آخرین ویرایش:
In Castlevania: Lords of Shadow, the origin of Dracula and his legendary connection with the Belmonts was revealed. In Castlevania: Lords of Shadow 2, fans can expect thrilling new twists and challenges. In this shocking conclusion to the Lords of Shadow saga, Dracula returns once again, weakened and yearning for release from his immortal bonds. Facing a new and powerful threat, the vampire lord must reacquire his old powers – and only his castle holds the key. However, the famed Belmont clan also seek his ultimate destruction.

دوستان یه سوال: مگه آخر قسمت اول:
گابریل خودش تبدیل به دراکولا نمی شه؟! پس الان اون به عنوان دراکولا تو بازیه؟! پس آلوکارد داره با جد خودش که دراکولاست می جنگه؟!
دمفیر اسم کسی نیست. دمفیر یعنی شخصی که پدرش خون اشام باشه و مادرش انسان. توی سری اصلی الوکارد یه دمفیر بود. پدرش دراکولا بود و مادرش لیسا. اگه توی این شماره الوکارد باشه یعنی پدرش گابریل هست که الان به دراکولا تبدیل شده.من یه جورایی گیج شدم!یعنی الوکارد و دمفیر)پدرش ( از نوادگان گابریلن؟یعنی تو این شماره میخواد جدشو از بین ببره؟
دوست عزیز به اینجا مراجعه کن.قبلا با بچه ها به طور کامل انجامش دادیم.البته این Lord Of Shadows.بچه ها یه سوال
این کسلوانیا رمانی چیزی نداره ما داستانش رو بفهمیم ؟؟؟
خیلی مشتاقم
ممنون میشم کمکم کنید
یکی از بچه ها گفته بود که الوکارد پدرش یعنی ادراکولا رو از بین میبره.اگه گابریل رو پدر الوکارد و خود دراکولا در نظر بگیریم ،گابیرل توسط الوکارد کشته میشه!درسته؟
خواهش میکنم من که کاری نکردم! بیشترشو (تقریبا تمامشو) همین علی که این بالا هست نوشته!:dدمت گرم بیوگرافیه خیلی خوب بود.من نمیدونستم که گبریل یه بلمانت اصیل نیست.
بهترین بازیه عمرمه این بازی از هر نظر از هر نظر از هر نظر.
و فکر کنم که بازی یه ریبوت باشه و بحث درباره دراکولا . الوکارد و .................. بهتره باشه برا بعد از منتشر شدن اطلاعاتی از بازی.
ولی به نظر من تو قسمت 2 با خود گبریل بازی میکنیم و اگه قرار باشه کسی بمیره اون مو سفیده(الوکارده) چون گبریل طبق آخرین ویدیو قسمت اول تا قرن 21 هم زنده میمونه.
بازم علی جون زودتر زحمتشو کشیده:منم باز تشکر میکنم هم از علی آقا و هم از همه کسایی که زحمت این مقاله هارو میکشن.
فقط یه مورد هست که اونم اینه که منظورم از خود گبریل گبریلیه که دراکولا شده.
و یه خواهش که اینه که خیلی ها از جمله خود من نتونستن اون 2 تا dlc رو بازی کنن.اگه میشه یه داستان مختری هم از اون 2 تا بزارید.
با تشکر....