Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

همه Hater ها هم عاشق این جعبه موسیقی و بابایانا (:x) شدن ، نمیدونم چطور این رو ... ! :دی
من سه بار پشت سرهم این جا رو رفتم ! خدایی نمیدونم چرا یهو تو این مرحله گرافیک یهویی بالا رفت :دی ! ازون مرحله ها و پازل کلاسیک هاست این مرحله .
an8bfogtqtbyl08ez70.jpg
دقيقا :d
من با اينكه حرف كوروش جان مبني بر خسته كننده بودن بازي رو قبول دارم ولي خداييش اين مرحله جز زيباترين و كلاسيك ترين مراحل بازي بود:x

این نظر شماست چون با یه بار بازی کردن، گذاشتین کنار. خیلی از مکان های بازی برای اینکه برسی بهشون، به سبک کسلوانیا های گذشته نیاز به قابلیت های جدیدی هست که اونم دفعه اول نمیتونی پیدا کنی و باید بازی رو دوباره انجام بدی تا بتونی برسی به اونجاها. خلاصه نمیدونم چرا میخوای به زور بگی که این بازی کشش نداشت در حالی که کاملا اشتباه داری میگی و چون با بازی حال نکردی میخوای به هر صورتی که شده حرفت رو به کرسی بنشونی :دی

به نظر من 12-15 ساعت گيم پلي واسه اين سبك كافيه.درسته تا آخرين لحظات حال كردم با بازي ولي معتقدم بايد يكم هم بازي گيمر رو تو كف بذاره.يعني C:LOS رسما تا حد ارضا گيمر ميره و حتي يكم هم اونورتر.يعني نه مثل GOW 2 كوتاه نه مثل اين طولاني.به خدا اگه طولاني نمي شد به نفع بازي بود و مطمئنا شاهكار ميشد تو سبك خودش (با توجه به تايم اضافي كه سازنده داشت)

همه Hater ها هم عاشق این جعبه موسیقی و بابایانا (:x) شدن ، نمیدونم چطور این رو ... ! :دی
من سه بار پشت سرهم این جا رو رفتم ! خدایی نمیدونم چرا یهو تو این مرحله گرافیک یهویی بالا رفت :دی ! ازون مرحله ها و پازل کلاسیک هاست این مرحله .
an8bfogtqtbyl08ez70.jpg

اينو من فكر كردم من فقط احساس كردم نگو واقعا گرافيك زيادتر شده بود.:d

نميدونم چطوري ساخته بودند ولي اين قسمت رسما بازي از تنظيمات High مي رفت رو Ultra.

ببخشید اینجوری میگما بر عکس شما دوستان کلا برای من Peace of Garbage بود :دی چون واقعا هیچ ربطی به شمارهای قبل نداشت و فقط ساخته بودن که بشه یه بازی مثل GOW !!!!
حالا نریزید رو سرم!

ببخشید اینجوری میگما بر عکس شما دوستان کلا برای من Peace of Garbage بود :دی چون واقعا هیچ ربطی به شمارهای قبل نداشت و فقط ساخته بودن که بشه یه بازی مثل GOW !!!!
حالا نریزید رو سرم!
قرار نبود ربطی به شماره های قبلی داشته باشه. این یه ریبوت بود در سبک 3D گیمینگ.

حالا نریزید رو سرم!
اصلا سعی نکردن شبیه GOW شه
تنوع بازی عالی بود! یه عالمه دشمن:دی به نظر من این 2 مقایسه نشن بهتره

اصلا سعی نکردن شبیه GOW شه
تنوع بازی عالی بود! یه عالمه دشمن:دی به نظر من این 2 مقایسه نشن بهتره
دقیقا یه کپی برابر اصل GOW بود از کامبت سیستمش تا اکثر قدرتهایی که از باس ها به گابریل میرسید .
پ.ن. منظور این نیست که بازی بدی بود !

آخرین ویرایش:
دقیقا یه کپی برابر اصل GOW بود از کامبت سیستمش تا اکثر قدرتهایی که از باس ها به گابریل میرسید .
پ.ن. منظور این نیست که بازی بدی بود !
قبلا کلی در این مورد بحث کردم و واقعا حوصله ندارم دوباره بخوام توضیح بدم. فقط بگم که مطمئن نباش که کپی برابر اصل GOW بود. GOW خودش کپی برابر اصل بود. حرفی هم که قبل زدم رو اینجا هم میزنم. اگر قرار بر چرخوندن سلاح ها و گرفتن قدرت و ... هست، این بازی بیش از 26 ساله که قدمت داره و خانواده بلمونت از اول با رقص زنجیر و گرفتن قدرت از باس فایت ها ادامه میدادن بازی رو . پس اگه قرار بر این باشه باید بگیم که GOW از سری کسلوانیا تقلید کرده. نه؟

قبلا کلی در این مورد بحث کردم و واقعا حوصله ندارم دوباره بخوام توضیح بدم. فقط بگم که مطمئن نباش که کپی برابر اصل GOW بود. GOW خودش کپی برابر اصل بود. حرفی هم که قبل زدم رو اینجا هم میزنم. اگر قرار بر چرخوندن سلاح ها و گرفتن قدرت و ... هست، این بازی بیش از 26 ساله که قدمت داره و خانواده بلمونت از اول با رقص زنجیر و گرفتن قدرت از باس فایت ها ادامه میدادن بازی رو . پس اگه قرار بر این باشه باید بگیم که GOW از سری کسلوانیا تقلید کرده. نه؟

این کسلوانیا به هیچ وجه با اون قدیمی های قابل مقایسه نیست، کسلوانیا جدید کاملا یه reboot ـه و به جز یه سری اسم، تو بقیه چیزها مثل سبک و داستان و غیره تفاوت دارن. ضمنا این رو همه میدون الان GoW تو سبک خودش سرآمده و بقیه بازی ها خود به خود یه سری المان ها رو از این سری برداشت میکنن و چیز منفی هم محسوب نمیشه. حالا GOW کپی برابر اصل کدوم بازیه؟

این کسلوانیا به هیچ وجه با اون قدیمی های قابل مقایسه نیست، کسلوانیا جدید کاملا یه reboot ـه و به جز یه سری اسم، تو بقیه چیزها مثل سبک و داستان و غیره تفاوت دارن. ضمنا این رو همه میدون الان GoW تو سبک خودش سرآمده و بقیه بازی ها خود به خود یه سری المان ها رو از این سری برداشت میکنن و چیز منفی هم محسوب نمیشه. حالا GOW کپی برابر اصل کدوم بازیه؟
باید اینقدر بگی تا ملکه ی ذهنشون بشه :d

علاوه بر چیزایی که کیوان گفت باید بگم مثلا اون بال هایی که گابریل آخر بازی میگیره کپی برابر اصل بال های کریتوسه که تو شماره ی 2 از ایکاروس میگیره.( این بال ها حتی تو Darksiders هم کپی شدن!!)
اون کفش هایی که باهاش سریع میدوه کپی برابر اصل کفش های هرمس بود.
اون مشت محکم هم تا حدودی شبیه دستکش های سستوس هست.
حتی پرش هایی هم که با کمک شلاق انجام میده هم تا حدودی کپی GOW هست.

آخرین ویرایش:
میگن کپی شده از یه بازی ناشناس به اسم Rygar ـه ! بامبول جدیده البته این ! :دی
@ fardin
به هر حال هر کسی که این دو بازی رو تجربه کرده باشه به شباهت و کپی برداری بیش از حد Castlevania LOS واقفه . ضمنا ما داریم راجع به بازیهای H&S سوم شخص صحبت میکنیم نه عنوانهای Side Scrolling یکی دو دهه پیش ! بحث اینه که C LOS چه مقدار با تغییر سبک و وارد شدن به دنیای بازیهای سه بعدی تونسته موفق باشه .

من مگه میگم ریبوت نیست؟ ربوته اما تمامی المان های قبلی ها تو این هم هست فقط 3d شده. من فقط دوست ندارم هی بگن که این بازی کپی اونه اون کپی اونه. با این مشکل دارم که می گن کسوانیا کپی برابر اصل GOW ـه. حالا چون تو بازی های سه بعدی GOW زودتر اومده باید دیگه همه چی کپی اون باشه؟ الان فرض کن میخواستن یه کسلوانیا بسازن به حالت سه بعدی. مثلا چجوری میشد که شماها نگین کپی GOW ـه؟ وقتی تمامی المان ها شبیه به هم دیگه هستن؟ جواب دوست پاییینیمون رو میدم بخون.
علاوه بر چیزایی که کیوان گفت باید بگم مثلا اون بال هایی که گابریل آخر بازی میگیره کپی برابر اصل بال های کریتوسه که تو شماره ی 2 از ایکاروس میگیره.( این بال ها حتی تو Darksiders هم کپی شدن!!)
اون کفش هایی که باهاش سریع میدوه کپی برابر اصل کفش های هرمس بود.
اون مشت محکم هم تا حدودی شبیه دستکش های سستوس هست.
حتی پرش هایی هم که با کمک شلاق انجام میده هم تا حدودی کپی GOW هست
.
خواهشن یکم اطلاعات بدست بیارید بعد این حرف ها رو بزنید.

1. این بال ها و دابل جامپ ها از اولین شماره های کسوانیا تو بازی بود و اگر به گفته شماست GOW کپی کرده.
2. اشاره به جواب شماره 1.
3. اشاره به قابلیت های shanoa.
4. عزیز من شما چرا متوجه نمیشید چرخوندن شلاق از در ابتدا از سری کسوانیا و خانواده بلمونت شروع شد؟!!

rx5o5wgwjp611n49pq.png

متوجه هستی اونی که داری باهاش میزنه چیه؟ زنجیریه که داره میچرخونه. و آیا جالب نیست برات اینی که داری میبینی مال سال 1986ـه؟!!

برای اینکه اون چیزایی هم که گفتی مثل کفش ها و بال و .... بهتره بری حداقل 3 تا از سری بازی ها رو انجام بدی بعد بیای حرف بزنیم. حداقل من تمامی GOW ها رو بازی میکنم بعد میام وارد بحث میشم اما دوستان اینقدر اعتماد به نفسشون بالاست که بازی نکرده میان طرفداری میکنن :دی
فردین اینی که Bold کردم جدیدا سبک شده ؟ یا قبلا هم سبک بود ؟ :d
نیما گیر نده حالا منظورم همون بود که از حالت دو بعدی کردنش سه بعدی. :دی

من مشکلی با این مسائل ندارم فقط با بعضی از دوستان که سعی دارن GOW رو خدای تمامی این چیزا بدونن و بنیان گذار تمامی حرکات؛ مشکل دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or