Castlevania Lords Of Shadows l PS3

یه سوال؟
من الان میخوام بخرم حالا میخواستم بدونم بین پلتفرم‌های مختلف گرافیکش فرق میکنه یا یکی هست
اگه برای PS3 مشکلی نداره برم سراغ نسخه PS3

یه سوال؟
من الان میخوام بخرم حالا میخواستم بدونم بین پلتفرم‌های مختلف گرافیکش فرق میکنه یا یکی هست
اگه برای PS3 مشکلی نداره برم سراغ نسخه PS3
والا فرق که بله ، داره ... نسخه PS3 بازی دارای نورپردازی بهتر و سایه زنی به مراتب نرم تری هست ولی یکم رنگ آمیزی محیط 360 بهتر شده ( نمیدونم چرا !!! ) ...
از همه اینها بگذریم ، میرسیم به فریم ریت که واسه همین هم که شده نسخه PS 3 رو تهیه کنی خیلی بهتره ...
اوریجه ؟ :دی

بازی رو تموم کردم و باید بگم خیلی نا امید کننده بود.
نخست باید گرافیک بازی رو گفت که شاهکار بود برای یه عنوان ملتی پلتفرم
ولی مشکل زیاد داشت داستان همون قضیه تکراری همیشگی بود
بازی فوق العاده آسون بود حتی در سخت ترین مودش مخصوصا باس فایت ها که کم مونده بود خودش براتون بکشدشون
معماهای بازی جکی بیش نبودند و با چند دقیقه trial and fail حل می شدند
داستان بازی زیاد جذاب نبود و شاید فقط آخر بازی کمی جذابیت داشت.
سیستم مبارزه بازی با اینکه کاملا یک تقلید از بازی هایی مثل God of war بود ولی به نظر من خیلی جذاب تر از سیستم مبارزه God of war III بود.
شخصیت اصلی بازی اصلا جذابیت شخصیت های بازی های قبلی این سری رو نداشت با اون لهجه مسخره اش هم که بدتر شد!
و در پایان این بازی هیچکجاش من رو یاد Castelvania های قدیمی ننداخت و فقط تو دو سه جا من رو یاد بازی Legacy of Kain :Defiance انداخت...

دوستان اون قسمتی که باید با مشت بزنی به اون شی مربعی شکل که توی دیوار هست تا در باز بشه و نیزه ها هم توی زمین بالا و پایین میشن چه جوری میشه رد کرد؟
من L3 رو دویار مزنیم تند حرکت میکنه ولی به در که میرسه در بسته میشه!

دوستان گلم اونجایی که باید بپری سر غول اول یه چند دایره میاد دایره بزرگ و نمیدونم چی رو بزینم و غول سری پرتم میکنه اونور و خونش پر میشه باید چه کنم

دوستان اون قسمتی که باید با مشت بزنی به اون شی مربعی شکل که توی دیوار هست تا در باز بشه و نیزه ها هم توی زمین بالا و پایین میشن چه جوری میشه رد کرد؟
من L3 رو دویار مزنیم تند حرکت میکنه ولی به در که میرسه در بسته میشه!

نزدیک مربع بغل دیوار چند تا خنجر پیدا میکنی اونارو وردار . نزدیک در که میرسی کمی زاویه دوربین عوض میشه و میتونی مربع روی دیوار روببینی .همون موقع جادوی سیاهت رو فعال کن و یکی از اون خنجر ها رو روانه مربع رو دیوار کن و در باز میشه!

اونجایی که باید بپری سر غول اول هست که داخل قبرستان هست از شیشه میپرم بیرون وقتی غول رو میزنم و سرش گیج میره و میگه دکمه r2 رو بزن و میزنم بعد یه چند دایره میاد دایره بزرگ و نمیدونم چی رو بزینم و غول سری پرتم میکنه اونور و مشت میزنه رو شکمم و میمیرم و خونش پر میشه باید چه کنم

اونجایی که باید بپری سر غول اول هست که داخل قبرستان هست از شیشه میپرم بیرون وقتی غول رو میزنم و سرش گیج میره و میگه دکمه r2 رو بزن و میزنم بعد یه چند دایره میاد دایره بزرگ و نمیدونم چی رو بزینم و غول سری پرتم میکنه اونور و مشت میزنه رو شکمم و میمیرم و خونش پر میشه باید چه کنم

وقتی میپره پشتش دو تا دایره می بینی که یکی ثابت و دیگری در حال کوچیک شدن هست وقتی دایره بزرگتر به اندازه ای کوچیک شد که داخل دایره ثابت قرار گرفت شما باید فورا یکی از کلیدهای A ،B ،X و یا Y رو بزنی

من نسحه های قبلی این بازیو بازی نکردم. برای همین اصلا انتظاری نداشتم که چیزی از نسخه های قبلی رو توش ببینیم .به نظر من بازی خیلی قشنگی بود . چیزی که از این بازی دیدم رو از gow 3 انتظار داشتم . ولی اون نتونست انتظار منو در این حد براورده کنه.
به نظر من امتیاز گیم اسپات خیلی کمتر از چیزی بود که این بازی حقشو داشت.

این بازی یه Reboot حساب میشه و کلا هیچ ربطی به داستان های سری قبل نداره برای همین شما خیالتون راحت باشه. من به شخصه این بازی جدای Gow حساب می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or