Capcom : هر چه را که میدانستیم به Ninja Theory یاد دادیم

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Dante.jpg

Alex Jones تهیه کننده عنوان جدید Devil may Cry از طرف کاپکام آمریکا در طی مصاحبه ای با VG247 اعلام کرد که کاپکام تمام دانش خود در زمینه ساخت مبارزات را به نینجا تئوری منتقل کرده است.

به گفته Jones طراحان و اعضای مهم کاپکام در طول 2 سال گذشته به صورت ماهانه به Ninja Theory سر میزدند ؛ در طول این دوسال آنها مشغول آموزش جر به جز حرکاتی مانند Parry ، Juggling ، چگونگی به هوا پرت کردن دشمن ها ، نحوه سر خوردن و تمام حرکاتی که در یه بازی مبارزه ایی و سریع مثل DMC مورد نیاز میباشد را به این استدیوی انگلیسی آموزش میداده اند.

وقتی در مورد این موضوع و نحوه انجام آن از Alex سوال شد او جواب داد : " آره واقعا کار سختی بود، من بیشتر اوقات فقط نظاره گر بودم اما طراحان و بعضی اعضای مهم از کاپکام ژاپن به شدت روی این بخش کار میکردند، به واقع مثل این بود که دانش 25 ساله کاپکام - از زمان Street Fighter تا Dragon's Dogma - یه نینجا تئوری منتقل شد. هر چیزی که کاپکام در مورد نحوه مبارزه شخصی با شخص دیگر و انجام دادن اون به شیوه بسیار لذت بخش در طول این سالها یاد گرفته بودند به نینجا تئوری نیز یاد دادند."

او ادامه داد: "الان حدود دوساله که ما داریم روی بازی کار میکنیم و میشه گفت در هر ماه حدود یک هفته به نینجا تئوری میرفتیم. اوایل پروژه ما تقریبا یک روز از هفته رو به طراحی دانته اختصاص میدادیم و بعد بین 3 تا 5 روز ما فقط به یه چیز اهمیت میدادیم؛ مبارزات ، مبارزات ، مبارزات."

"روی همه بخش های بازی از نزدیک کار میکردیم، مثلا "فریم های این بخش رو باید بشماریم" ، "در این لحظه برای این ضربه یه توقف بزار" ، "نه ، هنوز کاملا درست نشده" ، "باید از این صدا برای این حرکت استفاده کنیم" و این موضوع خیلی برای نینجا تئوری خوب بود، اونا خیلی چیزا یاد گرفتن. بعد از این تجربیات به نظرم نینجا تئوری تا سال های بعد قراره بازی های اکشن با سیستم مبارزات فوق العاده ای بسازند."

dmc10.jpg

البته اعضای نینجا تئوری هم خیلی به امکان پذیر شدن این موضوع کمک کرده :" بدون شک کار کردن با نینجا تئوری فوق العاده بوده. خیلی از سازنده های دیگه امکان داشت زیر بار این فشار کم بیارن و ما (کاپکام) هم در تمام مدت پروژه کارفرماهای خیلی سخت گیری بودیم. اما اونها هم مثل خودمون خیلی کارشون اهمیت میدن و به تمام بخش های اون علاقه دارن ، حتی به کوچیکترین پیکسلش."

" از اون مهمتر احترام عمیقیه که برای دانته و مخصوصا نسخه اول Devil May Cry قائل هستن ، مخصوصا برای Tameem که به شدت با نسخه اول Devil May Cry خو گرفته. آره فکر کنم اونها احساس افتخار میکردن که میتونند روی این سری کار کنند ولی فکر کنم بیشتر بابت این که ما پیش اونها اومدیم و این موقعیت رو بهشون دادیم سپاسگذار بودن.

اونا به بعضی از ناشرها برای کار کردن روی Ip های دیگه جواب رد دادن و ما از اینکه قبول کردن روی Devil May Cry کار کنند احساس غرور میکردیم ، همونطور که اونها باعث افتخارشون بود که این پیشنهاد بهشون داده شده."

و در پایان الکس در مورد رابطشون با NT اضافه کرد : " سختی های زیادی سر راهمون وجود داشت که باید ازشون میگذشتیم اما خب این جزیی از کاره و طبیعیه. مسئولای NT به خوبی به بازخورد های ما توجه میکردن و ما هم میدونستیم اونها در چه بخش هایی قوی هستن و بهشون آزادی زیادی در اون بخش ها میدادیم و سر راهشون قرار نمیگرفتیم ، و من میتونم بگم این یکی از بهترین همکاری هایی بوده که من تا الان داخلش شرکت داشتم."

نسخه جدید از سری Devil May Cry قرار است در دنیایی موازی و متفاوت با سری اصلی اتفاق بیوفتد و بازگو کننده داستان دانته باشد، این عنوان در 15 ژانویه سال 2013 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد ، نسخه PC نیز با تاخیر در زمانی نامعلوم در 2013 منتشر میشود

منبع

آخرین ویرایش:
تنهای چیزی که میتونن یاد بدن قرار دادن دکمه پرش هست. بازیهای نینجا تئوری پرش ندارن! :دی.
و امیدواریم کاپکام و دیگر سازنده ها Reboot کردن رو از ninja theory یاد بگیرن :دی.

به خدا نینجا تئوری احتیاج به آموزش اونم از طرف شرکتی که یه رزیدنت اویل رو نتونست سر پا نگه داره نداره.
اینقدر هم هی نگین DMC خراب شد DMC خراب شد. بزارید بیاد بازی کنید تموم کنید بعد شرووع کنید به کوبیدنش. 98 درصدتون فقط با قیافه ی طرف مشکل دارید. اینم شد دلیل ؟؟ چطور اون زمانی که قیافه ی بسیار دلچسب و زجر کشید ی مکس پین تو شماره ی 2 عوض شد هیچکدومتون شاکی نشدید ؟؟
من DMC های قبلی رو خیلی دوست دارم اما شک ندارم که این یکی بهتر از اونا میشه. حداقل از 4 بهتر میشه.
به هر حال تو چند سال اخیر کارای نینجا تئوری بیشتر به شاهکار نزدیک بودن تا کارای کپکام.
فقط یه چیزی رو مطمئن باشید, اینکه اگه DMC دست خود کپکام بود بدون شک مثل بقیه ی آی پی هاش به گندش میکشید پس خدارو شکر کنید. کپکام فعلا فقط مثل سگ داره جون میکنه که طرفدارای COD رو جمع کنه.

الان میتونیم به راحتی نتیجه بگیریم که کپکام به درد هر کاری بخوره به درد درس دادن و معلم بازی نمیخوره .یه چیزی تو مایه های معلمای مدرسه خودمون :d=))

آخرین ویرایش:
به خدا نینجا تئوری احتیاج به آموزش اونم از طرف شرکتی که یه رزیدنت اویل رو نتونست سر پا نگه داره نداره.
اینقدر هم هی نگین DMC خراب شد DMC خراب شد. بزارید بیاد بازی کنید تموم کنید بعد شرووع کنید به کوبیدنش. 98 درصدتون فقط با قیافه ی طرف مشکل دارید. اینم شد دلیل ؟؟ چطور اون زمانی که قیافه ی بسیار دلچسب و زجر کشید ی مکس پین تو شماره ی 2 عوض شد هیچکدومتون شاکی نشدید ؟؟
من DMC های قبلی رو خیلی دوست دارم اما شک ندارم که این یکی بهتر از اونا میشه. حداقل از 4 بهتر میشه.
به هر حال تو چند سال اخیر کارای نینجا تئوری بیشتر به شاهکار نزدیک بودن تا کارای کپکام.
فقط یه چیزی رو مطمئن باشید, اینکه اگه DMC دست خود کپکام بود بدون شک مثل بقیه ی آی پی هاش به گندش میکشید پس خدارو شکر کنید. کپکام فعلا فقط مثل سگ داره جون میکنه که طرفدارای COD رو جمع کنه.
تک تک کلمات این پست تایید میشه .

کسی گیم پلی بازی رو نمیکوبونه این قیافه ی دانته هست که همه از دستش ناراضی هستن و با اومدن بازی هم قیافش عوض نمیشه همینیه که الان هست جدیدا هم که ورجیل رو بهش اضافه کردن:-&.(اون زمانی که مکس پین2 اومد شما در جریان بودین که کسی انتقاد نکرد؟اکثر بچه ها از جمله خودم اون موقع نه رمدی میشناختیم نه شرکتای دیگه نه اینترنت درست و حسابی ای بود فقط بازی میکردیم.بعدا که دوباره بازی کردیم تازه فهمیدیم چی بازی کرده بودیم)اینا اینقدر زحمت اموزش دادن رو کشیدن یدفه خودشون میساختن با چهره های درست و حسابی یا اینکه چهره ها رو هم براشون طراحی میکردن تا اینقدر فحش نشنون.دویل سبکش کلا با اویل:dفرق میکنه کپکام اگرم میخواست دویل رو سینمایی تر کنه بهتر بود به سبک بازی بیشتر میومد.
اینجاست که تفاوت طراحای ژاپنی و غربی مشخص میشه.

آخرین ویرایش:
من اوایل بدجوری هیتر این DmC بودم ولی کم کم نظرم نسبت بهش عوض شد. یه مقدار صبر کنیم بازی بیاد بعد نظر بدیم بهتره فکر کنم.

به نظر من همین بهتر که دادن به Ninja Theory. دست خود کپکام بود یه گندی بهش میزد که اون سرش ناپیدا.

حداقل نینجا تئوری اگه شاهکار نسازه دیگه گند نمیزنه!

آخه رفیق Ninja Theory تا الان ،چه خدمتی به صنعت گیم کرده ؟چه کار ارزنده ای رو در اختیار من و شمای گیمر گذاشته که با کپکام ( :praying: ) مقایسه میشه ؟
کپکام این نسل گند زد، باشه؛ اما من دلم میخواد بدونم NT چیکار کرده؟

آخه رفیق Ninja Theory تا الان ،چه خدمتی به صنعت گیم کرده ؟چه کار ارزنده ای رو در اختیار من و شمای گیمر گذاشته که با کپکام ( :praying: ) مقایسه میشه ؟
کپکام این نسل گند زد، باشه؛ اما من دلم میخواد بدونم NT چیکار کرده؟

کیوان جان DMC مگه قراره برای نسل قبل بیاد ؟ خب فعلا مهم همین نسله دیگه. آره نسل قبل قبوله کپکام رقیب نداشت. خودم هنوز تو کف یه بازیم که بتونه شبیه Onimusha 2 باشه. اما خب این نسل خراب کرد.
از اون طرف شرکتی که کلا دوتا بازی تو این نسل داده یکیش که بازیه بی نقصه و نیازی به تعریف نداره(Heavenly Sword ) یکی دیگشم که یه بازیه که استایل هنریش و داستان پردازیش حرفی برای گفتن نزاشته و متفاوت ترین دنیای post-apocalyptic رو هم به تصویر کشیده. ( Enslaved ).
خب حالا به نظر تو کپکام که داره هر روز بیشتر افول میکنه باید بیاد آموزشش بده ؟

از اون طرف شرکتی که کلا دوتا بازی تو این نسل داده یکیش که بازیه بی نقصه و نیازی به تعریف نداره(Heavenly Sword ) یکی دیگشم که یه بازیه که استایل هنریش و داستان پردازیش حرفی برای گفتن نزاشته و متفاوت ترین دنیای post-apocalyptic رو هم به تصویر کشیده. ( Enslaved ).
خب حالا به نظر تو کپکام که داره هر روز بیشتر افول میکنه باید بیاد آموزشش بده ؟
خب اختلاف نظر دقیقا همینه، این دوتا بازی سیستم مبارزاتشون به لعنت خدا هم برای من ارزش نداره ...
HS که صرفا گرافیک عالی و داستان خوبی داشت، این دومیه یکم گیم پلیش بهتر شده بود، داستان خوبی هم داشت، اما باز خیلی چنگی به دل نمیزد.
همین چیزی هم که میبینی در این حد در آوردن که خیلی چیز بدی نیست از سرو صدقه کپکامه !وگر نه اگر کپکام ip رو میسپرد به امان خدا و نینجا تئوری معلوم نبود اصلا دانته میتونست بپره یا نه ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or