Castlevania: Lords of Shadow 2 رسما تایید شد

ADU_Tank

کاربر سایت
Castlevania-Lords-of-Shadow-Sequel-Confirmed-by-Composer.jpg

Konamiبازی Castlevania: Lords of Shadow 2 را تایید کرد. این کمپانی این خبر را در برنامه قبل از E3 که توسط GameTrailers تهیه شده بود، اعلام کرد. این بازی توسط MercurySteam در دست ساخت است و قرار است در سال 2013 راهی بازار شود. همچنین نسخه 3DS این بازی که Mirror of Fate نام دارد هم معرفی شد. لازم به ذکر است که بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یک تریلر CG بسیار زیبا معرفی شد که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال: مگه آخر قسمت اول:
گابریل خودش تبدیل به دراکولا نمی شه؟! پس الان اون به عنوان دراکولا تو بازیه؟! پس آلوکارد داره با جد خودش که دراکولاست می جنگه؟!:-/

In Castlevania: Lords of Shadow, the origin of Dracula and his legendary connection with the Belmonts was revealed. In Castlevania: Lords of Shadow 2, fans can expect thrilling new twists and challenges. In this shocking conclusion to the Lords of Shadow saga, Dracula returns once again, weakened and yearning for release from his immortal bonds. Facing a new and powerful threat, the vampire lord must reacquire his old powers – and only his castle holds the key. However, the famed Belmont clan also seek his ultimate destruction.

بلمانت کلن؟ اگه اون بابایی که آخر تریلر دیدیم یک بلمانت بوده باشه پس شاید طرف آلوکارد نباشه. اگه بنا به بلمانت بودنه، به هکتور بلمانت و جووست بلمانت بیشتر میخوره. مخصوصا هکتور.

به تصویری که روی شمشیره دقت بکنید... خیلی شبح وار به نظر میاد!

آلوکارد توی story line ـه سری قبلی هرچند که protagonist بود ولی یک بلمانت نبود،بلکه دودمانش به دراکولا ختم میشد.
مگه این که اینطوری بگیم: اگه گابریل رو بلمانت فرض بکنیم پس پسرش (بر طبق story line قدیم) که آلوکارد باشه یک بلمانت به حساب میاد...

دوستان یه سوال: مگه آخر قسمت اول:
گابریل خودش تبدیل به دراکولا نمی شه؟! پس الان اون به عنوان دراکولا تو بازیه؟! پس آلوکارد داره با جد خودش که دراکولاست می جنگه؟!:-/

گابریل الان به عنوان دراکولا داخل بازیه (هر چند که خودشو دراکول* عنوان میکنه).بر طبق story-line کسلونیا های قدیمی آلوکارد پسرِه دمفیر (نیمه خون آشام) دراکولاست.
*=dracul یعنی اژدها، dracula یعنی پسر اژدها... شاید alucard (بر عکس شده ی اسم دراکولا) همون طور که از اسمش پیداست، پسر دراکول ـه و از اونجایی که اسمش معکوس dracula ست پس میشه گفت که اون 180 درجه با پدرش فرق میکنه و ضد اونه.

آخرین ویرایش:
آلوکارد توی story line ـه سری قبلی هرچند که protagonist بود ولی یک بلمانت نبود،بلکه دودمانش به دراکولا ختم میشد.
بله و در سری اصلی دراکولا هم اصلا بلمانت نبود اما اینجا می بینم که خود دراکولا اولین بلمانت بوده. Reboot هست دیگه.

من یه جورایی گیج شدم!یعنی الوکارد و دمفیر)پدرش ( از نوادگان گابریلن؟یعنی تو این شماره میخواد جدشو از بین ببره؟
دمفیر اسم کسی نیست. دمفیر یعنی شخصی که پدرش خون اشام باشه و مادرش انسان. توی سری اصلی الوکارد یه دمفیر بود. پدرش دراکولا بود و مادرش لیسا. اگه توی این شماره الوکارد باشه یعنی پدرش گابریل هست که الان به دراکولا تبدیل شده.

حرفای کسری جان کاملا درستن.امکان داره بلمونت بعد از گابریل به جود اومده باشه مخصوصا به خاطر اینکه اسمشو میذاره گبریل بلمونت! ولی یه مشکلی اینجاست:
اسم بنیان گذار خاندان بلمونت سایمون هست.
یه خورده مبهمه جریان.
از یه طرف میگیم گبریل اولین بلمونته و از طرف دیگه تویSmphony Of The Night که آلوکارد و دراکولا بودن، اتفاقات بعد از سایمون بلمونت (شخصیت اصلی این سری و شخصیت شماره اول) اتفاق میوفته.
ولی همونجور که کسری جان گفتن ریبوته
بچه ها یه سوال
این کسلوانیا رمانی چیزی نداره ما داستانش رو بفهمیم ؟؟؟
خیلی مشتاقم
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز به اینجا مراجعه کن.قبلا با بچه ها به طور کامل انجامش دادیم.البته این Lord Of Shadows.
بیوگرافی گابریل

یکی از بچه ها گفته بود که الوکارد پدرش یعنی ادراکولا رو از بین میبره.اگه گابریل رو پدر الوکارد و خود دراکولا در نظر بگیریم ،گابیرل توسط الوکارد کشته میشه!درسته؟

یکی از بچه ها گفته بود که الوکارد پدرش یعنی ادراکولا رو از بین میبره.اگه گابریل رو پدر الوکارد و خود دراکولا در نظر بگیریم ،گابیرل توسط الوکارد کشته میشه!درسته؟

البته بازی ریبوت شده پس احتمال داره که اینبار اتفاق دیگه ایی بیوفته

دمت گرم بیوگرافیه خیلی خوب بود.من نمیدونستم که گبریل یه بلمانت اصیل نیست.
بهترین بازیه عمرمه این بازی از هر نظر از هر نظر از هر نظر.
و فکر کنم که بازی یه ریبوت باشه و بحث درباره دراکولا . الوکارد و .................. بهتره باشه برا بعد از منتشر شدن اطلاعاتی از بازی.
ولی به نظر من تو قسمت 2 با خود گبریل بازی میکنیم و اگه قرار باشه کسی بمیره اون مو سفیده(الوکارده) چون گبریل طبق آخرین ویدیو قسمت اول تا قرن 21 هم زنده میمونه.

دمت گرم بیوگرافیه خیلی خوب بود.من نمیدونستم که گبریل یه بلمانت اصیل نیست.
بهترین بازیه عمرمه این بازی از هر نظر از هر نظر از هر نظر.
و فکر کنم که بازی یه ریبوت باشه و بحث درباره دراکولا . الوکارد و .................. بهتره باشه برا بعد از منتشر شدن اطلاعاتی از بازی.
ولی به نظر من تو قسمت 2 با خود گبریل بازی میکنیم و اگه قرار باشه کسی بمیره اون مو سفیده(الوکارده) چون گبریل طبق آخرین ویدیو قسمت اول تا قرن 21 هم زنده میمونه.
خواهش میکنم من که کاری نکردم! بیشترشو (تقریبا تمامشو) همین علی که این بالا هست نوشته!:d
والا توی این سری،قلعه همراه با ظهور دوباره دراکولا دوباره ظاهر میشه.هیچی معلوم نی.باید ببینیم چی میشه!

منم باز تشکر میکنم هم از علی آقا و هم از همه کسایی که زحمت این مقاله هارو میکشن.
فقط یه مورد هست که اونم اینه که منظورم از خود گبریل گبریلیه که دراکولا شده.
و یه خواهش که اینه که خیلی ها از جمله خود من نتونستن اون 2 تا dlc رو بازی کنن.اگه میشه یه داستان مختری هم از اون 2 تا بزارید.
با تشکر....

منم باز تشکر میکنم هم از علی آقا و هم از همه کسایی که زحمت این مقاله هارو میکشن.
فقط یه مورد هست که اونم اینه که منظورم از خود گبریل گبریلیه که دراکولا شده.
و یه خواهش که اینه که خیلی ها از جمله خود من نتونستن اون 2 تا dlc رو بازی کنن.اگه میشه یه داستان مختری هم از اون 2 تا بزارید.
با تشکر....
بازم علی جون زودتر زحمتشو کشیده:
DLC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or