Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
خوشم مياد در بحث هاي مولتي پلتفورم پي سي ها كنار واميستن و كنسول ها دعوا ميكنن!!
اينم از مزاياي پي سي ! :d
شوخي كردم :x
---------------------------------------------
دوستان مشكل كار اينجاست كه طرفداران هر دو كنسول در اينجا بيشتر دلشون ميخواد از كنسول خودشون طرفداري كنن !

حرفي كه اقاي كارمك ميزنه، حرف يك برنامه نويس فوق حرفه اي و يك بازي ساز و انجين ساز تراز اول دنيا هست !!
نه حرف من و شما كه از كنسول چيزي كپي خور كردن و هك كردن و انلاين بازي كردن نميدونيم !!!

عزيز من اين ادمها در بطن و فيهاخالدون كنسول سير ميكنن كه ميان انقدر قاطع يك حرفي رو ميزنن !
اين حرفا احتمال و نظر شخصي نيست !
اين حرفا واقعيتيه كه يك ادم بزرگي مثل كارمك ميبينه و منو شما نميبينيم !!
به قولي ماها مو رو ميبينيم ايشون پيچش مو رو !!

كدوم از شما به خودتون اين جرات رو ميدين كه اينطوري حرف بزنيد؟
تورو بشونن جلو كارمك ميتوني يك كلمه از حرفاشو استدلال و توجيح كني؟
نكنيد اين كارارو برادر من !

شماها كه سر هسته ي پي اس 3 بحث ميكنيد كه نه دو تاست چهار تاست هشت تاست !! چيزي ميتونيد ازش سر در بياريد كه اينها چطور با هم مچ شده؟
چطوري كار ميكنه؟
اما خب طبق عادت ايراني بودن هيچكس نميخواد قبول كنه اين موضوعات رو ! :)

• Like
Reactions: u.s.a and TCSCELL
خوشم مياد در بحث هاي مولتي پلتفورم پي سي ها كنار واميستن و كنسول ها دعوا ميكنن!!
اينم از مزاياي پي سي ! :d
شوخي كردم :x
---------------------------------------------
دوستان مشكل كار اينجاست كه طرفداران هر دو كنسول در اينجا بيشتر دلشون ميخواد از كنسول خودشون طرفداري كنن !

حرفي كه اقاي كارمك ميزنه، حرف يك برنامه نويس فوق حرفه اي و يك بازي ساز و انجين ساز تراز اول دنيا هست !!
نه حرف من و شما كه از كنسول چيزي كپي خور كردن و هك كردن و انلاين بازي كردن نميدونيم !!!

عزيز من اين ادمها در بطن و فيهاخالدون كنسول سير ميكنن كه ميان انقدر قاطع يك حرفي رو ميزنن !
اين حرفا احتمال و نظر شخصي نيست !
اين حرفا واقعيتيه كه يك ادم بزرگي مثل كارمك ميبينه و منو شما نميبينيم !!
به قولي ماها مو رو ميبينيم ايشون پيچش مو رو !!

كدوم از شما به خودتون اين جرات رو ميدين كه اينطوري حرف بزنيد؟
تورو بشونن جلو كارمك ميتوني يك كلمه از حرفاشو استدلال و توجيح كني؟
نكنيد اين كارارو برادر من !

شماها كه سر هسته ي پي اس 3 بحث ميكنيد كه نه دو تاست چهار تاست هشت تاست !! چيزي ميتونيد ازش سر در بياريد كه اينها چطور با هم مچ شده؟
چطوري كار ميكنه؟
اما خب طبق عادت ايراني بودن هيچكس نميخواد قبول كنه اين موضوعات رو ! :)

بله واقعا از پلتفرم های شما مشخصه که اصلا یه طرفه به قاضی نمیرید ! بیخیال چرا اینقدر جوگیر میشید و میرید بالای منبر ؟؟؟ بابا مو کجا بود که پیچشش رو این بنده خدا بخواد ببینه ! ایشون برگشته گفته نظر شخصی من اینه ! چطور تا دیروز همینطور خودم وقتی دیوید کیج برگشت گفت نمایش کینکت تخیلی بیش نیست همه ایشون رو گوسفند فرض کردند ولی الان که کارمک اومده گفته 360 عجب کنسولیه به به ! ایشون شدن استاد شما تضمین میدید که حرف های این جناب هم مثل valve نشه که فردا بیاد بگه RAGE با امکانات 2 برابر روی ps3 !!! ؟

بله ایشون در زمینه بازی سازی واقعا ادم بزرگی هستند ولی دلیل نمیشه که هر چی بگه ما هم چشمامون رو ببندیم و بگیم چشم !

• Like
Reactions: mehdihoo

مگه آدمای بزرگ و سرشناس اشتباه نمیکنن؟:d
به نظر من دلیلی نداره چنین آدمی بیاد علنا یه حرفی رو بزنه که محتوای توش چیزی نیست جر بزرگ جلوه دادن 360 !
خیـــــــــــلی راحت ایشون میتونست از گفتن این حرف امتناع کنه و چنین حرفی رو نزنه!!!!
من به شخصه چیزی که این آقا گفته رو نمیتونم هضم کنم!:d

آقا ، اصلا کاری به قدرت PS3 و 360 ندارم . . .
اون چیزائی که شما از قدرت دو تا کنسول میدونین بزارین یه گوشه! بهش فکر نکنین فعلا!!!! تاریخ ساخت کنسولو ، نمیدونم تعداد هسته و غیره . . . :d

خُب ، یک برنامه نویس ، یه شرکت که کارش ور رفتن با کنسول بازیه ، کارش چیه؟ ساخت بازی دیگه اصولا ، نون بربری که پخت نمیکنن ، تا اینجا قبول؟ :d
حالا ، این آقای کارمک منظورش نحوه استفاده کردن از سخت افزار کنسوله دیگه ، بله؟
ایشون دارن میگن که بهره برداری در 360 خیلی بهتر و راحتر از PS3 ه ؟
خب ، پس بنده در اینجا ایمان میارم که PS3 واااقعا از نظر قدرت سخت افزاری از 360 بهتره!
چرا؟
چون
. . .با اینکه برنامه نویسی برای 360 به مراتب از PS3 راحتره ( اینجوری که همه دارن میگن ، نه فقط ایشون :d ) ، و دست پنجول بازی سازان هم حسابی بازه در امر خطیر استفاده بهینه از سخت افزار ، ولی همچنان PS3 در ساخت بازی های انحصاری ( که مسلما منظور من گرافیک بازی هاست ) بهتره! زیرشم نمیتونین بزنین ، چون واقعا همینطوره! :d
خب اون بازی های انحصاری PS3 به اون زیبائی کد نویسی نمیخواست؟ برنامه نویسی نمیخواست؟ چطور اونا تونستن به این زیبائی بازی بسازن؟ :d
پــــــس ، ما فرض رو بر این میگیرم که رووووووزی برسه ، روووووووووووزی ( که نخواهد رسید :d ) که برنامه نویسان بتونن طوری کد نویسی کنن که عینهو 360 دستشون این ریختی شه >:d< و هیچ محدودیتی نداشته باشن!!!! فقط برای چند ثانیه فرض کنین چی میشه !!!! :d

بابا همه اینا بازار گرمیه . . . خون خودوتونو کثیف نکنین بیخودی! :d

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
واقعا چقدر داشتیم و خبر نداشتیم!!! بازی ساز هایی که به کسانی مثل کارمک میگن "کرمولک"... و اون رو در سطح خودشون نمیدونن و به خودشون اجازه میدن اینشون رو مسخره کنن. یکم خجالت هم خوب چیزیه بخدا.

در ضمن بچه ها جوووون هر کی دوست دارید دیگه این یه نفر و کوتاه بیاید اینقدر استاد استاد نکنین. :|

واقعآ من موندم این همه استعداد نهفته، چرا الان باید ییهو شکوفا بشن ! :دی

واقعآ اگر کارمک میدونست این همه استعداد اینجا هست، اصلآ صنعت بازی سازی رو واگذار میکرد و یکی از این استعدادهارو جایگزین خودش میکرد :دی

خب ، پس بنده در اینجا ایمان میارم که PS3 واااقعا از نظر قدرت سخت افزاری از 360 بهتره!
چرا؟
چون
. . .با اینکه برنامه نویسی برای 360 به مراتب از PS3 راحتره ( اینجوری که همه دارن میگن ، نه فقط ایشون :d ) ، و دست پنجول بازی سازان هم حسابی بازه در امر خطیر استفاده بهینه از سخت افزار ، ولی همچنان PS3 در ساخت بازی های انحصاری ( که مسلما منظور من گرافیک بازی هاست ) بهتره! زیرشم نمیتونین بزنین ، چون واقعا همینطوره! :d
خب اون بازی های انحصاری PS3 به اون زیبائی کد نویسی نمیخواست؟ برنامه نویسی نمیخواست؟ چطور اونا تونستن به این زیبائی بازی بسازن؟ :d
پــــــس ، ما فرض رو بر این میگیرم که رووووووزی برسه ، روووووووووووزی ( که نخواهد رسید :d ) که برنامه نویسان بتونن طوری کد نویسی کنن که عینهو 360 دستشون این ریختی شه >:d< و هیچ محدودیتی نداشته باشن!!!! فقط برای چند ثانیه فرض کنین چی میشه !!!! :d
یه بار دیگه استدلالی که الان اینجا انجام دادید رو خودتون بخونید. خندتون نمیگیریه؟!

این جملات رو کلی عرض:

دوستان یه جوری حرف میزنن که اینگار صد ساله برنامه نویس و طراح انجین و اصلا بابا خدای سخت افزار کنسول هستن.

بابا مهندس ها... بابا برنامه نویس ها ... بابا تحلیل گر ها،... هر چی هستید برای خودتون، فقط نظرات قشنگتون رو برای خودتون نگه دارید چون واقعا خسته شدیم از این همه حرفای چرت و پرت .

درود من این 8 صفحه را خوندم ولی دقیقا متوجه نشدم خبر درباره اظهار نظر John Carmack بود بعد یهو بین بچه های کنسولی بحث پیش میاد
بابا این بحث ها تا کی می خواهد ادامه پیدا کنه خدا میدونه

واقعا تو هر تاپیکی که یک حرف از یک کنسول زده شده چه ps3وچه xbox360 همیشه باید یک کل کل باشه !!!!!

هر کدوم از کنسول ها ویژگی های خودشون دارند واین دیگه تقریبا برای همه شناخته شده

بله واقعا از پلتفرم های شما مشخصه که اصلا یه طرفه به قاضی نمیرید ! بیخیال چرا اینقدر جوگیر میشید و میرید بالای منبر ؟؟؟ بابا مو کجا بود که پیچشش رو این بنده خدا بخواد ببینه ! ایشون برگشته گفته نظر شخصی من اینه ! چطور تا دیروز همینطور خودم وقتی دیوید کیج برگشت گفت نمایش کینکت تخیلی بیش نیست همه ایشون رو گوسفند فرض کردند ولی الان که کارمک اومده گفته 360 عجب کنسولیه به به ! ایشون شدن استاد شما تضمین میدید که حرف های این جناب هم مثل valve نشه که فردا بیاد بگه RAGE با امکانات 2 برابر روی ps3 !!! ؟

بله ایشون در زمینه بازی سازی واقعا ادم بزرگی هستند ولی دلیل نمیشه که هر چی بگه ما هم چشمامون رو ببندیم و بگیم چشم !

نه دوست من
من خودم تمام كنسول هارو ميپسندم
من حتي شايد باورت نشه بعد از اتاري و ميكرو و سگا رفتم سراغ كنسول هاي پي اس
پي اس 1 و پي اس 2
اما الانه شرايط جوري شده كه ديگه نميشه ادم يك راه رو تا اخر بره
عطر نيست كه ادم تا اخر عمرش يك برند خاص رو انتخاب كنه
شرايطم به گونه اي بود كه من ايكس باكس رو ترجيح دادم :)
-----------------------------
اما در مورد ايشون
اقا نظر شخصي يعني چي؟
من ميگم انرژي هسته اي به درد نميخوره
نظر شخصيه
اما كارمك با دلايل خودش ميگه فرضا ايكس باكس براي بازي سازي بهتره !!
شما چه برداشتي ميكني؟
حرف من اينه كه ايشون متخصص اين كار هستند
نظري كه ميده از رو هوا نميده كه !
من گفتم اگر نظرش خيلي درست هم نباشه ميشه در مورد بحث كرد
دلايل واقعيشو بيان كرد
اما نه اينكه هر كسي بياد بگه حرف مفت زده، حاليش نيست، فلانه
برا من مهم نيست كدوم كنسول بهتره
من ميگم كسي نيست با دليل حرف ايشون رو نقض كنه و همه فقط دارن تخريبش مكنن

مگه آدمای بزرگ و سرشناس اشتباه نمیکنن؟:d
به نظر من دلیلی نداره چنین آدمی بیاد علنا یه حرفی رو بزنه که محتوای توش چیزی نیست جر بزرگ جلوه دادن 360 !
خیـــــــــــلی راحت ایشون میتونست از گفتن این حرف امتناع کنه و چنین حرفی رو نزنه!!!!
من به شخصه چیزی که این آقا گفته رو نمیتونم هضم کنم!:d

آقا ، اصلا کاری به قدرت PS3 و 360 ندارم . . .
اون چیزائی که شما از قدرت دو تا کنسول میدونین بزارین یه گوشه! بهش فکر نکنین فعلا!!!! تاریخ ساخت کنسولو ، نمیدونم تعداد هسته و غیره . . . :d

خُب ، یک برنامه نویس ، یه شرکت که کارش ور رفتن با کنسول بازیه ، کارش چیه؟ ساخت بازی دیگه اصولا ، نون بربری که پخت نمیکنن ، تا اینجا قبول؟ :d
حالا ، این آقای کارمک منظورش نحوه استفاده کردن از سخت افزار کنسوله دیگه ، بله؟
ایشون دارن میگن که بهره برداری در 360 خیلی بهتر و راحتر از PS3 ه ؟
چرا؟
چون

بابا همه اینا بازار گرمیه . . . خون خودوتونو کثیف نکنین بیخودی! :d

نه بر منكرش لعنت
من هنوزم نميدونم كدوم كنسول قوي تره
ولي چيزي كه ميشه مقايسه كرد كيلزون 3 هست با گيرز 3 !!
حالا اونم به موقع خودش نشون ميده
اما حقيقتا در انحصاري ها پي اس تا حالا قوي تر ظاهر شده !!
مسئله اينجاست كه زيرمجموعه هاي انحصاري سوني خودشون يك كد نويسي ميكنن مخصوص پي اس و انجين ميسازن مخصوص پي اس
اين خيلي فرق ميكنه با فرضا ريج كه يك انجين بايد بسازه ببراي مولتي پلتفورم !
يا حالا كرايسز
متوجهيد؟

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..
البته باید به ایشون یادآورشد این دوتا کنسول 5 سال پیش عرضه شدن نه 5ماه پیش

یکی از نادرترین اتفاقات زندگی من در این تاپیک داره رخ میده. که هر چقدر هم با استناد بری جلو طرف نمیخواد بفهمه. از 4-5 صفحه ی قبل گیرشون شد که آقا ما نمی فهمیم. ایشون خدای برنامه نویسی کنسول هستند و فقط ایشون میفهمند و فلان و فلان. به کی قسم بخورم که ما هم نظر شما رو داریم به خدا من چیزی غیر از این نمیدونم. ما نمیفهمیم :d ولی به این تیکه هم دقت کنید که اونایی که سرشون میشه و میفهمن (((((( همگی )))))) چنین نظری ندارند. خب اگر این کارمک خان در این سطح کهکشانی از برنامه نویسی که شما میگید باشه چرا باید چنین حرفی بزنه؟ این آقا از تجربه ای که روی PC داره ، داره راجع به موضوع صحبت میکنه. به هر حال برنامه نویسی برای PC به مراتب به Xbox نزدیک تره تا به PS3.
حالا اینو ولش. اونایی که میفهمن ( برنامه نویسان دیگر - خدایی نکرده سو تفاهم نشه!! :| ) چرا چنین حرفایی نمیگن. یکی چند صفحه قبل گفت GG جرات نداره چنین چیزی بگه. خب بگن یا نگن نتیجه ی کارشون فعلاً کارای این کاردک خان رو کرده تو جیبش. عوض اینکه بگه سخته بره یاد بگیره چطور میشه این سختی رو آسون کرد بعد بیاد نظر شخصی بده برنامه نویسی واسه PS3 هم آســـــــــــــــــونه!!!! این نظرات شخصی مشخصه از کجا نشات میگیره دیگه. یا به اندازه ی کافی به سخت افزار PS3 کنترل و اشراف نداره یا از سر علاقه ی مفرطی که به مایکروسافت داره چنین چیزی گفته. از این دو حالت خارجه؟ باز الان یه عده میان آقا این پدر برنامه نویسیه پدر اول شخصه پدر فلانه. خب باشه اصلاً جد و آباد صنعت گیم باشه. مهم الانه ;)
خودمو کشفتم بفهمونم بابا من دارم کارای برنامه نویسان بزرگ دیگه رو مثال میزنم هر کسی از یه جایی میاد میگه ما که نمیفهمیم اونا کارشون اینه میدونن. خب کارمک خان هم از بنایی چیزی نمیدونه وقتی بنا دیوار رو کج بره بالا کارمک خان باید بگه این حتماً یه چیزی میدونه که داره کج میره؟ میگه فلان بنا به این صورت رفته الان هم دیوارش هم خوشگله هم محکم. خودش هم از بنایی چیــــــــــــــــزی چی ؟ سر در ن م ی ا ر ه ! ها ماشالله.
خداحافظ

من خیلی وقته متوجه شدم که خیلی ها تو این سایت چشم دیدن خیلی چیزها رو ندارن.:)

2 نفر برن بیرون از سایت،زاد و ولد میکنن 6تا رو میفرستن بیان واسه ادامه ماموریت ! ( 2012 احتمالا همینه نسلتون منقرض میشه!) :d نسل بعد رو با ارامش کامل شروع میکنیم ...

الان 60 تای دیگه از سازنده های معروف بیان همین حرف جان رو تایید کنن،پست های قشنگتری از قبیل "اینام چرت میگن،نظر شخصیشه؟خب اشتباه کرده!(به همین راحتی.جان کارمک که چیزی حالیش نیست من و امثال 4تا فن بوی متعصب که هیچی تو کلمون نمیره بیشتر میدونیم)،ایشون اصلا خودش فن بوی هست! وقتی میگه کار کردن با 360 بهتره یعنی از روی معدش حرف زده! و خیلی موارد دیگه ...

یه شخص بزرگو انجین ساز و برنامه نویسی مثل جان کارمک که کار اخیرش ID Tech 5 هست،در حال حاضر روی Rage کار میکنه و عنوان آیندش هم Doom4 خواهد بود !!! خیلی ها نظر شخصی خودشون رو با ایشون مقایسه میکنن !!!!!!!! واقا که از بغل کش lOl ... =))

برید کاس و کوزتونو جمع کنید بینیم بابا ... :d

کسایی که جواب همچین اشخاصیو میدید واقا افرین به اینهمه حوصله از کجا میاد !

در کل بزارید خوش باشن
Enjoy

Last edited by a moderator:

خوب برای اینکه دیوید کیج حرف مزخرف زده بود.الان هم داریم نتیجه اش را می بینیم.کینکت تخیل بود؟
کرامک داره می ه طراحی سخت افزار 360 بهتر از ps3 هست,الان ps3 سخت افزار خیلی خوفی داره,ولی وقتی هیچکسی نمی تونه ازش استفاده کنه,چه فایده ای داره؟

کرامک داره می ه طراحی سخت افزار 360 بهتر از ps3 هست,الان ps3 سخت افزار خیلی خوفی داره,ولی وقتی هیچکسی نمی تونه ازش استفاده کنه,چه فایده ای داره؟
البته جملتون اشتباه انحصاریهای سونی بیشتر مواقع از نظر گرافیکی جزو بهترینهاست . پس اون هیچکس معنی نداره :دی

خوب برای اینکه دیوید کیج حرف مزخرف زده بود.الان هم داریم نتیجه اش را می بینیم.کینکت تخیل بود؟

یه بار به منبع رفتین ببینین چی گفته...؟ اصلا حرفی از سخت افزار دو کنسول زده ؟ کارمک فقط و فقط نظر شخصیش رو گفته همین وگرنه هرگز از قدرت و سخت افزار و اینا چیزی نگفته ...

خب اگر این کارمک خان در این سطح کهکشانی از برنامه نویسی که شما میگید باشه چرا باید چنین حرفی بزنه؟ این آقا از تجربه ای که روی PC داره ، داره راجع به موضوع صحبت میکنه. به هر حال برنامه نویسی برای PC به مراتب به Xbox نزدیک تره تا به PS3

عزیز من شما از کجا این حرفهای فوق حرفه ای رو میاری ؟! شما چجوری به این نتیجه رسیدی که کار با سخت افزار 360 نزدیک به PC ِ ؟! شما هنوزم نمیخوای قبول کنی که اقای کارمک بر اساس نظر شخصی خودش و راحت تر بودنش و همچنین اطلاعاتش، گفته که کار با سخت افزار 360 به مراتب براش اسون تر از PS3 هست ! 20 نفر اومدن اینجا پست دادن که اینو تو مغز شما جا بدن ولی شما با استدلال های من دراوردی و جبهه گیری الکی میخواستی کارمک رو محکوم به بی اطلاعاتی کنی و مثلآ ثابت کنی که کارمک علم این رو نداره که با سخت افزار PS3 کار کنه !

حالا اینو ولش. اونایی که میفهمن ( برنامه نویسان دیگر - خدایی نکرده سو تفاهم نشه!! :| ) چرا چنین حرفایی نمیگن.

خدای من... شما هنوزم نمیخوای قبول کنی که نظرات با هم متفاوت هست ! حالا چون یک نفر اومده گفته کار با سخت افزار PS3 آسونه، کارمک هم باید مثل اون حرف بزنه ؟! یا برعکسش ؟! اگر اشتباه نکنم، وقتی Uncharted 2 تازه عرضه شده بود، سازنده هاش اومدن گفتن که این عنوان به هیچ طریقی روی 360 پورت نمیشه و این بازی اصلآ با سخت افزار 360 کنار نمیاد ! خوب... حالا چون سازنده های Uncharted اومدن این حرف رو زدن، بقیه هم بیان بگن اره درسته... بازیهای ما هم روی 360 پورت نمیشن ! ولی اینطور نیست ! نظرات با هم متفاوت هست !

عوض اینکه بگه سخته بره یاد بگیره چطور میشه این سختی رو آسون کرد بعد بیاد نظر شخصی بده برنامه نویسی واسه PS3 هم آســـــــــــــــــونه!!!!

عزیز من شما یجوری حرف میزنی انگار که کارمک یک بچه دبستانی هست ! عزیزه من... کارمک نگفته من بلد نیستم با سخت افزار PS3 کار کنم که بخواد بره کار باهاشو یاد بگیره ! بلکه گفته کار با سخت افزار 360 براش اسون تر از PS3 ِ ! حالا به نظر شما معنی این حرف یعنی اینکه ایشون بلد نیست با سخت افزار PS3 کار کنه ؟!

این نظرات شخصی مشخصه از کجا نشات میگیره دیگه. یا به اندازه ی کافی به سخت افزار PS3 کنترل و اشراف نداره یا از سر علاقه ی مفرطی که به مایکروسافت داره چنین چیزی گفته. از این دو حالت خارجه؟ باز الان یه عده میان آقا این پدر برنامه نویسیه پدر اول شخصه پدر فلانه. خب باشه اصلاً جد و آباد صنعت گیم باشه. مهم الانه ;)

بیا... هیچی نشده پای مایکروسافت هم اومد وسط... لابد منظور شما اینه که کارمک از میاکروسافت ر ِشوه گرفته که بر ضد PS3 حرف بزنه، نه ؟! شما داری بحث علاقه رو با بحث ر ِشوه قاطی میکنی ! الان شرکت Guerilla Games علاقش بیشتر سمت سونی هست تا مایکروسافت ! الان ما هم بیایم بگیم اره... این شرکت هر دفعه کلی رشوه از سونی میگیره که همه ی علاقش سمت سونی هست !

در ضمن کسی هم نگفت که کارمک خدای بازی سازی هست ! اما کسی که فقط میاد میگه من علاقم بیشتر به سمت 360 هست و کار با اون برام راحت تره، نباید همچین چیزهایی از جمله ر ِشوه گیری از مایکروسافت نثارش بشه !

خودمو کشفتم بفهمونم بابا من دارم کارای برنامه نویسان بزرگ دیگه رو مثال میزنم هر کسی از یه جایی میاد میگه ما که نمیفهمیم اونا کارشون اینه میدونن. خب کارمک خان هم از بنایی چیزی نمیدونه وقتی بنا دیوار رو کج بره بالا کارمک خان باید بگه این حتماً یه چیزی میدونه که داره کج میره؟ میگه فلان بنا به این صورت رفته الان هم دیوارش هم خوشگله هم محکم. خودش هم از بنایی چیــــــــــــــــزی چی ؟ سر در ن م ی ا ر ه ! ها ماشالله

مثل اینکه بحث با شما بی فایدست... شما بازهم تو این تیکه ی حرفت کارمک رو یک ادم بی اطلاعات و کسی که به اصطلاح چیزی از بنایی=بازی سازی نمیدونه فرضش کردی...

You Prefer Not To Debate

• Like
Reactions: pandora tomorrow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or