Castlevania: Lords of Shadow 2 رسما تایید شد

ADU_Tank

کاربر سایت
Castlevania-Lords-of-Shadow-Sequel-Confirmed-by-Composer.jpg

Konamiبازی Castlevania: Lords of Shadow 2 را تایید کرد. این کمپانی این خبر را در برنامه قبل از E3 که توسط GameTrailers تهیه شده بود، اعلام کرد. این بازی توسط MercurySteam در دست ساخت است و قرار است در سال 2013 راهی بازار شود. همچنین نسخه 3DS این بازی که Mirror of Fate نام دارد هم معرفی شد. لازم به ذکر است که بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یک تریلر CG بسیار زیبا معرفی شد که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.

آخرین ویرایش:
Holy Mother of christ ...Very Spectacular !!
آقا تریلر بسیار زیبا و Epic بود:d. اصلا هنر از سر و روی همه چیز این بازی میباره حالا میخواد تریلر باشه یا عکس یا هم فقط BoxArt:d !! اغراق نیست اگر بگم شماره قبلی این عنوان کلا یکی از شاهکارهای هنری این دهه اخیر بود. من به شخصه تو این نسل هیچ بازی ندیدم که از لحاظ تلفیق موسیقی و جو محیطی و داستانی بتونه به گرد پای این بازی برسه! کلا وقتی برای اولین بار بازی رو انجام میدادم و در عین کف کردن از محیطهای بازی وقتی اهنگهای Oscar Araujo هم کنارش میاومد انگار به معراج می رفتم !!:d
واقعا این MercurySteam هنرمندان بسیار توانمندی داره . God Bless them !!
پ.ن : خیلی دوست دارم ببینم از لحاظ سختی این شماره چطوریه ! مثل شماره یکش میتونم 1000 کنم یا نه !:d
وقتی پای طراحی هنری و این چیزا میاد وسط همه بازیهای باید جلوی Lords of Shadow لونگ Drop Off کن :دی.
دو نمونه کوچیک میزارم اینجا از Dark Knight و Sliver Warrior:

ادم ضعف میکنه بخدا.

من تازه تریلرش دیدم :d درکل بگم واقعا هایپ شدم عالی بود تریلرش EPIC رسمی بود ;;)
گبریل واقعا چرا اینجوری شده بود :| کلا عوض شده بود ولی خیلی قوی و پرقدرت بود و خشن و برای من دوست داشتنی هرچند خیلی قیافش داغون شده بود :d
از این آلوکارد چیزی ندیدم ولی بعید نیست کنترلش را داشته باشیم ولی فکر کنم با 3گانه گبریل طرفیم

این طراحی پیر گابریل و لاغر شدنش به خاطر دراکولا بودنشه مثل اینکه خون بهش نرسیده اینطوری شده !
ولی خیلی قدرتمند تر از قبل به نظر میاد که بخاطر گرفتن قدرت Forgotten One هست
اسپویل
تو Resurrection DLC گابریل باید با نابود کردن Forgotten One دنیا رو نجات میداد اما بعد از نابود کردنش خودش قدرت Forgotten One رو میگیره دلیل قدرت زیادش تو اون CG هم همینه

کلا گابریل به نظرم تا الان قویترین شخصیت این سری بوده امیدوارم اینم مثل دیگر شخصت های این سری تا یه 10 شماره ای در خدمتمون باشه

اون پوز خندی هم که به الوکارد زد به نظرم خیلی معنی داشت :دی

اول بگم CG خیلی خوش ساختی بود. حال کردم :دی

برعکس اکثر دوستان من با قیافه ی گابریل تو این تریلر بیشتر از قیافش تو LoS حال کردم :دی اینجا پخته تر و خشن به نظر میرسید.

اون آلوکارد شخصیت اصلی باشه فوق العاده میشه.

هی اقا چرا دنگ فنگ در میارید کجای نسخه قبلی افت فریم داشت من توی psوxboxبازیش کردم هیچکدومش افت فریم نداشت حتی توی مبارزه با غول هاش

دوست نداشتم گابریل رو اینقدر بد ببینم اما خوب تصمیم سازنده هاست البته بدون شک خیلی جذاب تر شده و با ابهت تر
دوست داشتم ادامه ی داستان هم از همون تریلر آخر نسخه ی اول باشه که به زمان حال رفته بود که خوب اینطور نیست اما وجود آلوکارد خودش باعث جذاب تر شدن بازیه
البته هیچکدوم از اینا مهم نیست مهم اینکه داره ادامه ی بهترین H&S نسل ساخته میشه و بازم هنرمندای MT میخوان به ما لذت یه بازی بینظیر و سراسر تنوع رو نشون بدن

راستی یه چیزی راجع به گبریل ترجمه کرذه بودم این بود که گبریل وقتی به بزرگسالی میرسه،نام بلمونت رو برای خودش برمیگزینه.یعنی جز خاندان بلمونت نیست اصالتا

اوووووف چه حالی بده . این از اون بازی هایی بود که من به ارزشش واقف نبودم و یک گوشه خاک میخرد تا اینکه یک روز نصب کردم و با یکی از بهترین بازی های عمرم روبرو شدم راستی اون آخری کی بود من یادم رفته ولی توی یک این نبود

یه نکته رو ام مد نظر داشته باشید اونم Voice Actor های این بازی هست که همه هالیوودی هستن در این حد:

Gabriel Belmont اقای Robert Carlyle (عاشق صدای گرم و دلنشینش ام).
Zobek اقای Patrick Stewart
Marie Belmont سرکار خانوم Natascha McElhone
Satan اقای Jason Isaacs
The Forgotten One اقای Colin McFarlane

LoS از همه نظر تکمیل و بصورت عجیب غریبی با کیفیت هست. MercurySteam سنگ تموم گذاشتِ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or