Carmack : بازی های نسل بعد بر روی 30 فریم خواهند بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
carmack-quakecon.jpg

John Carmack یکی از بنیانگذاران id Software و برنامه نویس افسانه ای در توییتر خود در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا بازی های نسل بعد مانند Rage و Doom 3: BFG Edition بر روی 60 فریم اجرا خواهند شد یا 30 فریم ریت؟ او در پاسخ گفت :" متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد.
او می گوید: سازندگان نرم افزار ها و بازي ها در نسل بعد باز هم به سراغ عناويني كه با 30 فريم در ثانيه اجرا می شوند می روند.

carmack-tweet.jpg

این درحالی است که انتظار می رود کنسول نسل بعد Sony و مایکروسافت قدرت پردازش بیشتری داشته باشند، توانایی فریم دهی بیشتر و حمایت از resolutions بالاتر را داشته باشند.

پاسخ Carmack این منظور را می رساند که سازندگان به جای 2 برابر کردن فریم و رساندن آن به 60 فریم ریت بیشتر روی چند ضلعی های بیشتر، رزولیشن بیشتر برای تکسچرها و رندر بهتر برای رساندن آن به 30 فریم ریت تلاش می کنند.

انتظار داریم کنسول های نسل بعد به جز رزولیشن 720p از قدرت 1080p بهره ببرند یا حتی مثل شایعه PlayStation نسل بعد از خروجی 4K حمایت کنند.
600px-john_carmack_e3_2006.jpg
John-Carmack.jpg

در همین نسل کنسول ها سری Call of Duty و بازی id Software یعنی Rage در 60 فریم اجرا می شدند بیشتر بازیهای این نسل که دیده ایم بر روی 30 فریم اجرا می شدند.

خوشبختانه کسانی هستند که 60 را تجربه کنند و طرفدار آن باشند، 60 فریم ریت برای سخت افزار PC هنوز هم در حال اجر است و با پرداخت هزینه بیشتر می شود از گیم پلی روان تر لذت برد.

آخرین ویرایش:
باز همون بحث گذشته و باز حرفهای تکراری که میخوایم بزنیم !
عزیز من برای یکبار که شده فقط برای یکبار که شده قشنگ گوش کن ببین دارم چی تایپ میکنم !
عزیز من کارمک تصمیم گیزنده id softwar نیست که نظر بده تو یک نسل یا سالی که قرار داره چندتا بازی تو بازار عرضه کنه ! کارمک فقط تو تیم گرافیکیه بازیه و فقط کارش اینه و نمیتونه بگه تو این نسل 3 تا بازی بدید تا من قدرت نمایی کنم !
تو همون سالی هم که rage اومد در قبال همون کرایتک و اپیک و .........که مثال میزنی قدرت نمایی میکنند اخر سر این rage بود که کانددای بهترین گرافیک سال بود نه اونها !حتی قسمت شوتر بازی که به کارمک ربطی نداره اخر سال بازم برخلاف کرایتک و ....کاندای اخر سال بود ! ایا غیر اینه که میگم ؟!
الان id softwar هم افتاده دسته bathesda و حتی به خود idsoftwar هم دیگه ربطی نداره که کی بخوان بازیشون را عرضه کنن و باید bathisda تصمیم بگیره که اتفاقا doom4 را هم تاخیرش داد .
الان باز بیاید بگید کارمک تنبل شده ؟! الان باز بیاید بگید متای بازی 81 شده و............. ؟! والا من موندم این دردم را به کی بگم والا بلا این تاخیر در عرضه های بازیهای idsoftwar ربطی به کارمک نداره این شخص فقط تو بخش گرافیکیه و اولین بازی هم که id تو این نسل اومد بخش گرافیکش مورد ستایش خیلی از سایتها قرار گرفت . یعنی درک این مسئله اینهمه سخته ؟!
software ؟
bethesda ؟
باورت نمیشه،
این کامنت رو گذاشتم و فقط و فقط ریفرش میکردم که تو نقل قولش کنی !
برای یکبار، فقط یکبار هم که شده بفهم و دیگه حرفی از دووم 4 هیچ جا نزن !
چون نه کارمک کاره ای هست که بخواد کاری بکنه، نه id کاره ای هست که بخواد بازی رو کِی بسازه و چطوری
فقط و فقط دست bethesda هست !
انقدر راه نرو هرجا بگو دووم 4 بیاد کارمک همه رو میترکونه، کارمک کولاک میکنه، کارمک گرد و خاک میکنه، کارمک دگرگون میکنه، ...
بالاخره کارمک کاره ای هست یا نیست؟
فعلا هیچ غلطی نکرده id در مورد دووم4، بنابراین نه id رقمی هست جلو عناوینی که قبلا نام بردم، نه انجین کارمک چیز بخصوصیه جلو فراستبایت و کرای (طبق مشاهدات، نه تخیلات شما. چون چیزی ازش کسی ندیده)
هر وقت بازیش اومد صحبت میکنیم
چون به عکساشون هم اعتباری نیست
هنوز اون مگسه که قبل از عرضه ی ریج نشون دادن که این گِیم بود کاملا جلو چشممه، حالا لووووول
----------------------------
اینم بکن توی سوراخ تَنگِ گوشِت که هیچی توش نمیره !
ریج هم هرجا کاندید گرافیک شد؟
گور بابای کاندیداتوریش هم کرده، تکنیکش هم بخوره توی سرش
گیمر به خاطر تکنیک بازی نمیکنه، بخاطر جلوه ی بصریش بازی میکنه، که ریج یک اشغال به تمام معنا بود از نظر تکسچر !
دیگه قدرت تخیل شما به هیچ کس ربط نداره که میشینید به کاندید شدن فکر میکنید و از گرافیکی که چشمتون میبینه لذت میبرید !
end of story

آخرین ویرایش:
پس الان سونی و مایکروسافت که قرار هستند از gpu های AMD در نسل بعد کنسولشون استفاده کنند در حقیقت از یه تراشه ترکیده استفاده میکنند نه ؟! ;;) مایکروسافت که 100 درصد استفاده میکنه سونی هم که شایعات اخیرش میگه amd ! ببین سونی و مایکرو به چه حال و روزی افتادند که از یه برند ترکیده استفاده میکنند :lol:

من گفتم لبه پرتگاه هست و شما اگر برید در مورد نسل بعد cpu های اینتل و همچنین gpu های انودیا تحقیق کنید متوجه میشید که amd وضعیت خوبی نداره . اون هم از گند کاریهاش در مورد سری بلدوزر که زیان هم نبود چه برسه به بولدزر !
شایعات در مورد کنسول های نسل بعد و چیپست های استفاده شده زیاده و این چنتا شایعه هیچ چیز رو ثابت نمیکنه ! چیزی که مشخصه این هست که این تکنیک در اولین تجربش خوب ظاهر نشد! و دیدید که ایراداتی رو داره .
شما این همه تکنیکی که مثلا کرایتک وارد گرافیک کامپیوتری کرد و ابداع کننده ی خیلی از اونها خود کرایتک بود رو بی خیال میشی ؟
ببینید بزار من حقیقت رو بهت بگم .
من خودم به شخصه کارمک رو خیلی قبول دارم . آدم کمی نیست .
ولی علت انتقاد من از کارمک در این تاپیک فقط و فقط شخص شما بودی!
البته من نه فن PC هستم نه فن کرایتک . ولی همیشه طرفدار حق هستم.
من دیدم که در هر تاپیکی که در مورد کرایتک زده میشه شما به نوعی کرایتک رو ترول کردید . و بنا بر همین مورد من هم امدم اینجا و کارمک رو مورد انتقاد قرار دادم! ( بچه بازیه دیگه :d)
حالا جناب فرخ شما اون کد تقلبی که گفتم رو یادتون هست . همین IDDQD رو میگم . میخوام ببینم که درست یادم مونده یا نه؟

software ؟
bethesda ؟
باورت نمیشه،
این کامنت رو گذاشتم و فقط و فقط ریفرش میکردم که تو نقل قولش کنی !
برای یکبار، فقط یکبار هم که شده بفهم و دیگه حرفی از دووم 4 هیچ جا نزن !
چون نه کارمک کاره ای هست که بخواد کاری بکنه، نه id کاره ای هست که بخواد بازی رو کِی بسازه و چطوری
فقط و فقط دست bethesda هست !
انقدر راه نرو هرجا بگو دووم 4 بیاد همه رو میترکونه، کولاک میکنه، گرد و خاک میکنه، دگرگون میکنه، ...
فعلا هیچ غلطی نکرده id در مورد دووم4، بنابراین نه id رقمی هست جلو عناوینی که قبلا نام بردم، نه انجین کارمک چیز بخصوصیه جلو فراستبایت و کرای (طبق مشاهدات، نه تخیلات شما. چون چیزی ازش کسی ندیده)
هر وقت بازیش اومد صحبت میکنیم
چون به عکساشون هم اعتباری نیست
هنوز اون مگسه که قبل از عرضه ی ریج نشون دادن که این گِیم بود کاملا جلو چشممه، حالا لووووول
----------------------------
اینم بکن توی سوراخ تَنگِ گوشِت که هیچی توش نمیره !
ریج هم هرجا کاندید گرافیک شد؟
گور بابای کاندیداتوریش هم کرده، تکنیکش هم بخوره توی سرش
گیمر به خاطر تکنیک بازی نمیکنه، بخاطر جلوه ی بصریش بازی میکنه، که ریج یک اشغال به تمام معنا بود از نظر تکسچر !
دیگه قدرت تخیل شما به هیچ کس ربط نداره که میشینید به کاندید شدن فکر میکنید و از گرافیکی که چشمتون میبینه لذت میبرید !
end of story
ارزش یه بازی از دید تو فقط جلوه های بصری هست؟
اگه اینطوری پس بازی نکن برو فیلم ببین. جلوه های بصریش گرافیکی نیست، فیلمبرداری شده و واقعی هست.

ارزش یه بازی از دید تو فقط جلوه های بصری هست؟
اگه اینطوری پس بازی نکن برو فیلم ببین. جلوه های بصریش گرافیکی نیست، فیلمبرداری شده و واقعی هست.
الان دستور بود یا آفِر ؟
وحید جان شما شاید یک 9500 روی سیسمت بستی و اولویتت رو تغییر دادی ! (توقعت رو اوردی پایین)
من الان با سیستمم همه ی اولویت هارو یجا میخوام !!!
همه ی اولیت ها
گرافیک، گیم پلی، داستان
مثل فارکرای 3 !
مثل هِیلو !
مثل بتلفیلد
مثل اسکایریم
اونقدری محدود نیستم که بخوام انتخاب کنم گرافیک واسم مهم تره یا داستان
همشو میخوام یجا

الان دستور بود یا آفِر ؟
وحید جان شما شاید یک 9500 روی سیسمت بستی و اولویتت رو تغییر دادی ! (توقعت رو اوردی پایین)
من الان با سیستمم همه ی اولویت هارو یجا میخوام !!!
همه ی اولیت ها
گرافیک، گیم پلی، داستان
مثل فارکرای 3 !
مثل هِیلو !
مثل بتلفیلد
مثل اسکایریم
اونقدری محدود نیستم که بخوام انتخاب کنم گرافیک واسم مهم تره یا داستان
همشو میخوام یجا
باشه بابا هر چی تو بگی.
کلا زدی تو خط عصبانیت. :دی
من حرفهامو زدم تو این تاپیک. مابقیش واسه خودتون.
بای.

لطفا یکی یک گفتگو در مورد دیوید کیج راه بندازه !
جنگ و دعواهای کارمک دیگه خز شد !! :tongue:
----------------------------------------------------------
حالا یه چیزی !
ما که منکر قدرت ها و توانایی ها و گذشته ی درخشان کارمک نیستیم !! فَکت !
ولی در حال حاضر (الان) یک فرد معمولی هست با بازی در رنج کاملا متوسط (تنها تلاشش توی نسل، ریج)
که در همین لحظه تیم های بسیار قدرمند تری مثل A4 (مترو) و یوبی منترئال (فارکرای) و دایس (بتل) و کرایتک (کرایسیس) و .... وجود دارن که دارن قدرت نمایی میکنن با تمام توان (حداقل چیزی ازشون دیدیم)
کارمک هم امیدواریم تمام توانشو به خرج بده و برتری خودشو به اینها نشون بده. فَکت بعدی !
ولی هنوز هیچی معلوم نیست، دووم4 یک اسمه، هیچی ازش معلوم نیست که کسی بخواد به کیفیتش بنازه و بگه بهترینه.
دیگه 4 روز دیگه میشه 2013
کسی کرایسیس 3 رو ول نمیکنه به عشق کارمک و سابقه ی درخشانش بشینه ریج بازی کنه، یا چون موشک طراحی میکنه بشینی با ریج بسوزی و بسازی !
همه میخوان قدرتشو ببینن، رقابتشو ببینن.
اینو اگر قبول کنید خیلی خوب میشه

بابا ریج گرافیکش چه مشکلی داشت که اینقدر گیر میدین بهش؟همچین گرافیکی با محیط باز اونم روی 60فریم.فقط یه کم مشکل دیر لود شدن تکسچر داشت که اونم من چون فقط 360 دارم و روی اون بازی کردم با نصب روی هارد زیاد به چشم نمیامد.حالا شما هی بیاین بگید کرایتک و فلان جدیدا4A رو هم یاد گرفتین.
کارمک فعلا توی این نسل فقط روی گرافیک ریج کار کرده شاید اگر بازیه دیگه ای بود میتونست این مشکلات رو هم برطرف کنه اونوقت میدیدم نظر کارشناسان بازیسنتر چیه.حالا اولین تجربه ی کرایتک و کارمک و رو باهم مقایسه کنین ببینین کدوم بهتره.نه اینکه بیاین کرایسیس3 رو با ریج مقایسه کنین.
تازه اینم فراموش نکنین کارمک یک نفره ولی بقیه تیمن.
خداییش دیگه اسم دایس و فراست بای2 رو کنار استودیوها و انجینای خفن نیارید که هایپی بیش نیست.

آخرین ویرایش:
باشه بابا هر چی تو بگی.
کلا زدی تو خط عصبانیت. :دی
من حرفهامو زدم تو این تاپیک. مابقیش واسه خودتون.
بای.
کدوم عصبانیت
حقیقته دیگه !
خوشال شدیم ! :d

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

بابا ریج گرافیکش چه مشکلی داشت که اینقدر گیر میدین بهش؟همچین گرافیکی با محیط باز اونم روی 60فریم.فقط یه کم مشکل دیر لود شدن تکسچر داشت که اونم من چون فقط 360 دارم و روی اون بازی کردم با نصب روی هارد زیاد به چشم نمیامد.حالا شما هی بیاین بگید کرایتک و فلان جدیدا4A رو هم یاد گرفتین.
کارمک فعلا توی این نسل فقط روی گرافیک ریج کار کرده شاید اگر بازیه دیگه ای بود میتونست این مشکلات رو هم برطرف کنه اونوقت میدیدم نظر کارشناسان بازیسنتر چیه.حالا اولین تجربه ی کرایتک و کارمک و رو باهم مقایسه کنین ببینین کدوم بهتره.نه اینکه بیاین کرایسیس3 رو با ریج مقایسه کنین.
تازه اینم فراموش نکنین کارمک یک نفره ولی بقیه تیمن.
گرافیک ریج مشکلش جدا از delay تکسچر هاش، مشکل شدید بی کیفیتی تکسچر هم داشت !
چون فقط 360 داری لطفا همچین جاهایی نیا نظر بده، چون فاقد ارزشه نظراتت
یعنی ها .... :laughing:
قند عسل، اما و اگر رو بریز دور،
اولین تجربه هارو هم بریز دور، ببین کدوم پله های ترقّی رو طی کردن و این چند ساله چه چیزایی توی کارنامشون دارن !

فکر کن بری مصاحبه شغلی، بعد یارو بگه کار چی بلدی، بگی من سوم دبیرستان معدلم شد 20 !!!!!!!
کارمک یه نفره؟ من فکر کردم 3 نفره !! نگو جایی که یه نفری انجین میسازه بقیه تیمی !!!

انتظار دارم الان یکی از مدیرها بیاد با اون لحن و توهینی که به من کردی صاف برات اخطار بدند .

الان انتظار هم داری که من بیام حرف تو را فکت قرار بدم که گرافیک بازی اشغال بود و بیخیال خودم و هم نظرام و این همه سایت بشم ؟!
بعد اونقت هم کرایتک و امثالش توان این را داشتند دیگه یه بازی در حد rage با شرایط 60 فریم ارائه بدند ؟!جالبه که وقتی حرف منظقی هم میزینم همه چی میشه به جهنم ؟!

ولی در مورد گرافیک بصریه بازی صحبت شد که متاسفانه اون قسمتش که واقعا نمیشه بامبولی براش در اورد هم زیر سوال رفت که باز خطاب به اشغال به تمام معنا شد !!

الان شما این تصاویر را ببینید بازی نه تکسچر داره و نه گرافیک بصری همش اشغاله به تمام معناست ! لول ! اشغال هم معنی لغویش فکر کنم عوض شده ظاهرا ما خبر نداریم ؟!

56081386919991109180.jpg

00096273665990216380.jpg

70946005358468490232.jpg

30590191748568204793.jpg

54805150091144688791.jpg

66578591493262476902.jpg

حداقل یه چیزی را فکت قرار نده و بگو به نظر خودم ! میدونی چیه ادم از یه چیزی که خوش نمیاد قرار نیست بیاد تو هر تاپیک یه چیزی را ترول کنه . شخص خودم از خیلی شخصیت ها خوشم نمیاد ولی تا حالا نشده تو یه تاپکی بگیرم ترولش کنم اگرم کرده باشم یکبار دومین بار تکرار نشده !

کدوم عصبانیت
حقیقته دیگه !
خوشال شدیم ! :d

---------- نوشته در 12:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 AM ارسال شده بود ----------

گرافیک ریج مشکلش جدا از delay تکسچر هاش، مشکل شدید بی کیفیتی تکسچر هم داشت !
چون فقط 360 داری لطفا همچین جاهایی نیا نظر بده، چون فاقد ارزشه نظراتت
یعنی ها .... :laughing:
قند عسل، اما و اگر رو بریز دور،
اولین تجربه هارو هم بریز دور، ببین کدوم پله های ترقّی رو طی کردن و این چند ساله چه چیزایی توی کارنامشون دارن !

فکر کن بری مصاحبه شغلی، بعد یارو بگه کار چی بلدی، بگی من سوم دبیرستان معدلم شد 20 !!!!!!!
کارمک یه نفره؟ من فکر کردم 3 نفره !! نگو جایی که یه نفری انجین میسازه بقیه تیمی !!!

شما مثل اینکه ویدئوهای ساخت ریج رو ندیدن؟دقیقا اون رفیقش Tim Willits میگه همه ی کاراشو خودش به تنهایی انجام میده.البته اگر هم لایسنسای id tech رو ببینین متوجه میشید که خودش از لایبریهای فری زیادی تشکیل شده.
اما و اگرها رو بریز دور هر وقت کرایسیس3 و مترو اومدن بیاین بگید اونا گرافیکشون فلانه ولی ریج نیست.
من مقایسه کنسولیه گرافیک ریج رو دیدم و تفاوتی درش ندیدم.دوستامم که همشون پی سی بازن مشکلی نداشتن.حالا شما مشکل داشتین شاید مشکل از سخت افزار خودتونه.
ترول کردنای شما خیلی ارزشمندن ادامه بدید.
بله ادمی که معدل20 رو با خلق کردن fps مقایسه میکنه ازش انتظار بیشتری نیست.
هر وقت شما تونستین یه انجین خفن بسازین و یه سبک جدید ابداع کنین بیاین من چشم بسته یه کار بهتون میدم.

آخرین ویرایش:
لطفا یه مقدار آرام تر با همدیگه بحث کنید تا مجبور نشم به کسی اخطار بدم. لحن پست هاتون اصلا جالب نیست.

الان انتظار هم داری که من بیام حرف تو را فکت قرار بدم که گرافیک بازی اشغال بود و بیخیال خودم و هم نظرام و این همه سایت بشم ؟!
بعد اونقت هم کرایتک و امثالش توان این را داشتند دیگه یه بازی در حد rage با شرایط 60 فریم ارائه بدند ؟!جالبه که وقتی حرف منظقی هم میزینم همه چی میشه به جهنم ؟!
ولی در مورد گرافیک بصریه بازی صحبت شد که متاسفانه اون قسمتش که واقعا نمیشه بامبولی براش در اورد هم زیر سوال رفت که باز خطاب به اشغال به تمام معنا شد !!
الان شما این تصاویر را ببینید بازی نه تکسچر داره و نه گرافیک بصری همش اشغاله به تمام معناست ! لول ! اشغال هم معنی لغویش فکر کنم عوض شده ظاهرا ما خبر نداریم ؟!
56081386919991109180.jpg

00096273665990216380.jpg

70946005358468490232.jpg

30590191748568204793.jpg

54805150091144688791.jpg

66578591493262476902.jpg
کلا در مورد گرافیک بازی بگم که نور داینامیکی نداشت، نور ها همه اسکریپت و از پیش تعیین شده بود (قبول داری؟)
با توجه به نور اسکریپت خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که سیستم سایه هم همین عملکرد رو داره (قبول داری؟)
آسمون بازی عکس بود (قبول داری؟)
فیزیک مطلقا هیچی (قبول داری؟)
اما در مورد تکسچر های بازی، من عاشق عکس بازیَم دوست عزیز :x
let's play:
z8uDh.jpg

Rage%2Bblurry%2Btexture.jpg

rage-texture-popping-03.jpg

rage%20%284%29_thumb.jpg

Blurry-Rage-Textures-on-PC-to-Be-Addressed-with-New-Patch-id-Software-Says.jpg

Rage_MegaTexture_Wide.jpg

shitwall-620x.jpg

shot99998.jpg

small_rage-text.jpg

rage+2012-01-01+22-09-59-52.jpg

RageTextureSadness.png
موندم تو بازی هم کردی یا فقط از دور وایسادی نماهارو نگاه کردی که انقدر محو دورنماها شدی که محیطی پیرامون بازی رو ندیدی؟؟
من انتظار ندارم حرف منو باور کنی
انتظار دارم بذاری عقلت جای احساست و علاقه ی افراطیت به هیلو و id تصمیم بگیره که کی درست میگه !
عکس دوم رو ببین، متلک پیشوای زندگیت ign به بازیه !!!!
خدایااااااااااااااا این بازی 60 فریم نبود اینا به چی بَند میشدن یعنی !!!

مشکل دیر لود شدن تکسچرها توی نسخه ی 360 که کاملا قابل چشم پوشی بود ، توی نسخه ی PC هم با همون پچی که دادن تقریبا برطرف شد.
البته خود تکسچرها در بعضی جاها واقعا بی کیفیت بودن و کاملا واضح بود که کیفیت تکسچرها رو فدای محیط گسترده تر و 60 فریم بودن بازی کرده بود (من به شخصه با این قضیه مشکلی نداشتم).
شوتینگ بازی هم که فوق العاده بود ، یه FPS ـه ناب + هوش مصنوعی فوق العاده ی دشمنان که شاید فقط FEAR 2 و Halo رو بشه ازین نظر بهش نزدیک دونست در بین FPS ها.
اگه اون داستان مسخره و بی سر و ته رو نداشت خیلی خیلی موفق تر میشد . از نظر گیم پلی برای من بهترین FPS ـه سال قبل بود.

با بحثتون کار ندارم اما یه چیزی. کوروش پیدا کردن عکس هایی از بازی هایی که هنوز تکستچرشون لود نشده کار خیلی سختی نیست. واقعا الان منطق بکار میبری توی این بحث با گذاشتن این عکس ها؟

کلا در مورد گرافیک بازی بگم که نور داینامیکی نداشت، نور ها همه اسکریپت و از پیش تعیین شده بود (قبول داری؟)با توجه به نور اسکریپت خیلی راحت میشه نتیجه گرفت که سیستم سایه هم همین عملکرد رو داره (قبول داری؟)آسمون بازی عکس بود (قبول داری؟)فیزیک مطلقا هیچی (قبول داری؟)اما در مورد تکسچر های بازی، من عاشق عکس بازیَم دوست عزیز :xlet's play:
z8uDh.jpg
Rage%2Bblurry%2Btexture.jpg
rage-texture-popping-03.jpg
rage%20%284%29_thumb.jpg
Blurry-Rage-Textures-on-PC-to-Be-Addressed-with-New-Patch-id-Software-Says.jpg
Rage_MegaTexture_Wide.jpg
shitwall-620x.jpg
shot99998.jpg
small_rage-text.jpg
rage+2012-01-01+22-09-59-52.jpg
RageTextureSadness.png
موندم تو بازی هم کردی یا فقط از دور وایسادی نماهارو نگاه کردی که انقدر محو دورنماها شدی که محیطی پیرامون بازی رو ندیدی؟؟من انتظار ندارم حرف منو باور کنیانتظار دارم بذاری عقلت جای احساست و علاقه ی افراطیت به هیلو و id تصمیم بگیره که کی درست میگه !عکس دوم رو ببین، متلک پیشوای زندگیت ign به بازیه !!!!خدایااااااااااااااا این بازی 60 فریم نبود اینا به چی بَند میشدن یعنی !!!
باگ تو هر بازی ای هست.اگه بخوای عکس از باگای بازی رو معیار قرار بدی اره شما راست میگید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or