Castlevania: Lords of Shadow 2 رسما تایید شد

ADU_Tank

کاربر سایت
Castlevania-Lords-of-Shadow-Sequel-Confirmed-by-Composer.jpg

Konamiبازی Castlevania: Lords of Shadow 2 را تایید کرد. این کمپانی این خبر را در برنامه قبل از E3 که توسط GameTrailers تهیه شده بود، اعلام کرد. این بازی توسط MercurySteam در دست ساخت است و قرار است در سال 2013 راهی بازار شود. همچنین نسخه 3DS این بازی که Mirror of Fate نام دارد هم معرفی شد. لازم به ذکر است که بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یک تریلر CG بسیار زیبا معرفی شد که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
لعنت بهشون کنسولام رو فورخنم خواستم گوشی بگیرم مثل این که فایدخ نداره فردا دوباره باید برم ps3بخرم

اپدیت :این گابریل بود؟؟:-/
چرا قیافش اینجوری شده؟؟اخر los دیدم قیافش داغون شده ولی این شکلی نبود چه قدرتی پیدا کرده لا مصب:-o

آخرین ویرایش:
نکنید از اینکارا قلب من تو این چند روزه چند بار از حرکت وایساده باز راه افتاده:dچنتا سکته رد کردم:dچه خبرهای اون از یه Gears جدید خبر یه پرنس جدید با اسپلینتر جدید ایندفعه یه چیز جدید اعلام بشه دیگه منو نمیبینید:dیه کم هم ملاحظه ما پیرمردا رو بکنید ای جوونها:d

موسیقی تریلر فوق العاده بود. قشنگ میشه گفت نصف ـه جذابیت تریلر به موسیقیش بود. واقعا لذت بردم. :x
گابریل هم که رسما وحشی شده بود. :دی
احتمالا نیمی از بازی رو با گابریل،و نیم دیگه رو با آلوکارد انجام بدیم
اگر اینجوری بشه که عالیه.

من تو تاپیک E3 گفتم.احتمالا نیمی از بازی رو با گابریل،و نیم دیگه رو با آلوکارد انجام بدیم.
اخر این تریلر که هردوتا در مقابل هم قرار گرفتن !
یعنی یجایی از بازی بالاخره رودرروی هم قرار میگیرن
یعنی اونجای بازی باید جای یکیشون بازی کنی و اونیکی رو ناکار کنی ؟
یعنی دو مدل پایان داره ؟

در ضمن اندکی ضمن بازی من برنامه نویسی کار کردم ایضا برنامه نویسی پارالل و به عنوان اندکی اینکاره بپذیرید از من که در هشت اس پی یو هیچ چیزی تحت عنوان استفاده صد درصد از قدرت دستگاه وجود نداره و مطمئنا پیشرفت گرافیکی خواهیم داشت...
Sent from my Schubert using Board Express

این گبریل بدبخت به چه روزی افتاده :( اون از DLC ها اینم از این تریلر که دیگه رسما شده بود دراکولا و اثری از گبریل نبود :((

تریلر فوق العاده زیبا بود ( فکر کنم تا الان یه 10 باری دیدمش :دی ) اون لحظه روبرو شدن آلوکارد و دراکولا هم آخرش بود :x

جالب اینه که توی سری اصلی (قبل از ریبوت) الوکارد تنها شخصیت اصلی هست که جز خانواده بلمونت نبودند. خیلی جالبه که اینجا دراکولا خودش یه بلمونت هست. بی صبرانه منتظر اولین نمایش بازی هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or