Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

عالی بود !

انصافا بازی بی نظیری بود..جزوه معدود بازی هایی بود که روند تکراری به خودش نمی گرفت ..فقط خدا کنه تو سری 2 فریم بازیرو بیارن رو 60 که جذابیت بازی وحشتناک بره بالا ..که البته بعید میدونم چنین بشه.

عالی بود !

انصافا بازی بی نظیری بود..جزوه معدود بازی هایی بود که روند تکراری به خودش نمی گرفت ..فقط خدا کنه تو سری 2 فریم بازیرو بیارن رو 60 که جذابیت بازی وحشتناک بره بالا ..که البته بعید میدونم چنین بشه.

درود بر صبر و استقامتت !!!
کسلوانیا تکراری نشد برات ؟؟؟!!! :d

درود بر صبر و استقامتت !!!
کسلوانیا تکراری نشد برات ؟؟؟!!! :d
:d

خداییش اگه بگم جزوه 4 5 تا بازی بود که تا الان بازی کردم و حس تکراری بودن و یکنواختی مراحل بهم دست نمیداد ، دروغ نگفتم...لامصب هیچ کجاش تکراری نبود...با اون که چقدر گیم پلی داشت:d

راستی یه چیز دیگم یادم رفت بگم...خدا کنه تو سری بعد یه چند تا سلاح هم به بازی اضافه کنن..:(

واقعا برای شما تکراری بود؟!!! نمیخوام بگم تکراری به چیا میگن که جنگ و دعوا میفته :دی
اصلا هم تکراری نبود یکی از بازیهای عالی بود . حالا شاید به نظر دوستمون تکراری بیاد نظر اونه و محترم و بازی هایی هم که شما گفتین نمیگم هم نظر شماست و محترم :دی

واقعا برای شما تکراری بود؟!!! نمیخوام بگم تکراری به چیا میگن که جنگ و دعوا میفته :دی
اوایلش تکراری نبود، کم کم تکراری شد .. :d
از حق نگذریم از نظر تایم بخوای حساب کنی 3 تا چپتر اخر زیادی بود !!!
یعنی اندازه سه تا چپتر چپونده بودن توی بازی .... ( 2 ساعت حداقل)

وایلش تکراری نبود، کم کم تکراری شد .. :d
اصلا بعد چند ساعت ادمو به غلط کردن مینداخت بازی!مگه تموم میشد!

اوایلش تکراری نبود، کم کم تکراری شد .. :d

اصلا بعد چند ساعت ادمو به غلط کردن مینداخت بازی!مگه تموم میشد!
اتفاقا بازی ناب به این میگن. تو سبک خودش، 20 ساعت گیم پلی داشت که باز هم جا داشت بسازن. شما کسلوانیا های قبلی رو بازی کرده بودی؟ 20 ساعت که هیچی، 1 ماه بیشتر طول میکشه که بخواید 100% کنید بازی رو. متاسفانه جدیدا بازی ها شدن 4 ساعته ملت هم فکر میکنن بازی باید همینقدر باشه. الان مثلا GOW III تو سبکی که داشت باید حداقل 15 ساعت گیم رو میداشت که نداشت. GOW 1 واقعا بالای 10 ساعت زمان می برد دفعه اول.

اتفاقا بازی ناب به این میگن. تو سبک خودش، 20 ساعت گیم پلی داشت که باز هم جا داشت بسازن. شما کسلوانیا های قبلی رو بازی کرده بودی؟ 20 ساعت که هیچی، 1 ماه بیشتر طول میکشه که بخواید 100% کنید بازی رو. متاسفانه جدیدا بازی ها شدن 4 ساعته ملت هم فکر میکنن بازی باید همینقدر باشه. الان مثلا GOW III تو سبکی که داشت باید حداقل 15 ساعت گیم رو میداشت که نداشت. GOW 1 واقعا بالای 10 ساعت زمان می برد دفعه اول.

به نظر من بازی باید کشش داشته باشه بر اساس زمان گیم پلیش !!!
اسکایریم رو ببین، 2 سال هم بازیش کنی بازم چیز جدید واسه کشف کردن هست !!! واقعا هست !
اما گیم پلی و داستان این بازی جوابگوی زمان زیادش نبود ... :d

به نظر من بازی باید کشش داشته باشه بر اساس زمان گیم پلیش !!!
اسکایریم رو ببین، 2 سال هم بازیش کنی بازم چیز جدید واسه کشف کردن هست !!! واقعا هست !
اما گیم پلی و داستان این بازی جوابگوی زمان زیادش نبود ... :d
این نظر شماست چون با یه بار بازی کردن، گذاشتین کنار. خیلی از مکان های بازی برای اینکه برسی بهشون، به سبک کسلوانیا های گذشته نیاز به قابلیت های جدیدی هست که اونم دفعه اول نمیتونی پیدا کنی و باید بازی رو دوباره انجام بدی تا بتونی برسی به اونجاها. خلاصه نمیدونم چرا میخوای به زور بگی که این بازی کشش نداشت در حالی که کاملا اشتباه داری میگی و چون با بازی حال نکردی میخوای به هر صورتی که شده حرفت رو به کرسی بنشونی :دی

انصافا دارین کم لطفی میکنین . من اصلا نفهمیدم کسلوانیا کی شروع شد کی تموم شد . خدا خدا میکردم تموم نشه . واقعا محشر بود مخصوصا پازلهاش ( یادمه اسپویل نیستاا یه جا آخرای بازی باید نور خورشید رو جوری تنظیم میکردی که تاریخ درست در میومد واقعا جالب بود )

این نظر شماست چون با یه بار بازی کردن، گذاشتین کنار. خیلی از مکان های بازی برای اینکه برسی بهشون، به سبک کسلوانیا های گذشته نیاز به قابلیت های جدیدی هست که اونم دفعه اول نمیتونی پیدا کنی و باید بازی رو دوباره انجام بدی تا بتونی برسی به اونجاها. خلاصه نمیدونم چرا میخوای به زور بگی که این بازی کشش نداشت در حالی که کاملا اشتباه داری میگی و چون با بازی حال نکردی میخوای به هر صورتی که شده حرفت رو به کرسی بنشونی :دی

ایتیفاقا
ایتیفاقا ... :d
من از جمله گیمرهایی هستم که تا تَه یک بازی رو در نیارم ولش نمیکنم :d
بعد از گرفتن قابلیت ها برگشتم و ایتمهارو هم پیدا کردم :d
اقا اتفاقا من سبک مورد علاقم بعد از شوتر اول شخص همین هک اند اسلشه ..
با بازی هم حال کردم، خیلی هم حال کردم ...
نکات مثبت بازی رو هم زیاد گفتم توی همین تاپیک ...
ولی نکته ی منفیش رو هم گفتم ولی هیچکی خوشش نمیاد از انتقاد من :d
شایدم من فکر میکنم زیادی طولانی بود، ولی بود جاهایی از بازی که خدا خدا میکردی زودتر ردش کنی، اینو دیگه نگید نبوده :d به عنوان مثال جعبه ی موسیقی

ولی نکته ی منفیش رو هم گفتم ولی هیچکی خوشش نمیاد از انتقاد من :d
شایدم من فکر میکنم زیادی طولانی بود، ولی بود جاهایی از بازی که خدا خدا میکردی زودتر ردش کنی، اینو دیگه نگید نبوده :d به عنوان مثال جعبه ی موسیقی

من کاملا با شما هم عقیدم........بازی اخراش یه جوری بود که با خودم می گفتم : تموم شو ...د تموم شو لامصب:d

به عنوان مثال جعبه ی موسیقی
همه Hater ها هم عاشق این جعبه موسیقی و بابایانا (:x) شدن ، نمیدونم چطور این رو ... ! :دی
من سه بار پشت سرهم این جا رو رفتم ! خدایی نمیدونم چرا یهو تو این مرحله گرافیک یهویی بالا رفت :دی ! ازون مرحله ها و پازل کلاسیک هاست این مرحله .
an8bfogtqtbyl08ez70.jpg

بازی برا من هم یه حالت خسته کنندگی داشت. البته درست نمیشه گفت به خطر تکراری شدنش بود.
به نظرم همونطور که کوروش گفت اون کشش لازم رو نداشت. مثلا بعضی جاها احساس میکردم هیچ داستانی روایت نمیشه و الکی اونجا دارم میجنگم (میجنگیدم)
یکی دیگه از دلیلاش هم این بود که بازی یه سختی غیرقابل قبولی داشت. به طوری که از اول تا آخر بازی زیاد اجازه ی اجرای combo های طولانی و متنوع رو نمیداد چون دشمنا خیلی قوی بودن و اکثرا ضربات سنگین میزدن واسه همین باید چند تا کومبوی کوتاه رو اجرا میکردی و هی جاخالی میدادی ! نمیدونم بازهم کسی هست که همچین حسی داشته باشه یا نه ؟
تنوع اسلحه هم اصلا مناسب یه بازی 18-20 ساعته نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or