Castlevania Lord Of Shadow 2 معرفی خواهد شد!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در 2 سال گذشته بازی های نسبتا کمی در سبک Hack&Slash عرضه شده ولی به جرات می توان گفت که یکی از بهترین این بازی ها Lord Of Shadow است.

آقای Dave Cox یکی از تهیه کننده گان شرکت Konami در پیامی که در صفحه ی Twitter خود فرستاده عرضه ی نسخه ای دیگر از این سری را وعده داده است.همچنین در مقاله ای دیگری که در سایت CVG آمده است و بازی هایی که احتمال عرضه در سال 2012 را دارند ، نام بازی Lord Of Shadow 2 نیز به چشم میخورد.

با توجه به پست آقای Dave Cox به احتمال زیاد باید منتظر معرفی رسمی LoS 2 در هفته های آینده باشیم.

castlevania los معرفی خواهد شد؟ ......... این متن خبر
gow3.VS.castlevania !!!!!!! مبحث تیتر خیر
کلا 90% خبرهای که میاد امکان نداره که توش مقایس ای نباشه
البته فرصت خوبی هم هست برای بعضی ها که میان خودشونو خالی میکنن

castlevania los معرفی خواهد شد؟ ......... این متن خبر
gow3.VS.castlevania !!!!!!! مبحث تیتر خیر
کلا 90% خبرهای که میاد امکان نداره که توش مقایس ای نباشه
البته فرصت خوبی هم هست برای بعضی ها که میان خودشونو خالی میکنن

کلا تو وجود همه هست که وقتی بازی می یاد یا حرفی ازش زده همه اون بازی رو با بازیی که توی اون سبک ملکه ذهنشون شده یه مقایسه ای می کنن هر چند بعضی تایپ می کنن و بعضی هم فقط نظر خالی رو میدن چیز تازه و عجیبی نیست تو تمام فروم ها اینجوریه و آخر همه هم یکی می یاد سرکوب می کنه همه رو :d. زیاد جدی نگیر لذتش به همین چیزاست.

پایان بازی داد میزد ادامه داره فقط یه رونمایی و تاریخ عرضه میخواد , همین :دی
البته قسمتی از پایانش رو تو DLC نشون دادن و فهمیدیم که چرا گابریل اونطوری شده بود :دی اما اینکه اون دوستش چیکار داشت باهاش رو هنوز باید صبر کنیم.
بسیار عالی.جزو تاپ تن این نسل برای من بوده این بازی.یه 10 ساعت دیگه هم به گیم پلی اضافه کنن عالی میشه:d
با باس فایت های بیشتر که ضعفش تو نسخه قبل احساس میشد.
واقعا به نظرت باس فایت هاش کم بود؟ :| خدایی خودت بشین بشمار ببین چندتا باس و نیمچه باس داشت :دی

نه تعریفت تعریفه ، نه انتقادت انتقاده. نه GOW III 1080 بود ، نه کسی دلش میخواست زود تموم شه...

پسرم در مورد نظر شخصی چیزی شنیدی یا نه در ضمن بخش فنیش هم درست بود همه میدونن دیگه بازی رو 60 فریم و 1080 اجرا میشه اصلا یکی از تبلیغات اصلی بازی بود این...

اینم منبعش

البته قسمتی از پایانش رو تو DLC نشون دادن و فهمیدیم که چرا گابریل اونطوری شده بود :دی اما اینکه اون دوستش چیکار داشت باهاش رو هنوز باید صبر کنیم.
تو روحشون من DLC ـیش رو نزدم :(( انصافاً بردن بخش های مهم و کلیدی بازی توی یه DLC از مزخرف ترین حرکات همین نسل بود :( ولی خب خوبه هنوز اون ابهام اصلی سر جاش هست :دی

به نظر من تنها بازی که میتونه(یا بهتر بگم میتونست) با gow رقابت کنه شاهکار اون استاد ژاپنی بود که دیگه سازندش نیست یعنی ng.البته اونم فقط در دوچیز:کاراکتر بسیار خفن و دوس داشتنی هایابوسا...سیستم مبارزات و کمبوها که بدون اغراق رودستش من ندیدم.در باقیه چیزها gow یگانه بازیه h&s بوده.

اول از همه خیلی ممنون بابت این خبر مسرت بخش و بسیار عالی.فک کنم پارسال همین موقع ها بود که داشتم با اینم بازی و داستانش حقیقتا زندگی می کردم.با اینکه از قسمت دوم این بازی مطمئن بودم ولی باز هم برای شنیدن خبرش روزشماری می کردم.بازم ممنون
نکته ای رو احساس کردم متذکر شوم.دوستان عزیز اگر دقت کنید در هیچ کجای تیتر این خبر ننوشتن تو رو خدا بیایید تو این بازی رو با گاد آف وار مقایسه کنید.اصن کی از شما خواسته این بازی رو انقد با gow مقایسه کنید.این موضوع که gow واقعا بازیه عالی و بسیار کم نقصی بود بر همه ثابت شدس ولی حقا کسلوانیا هم بازیه کاملا خوش ساختی بود که در بسیاری از زمینه ها در بالا ترین سطح قرار داشت
اینکه دوستان این بازی رو از gow بهتر میدونن یا بالعکس کاملا یک نظر شخصیه و هیچ کس هم نمی تونه به طور کامل در مورد هیچ کدوم نظر قاطع بده چون فکر می کنم نظر هر شخص برای خودش از همه مهم تر باشد.بحث تقلید هم که دیگه کاملا بحث بیهوده ایه چون هیچ کس از الگو برداری(تقلید نه ) سازنده که موجب پیشرفت بشه بدش نمیاد
کسلوانیا نسبتا مشکلات زیادی داشت که اگر کمی بیشتر برایش وقت بزارن مسلما با بازیه شاهکاری رو به رو میشیم.فقط خدا کنه تیم سازنده ی آهنگ ها و ترک های بازی و همچنین سلاح گابریل عوض نشه
به امید هر چه زودتر منتشر شدن بازی و عدم مقایسه این بازی با سایرین

تو روحشون من DLC ـیش رو نزدم :(( انصافاً بردن بخش های مهم و کلیدی بازی توی یه DLC از مزخرف ترین حرکات همین نسل بود :( ولی خب خوبه هنوز اون ابهام اصلی سر جاش هست :دی
احسان من فکر کنم چون DLC رو همه نمی تونن بگیرن تو قسمت 2اش یه اشاره ی کوچیکی بهش بشه تا وقتی شروع شد یهو شوکه نشیم که چی شد!:دی

آخه میدونی ، شماره بعدی رو یجوری شروع میکنن ، که خیلی به گابریل ربطی نداشته باشه :دی ! اصلا گابریلی در کار نیست بعنوان کرکتر قابل بازی :دی ...
You heard it here 1st :> ...

فقط امیدوارم نسخه ی بعدی هر جوری که هست مشکل افت فریم نداشته باشه.نسخه ی اولش بعضی جاها رسما اشکم رو در اورد.به طوری که لذت بازی رو توی خیلی از قسمت های بازی بالکل نابود کرد.

احسان من فکر کنم چون DLC رو همه نمی تونن بگیرن تو قسمت 2اش یه اشاره ی کوچیکی بهش بشه تا وقتی شروع شد یهو شوکه نشیم که چی شد!:دی
الان AC II هم اینجوری بود ولی توی شماره های بعدی اشاره هم نشد :دی کلاً این یوبی و بقیه که از این حرکات توی بازیای معروف میزنن در یک کلام خیلی عذر می خوام بی شرف ـن :دی
آخه میدونی ، شماره بعدی رو یجوری شروع میکنن ، که خیلی به گابریل ربطی نداشته باشه :biggrin1: ! اصلا گابریلی در کار نیست بعنوان کرکتر قابل بازی :biggrin1: ...
تو رو باید به جرم اسپویل گردن بزنن :دی می خوام فقط یک درصد این اتفاق بیوفته :دی اگر چه قبلاً هم در موردش بحثیده بودیم :دی
چیز خاصی از دست ندادی. خواستی تو اسپویلر برات خلاصه کنم تو 2 خط کلا DLC بیاد دستت
biggrin1.gif
لطف میکنی , ممنون میشم بگی :دی

آخرین ویرایش:
پسرم در مورد نظر شخصی چیزی شنیدی یا نه در ضمن بخش فنیش هم درست بود همه میدونن دیگه بازی رو 60 فریم و 1080 اجرا میشه اصلا یکی از تبلیغات اصلی بازی بود این...

اینم منبعش
خواهشن بحث رو دیگه بیش از این به بیراهه نکشید. شما هم اطلاعات غلط نده. در این چنین زمینه هایی منبع ویکیپدیا رو باید بذاری سر کوچه آشغالی ببره :دی تو این نسل اصلا بازی 1080p کامل روی کنسول ها نداشتیم و نخواهیم داشت. (بازی های Arcade و ساده رو نمیگم). GOWIII هم 720p بود و بین 60 فریم و 30 فریم نوسان داشت.
چیز خاصی از دست ندادی. خواستی تو اسپویلر برات خلاصه کنم تو 2 خط کلا DLC بیاد دستت :دی

خواهشن بحث رو دیگه بیش از این به بیراهه نکشید. شما هم اطلاعات غلط نده. در این چنین زمینه هایی منبع ویکیپدیا رو باید بذاری سر کوچه آشغالی ببره :biggrin1: تو این نسل اصلا بازی 1080p کامل روی کنسول ها نداشتیم و نخواهیم داشت. (بازی های Arcade و ساده رو نمیگم). GOWIII هم 720p بود و بین 60 فریم و 30 فریم نوسان داشت.
فردین فکر کنم soul calibur 1080 بود البته یک جای خونده بودم :d

عجب بازار ترولی شد >:d< به هرحال کستلوینیا بهترین تجربه من و خیلی ها تو این نسل تو این سبک بود >:d<
آخه میدونی ، شماره بعدی رو یجوری شروع میکنن ، که خیلی به گابریل ربطی نداشته باشه :دی ! اصلا گابریلی در کار نیست بعنوان کرکتر قابل بازی :دی ...

کیوان اگه گابریل باشه چی میگی؟:d من که دوست دارم ببینم سر گابریل آخر چی میاد به نظرم آخر بازی نامفهوم تموم شد میطلبه داستان گابریل ادامه بدیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or