Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

دیشب یه سر به بازی زدم برای رفتن DLC ها
صدا پیشه های بازی شاهکارن. کلی از کیفیت بازی و قسمت داستانیش رو باید مدیون استفاده از بازیگران حرفه ای سینما دونست.

Robert Carlyle

MV5BMTM2Njc1MjgyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY2NTAwNw@@._V1._SY314_CR10,0,214,314_.jpg

Patrick Stewart

MV5BMTc0MzU5ODQ5OF5BMl5BanBnXkFtZTYwODIwODk1._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

Natascha McElhone

MV5BMTM0MDA4ODA5Ml5BMl5BanBnXkFtZTYwNjI0MDE1._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

خواهشن بحث رو دیگه بیش از این به بیراهه نکشید. شما هم اطلاعات غلط نده. در این چنین زمینه هایی منبع ویکیپدیا رو باید بذاری سر کوچه آشغالی ببره :دی تو این نسل اصلا بازی 1080p کامل روی کنسول ها نداشتیم و نخواهیم داشت. (بازی های Arcade و ساده رو نمیگم). GOWIII هم 720p بود و بین 60 فریم و 30 فریم نوسان داشت.

مگه من گفتم 1080P خودتون دنبال سوژه میگردید با خودتون درگیر بشید در ضمن اول قرار بود 1080P باشه بعد شد 1080i در ضمن 1080p همچین اصلا اصلا هم نیست و توی 10و15 تا بازی وجود داشته گفتم که شما یه وقت اطلاعات غلط نداده باشی

اینم لیست تعدادی از باری های نسل که 1080p بودن:
Gran Turismo 5 = 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA, TAA selectable), 1280x720 (QAA) in 3D mode
Motorstorm Apocalypse = 1280x1080 (dynamic) 2D, 1024x720 3D (MLAA)
Ridge Racer 7 (demo) = 1920x1080 (no AA)
Sacred 2: Fallen Angel = 1280x720 when sub-HD output selected, 1920x1080 for any HD output (no AA)
Virtua Tennis 3 = 1920x1080 (2x AA)

بازم خواستید لیست بدم خدمتتون

صدا پیشه های بازی شاهکارن. کلی از کیفیت بازی و قسمت داستانیش رو باید مدیون استفاده از بازیگران حرفه ای سینما دونست.

Robert Carlyle
من خودم به شدت با بازی حال کردم اما صداگذاری خوب ؟؟ بیخیال. این صداگذار گابریل انگار همیشه خواب بود. صداش اصلا با قیافه و کارهای شخصیت اصلی مچ نبود. خلاصه نابود بود :دی

مگه من گفتم 1080P خودتون دنبال سوژه میگردید با خودتون درگیر بشید در ضمن اول قرار بود 1080P باشه بعد شد 1080i در ضمن 1080p همچین اصلا اصلا هم نیست و توی 10و15 تا بازی وجود داشته گفتم که شما یه وقت اطلاعات غلط نداده باشی

اینم لیست تعدادی از باری های نسل که 1080p بودن:
Gran Turismo 5 = 1280x720 (4xAA), 1280x1080 (QAA, TAA selectable), 1280x720 (QAA) in 3D mode
Motorstorm Apocalypse = 1280x1080 (dynamic) 2D, 1024x720 3D (MLAA)
Ridge Racer 7 (demo) = 1920x1080 (no AA)
Sacred 2: Fallen Angel = 1280x720 when sub-HD output selected, 1920x1080 for any HD output (no AA)
Virtua Tennis 3 = 1920x1080 (2x AA)

بازم خواستید لیست بدم خدمتتون

1080P یعنی 1920x1080 نه 1280x1080

آخرین ویرایش:
من خودم به شدت با بازی حال کردم اما صداگذاری خوب ؟؟ بیخیال. این صداگذار گابریل انگار همیشه خواب بود. صداش اصلا با قیافه و کارهای شخصیت اصلی مچ نبود. خلاصه نابود بود :دی
فقط صدای گابریل رو باهات موافقم :دی ... اون نعره های وسط بازی ، انگار از تو حلق کریتوس در میاد :دی !
اما باقی کرکترها ... زیرشاهکار به صداگذاریشون نمره بدیم بی انصافی کردیم ... صدا گذاری زوبک ، معرکه بود آقا ... :دی
اون DLC که قرار بود بیاد اومد بالاخره !؟
یکی هم نه ، دوتا ! آره اومد ...

منم یادمه یه جا قبلا گفتم که مشکل اساسی خودم با LOS گابریل بود :دی صداش به هیکلش نمیخورد ، هیکلش به صورتش نمیخورد البته خب نیاز بود که شخصیت بازی خونسرد جلوه داده بشه که به خوبی هم جلوه داده شد ولی من باهاش حال نکردم :دی
ولی فکر کنم گابریل LOS2 چیز توپی از آب در بیاد !! :دی

من خودم به شدت با بازی حال کردم اما صداگذاری خوب ؟؟ بیخیال. این صداگذار گابریل انگار همیشه خواب بود. صداش اصلا با قیافه و کارهای شخصیت اصلی مچ نبود. خلاصه نابود بود :biggrin1:
این رو باهات موافقم . امروز هم که DLC ها رو رفتم دیدم صدای استورات نیومد و به جاش صدای این یارو اومد:دی. جالب اینجاست که کنسول رو خاموش کردم و حوصلم نکشید DLC ها رو برم!:دی
ولی کار دو تای دیگه بی برو برگرد معرکه بود. استورات لذت هر مرحله و لودینگ ها رو دو سه برابر می کرد. آدم دوست داشت که مرحله تموم بشه و باز دوباره صداش رو در حال روایت داستان بشنوه
دیالوگ و صدای گرم Natascha McElhone یکی از چیزهایی بود که باعث شد من به طرف این بازی کشیده بشم و همیشه توی ذهنم بود

You are a good man, Gabriel. You are as God intended. I loved you then, as I love you now

فقط صدای گابریل رو باهات موافقم :biggrin1: ... اون نعره های وسط بازی ، انگار از تو حلق کریتوس در میاد :biggrin1: !
این رو باهات موافقم . امروز هم که DLC ها رو رفتم دیدم صدای استورات نیومد و به جاش صدای این یارو اومد:biggrin1:. جالب اینجاست که کنسول رو خاموش کردم و حوصلم نکشید DLC ها رو برم!:biggrin1:
ولی کار دو تای دیگه بی برو برگرد معرکه بود. استورات لذت هر مرحله و لودینگ ها رو دو سه برابر می کرد. آدم دوست داشت که مرحله تموم بشه و باز دوباره صداش رو در حال روایت داستان بشنوه

خب منم فقط صدای گابریل را گفتم چون پاتریک استورات کارش خیلی خوب بود. خدا کنه برای قسمت دوم یکی دیگرو بیارند :دی

تو پیام خصوصی به کامیار گفتم اینجا هم بگم تا بقیه دوستان بدونن. (البته بخونین بهتره چون واقعا چیز خاصی تو DLC ها نبود و فقط مهم این بود که چجوری گابریل اونجوری شده بود :دی)

داستان خلاصه 2 تا DLC ها.

بعد از کشتن شیطان اون دختره (همون دختر کوچیکه دراکولا. اسمش یادم رفته) از گابریل درخواست کمک می خواد و بهش میگه یه دروازه سیاهی باز شده و باید ببندیمش. بعد از کلی جریانات این دو تا خودشون رو میرسونن به دروازه که یه پرتاله. گابریل میخواد داخل شه که دختره نمیذاره. میگه تو یه انسان فانی هستی از موجودات سیاهی نیستی. واسه همین نمی تونی وارد بشی. اگه وارد بشی نمیتونی دووم بیاری و میمیری. گابریل میگه که چاره چیه. دختره میگه که بذار بهت یه واقعیتی رو بگم. من به درخواست خودم خون آشام نشدم. منو تبدیل کردن، الان چندین ساله که زندم و دیگه خسته شدم از این زندگی رقت بار. بیا از خون من بخور و قدرت من رو بگیر تا بتونی وارد پورتال بشی و من هم از این زندگی تموم میشم. اینطوری میشه که گابریل خون دختره رو میخوره و دختره میمیره و گابریل وارد پورتال میشه تا پورتال رو ببیده. (و اونجا بعد از مبارزه با قدرت سیاهی که خر به تمام معنا بود :دی پرتال بسته میشه).

همین :biggrin1: ادامشم هنوز نمیدونیم چیه دیگه فقط فهمیدیم چطوری خون آشام شده.

تو پیام خصوصی به کامیار گفتم اینجا هم بگم تا بقیه دوستان بدونن. (البته بخونین بهتره چون واقعا چیز خاصی تو DLC ها نبود و فقط مهم این بود که چجوری گابریل اونجوری شده بود :دی)

داستان خلاصه 2 تا DLC ها.

بعد از کشتن شیطان اون دختره (همون دختر کوچیکه دراکولا. اسمش یادم رفته) از گابریل درخواست کمک می خواد و بهش میگه یه دروازه سیاهی باز شده و باید ببندیمش. بعد از کلی جریانات این دو تا خودشون رو میرسونن به دروازه که یه پرتاله. گابریل میخواد داخل شه که دختره نمیذاره. میگه تو یه انسان فانی هستی از موجودات سیاهی نیستی. واسه همین نمی تونی وارد بشی. اگه وارد بشی نمیتونی دووم بیاری و میمیری. گابریل میگه که چاره چیه. دختره میگه که بذار بهت یه واقعیتی رو بگم. من به درخواست خودم خون آشام نشدم. منو تبدیل کردن، الان چندین ساله که زندم و دیگه خسته شدم از این زندگی رقت بار. بیا از خون من بخور و قدرت من رو بگیر تا بتونی وارد پورتال بشی و من هم از این زندگی تموم میشم. اینطوری میشه که گابریل خون دختره رو میخوره و دختره میمیره و گابریل وارد پورتال میشه تا پورتال رو ببیده. (و اونجا بعد از مبارزه با قدرت سیاهی که خر به تمام معنا بود :دی پرتال بسته میشه).

همین :biggrin1: ادامشم هنوز نمیدونیم چیه دیگه فقط فهمیدیم چطوری خون آشام شده.
آریگاتو گوزایماس فردین سان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or