Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
من همیشه این تاپیکا رو میخونم.همیشه جالبه فقط آخرش تکراریه.آخرش میدونید چیه؟
چند نفری که با هم اختلاف دارن با هم به نتیجه نمیرسن و همیشه به هم میگن موفق باشید و تمام.
یعنی نمیشه یک بار هم که شده یه نفر قانع شه.یعنی اینقدر قانع کردن ایرانی ها سخته؟:-/

من همیشه این تاپیکا رو میخونم.همیشه جالبه فقط آخرش تکراریه.آخرش میدونید چیه؟
چند نفری که با هم اختلاف دارن با هم به نتیجه نمیرسن و همیشه به هم میگن موفق باشید و تمام.
یعنی نمیشه یک بار هم که شده یه نفر قانع شه.یعنی اینقدر قانع کردن ایرانی ها سخته؟:-/
سخت نیست.غیرممکنه.همین الان تو بخش اخبار سینا جان تاپیک زده که newell گفته valve بدون id و کارمک هیچی نبود.یه غولی مثل newell اینجوری جلوی کارمک سر تعظیم فرود میاره،بعد اینجا به راحتی به همچین کسی توهین میشه.

مشکل فراتر از اینهاست . تو ایران همیشه یه عده میخوان به یه عده دیگه ثابت کنند که اشتباه میکنند!!!
اصلا نمیشه دو نظر در کنار هم وجود داشته باشه !!!!

قربون کاربران فهیم بازیسنتر برم... بیش از 1000 دفعه این جمله ها رو شنیدم :
* نظر شخصی داده
* فرهنگ شنیدن نظرات شخصی روداشته باشیم
* دیگه ایرانه و ....
* به کسی ارتباط نداره نظر شخصی دیگران

خب اگر نظر شخصیه چرا Publish کرده؟ چرا توی فروم بحث شده؟ خب یک نظر شخصی رو Publish کرده پس زیاد هم شخصی نیست. الان کل دنیا نظر شخصی ایشون رو میدونن!!! بالاخره نظرات شخصی دیگری هم به این نظر شخصی وارد میشه که یکیش نظر شخصی من بود.
فهمیمان اینجا خبر اصلی رو رها کردند مدام بحث فرهنگ و ادب رو پیش کشیدند. انقدر فرهنگ ایرانی ایرانی میکنید خب خود شما با همین کارهاتون این فرهنگ هارو میسازین. شما که لالایی بلدید چرا خوابتون نمیبره.
اگر ایشون نظر شخصی داده من هم نظر شخصی دادم و Publish کردم توی این فروم!!!! به کسی چه ارتباطی داره به ارسال من ایرادی بگیره؟! تازه به کسی هم نگفتم تو چرا خلاف حرف من رو گفتی. اتفاقاً برعکسش 90% شما گیر دادید که چرا تو خلاف بقیه صحبت کردی و به به چه چه نکردی از نطق استاد و درود برای شادی روح مادربزرگش نفرستادی!!!؟!

• Like
Reactions: mehdihoo
سخت نیست.غیرممکنه.همین الان تو بخش اخبار سینا جان تاپیک زده که newell گفته valve بدون id و کارمک هیچی نبود.یه غولی مثل newell اینجوری جلوی کارمک سر تعظیم فرود میاره،بعد اینجا به راحتی به همچین کسی توهین میشه.
نه عزیز من اخه ایشون نمیفهمن و نمیتونن عظمت این مارمولک خفته رو درک کنن و از اونجایی که فقط یه سری psفن میفهن پس حق دارن که به ایشون تیکه بپرونن.

• Like
Reactions: u.s.a
کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360 :))
خُ این الان واقعا یعنی چی؟؟؟؟؟ :d
PS3 یه رقیب داره اونم 360 دیگه ، " بهتر از هر چیزی " ؟؟؟؟ :d
خب مثل یه مرد بگو : به شما میگم رازم ، من 360 بازم!!!! :d

دوباره و دوباره و دوباره فن بازی های دوستان شروع شد.
ولی یه سوال از بچه ها داشتم اینکه کدوم شرکت پردازنده هر دو کنسول رو ساخته؟ و اینکه کدوم پردازنده اول ساخته شده؟
بعدم یه چیزه دیگه به چاکران دلباخته سونی بگم کنسول عزیز شما به اصطلاح 4 هسته ای ولی هنگام بازی فقط از 2 هسته می تونه استفاده کنه خب چرا؟؟:))
لطفا درست بحث کنید تا هر کی هر چی می گه می افتید به جون هم انگار نه انگار که ما هستیم که این دوتا شرکت رو بزرگ کردیم!
یه چیزه دیگم اینکه آخه چرا با یه کسی مثل جان کارمک که ابداع اکشن اول شخص امروزی اینجوری رفتار می کنید خوبه شما امکان دسترسی به ایشون رو ندارید اگه داشتید فکر کنم دیگه تا الان مرده بود ببخشید کشته شده بود....خب مثل دوتا آدم بشینید بحث کنید چرا دعوا می کنین.
Adios

• Like
Reactions: koorosh sh
واقعا من نمیدونم توی بازی سنتر هیچ کس حق نداره نظر شخصی خودش رو بده ! اگه این جان کرمولک بیاد بگه کنسول PS3 یه اشغاله همه هم باید سر تعظیم فرود بیارند چون valve گفته ما جلوی id هیچی نیستیم ! واقعا بعضی نظرات خوندنی هستش ! از فردا هر کی بیاد بگه فلان کنسول فلانه ما هم باید به به و چه چه کنیم چون ایشون خیلی حالیشه ؟؟؟ یه کلمه بگید این بابا اولین نفریه که اینقدر ps3 رو کوبونده و ما عشق میکنیم و خلاص چرا شعور دیگران رو زیر سوال میبرید !

$Dante$

آب در کوزه بُود و ما تشنه لبان میگشتیم

برادر من شما هنوز نمیدونی CPU این کنسول چند تا SPE داره بعد اون وقت از کجا میدونید که کدوم بازی ها از چند تا به قول شما هسته ( البالو) استفاده کردند ؟؟؟ چه قدر ما بازی ساز تو بازی سنتر داشتیم و خبر نداشتیم

دوباره و دوباره و دوباره فن بازی های دوستان شروع شد.
ولی یه سوال از بچه ها داشتم اینکه کدوم شرکت پردازنده هر دو کنسول رو ساخته؟ و اینکه کدوم پردازنده اول ساخته شده؟
بعدم یه چیزه دیگه به چاکران دلباخته سونی بگم کنسول عزیز شما به اصطلاح 4 هسته ای ولی هنگام بازی فقط از 2 هسته می تونه استفاده کنه خب چرا؟؟:))
لطفا درست بحث کنید تا هر کی هر چی می گه می افتید به جون هم انگار نه انگار که ما هستیم که این دوتا شرکت رو بزرگ کردیم!
یه چیزه دیگم اینکه آخه چرا با یه کسی مثل جان کارمک که ابداع اکشن اول شخص امروزی اینجوری رفتار می کنید خوبه شما امکان دسترسی به ایشون رو ندارید اگه داشتید فکر کنم دیگه تا الان مرده بود ببخشید کشته شده بود....خب مثل دوتا آدم بشینید بحث کنید چرا دعوا می کنین.
Adios

برادر من این حرفا چیه میزنی؟؟؟ :d
شما باز به عنوان تاپیک و حرفی که این یارو زده دقت کن !!!! :d
ایشون خودشون به شخصه " ابر فن " هستن ، بعد شما میگی فن بازی دوستان شروع شد؟ :d
حرفی که این آقا زده جوابش همیناست که دوستان گفتن و غیر از این چیز دیگه ای نمیشه سرود مرد مومن! :d

والله استاد نظر شخصیش رو گفت، فکر نکنم به خاطر نظر شخصی استاد کارمک بخواین به جون همیدیگه بیفتین، یا به استاد چیزهای عجیب و غریب نسبت بدین.
اما کسانیکه دارن نظرهای عجیب و غریب و فن بویسم گونه میدن، توجه داشته باشن که تا ابد صنعت گیمینگ به کارمک مدیون هست.

کسی نظر عجیب نمیده ، همه دارن نظر شخصی خودشونو درباره حرف استاد بیان میکنن دوست من! :d

استــــــــــــــــاد کارمک؟؟؟؟ بفرمیوووووووو . . . :d

آخرین ویرایش:
والله استاد نظر شخصیش رو گفت، فکر نکنم به خاطر نظر شخصی استاد کارمک بخواین به جون همیدیگه بیفتین، یا به استاد چیزهای عجیب و غریب نسبت بدین.
اما کسانیکه دارن نظرهای عجیب و غریب و فن بویسم گونه میدن، توجه داشته باشن که تا ابد صنعت گیمینگ به کارمک مدیون هست.

کجا گفته این دوتا در یه سطحن
مگه نمیدونی قدرت پی اس دوبرابر کنسول ماکرو و برخی جاها قدرت نمایش چهار برابرم داره

راست میگه این بنده خدا.البته منظورش ps2 هست ps3 که قدرتش بیش از 20 برابره:))

----

در کل ایشون یکی از بزرگ ترین برنامه نویسان و کارکنان در صنعت بازیه.خوب ممکنه به هر دلیلی از جمله سادگی بازی ساختن و یا نور پردازی و .... روی 360 این حرف رو زده باشه.

در مورد دوستانی هم که میگن ps3 هنوز هیچ کس قدرتش رو درک نکرده تو رو به خدا این قدر این حرف رو نزنید اگه درک کردن و بازی ساختن که این حرف چیه و اگرم درک نکردن که پس کی قراره درک کنن؟؟؟؟؟؟2-3 سال دیگه که کنسول هایی با قدرت 10 برابر نسل الآنی میان؟البته منظورم اون 4-5 درصد بازده نهایی کنسول نیست.

در مورد دوستانی هم که میگن این آقا حال نداشته و ... و میخواد یه پورت بزنه رو ps3 به خاطر این این حرف رو میگه که خوب اینم مربوط میشه به سادگی برنامه نویسی در 360 خوب اینم یه امتیازه خوب شاید این امتیاز براش از همه مهم تر باشه.و قدرت ps3 هم حتی بیشتر هم باشه باز هم همه بازی های مولتی رو هردو حدودا درر یک سطح هستن.

ااینا رو به عنوان یه بی طرف گفتم

چه قدر ما بازی ساز تو بازی سنتر داشتیم و خبر نداشتیم
واقعا چقدر داشتیم و خبر نداشتیم!!! بازی ساز هایی که به کسانی مثل کارمک میگن "کرمولک"... و اون رو در سطح خودشون نمیدونن و به خودشون اجازه میدن اینشون رو مسخره کنن. یکم خجالت هم خوب چیزیه بخدا.

در ضمن بچه ها جوووون هر کی دوست دارید دیگه این یه نفر و کوتاه بیاید اینقدر استاد استاد نکنین. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or