Castlevania: Lords of Shadow 2 رسما تایید شد

ADU_Tank

کاربر سایت
Castlevania-Lords-of-Shadow-Sequel-Confirmed-by-Composer.jpg

Konamiبازی Castlevania: Lords of Shadow 2 را تایید کرد. این کمپانی این خبر را در برنامه قبل از E3 که توسط GameTrailers تهیه شده بود، اعلام کرد. این بازی توسط MercurySteam در دست ساخت است و قرار است در سال 2013 راهی بازار شود. همچنین نسخه 3DS این بازی که Mirror of Fate نام دارد هم معرفی شد. لازم به ذکر است که بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یک تریلر CG بسیار زیبا معرفی شد که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
اقا این گبریل رو مگه برادرهود آف لایت از کوچه پیدا نکرده بودن ؟ تو دفترچه بازی اینجوری نوشته بود فککنم یا من اشتباه میکنم ؟ چرا فامیلش بلمونته ؟

پ.ن : ای کاش بعضی مراحل آلوکارد قابل بازی بشه و بازی 2 تا پایان داشته باشه پیروزی دراکولا و پیروزی آلوکارد :دی خیلی باحال میشه

آخرین ویرایش:
یکی افت فریم تو LOS اذیت می کرد به خصوص با غول گنده هاش و یکی اعلان QTE ها که واضح نبود باید دکمه و جویستیکو چه طور حرکت می دادی.فک کنم الان که محیط بیشتر کسلونیایی و بسته تر شده و مثل شماره قبلیش آدمو یاد GOW نمیندازه،به کل مشکل افت فریم حل بشه. تریلر که خیلی خوب بود.

هوم،عجیبه! انگار تب ضد LOS خوابید!کسی دیگه نگران مرتبط بودنش با سری های قبلی نیست!کسی دیگه غر نمیزنه که چرا بازی شبیه به metrovenia ها نیست و این خیلی خیلی خوبه!

آخرین ویرایش:
Holy Mother of christ ...Very Spectacular !!
آقا تریلر بسیار زیبا و Epic بود:d. اصلا هنر از سر و روی همه چیز این بازی میباره حالا میخواد تریلر باشه یا عکس یا هم فقط BoxArt:d !! اغراق نیست اگر بگم شماره قبلی این عنوان کلا یکی از شاهکارهای هنری این دهه اخیر بود. من به شخصه تو این نسل هیچ بازی ندیدم که از لحاظ تلفیق موسیقی و جو محیطی و داستانی بتونه به گرد پای این بازی برسه! کلا وقتی برای اولین بار بازی رو انجام میدادم و در عین کف کردن از محیطهای بازی وقتی اهنگهای Oscar Araujo هم کنارش میاومد انگار به معراج می رفتم !!:d
واقعا این MercurySteam هنرمندان بسیار توانمندی داره . God Bless them !!
پ.ن : خیلی دوست دارم ببینم از لحاظ سختی این شماره چطوریه ! مثل شماره یکش میتونم 1000 کنم یا نه !:d

Holy Mother of christ ...Very Spectacular !!
آقا تریلر بسیار زیبا و Epic بود:d. اصلا هنر از سر و روی همه چیز این بازی میباره حالا میخواد تریلر باشه یا عکس یا هم فقط BoxArt:d !! اغراق نیست اگر بگم شماره قبلی این عنوان کلا یکی از شاهکارهای هنری این دهه اخیر بود. من به شخصه تو این نسل هیچ بازی ندیدم که از لحاظ تلفیق موسیقی و جو محیطی و داستانی بتونه به گرد پای این بازی برسه! کلا وقتی برای اولین بار بازی رو انجام میدادم و در عین کف کردن از محیطهای بازی وقتی اهنگهای Oscar Araujo هم کنارش میاومد انگار به معراج می رفتم !!:d
واقعا این MercurySteam هنرمندان بسیار توانمندی داره . God Bless them !!
پ.ن : خیلی دوست دارم ببینم از لحاظ سختی این شماره چطوریه ! مثل شماره یکش میتونم 1000 کنم یا نه !:d

واقعاً مناظر هنري نسخه ي اول اين بازي رو در هيچ بازي ديگه اي تا حالا نديدم ! كلاً هرچقدر سعي كردم با خودم كلنجار برم تا ايرادي از نسخه ي اول بازي پيدا كنم نتونستم. ..
طراحي مراحل، گرافيك چشم نواز ، باس فايتها ، موزيك و ... و ... همه چي عالي بود .
اميدوارم اين نسخه دوم در عين حفظ وي‍‍ژگي هاي مثبت نسخه ي اول ، هم بتونه اونها رو تقويت كنه و هم موارد بيشتر و بهتري رو به بازي اضافه كنه تا با يه شاهكار ديگه طرف بشيم ..

سلام :d
دقیقا
دارم الان همین کار را می کنم :d
ولی به نظرم کنم کمی پیرش کردن =((

پيرشش كه كردن هيچ صورتش هم بد طراحي كرده بودن تو CG ! شبيه مغول ها شده بود !!

ولي تريلر جو دهنده اي بود ، باز بايد بازي ايش رو يه جوري پيدا كنم بازي كنم !!:d چون ميخوام قبل از نسخه 2 يه دست ديگه هم بازي كنم !!

واقعاً مناظر هنري نسخه ي اول اين بازي رو در هيچ بازي ديگه اي تا حالا نديدم ! كلاً هرچقدر سعي كردم با خودم كلنجار برم تا ايرادي از نسخه ي اول بازي پيدا كنم نتونستم. ..
طراحي مراحل، گرافيك چشم نواز ، باس فايتها ، موزيك و ... و ... همه چي عالي بود .
اميدوارم اين نسخه دوم در عين حفظ وي‍‍ژگي هاي مثبت نسخه ي اول ، هم بتونه اونها رو تقويت كنه و هم موارد بيشتر و بهتري رو به بازي اضافه كنه تا با يه شاهكار ديگه طرف بشيم ..

ببخشيد دوست عزيز شما به باسفايتاى اين بازى ميگى خوب؟ شما گاد او وار 3 رو بازى کردى؟ من خودم اول گاداووار 3 رو بازى کردم بعد رفتم سراغ اين بازى و چون سبکاشون يکيه اصلا نتونستم بازى کنم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ببخشيد دوست عزيز شما به باسفايتاى اين بازى ميگى خوب؟ شما گاد او وار 3 رو بازى کردى؟ من خودم اول گاداووار 3 رو بازى کردم بعد رفتم سراغ اين بازى و چون سبکاشون يکيه اصلا نتونستم بازى کنم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

پاي گاد 3 رو خواهشا باز نكنيد تو تاپيك اين بازي از لحاظ هنري بي نقص بود و تنها چيزي كه نميشد بهش ايراد گرفت همين هنري بودن فضا و جو بازي بودو همچنين بين هم سبك هاش هم از نظر هنري بودن بي رقيب هست . پس خواهشا تاپيك رو نابودي و جر و بحث هاي بي سر و ته نكشيد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or