به گفته Jones طراحان و اعضای مهم کاپکام در طول 2 سال گذشته به صورت ماهانه به Ninja Theory سر میزدند ؛ در طول این دوسال آنها مشغول آموزش جر به جز حرکاتی مانند Parry ، Juggling ، چگونگی به هوا پرت کردن دشمن ها ، نحوه سر خوردن و تمام حرکاتی که در یه بازی مبارزه ایی و سریع مثل DMC مورد نیاز میباشد را به این استدیوی انگلیسی آموزش میداده اند.
وقتی در مورد این موضوع و نحوه انجام آن از Alex سوال شد او جواب داد : " آره واقعا کار سختی بود، من بیشتر اوقات فقط نظاره گر بودم اما طراحان و بعضی اعضای مهم از کاپکام ژاپن به شدت روی این بخش کار میکردند، به واقع مثل این بود که دانش 25 ساله کاپکام - از زمان Street Fighter تا Dragon's Dogma - یه نینجا تئوری منتقل شد. هر چیزی که کاپکام در مورد نحوه مبارزه شخصی با شخص دیگر و انجام دادن اون به شیوه بسیار لذت بخش در طول این سالها یاد گرفته بودند به نینجا تئوری نیز یاد دادند."
او ادامه داد: "الان حدود دوساله که ما داریم روی بازی کار میکنیم و میشه گفت در هر ماه حدود یک هفته به نینجا تئوری میرفتیم. اوایل پروژه ما تقریبا یک روز از هفته رو به طراحی دانته اختصاص میدادیم و بعد بین 3 تا 5 روز ما فقط به یه چیز اهمیت میدادیم؛ مبارزات ، مبارزات ، مبارزات."
"روی همه بخش های بازی از نزدیک کار میکردیم، مثلا "فریم های این بخش رو باید بشماریم" ، "در این لحظه برای این ضربه یه توقف بزار" ، "نه ، هنوز کاملا درست نشده" ، "باید از این صدا برای این حرکت استفاده کنیم" و این موضوع خیلی برای نینجا تئوری خوب بود، اونا خیلی چیزا یاد گرفتن. بعد از این تجربیات به نظرم نینجا تئوری تا سال های بعد قراره بازی های اکشن با سیستم مبارزات فوق العاده ای بسازند."
" از اون مهمتر احترام عمیقیه که برای دانته و مخصوصا نسخه اول Devil May Cry قائل هستن ، مخصوصا برای Tameem که به شدت با نسخه اول Devil May Cry خو گرفته. آره فکر کنم اونها احساس افتخار میکردن که میتونند روی این سری کار کنند ولی فکر کنم بیشتر بابت این که ما پیش اونها اومدیم و این موقعیت رو بهشون دادیم سپاسگذار بودن.
اونا به بعضی از ناشرها برای کار کردن روی Ip های دیگه جواب رد دادن و ما از اینکه قبول کردن روی Devil May Cry کار کنند احساس غرور میکردیم ، همونطور که اونها باعث افتخارشون بود که این پیشنهاد بهشون داده شده."
و در پایان الکس در مورد رابطشون با NT اضافه کرد : " سختی های زیادی سر راهمون وجود داشت که باید ازشون میگذشتیم اما خب این جزیی از کاره و طبیعیه. مسئولای NT به خوبی به بازخورد های ما توجه میکردن و ما هم میدونستیم اونها در چه بخش هایی قوی هستن و بهشون آزادی زیادی در اون بخش ها میدادیم و سر راهشون قرار نمیگرفتیم ، و من میتونم بگم این یکی از بهترین همکاری هایی بوده که من تا الان داخلش شرکت داشتم."
نسخه جدید از سری Devil May Cry قرار است در دنیایی موازی و متفاوت با سری اصلی اتفاق بیوفتد و بازگو کننده داستان دانته باشد، این عنوان در 15 ژانویه سال 2013 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد ، نسخه PC نیز با تاخیر در زمانی نامعلوم در 2013 منتشر میشود
منبع
آخرین ویرایش:

.(اون زمانی که مکس پین2 اومد شما در جریان بودین که کسی انتقاد نکرد؟اکثر بچه ها از جمله خودم اون موقع نه رمدی میشناختیم نه شرکتای دیگه نه اینترنت درست و حسابی ای بود فقط بازی میکردیم.بعدا که دوباره بازی کردیم تازه فهمیدیم چی بازی کرده بودیم)اینا اینقدر زحمت اموزش دادن رو کشیدن یدفه خودشون میساختن با چهره های درست و حسابی یا اینکه چهره ها رو هم براشون طراحی میکردن تا اینقدر فحش نشنون.دویل سبکش کلا با اویل:dفرق میکنه کپکام اگرم میخواست دویل رو سینمایی تر کنه بهتر بود به سبک بازی بیشتر میومد.
raying: ) مقایسه میشه ؟