Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
البته جملتون اشتباه انحصاریهای سونی بیشتر مواقع از نظر گرافیکی جزو بهترینهاست . پس اون هیچکس معنی نداره :دی
بیشتر انحصاری ها از شرکت های first party هست.دیگه اونها نتونن کار کنند,کی کار کنه؟
یه بار به منبع رفتین ببینین چی گفته...؟ اصلا حرفی از سخت افزار دو کنسول زده ؟ کارمک فقط و فقط نظر شخصیش رو گفته همین وگرنه هرگز از قدرت و سخت افزار و اینا چیزی نگفته ...
منظورم کلا این بود که در مجموع به نظر ایشون 360 بهتره.مسلما یکی از دلایلش برای یک سازنده,کارکرده راحتتر با سخت افزارشه...

یه بار دیگه استدلالی که الان اینجا انجام دادید رو خودتون بخونید. خندتون نمیگیریه؟!

این جملات رو کلی عرض:

دوستان یه جوری حرف میزنن که اینگار صد ساله برنامه نویس و طراح انجین و اصلا بابا خدای سخت افزار کنسول هستن.

بابا مهندس ها... بابا برنامه نویس ها ... بابا تحلیل گر ها،... هر چی هستید برای خودتون، فقط نظرات قشنگتون رو برای خودتون نگه دارید چون واقعا خسته شدیم از این همه حرفای چرت و پرت .

اوه خــــــــدای من ، یعنی من اینقدر گنگ و نا مفهوم حرف زدم؟ :d ( جُک تعریف نکردم که دوباره بخونم بخندم! :d )
راستی یه چیزی ، شما چه اصـــــــراری داری ملتو دکترو مهندسو آدم حسابی جلوه بدی؟ :d کسی چنین ادعائی کرده؟ :d چون نظر شخصی ملت خلاف گفته های شماست پس ماها میریم تو دسته مهندسین؟ :d دوست عزیز ، سعی کن اول متن ها رو خوب بخونی ، درکشون کنی ، بعد اگه شدو پا داد این لقب ها رو به ملت نسبت بدی! :d اگرم احیانا خدائی نکرده درست حسابی متوجه نشدی ، بهتره چیزی نگی که . . . اتفاق ناگواری هم نیوفته! :d
حالا بگذریم . . . ;)

نه بر منكرش لعنت
من هنوزم نميدونم كدوم كنسول قوي تره
ولي چيزي كه ميشه مقايسه كرد كيلزون 3 هست با گيرز 3 !!
حالا اونم به موقع خودش نشون ميده
اما حقيقتا در انحصاري ها پي اس تا حالا قوي تر ظاهر شده !!
مسئله اينجاست كه زيرمجموعه هاي انحصاري سوني خودشون يك كد نويسي ميكنن مخصوص پي اس و انجين ميسازن مخصوص پي اس
اين خيلي فرق ميكنه با فرضا ريج كه يك انجين بايد بسازه ببراي مولتي پلتفورم !
يا حالا كرايسز
متوجهيد؟

پس منظور شما اینه ، برای اینکه PS3 هم در بازی های مولتی پلتفورم موفق تر بشه ، باید جداگانه وقت بیشتری روش بزارن؟ یا بهتره بگم ، باید جدا کد نویسی کنن براش که چیزی خوبی ار آب در بیاد؟؟؟؟ ( چون واقعا در بازی های مولتی پلتفورم PS3 مشکل داشته در بیشتر مواقع :d )

پس منظور شما اینه ، برای اینکه PS3 هم در بازی های مولتی پلتفورم موفق تر بشه ، باید جداگانه وقت بیشتری روش بزارن؟ یا بهتره بگم ، باید جدا کد نویسی کنن براش که چیزی خوبی ار آب در بیاد؟؟؟؟ ( چون واقعا در بازی های مولتی پلتفورم PS3 مشکل داشته در بیشتر مواقع :d )

خب اين امريه كه بايد به واسطه ي سخت افزار پيچيده تر ps بشه !!
اما معمولا نميشه

برا همينه كه ps سخت افزاري قوي تر هست اما در بازي ها ضعيفتر ظاهر ميشه

يه چي در مورد كارمك ميخواستم بگم، اين توله ي همسايمون زنگ زد وسط نوشتنم يادم رفت :d

• Like
Reactions: Ἁlireza
آقای mamasan شما گفتی از کجا میگم برنامه نویسی برای ایکس باکس شبیه به پی سی هستش، داداش من، من کسی نیستم اما نزدیک به 10 ساله برنامه نویسی میکنم، با تمام فریم ورک های شرکت مایکروسافت کار کردم، برنامه نویسی برای کنسول پی سی ( بحثش با این کنسول ها فرق میکنه ) ، برنامه نویسی برای سخت افزار مثل موبایل یا هر چیز دیگه، برنامه نویسی به زبان ماشینش، برنامه نویسی تحت وبش تماما از یک فریم ورک استفاده میکنند. مسلما مایکرو کار با ایکس باکس رو هم شبیه به پی سی میکنه
گفتی خدای من هر کسی نظر خودشو داره، این حرف من بود از همون اول کار، منم نظرم رو گفتم به کسی کاری نداشتم اما خب شما کاربران اینجا چپ و راست اومدید که آقا چرا این نظرو دادی، به رفیقات بگو اوه خدای من نظرات متفاوته همه که نباید به حرف این آقا صحه بگذارند،شما موافقشی من مخالف چرا باید تا فی خالدون به من بی احترامی بشه و آخرش هم به خاطر سرخوشی یه کوچولو که اصلا نفهمید من چی گفتم من اخطار بگیرم؟ چون نظرم با بقیه کاربران یگی نبود؟ برو ببین کی شروع به گیر دادن به نظرات بقیه کرد. شما این حرفت رو واسه سازنده ها گفتی که نظرات متفاوته من واسه کاربران اینجا میگم... .
خیلی خوشحال میشم کاربرا حرفای من رو درست درک کنند، الان نیان بگن تو کی باشی که داری میگی برنامه نویسی میکنیو در برابر کارمک هیچی نیستی، من فقط برای پاسخ دادن به شما پاراگراف بالا رو گفتم...
خیلی برام جالب بود، دم مدیر محترمی که به من اخطار داد گرم، خندشو یکی دیگه کرد تیکشو یکی دیگه انداخت، توهینشو یکی دیگه کرد، اخطارشو من گرفتم، ایول. خیلی باحاله سیستم کاری اینجا ;)

آقای mamasan شما گفتی از کجا میگم برنامه نویسی برای ایکس باکس شبیه به پی سی هستش، داداش من، من کسی نیستم اما نزدیک به 10 ساله برنامه نویسی میکنم، با تمام فریم ورک های شرکت مایکروسافت کار کردم، برنامه نویسی برای کنسول پی سی ( بحثش با این کنسول ها فرق میکنه ) ، برنامه نویسی برای سخت افزار مثل موبایل یا هر چیز دیگه، برنامه نویسی به زبان ماشینش، برنامه نویسی تحت وبش تماما از یک فریم ورک استفاده میکنند. مسلما مایکرو کار با ایکس باکس رو هم شبیه به پی سی میکنه
تا اینجاش به کنار... من اصلآ کاری به پیشینه ی شما و کار شرکت مایکروسافت ندارم.

گفتی خدای من هر کسی نظر خودشو داره، این حرف من بود از همون اول کار، منم نظرم رو گفتم به کسی کاری نداشتم اما خب شما کاربران اینجا چپ و راست اومدید که آقا چرا این نظرو دادی، به رفیقات بگو اوه خدای من نظرات متفاوته همه که نباید به حرف این آقا صحه بگذارند،شما موافقشی من مخالف چرا باید تا فی خالدون به من بی احترامی بشه و آخرش هم به خاطر سرخوشی یه کوچولو که اصلا نفهمید من چی گفتم من اخطار بگیرم؟ چون نظرم با بقیه کاربران یگی نبود؟ برو ببین کی شروع به گیر دادن به نظرات بقیه کرد. شما این حرفت رو واسه سازنده ها گفتی که نظرات متفاوته من واسه کاربران اینجا میگم... .
دوست عزیز شما از همون پست اولت داخل این تاپیک اومدی به کارمک بی احترامی کردی و بچه ها رو متهم به جبهه گیری کردین ! اینم پست شما:

مزخرف گفته

به تمامی جان بر کفان جان کارمک توی این فروم عرض کنم که ارسال من رو نقل قول کردند: من جواب شما رو دیشب دادم اما طبق معمول اتگار ارسال به مزاق برخی خوش نیومده و به احتساب اینکه مدیر هستند این اجازه رو به حودشون میدن که به خاطر نظرات شخصی ارسال هارو پاک کنن. ارسال من پاک شده که خودش جواب تمامی شما رو میداد...
حقیقتا شما وسعت دیدتون تا نوک بینی و مقداری چپی یا راستیه، با هر مخالفتی انگ فن و کولر میزنید ، نه حاجیان!! انقدر که خوندم گفتید آقا نظرشو گفته نظرشو گفته نظرشو گفته خب برادر مسلمان منم نظرم رو راجع به نظرش میگم، مزخرف گفته. حالا پاشو زندگینامه ی عمه ی قل مرادو برا من توضیح بده!!! این کارمک خان حرف نزده که همه بگن به به و چه چه، نظر شو گفته انتظار بازخورد داره مثل شما نیست که اتفاقا خودتون اسیر فن و فن بوییسمی هستید بلافاصله جبهه میگیرید
واسلام
مطمعنآ خودت هم قبول داری که توی این پستت اولآ به کارمک شدیدآ بی احترامی کردی. دومآ بقیه رو اسیر فن و فن بوییسم خوندی و سومآ همه رو به جبهه گیری متهم کردی... خودت هم قبول داری که یکم این پستت رو با لحن بد نوشتی... پس امیدوارم قبول داشته باشی که اگر اخطاری از جانب مدیرا بهت داده شده، همچین بی دلیل هم نبوده !

شما میگی من نظرمو گفتم ما هم میگیم باشه... نظر هرکسی محترمه ولی شما یکبار پست خودت رو بخون... پست شما سرتاسرش بی احترامی بود ! یقینآ قبول داری که نظر دادن با بی احترامی به کسی مثل کارمک خیلی فرق میکنه ! احتمالآ پست اولت هم که پاک شده، خیلی وضعش از این بدتر بوده که مدیرا مجبور به حذفش شدن چون همونطور که میبینین اینجا واقعآ ازادی بیان خیلی زیاد هست و مدیرا تا جایی که بشه میزارن یک بحث ادامه پیدا کنه... بحث هایی توی سایت داشتیم که واقعآ هر یکبار که صفحه رو رفرش میکردیم، 10 نفر پست داده بودن ولی هیچکدوم از میدرا جلوی بحث رو نمیگرفتن... پس این که شما میگی یکی دیگه تیکه انداخت ولی من اخطارشو گرفتم، باید بگم کاملآ بی منطق هست این حرف. اگر قرار به تیکه انداختن باشه که شما توی اولین پستت اومدی به کارمک و بچه ها تیکه انداختی و اگر منظورت به ازادی کلام هست که همونطور که گفتم، ازادی کلام توی این سایت واقعآ بالاست. بحث هایی که توی اینجا میشه، اگر توی یک فروم خارجی بشه، سریعآ طرف رو از سایت اخراج میکنن ! پس خواهشآ قبول کنین که با دادن یک اخطار، خیلی در برابرتون ملاحظه کردن !

امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی. ما اینجا همه دوستیم و اصلآ خوب نیست که به خاطر یک بازی ساز خارجی دوستی مون بهم بریزه. پس چه بهتر که با یه بحث سالم بدور از توهین، هم دوستی هامون رو داشته باشیم و هم بحث رو ;)

با تمام احترام نسبت به ایشون و طرفدارانشون، یه چیزی پرونده!!!!!:d که اصلن ارزش حرف زدن نداره هر جور نگاه کنی از لحاظ سخت افزاری PS3 بالاتره ولی دوست داشتن، نتونستن، پیچیده بودن، سخت بودن و ...... یه چیز دیگست!!!!!>:) که دیگه مشکل از خوده شخه مربوطه هست نه سخت افزار PS3 :))

با تمام احترام نسبت به ایشون و طرفدارانشون، یه چیزی پرونده!!!!!:d که اصلن ارزش حرف زدن نداره هر جور نگاه کنی از لحاظ سخت افزاری PS3 بالاتره ولی دوست داشتن، نتونستن، پیچیده بودن، سخت بودن و ...... یه چیز دیگست!!!!!>:) که دیگه مشکل از خوده شخه مربوطه هست نه سخت افزار PS3 :))

تاپیک زیر خاکی درمیاری..؟

کرمک از علاقش به 360 گفته اصلا حرفی در مورد قدرت کنسول ها به میون نیورده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or