه ساختمون خيلي بزرگه دور برش كلع عقابه .وروديشام دو تا ادم بالدار هستن .در رو ميزني ميگه:mybe you can smash through this door ......اينو ميگه.

زودتر مي گفتي :d
ببين به احتمال زياد بايد اين كار رو بكني !
يه بوستي هست توي بازي كه باهاش سريعتر ميدويي ! اول حالت قرمز و شيطاني رو فعال كن بعدش شارژ اش كن درست چيزهاي كنترلش رو يادم نيست بعد دوبار جلو رو بزن ! يهو ميره داغونش مي كنه :d
حالا باز زياد مطمئن نيستم ! ولي يادمه خودم سر اينجاش يه 20 دقيقه اي ميگشتم !
ولي باز ببين بچه ها هم چي مي گن ولي فكر كنم همون قسمت پايين تالار بود كه ديوار رو به روت مي شه

تاپیک از زیرخاک بیرون کشیده شد :دی
سوالم شاید خنده دار باشه چهار ماه بازی نکردم یادم رفته حرکتش چطور بود :
الان اون پرنده بزرگ در مرحله 4 بقول خودمون باس و چیکارش کنم :دی میدونم باید تخم هایی که میندازه بگیرم اما خودم و له کردم نشد !!!!! مگه L3 و نمیگرفتی تا نزدیک میشد میچرخوندی بعد میگرفتش !!!!!!!!!!!!!!!!!؟

آقا یکی که بازی رو تموم کرده بیاد راهنمای مراحلشو بذاره بازیش قشنگه ها ولی خیلی رمز و رازاش زیاده آدم بی خیالش میشه:d

اگه میشه یکی لطف کنه راهنمای مراحلشو تو فروم بذاره خیلی عالی میشه.ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or