آخرین ویرایش:
وقتی پای طراحی هنری و این چیزا میاد وسط همه بازیهای باید جلوی Lords of Shadow لونگ Drop Off کنHoly Mother of christ ...Very Spectacular !!
آقا تریلر بسیار زیبا و Epic بود:d. اصلا هنر از سر و روی همه چیز این بازی میباره حالا میخواد تریلر باشه یا عکس یا هم فقط BoxArt:d !! اغراق نیست اگر بگم شماره قبلی این عنوان کلا یکی از شاهکارهای هنری این دهه اخیر بود. من به شخصه تو این نسل هیچ بازی ندیدم که از لحاظ تلفیق موسیقی و جو محیطی و داستانی بتونه به گرد پای این بازی برسه! کلا وقتی برای اولین بار بازی رو انجام میدادم و در عین کف کردن از محیطهای بازی وقتی اهنگهای Oscar Araujo هم کنارش میاومد انگار به معراج می رفتم !!:d
واقعا این MercurySteam هنرمندان بسیار توانمندی داره . God Bless them !!
پ.ن : خیلی دوست دارم ببینم از لحاظ سختی این شماره چطوریه ! مثل شماره یکش میتونم 1000 کنم یا نه !:d

کلا عوض شده بود ولی خیلی قوی و پرقدرت بود و خشن و برای من دوست داشتنی هرچند خیلی قیافش داغون شده بود :dمگه Prototype برادر؟؟تریلر خیلی خفنی بود ولی کاشکی داستان قبلی تو زمان حال رو ادامه میدادن
البته هیچکدوم از اینا مهم نیست مهم اینکه داره ادامه ی بهترین H&S نسل ساخته میشه و بازم هنرمندای MT میخوان به ما لذت یه بازی بینظیر و سراسر تنوع رو نشون بدن