Carmack : بازی های نسل بعد بر روی 30 فریم خواهند بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
carmack-quakecon.jpg

John Carmack یکی از بنیانگذاران id Software و برنامه نویس افسانه ای در توییتر خود در پاسخ به سوالی که پرسیده شده بود آیا بازی های نسل بعد مانند Rage و Doom 3: BFG Edition بر روی 60 فریم اجرا خواهند شد یا 30 فریم ریت؟ او در پاسخ گفت :" متاسفانه من تقریبا می تونم تضمین کنم که خیلی از بازی های نسل بعد هنوز هم هدف خودشون رو بر روی تأمین 30 فریم بر ثانیه قرار خواهند داد.
او می گوید: سازندگان نرم افزار ها و بازي ها در نسل بعد باز هم به سراغ عناويني كه با 30 فريم در ثانيه اجرا می شوند می روند.

carmack-tweet.jpg

این درحالی است که انتظار می رود کنسول نسل بعد Sony و مایکروسافت قدرت پردازش بیشتری داشته باشند، توانایی فریم دهی بیشتر و حمایت از resolutions بالاتر را داشته باشند.

پاسخ Carmack این منظور را می رساند که سازندگان به جای 2 برابر کردن فریم و رساندن آن به 60 فریم ریت بیشتر روی چند ضلعی های بیشتر، رزولیشن بیشتر برای تکسچرها و رندر بهتر برای رساندن آن به 30 فریم ریت تلاش می کنند.

انتظار داریم کنسول های نسل بعد به جز رزولیشن 720p از قدرت 1080p بهره ببرند یا حتی مثل شایعه PlayStation نسل بعد از خروجی 4K حمایت کنند.
600px-john_carmack_e3_2006.jpg
John-Carmack.jpg

در همین نسل کنسول ها سری Call of Duty و بازی id Software یعنی Rage در 60 فریم اجرا می شدند بیشتر بازیهای این نسل که دیده ایم بر روی 30 فریم اجرا می شدند.

خوشبختانه کسانی هستند که 60 را تجربه کنند و طرفدار آن باشند، 60 فریم ریت برای سخت افزار PC هنوز هم در حال اجر است و با پرداخت هزینه بیشتر می شود از گیم پلی روان تر لذت برد.

آخرین ویرایش:
گفته بهتر نه قویتر.فرقشون رو بفهمید.از نظر بازیسازا بازی سازی روی 360 راحتتره.حالا شما بازی سازی نظرتون مخالف ایشونه؟
ایشون برای ریج هایپ کردن؟کارمک فقط موتور گرافیکی رو نوشت و تویه گرافیک روی کنسولا هم میبینیم گرافیکش مشکلی ندارن و با سخت افزار محدود تونست چکار بکنه تازه روی 60 فریم.

تازه ایشون نگفتن کنسولا ضعیفن گفتن سازنده ها ترجیح میدن 30فریم باشه.
چرا درست نمیخونید همینجور نظر میدین.

هرچقدر هم کارمک رو ترول کنین چیزی از کارمک کم نمیشه فقط به شعور خودتون توهین میکنین.
چیزی ازش کم نمیشه فقط نمرات بازی هاش روز به روز پایین تر میان.
از نمره 86 دووم3 با اون همه هایپ رسید به 79 ریج.سر دووم چهار احتمالا نمراتش به 60 هم میرسه:lol::lol::lol:
حالا به سایر شکست های id توی این نسل مثل کووایک4 و ولفتشتاین جدید کاری ندارم! به نظرم مدیر های این شرکت باید یه فکر اساسی به حال خودشون بکنن چون بازی هاشون داره روز به روز بدتر میشه.
در ضمن pes هم یه زمانی غول دنیای فوتبال بود و فیفا در مقابلش خیلی ضعیف بود ولی الان به اینجا رسیده!

CARMACK Trolling Center-Link To The Trolling World
Enjoy!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

از نمره 86 دووم3 با اون همه هایپ رسید به 79 ریج.سر دووم چهار احتمالا نمراتش به 60 هم میرسه:lol::lol::lol:
حالا به سایر شکست های id توی این نسل مثل کووایک4 و ولفتشتاین جدید کاری ندارم! به نظرم مدیر های این شرکت باید یه فکر اساسی به حال خودشون بکنن چون بازی هاشون داره روز به روز بدتر میشه.
در ضمن pes هم یه زمانی غول دنیای فوتبال بود و فیفا در مقابلش خیلی ضعیف بود ولی الان به اینجا رسیده!

شما که فن بودنت تو ایران ثابت شده برو خوش باش

ولفتشتاین جدید
اینایی که به ولفنشتاین جدید گیر میدن بهتره در مورد ژانر شوتر اول شخص اصلا صحبت نکنن:دی! شوتر کلسیک، استخون دار، و اساسا با پدر و مادری رو بازی کردیم. اصلا به امتیازاتش نگاه نکنید. Raven یه تیم نابغه و کارکشتست. تازه، این بازی چه ربطی به id داره مثلا؟
ادامه بدید استفاده می کنیم...

اینایی که به ولفنشتاین جدید گیر میدن بهتره در مورد ژانر شوتر اول شخص اصلا صحبت نکنن:دی! شوتر کلسیک، استخون دار، و اساسا با پدر و مادری رو بازی کردیم. اصلا به امتیازاتش نگاه نکنید. Raven یه تیم نابغه و کارکشتست. تازه، این بازی چه ربطی به id داره مثلا؟
ادامه بدید استفاده می کنیم...
فقط چون ip مال id هست باید یه چیزی بگن دیگه:d.
wolf جدید با اینکه جو و پیشرفت های RTCW رو نداشت ولی گیم پلی بینهایت عالی داشت ، خداییش نمره هاش خیلی چرت بود، کاملا underrate شده بود.

اين اقا اصلا اخر بازيسازان چرا اين همه حاليشه ريج رو با اون افتضاحي ساخت؟
علم بدون عمل مثه زنبور بي عسل هست

اولا تو دهات شما 25 سال سن رو ميگن نوجوان مشكل من نيست
بعدشم اين اقا بلاخره بازيساز هم هست و ريجم رو با اون شدت هايپ ريليز ميكنه بعد گندش در مياد
درضمن خواهاش تو هر تاپيكي ميري اينقد سنتو به رخ اينو اون نكش از اواتارت معلومه كه عقل به سن نيست

دقيقا گفته بهتر منم گفتم بهتر
دقيقا هم از صحبت ايشون اين استنباط ميشه كه كنسولهاي نسل بعد ضعيف هستن حالا هر كسي بسته به شعورش يه چي استنباط ميكنه
درضمن اره منم فن ايكس باكس بودم وقتي كارمك ميگفت 360 بهتر از ps3 هست .فن كارمك كه سهله كارمك خدام ميشد
تف به اين پايرت خوري كه قبله هارو عوض ميكنه8-|
با این طرز تفکر فوق العاده زیبای شما من تمامی جوابم رو گرفتم. سعی میکنم وقت با ارزشم رو با اشخاصی مثل شما هدر ندم. ما اینجا چی میگیم شما با چه دیدی وارد بحث شدی؟ واقعا تبریک.
جان کارمک چه ربطی به id software داره؟ منظورم شخصیت، دانش و دانسته های ایشون هست. حرف کم میارید چرا شاخه به شاخه میپرید؟ اگر جریان نرود میخ آهنین در سنگ و یا مثلِ نمیفهمم که بمانی سوزان سوزان هست که بگید ما بساطمون رو جمع کنیم بریم. شما خودت یه بازی نام ببرم با گرافیک ریج روی 60 فریم با محیطی به اون بزرگی روی کنسول اجرا بشه. اینقدر هم این ریج رو نکوبید به پای کارمک. هزار بار گفته شده یه بارم من میگم، هرچند هیچ تاثیری روی امثال شما نخواهد گذاشت. بخش گرافیکی ریج بر عهده ایشون بود که سر بلند بیرون اومدن. این یه فکته خواه قبول کنید خواه نکنید.

در نسلی که اپیک،ناتی داگ،سانتا مونیکا،کرایتک،سی دی پراجکت،4A Games بازی ساختن و بازی هایی نظیر الن ویک،کسلوینیا،رد دد و اخیرا فارکرای 3 ... عرضه شدن ،دیگه جایی برای عرض اندام و نطق برای این استاد بازنشسته نمیمونه ...
والا اون موتوری که ما دیدیم گیگا تکسچر میخواست تا مگا تکسچر و حجم 20 گیگی!تکسچر های بازی در بعضی موارد از بازی های پلی 2 هم عقب تر بود ... :-$.... کرایسیس 1 با حجم کمتر از 7 گیگ تکسچری داره که تو هیچ بازی ای نظیرش دیده نشده ... تو رو خدا اینقدر جانب داری از کسی نکنید که دست رو هرجاش بذاریم مشکل و باگ و مصیبت بیرون میاد.
مثلا استاد برنامه نویسی و طراح انجینه؟ پس چرا بازیش تو لودینگ تکسچرهای بی ارزشش مشکل داشت؟. چرا الکی این همه گیر به مایکرو و ویندوز داد؟ پس چرا بقیه بدون هیچ گونه غرولند شاهکارهای بسیاری رو بر روی پی سی ساختن و هیچی نگفتن؟ .../:)

این توهم دووم 4 و جر دادن اعتبار بقیه بازی سازان و ژا دراپ کردن بازی کنان رو هم نمیفهمم کی انداخته تو دهنا...:|

آخرین ویرایش:
یعنی با گفته های AMD شما تشخیص دادی که آینده بازی ها از این تکنولوژی استفاده میکنن ؟
AMD خودش لبه پرتگاه هست و انقریبه ریق رحمت رو بنوشه !
انجین هایی که در آینده از این تکنیک استفاده میکنن!؟
سونی و IBM هم قبل از عرضه PS3 از این حرف ها زیاد زدن . مثلا IBM علنا امد گفت که آینده CPU های PC رو CELL تایین میکنه . و معماری های دیگر رو بی ارزش دونستند! ولی آخرش چیشد؟ سل به زباله دان تاریخ پیوست!;;)

دوست عزیز چرا متناقض گویی میکنید؟ از یک طرف مدعی این هستید که بازی سازی برای PC کاری نداره و کرایسیس کار شاخی نکرده که کرایسیس 1 رو درست کرده! از طرف دیگه نوبت به ریچ که میرسه مدعی این هستید که نسخه کنسولی بوده!
آیا نباید به کرایتک احسنت گفت بابت کاری که با کرایسیس 2 انجام داد؟ کرایسیس 2 هم در کنسول ها گرافیک مقبولی داشت و هم بر روی PC قوقا به پا کرد!
شما میای و کرایتک رو میکوبید که بازی سازی برای PC به علت داشتن سخت افزار نا محدود کار شاخی نیست . خب چرا در مورد ریچ همچین نظری رو ندارید ؟ و چرا ID نتونسته نسخه PCریچ رو درست و حسابی درست کنه؟ ;)
در آخر باید بگم که بنده برای کارمک ارزش زیادی قائل هستم ولی از واقعیت نمیشه چشم پوشی کرد!

این دوستان نوجوان رو هم جالب بود .! اگر منظورتون بنده هستم که باید بگم من هنوز کد تقلبی رو که در DOOM میزدیم تا ضد گلوله بشه رو یادمه ( فکر کنم IDDQD) بود! البته هیچ وقت ادعایی برای گیمر بودن ندارم ولی به هر حال DOOM رو هم بازی کردم

با این جمله واقعا موافقم . کوجیما همونیه که زیبا انگلیسی صحبت میکنه!=))

تا اونجايي من يادمه AMD هنوز نتركيده.
چند ماه پيش يه خبر در مورد تكنيك جديدي كه كارمك داره استفاده مي كنه زده بودن. همون طور كه دوستمون گفت Rage اسير دست سخت افزار محدود كنسول شد.
به همين دليل نسخه PC خراب شد. بخصوص با كارتهاي ATI بدجوري سر ناسازگاري داشت. كارمك به خاطر همين اتفاق گفت رسما از اين كارش كه Rage رو كنسولي كرد پشيمون هست و ميخواد با Doom 4 كه اول براي PC ساخته ميشه و بعد رو كنسول پورت ميشه جبران كنه.
استاد كارمك قبلا هم چند بار گفته بود كه از PC بازها معذرت ميخواد. چون اگر بدوني كه فكر ميكنم آگاهي داري، شركت ID تخصص اصليش ساخت بازي رو PC هست.

چه مقایسه جالبی فرض کن بیایی ادی مورفی که کمدین هست رو با ویزلی اسنیپ که یک اکشن کار هست مقایسه کنی. آیا این مقایسه کارمک با هرکسی حتی کوجیما دارای ملاک هست یکی تعیین شده که هر کدوم دارای چه ویژگی هستند و آیا نقطه مشترکی برای مقایسه با هم دارند؟
....
کلی میگم روی صحبتم با همه است 2 روز دیگه تو تاپیک کیج یا کوجیما کسی آمد گفت اینا بازی ساز نیستند و فیلم هندی و دکمه زنی خالص می سازند ناراحت نشید فکر آینده رو از امروز بکنید.

آخرین ویرایش:
rage بازی خوبی بود،شاهکار نبود ولی خوب بود.
تازه این گفته کارمک چه ربطی به rage؟داره پیش بینی هاش رو از نسل بعد میگه کاری که اکثر بازیساز ها انجام می دن

بعدشم اين اقا بلاخره بازيساز هم هست و ريجم رو با اون شدت هايپ ريليز ميكنه بعد گندش در مياد
درضمن خواهاش تو هر تاپيكي ميري اينقد سنتو به رخ اينو اون نكش از اواتارت معلومه كه عقل به سن نيست

دقيقا هم از صحبت ايشون اين استنباط ميشه كه كنسولهاي نسل بعد ضعيف هستن حالا هر كسي بسته به شعورش يه چي استنباط ميكنه
درضمن اره منم فن ايكس باكس بودم وقتي كارمك ميگفت 360 بهتر از ps3 هست .فن كارمك كه سهله كارمك خدام ميشد

خوب منم میگم بهتر نگفتم که شما بد نوشتین.این حرفو خیلی از سازنده های دیگه هم زدن.
بله بستگی به شعور داره که چی استنباط کنید.
در شعور شما هر کی یه کنسولی داشته باشه فن اون کنسول حساب میشه؟اگه اینجوری بود من میبایست ناتی داگ و دیوید کیج رو ترول کنم نه تعریف.
شما اریجینال باز کارمک پایرت خور.خدا مایکروسافت رو لعنت کنه که کنسول کپی خور داد تا کارمک پارتخور ازش طرفداری کنه.فهمیدیم شما اریج بازی میکنی.هرجا میرسید اریج خوریتونو به رخ میکشید.بحث گرافیک میشه میگید پایرت خور.بحث یکی دیگه میشه باز گیر میدید پایرت خور.شما که اینقدر اریج بازی چندتا بازیه ps2 و ps1 اریج دارید؟

آخرین ویرایش:
جا داره همینجا از طرف تیم سازنده id software و خصوصا استاد کارمک از شما پایرت خورهای کنسولی به علت افتضاح rage به عنوان تنها بازی کنسولی ۶۰ فریمی با تلی از باگ و پر از ایراد که اتفاقا بعد از انتشار بااستقبال زیادی میان کنسول داران مواجه شد و هیچ کدام از ایرادات نسخه pc را نداشت عمیقا ابراز تاسف کرده و بعد از خواندن صفحات این تاپیک بعد از این هرگز همچین حماقتی را در ساخت بازی ۶۰ فریمی برای کنسول مرتکب نخواهد شد از همین تریبون از صاحت آن کنسول بزرگوار تمنای عف و بخشش می نماید . ایشان همچنین خطاب به اصحاب کنسول این پیشینه علمی و اعتماد به نفس ایشان رادر به چالش کشیدن استاد کارمک و تیم سازنده ستودند و اذعان کردند از این افراد نخبه در بالابردن سطح و level کاری و حرفه ای شان در پروژه های بعدی استفاده کافی و وافی را خواهند کرد . ومن ال.... توفیق .

مصطفی جان دوست خوب من آقا چرا عصبانی میشی . من و همگی دوستان این جا داریم صحبت میکنیم تا بتونیم اطلاعاتمون رو در اختیار همدیگه قرار بدیم . همگی ما اتفاق نظر داریم که در بخش گرافیک بازی ریج چه روی ps3 و خصوصا رو pc عرضه شد صدای تمامی گیمر ها رو به خاطر بار گذاری لود ها و بسیاری نکات دیگه در آورد که صد البته یکی از مقصرین این مشکلات شخص خود کارمک بود که البته خود این شخص هم بسیار معذرت خواهی کرد و دلایلشم هم که دیگه همه میدونن چی بود و گفت در بازی doom 4 که صدر در صد در نسل بعد هستش چه روی پی سی و کنسول ها جبران میکنه ولی در همین ریج اصلا نمیشه انکار کرد که این بازی با این حجم گرافیکی و کیفیت بالاش در 60 فرم عرضه شد و به وجود آوردن تکنولوژی مگا تکسچر که خصوصا در نسل بعد دهن همه ما از این تکنولوژی جدید وا میمونه که بخش کوچیکیش رو در همین ریج دیدیم کارمک بازی ریج براش یک آزمون خطا بود که صد البته به هیچ وجه نمیشه اشتباهاتی رو که کرد بگیم موضوع خاصی نبود ولی این شخص نشون داد که برنامه بسیار بلند مدتی داره و صد در صد در نسل بعد همگی متوجه میشیم که داره چه کار هایی انجام میده . در ضمن صحبت این شخص درباره 30 فرم بودن نسل بعد اصلا نشان دهند ه ضعیف بودن کنسول های نسل بعد نیست سازنده ها به هر حال همیشه اولویت براشون گرافیکه و با 30 فرم کردن یک بازی کیفیت گرافیکی اون بازی رو بالا میبرن که البته از دید من بازی 30 فرم اصلا مشکلی نداره البته اگه واقعا در همین حالت قفل باشه نمونه بارزش فورزا هورایزن که 30 فرم بود و واقعا هیچ مشکلی احساس نمیسد خصوصا که یک بازی ریسنیگ محسوب میشد و خیلی از گیمر ها و بازیسازان اعتقاد دارن بازی های ماشین باید 60 فرم باشن نسل بعد که هر چقدر کنسول ها قوی باشن باز هم سازندگان به 30 فرم رجوع میکنن تا بتونن بهترین کیفیت گرافیک رو عرضه کنن . خود این بنده حقیر عاشق شینجی میکامی هستم و میپرستمش ولی به هر حال کارمک داستانش با تمامی این اشخاص فرق میکنه و تمامی بزرگان صنعت گیم احترام ویژهای براش قائل هستن .
همیشه شاد و سربلند باشی .

آخرین ویرایش:
یعنی با گفته های AMD شما تشخیص دادی که آینده بازی ها از این تکنولوژی استفاده میکنن ؟
AMD خودش لبه پرتگاه هست و انقریبه ریق رحمت رو بنوشه !

پس الان سونی و مایکروسافت که قرار هستند از gpu های AMD در نسل بعد کنسولشون استفاده کنند در حقیقت از یه تراشه ترکیده استفاده میکنند نه ؟! ;;) مایکروسافت که 100 درصد استفاده میکنه سونی هم که شایعات اخیرش میگه amd ! ببین سونی و مایکرو به چه حال و روزی افتادند که از یه برند ترکیده استفاده میکنند :lol:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or