Carmack کنسول PS3 بهتر از هر چیزی به جزء XBOX 360

Terova

No Trolls
کاربر سایت
jc01c.jpg

John Carmack یکی از برنامه نویسان معروف صنعت بازی و شرکت id Software در اظهاراتی عنوان داشته که سخت افزار PS3 بهتر از هر کنسول دیگری تا به حال ساخته شده ولی شاید به جزء XBOX 360..! او نسل جدید را برای بازی سازها عالی توصیف میکند و اعتقاد دارد که برنامه نویسی برای این نسل با کنسولهای SEGA و PS2 فرق دارد..Carmack عنوان داشت طرفداری او از XBOX 360 به معنای آن نیست که مثل همه اعتقاد منفی نسبت به PS3 داشته باشم..

RAGE بازی جدید شرکت id Software است که توسط موتور به روز شده این شرکت و تحت برنامه نویسی ساخته شده و قرار است برای PC و دو کنسول PS3 و 360 شود..

منبع

آخرین ویرایش:
آقاي usa حرفت كاملا درسته ها ولي ايشون اصلا از نظر علمي چيزي نگفته ، خواهشا لينك خبر رو بخونيد و بعد تحليل كنيد. گفته Favorite من هست نه اينكه برتري داره. تاكيد هم كرده اين حرف من اصلا به منزله اينكه چيز بدي راجع به PS3 بگم نيست. ميبينيد! يكم تفاوت در ترجمه كلا بحث رو به وادي ديگه اي ميبره.

آره داداش من ، نه در زمینه ی برنامه نویسی بازی اما در زمینه ی برنامه نویسی ادعاشو دارم که علمشو دارم در حد تیم ملی برات کد میزنم... یه جوری صحبت میکنی انگار داری با گاگول صحبت میکنی. خیلی دوست داری بگی ما نمیفهمیم من هم توی ارسال هام بهش اشاره کردم که از این بحث چیزی نمیدونم اما طرز بیان شما تمام شخصیت آدم رو زیر سوال میبره بهتر دیدم بهت بگم بدونی داری چی میگی! شما که جنبه ی بحث نداری چرا مداخله میکنی آخه آخرش هم بزنی به سیم آخر و نثار ما کنی. من قصد بی احترامی به کسی نداشتم اما خب شما توی همین 4-5 تا ارسالت تا تونستی ما رو نفهم کردی. اگر ناراحت شدی من ازت عذرخوای میکنم.
شما سر حرف خودت باش ما هم سر حرف خودمون. به کسی آسیبی نمیرسه کسی هم ضرر نمیکنه. نه اون گنده ترینش نه منه ضعیفترینش ;)
بالاخره ما نفهمیدیم شما سررشته داری یا نه؟یه جا میگی داری یه جا میگی نه.منم دوره کامل php خوندم باید بگم خیلی حالیمه؟اصلا چه ربطی به بازیسازی اونم برای کنسول داره؟بعدشم من هیچ بی احترامی نکردم فقط گفتم نظرات علمی و شخصی نباید قاطی بشه که شما اونجور صحبت کردی.به هرحال برای من فرقی نداره.شما هرنظری میخوای داشته باش.خیلی وقته که به اینجور رفتار و فرهنگ ایرانیها عادت کردم.روز خوش
آقاي usa حرفت كاملا درسته ها ولي ايشون اصلا از نظر علمي چيزي نگفته ، خواهشا لينك خبر رو بخونيد و بعد تحليل كنيد. گفته Favorite من هست نه اينكه برتري داره. تاكيد هم كرده اين حرف من اصلا به منزله اينكه چيز بدي راجع به PS3 بگم نيست. ميبينيد! يكم تفاوت در ترجمه كلا بحث رو به وادي ديگه اي ميبره.
خوب اگه اینو گفته باشه بازم حق نداریم نظرش رو پوچ بدونیم و بگبم مزخرف گفته.اتفاقا همین الان متن کامل خبر رو خوندم

به خدا شما ارسال های منو کامل نمیخونی یا اصلاً توجهی نداری. من اصلاً نگفتم در زمینه ی برنامه نویسی گیم چیزی میدونم که میگی اینا ( برنامه نویسی وب و بازی ) چه ربطی به هم دارن. والله من توی ارسال قبلی چنین چیزی نگفتم میتونی بری ببینی. یه خواهشی که دارم با دقت بخون. یک دقیقه دیرتر جواب دادن بهتر از جواب الکی دادنه.
روز تو هم خوش داداش گلم ;)

درسته من برنامه نویس سخت افزار نیستم برنامه نویس کنسول نیستم درسته دانش من در این زمینه نیست اما هالو هم نیستم. رشته ی تخصصی من هم برنامه نویسیه اما در یک زمینه ی دیگه. تمامی برنامه نویس ها هم یک سری قوانین خاص برنامه نویسی رو باید بلد باشند. شما فکر کن من بگم نوشتن یک CMS ای مثل همین vBulletin واسه فلان سخت افزار سخته. حالا واقعاً سخته یا من وقت کافی نگذاشتم نرفتم پی گیر نبودم ؟ اگر سخته پس این فروم الان چطور ایجاد شده؟ اگر سخت نیست پس چرا من چنین حرفی میزنم؟ واسه کنسول هم همینه. خب اگر برای Xbox360 آسون تره و بازی های بهتری داره خب پس چرا بازی هایی مثل Uncharted یا GOW III یا KZ یا خیلی بازی های دیگه ساخته شدند که روو دستشون بازی نیست؟ این عزیز به این دلیل به نظر من حرف مفت زده چون داره کم کاری میکنه. اگر یک نفر باشه بتونه روی PS3 بازی هایی خارق العاده بسازه حرف 1 میلیون سازنده ی دیگه هیچ ارزشی نداره که بگن نمیشه. چون نمونه ی واقعیش رو همون یک نفر ساخته. اگر این آقا میگه برنامه نویسی واسه Xbox راحت تره چون حسش رو نداشته بره واسه PS3 هم وقت کافی بگذاره. خیلی ها بازی های 360 رو واسه PS3 پورت میکنند و کاربرا هم میگن اوووف 360 بهتر عمل کرده. ایشون نظر دادن من هم نظرم رو راجع به نظرش گفتم. باز هم میگم کارمک خان وقتی حرفی میزنن چون شخصیت مهمی دارند انتظار Feedback هم دارند. چه خوب چه بد. قرار نیست یک حرفی بزنه و تمام دنیا موافق باشند ;)
شما برنامه نویسی VB رو داری با برنامه نویسی کنسول ها مقایسه میکنی!؟

پایه و اساس X360 از لحاظ برنامه نویسی خیلی نزدیک به PC هست، اکثر موتور ها هم بر اساس PC برنامه نویسی شدند اکثر برنامه نویس ها هم برنامه نویسی رو برای ساخت بازی و... برای PC یاد گرفتند، حالا روی یه کنسولی که از لحاظ برنامه نویسی نزدیک به PC هست راحت تر میتونند برنامه نویسی کنند، میان و این رو هم اعلام میکنند، شما مشکلت چیه!؟

شما که جان کارمک رو زیر سوال بردی، حس پیدا کردن منبع و... ندارم ولی اینقدر سازنده بودن که از برنامه نویسی روی PS3 نالیدن اینقدر بازی بودن که به دلیل مشکلات برنامه نویسی روی PS3 کنسل شدن که حد و حدودی نداره. اگر ایشون فقط میگفت بله میگفتم درسته.

بحث اون بازی ها رو هم کردی که کاملا واضحه، فکر نکنم کسی از GG جرات داشته باشه بیاد بگه برنامه نویسی روی PS3 سخته ...

بابا اینجا چه خبره:|
مدیر بیا ببند این تاپیکو الان 2 3 تا کشته میده ها!!! از من یاد بگیرین که از صبح دارم خودمو کنترل میکنم:دی
حالا این بنده خدا(وهمه بنده خدا های دیگه مث کلیف کله پوک:دی)میان نظر میدن شما ها چرا ناراحت میشین؟
نگفته که 360 بده یا PS3 بده:|
اومده گفته این دوتا در یک سطحن از نظر من(خودش)

به خدا شما ارسال های منو کامل نمیخونی یا اصلاً توجهی نداری. من اصلاً نگفتم در زمینه ی برنامه نویسی گیم چیزی میدونم که میگی اینا ( برنامه نویسی وب و بازی ) چه ربطی به هم دارن. والله من توی ارسال قبلی چنین چیزی نگفتم میتونی بری ببینی. یه خواهشی که دارم با دقت بخون. یک دقیقه دیرتر جواب دادن بهتر از جواب الکی دادنه.
روز تو هم خوش داداش گلم ;)
عزیزم چرا بحث الکی میکنی.شما در زمینه برنامه نویسی گیم اونهم برای کنسول سررشته نداری تموم شد رفت.متن اصلی خبر رو هم که متوجه شدیم.پس بحث برای چیه؟بحث ما در مورد نظر علمی این اقا بود که شما گفتی بیخود کرده غلط کرده بره بمیره با اون علمش منم که جوابتونو دادم.حالا هم که مشخص شد این اقا نظر شخصیش رو داده البته اگه باز جنابعالی نیای و بگی نظر شخصیشم بیخوده.

آقا Meisam : من فقط مثال زدم VB رو، برای تفهیم بهتر. :)
آقا u.s.a : حرف تو درسته عزیزم هر چی تو بگی. فقط یادمون باشه ( بیخود کرده غلط کرده بره بمیره با اون علمش ) رو من نگفتم :) حرف توی دهن بقیه نگذاریم ( قابل توجه کسانی که فرهنگ ایرانی فرهنگ ایرانی میکنن )

آقا Meisam : من فقط مثال زدم VB رو، برای تفهیم بهتر. :)
آقا u.s.a : حرف تو درسته عزیزم هر چی تو بگی. فقط یادمون باشه ( بیخود کرده غلط کرده بره بمیره با اون علمش ) رو من نگفتم :) حرف توی دهن بقیه نگذاریم ( قابل توجه کسانی که فرهنگ ایرانی فرهنگ ایرانی میکنن )
عزیزم شما فرمودی حرف مفت زده کسیم که حرف مفت میزنه قاعدتا علمی نداره و حرف درست نمیزنه و اشتباه میگه.چیزهایی هم که من نوشتم دقیقا تعابیر کلمه ای هست که شما گفتی.

آقای TSCCELL شما اگر میخوای بدونی خبر چی گفته برو خبر رو بخون داداش گلم. نفهمیدی بگو دوستان ملتفتت کنن ;)
کم کم دارم به این نتیجه میرسم تو این سایت کسایی که مفهوم کنایه رو میفهمن به تعداد انگشتان دو دست هم نمیرسن!! اون از حرف بابک که همه جدی گرفتن اینم... بی خیال.
داداش گلم شما خودت توی فروم فعالیت داری و از اخبار هم با خبری. گاهی اوقات برخی میگن ساخت بازی واسه Xbox360 راحته و از اون طرف برخی هم میگن اتفاقا واسه PS3 راحته. همین دو روز پیش بود یه خبر این چنینی خوندم. نمیدونم واسه چه بازی بود. احتمال میدم همین صفحه ی اول اخبار هم باشه.
درسته من برنامه نویس سخت افزار نیستم برنامه نویس کنسول نیستم درسته دانش من در این زمینه نیست اما هالو هم نیستم. رشته ی تخصصی من هم برنامه نویسیه اما در یک زمینه ی دیگه. تمامی برنامه نویس ها هم یک سری قوانین خاص برنامه نویسی رو باید بلد باشند. شما فکر کن من بگم نوشتن یک CMS ای مثل همین vBulletin واسه فلان سخت افزار سخته. حالا واقعاً سخته یا من وقت کافی نگذاشتم نرفتم پی گیر نبودم ؟ اگر سخته پس این فروم الان چطور ایجاد شده؟ اگر سخت نیست پس چرا من چنین حرفی میزنم؟ واسه کنسول هم همینه. خب اگر برای Xbox360 آسون تره و بازی های بهتری داره خب پس چرا بازی هایی مثل Uncharted یا GOW III یا KZ یا خیلی بازی های دیگه ساخته شدند که روو دستشون بازی نیست؟ این عزیز به این دلیل به نظر من حرف مفت زده چون داره کم کاری میکنه. اگر یک نفر باشه بتونه روی PS3 بازی هایی خارق العاده بسازه حرف 1 میلیون سازنده ی دیگه هیچ ارزشی نداره که بگن نمیشه. چون نمونه ی واقعیش رو همون یک نفر ساخته. اگر این آقا میگه برنامه نویسی واسه Xbox راحت تره چون حسش رو نداشته بره واسه PS3 هم وقت کافی بگذاره. خیلی ها بازی های 360 رو واسه PS3 پورت میکنند و کاربرا هم میگن اوووف 360 بهتر عمل کرده. ایشون نظر دادن من هم نظرم رو راجع به نظرش گفتم. باز هم میگم کارمک خان وقتی حرفی میزنن چون شخصیت مهمی دارند انتظار Feedback هم دارند. چه خوب چه بد. قرار نیست یک حرفی بزنه و تمام دنیا موافق باشند ;)
وقتی میگم نمیدونی طرف چی گفته(با کنایه!)همینه دیگه!حرف اصلیش رو هم کیوان صفحه ی قبل گفت.این چیزایی که تو داری از خودت میگی رو هیچ کدوم رو کارمک نگفته!به نظرت کسی که میگه "من کنسول X رو بیشتر دوست دارم,ولی با این حال تفکر منفی ای نسبت به کنسول Y ندارم" مزخرف گفته!!؟اگه آره که من دیگه حرفی باهات ندارم.
“Because I do favour the 360, it doesn't mean I have anything all that negative to say about the PS3”

در مورد قسمت های قرمز هم,مسلما سخت بودن به معنی غیر ممکن بودن نیست.فقط وقت بیشتری رو میطلبه و از اونجایی که استودیو هایی که مالتی پلتفورم میسازن به اندازه ی استودیو های اختصاصی سونی که تمام وقتشون رو یک پلتفورم اختصاص داره وقت ندارن,واسه همین به اون کیفیت نمیرسن.پس الین دلیلی بر سخت نبودن ساخت بازی رو PS3 نیست.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
متن اصلی خبر رو بخونید، ایشون گفتن که از نظر خودش 360 بهتر از PS3 هست و کار باهاش رو بیشتر دوست داره. روی این موضوع هم باید بحث کرد؟

هم کارمک بزرگتر از این حرف ها هست که بهش انگ فن و پول گرفتن و اینا بچسبه و هم اینکه بنده خدا چیزی نگفته که کسی بخواد بکنتش علم یزید! هرچند که کارمک بیاد بگه الان شب هست هم من قبول میکنم!:دی

متن اصلی خبر رو بخونید، ایشون گفتن که از نظر خودش 360 بهتر از PS3 هست و کار باهاش رو بیشتر دوست داره. روی این موضوع هم باید بحث کرد؟

هم کارمک بزرگتر از این حرف ها هست که بهش انگ فن و پول گرفتن و اینا بچسبه و هم اینکه بنده خدا چیزی نگفته که کسی بخواد بکنتش علم یزید! هرچند که کارمک بیاد بگه الان شب هست هم من قبول میکنم!:دی
کارمک نمیفهمه چی گفته. اینا میفهمن چی گفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or