Capcom : هر چه را که میدانستیم به Ninja Theory یاد دادیم

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Dante.jpg

Alex Jones تهیه کننده عنوان جدید Devil may Cry از طرف کاپکام آمریکا در طی مصاحبه ای با VG247 اعلام کرد که کاپکام تمام دانش خود در زمینه ساخت مبارزات را به نینجا تئوری منتقل کرده است.

به گفته Jones طراحان و اعضای مهم کاپکام در طول 2 سال گذشته به صورت ماهانه به Ninja Theory سر میزدند ؛ در طول این دوسال آنها مشغول آموزش جر به جز حرکاتی مانند Parry ، Juggling ، چگونگی به هوا پرت کردن دشمن ها ، نحوه سر خوردن و تمام حرکاتی که در یه بازی مبارزه ایی و سریع مثل DMC مورد نیاز میباشد را به این استدیوی انگلیسی آموزش میداده اند.

وقتی در مورد این موضوع و نحوه انجام آن از Alex سوال شد او جواب داد : " آره واقعا کار سختی بود، من بیشتر اوقات فقط نظاره گر بودم اما طراحان و بعضی اعضای مهم از کاپکام ژاپن به شدت روی این بخش کار میکردند، به واقع مثل این بود که دانش 25 ساله کاپکام - از زمان Street Fighter تا Dragon's Dogma - یه نینجا تئوری منتقل شد. هر چیزی که کاپکام در مورد نحوه مبارزه شخصی با شخص دیگر و انجام دادن اون به شیوه بسیار لذت بخش در طول این سالها یاد گرفته بودند به نینجا تئوری نیز یاد دادند."

او ادامه داد: "الان حدود دوساله که ما داریم روی بازی کار میکنیم و میشه گفت در هر ماه حدود یک هفته به نینجا تئوری میرفتیم. اوایل پروژه ما تقریبا یک روز از هفته رو به طراحی دانته اختصاص میدادیم و بعد بین 3 تا 5 روز ما فقط به یه چیز اهمیت میدادیم؛ مبارزات ، مبارزات ، مبارزات."

"روی همه بخش های بازی از نزدیک کار میکردیم، مثلا "فریم های این بخش رو باید بشماریم" ، "در این لحظه برای این ضربه یه توقف بزار" ، "نه ، هنوز کاملا درست نشده" ، "باید از این صدا برای این حرکت استفاده کنیم" و این موضوع خیلی برای نینجا تئوری خوب بود، اونا خیلی چیزا یاد گرفتن. بعد از این تجربیات به نظرم نینجا تئوری تا سال های بعد قراره بازی های اکشن با سیستم مبارزات فوق العاده ای بسازند."

dmc10.jpg

البته اعضای نینجا تئوری هم خیلی به امکان پذیر شدن این موضوع کمک کرده :" بدون شک کار کردن با نینجا تئوری فوق العاده بوده. خیلی از سازنده های دیگه امکان داشت زیر بار این فشار کم بیارن و ما (کاپکام) هم در تمام مدت پروژه کارفرماهای خیلی سخت گیری بودیم. اما اونها هم مثل خودمون خیلی کارشون اهمیت میدن و به تمام بخش های اون علاقه دارن ، حتی به کوچیکترین پیکسلش."

" از اون مهمتر احترام عمیقیه که برای دانته و مخصوصا نسخه اول Devil May Cry قائل هستن ، مخصوصا برای Tameem که به شدت با نسخه اول Devil May Cry خو گرفته. آره فکر کنم اونها احساس افتخار میکردن که میتونند روی این سری کار کنند ولی فکر کنم بیشتر بابت این که ما پیش اونها اومدیم و این موقعیت رو بهشون دادیم سپاسگذار بودن.

اونا به بعضی از ناشرها برای کار کردن روی Ip های دیگه جواب رد دادن و ما از اینکه قبول کردن روی Devil May Cry کار کنند احساس غرور میکردیم ، همونطور که اونها باعث افتخارشون بود که این پیشنهاد بهشون داده شده."

و در پایان الکس در مورد رابطشون با NT اضافه کرد : " سختی های زیادی سر راهمون وجود داشت که باید ازشون میگذشتیم اما خب این جزیی از کاره و طبیعیه. مسئولای NT به خوبی به بازخورد های ما توجه میکردن و ما هم میدونستیم اونها در چه بخش هایی قوی هستن و بهشون آزادی زیادی در اون بخش ها میدادیم و سر راهشون قرار نمیگرفتیم ، و من میتونم بگم این یکی از بهترین همکاری هایی بوده که من تا الان داخلش شرکت داشتم."

نسخه جدید از سری Devil May Cry قرار است در دنیایی موازی و متفاوت با سری اصلی اتفاق بیوفتد و بازگو کننده داستان دانته باشد، این عنوان در 15 ژانویه سال 2013 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد ، نسخه PC نیز با تاخیر در زمانی نامعلوم در 2013 منتشر میشود

منبع

آخرین ویرایش:
نسخه های قبلی سبکشون beat em up بود . البته تشخیص hack and slash از beat em up سخته ولی نسخه های قبلی dmc سبکشون beat em up بود .

محمدرضا جان اصلا بحث کردن در این مورد هم خنده داره ، سبک Devil May Cry کاملا مشخصه HnS ـه ( این که بگی DMC سبکش HnS نیست مثل اینه که بگی الان شب نیست ! )

کیوان راست میگه ، هرچی توی ویکی نوشت رو همینطوری قبول نکنید

محمدرضا جان اصلا بحث کردن در این مورد هم خنده داره ، سبک Devil May Cry کاملا مشخصه HnS ـه ( این که بگی DMC سبکش HnS نیست مثل اینه که بگی الان شب نیست ! )

کیوان راست میگه ، هرچی توی ویکی نوشت رو همینطوری قبول نکنید
اون وقت شما فرق beat em up و hack and slash رو توضیح میدی ؟ ما هم ملتفت شیم .
من زیاد اطلاعات علمی در مورد این مسئله ندارم ولی تو بیشتر سایتا دیدم که سبک بایونتا و dmc های قبلیرو زده action beat em up
hack and slash که نه معما نه پلتفرمرینگ نداره و کلش مبارزست بهش چی میگن ؟ hack and slash که بعد از هر مبارزه بستگی به کیفیت و سرعت مبارزه به بازیباز امتیاز میده چی میگن ؟ ( بهش میگن action beat em up )

اون وقت شما فرق beat em up و hack and slash رو توضیح میدی ؟ ما هم ملتفت شیم .
من زیاد اطلاعات علمی در مورد این مسئله ندارم ولی تو بیشتر سایتا دیدم که سبک بایونتا و dmc های قبلیرو زده action beat em up
hack and slash که نه معما نه پلتفرمرینگ نداره و کلش مبارزست بهش چی میگن ؟ hack and slash که بعد از هر مبارزه بستگی به کیفیت و سرعت مبارزه به بازیباز امتیاز میده چی میگن ؟ ( بهش میگن action beat em up )
Hack And Slash زیر سبکی از بازی های اکشن که تمرکز اصلیش توی مبارزاته ( Combat System ) ، نوع مبارزاتش هم بیشتر از نزدیکه که با سلاح هایی مثل شمشیر یا نیزه یا دستکش و .... از این دست سلاح ها صورت میگیره

اما Beat Em Up قضیه اش فرق داره ، درسته اونجا هم مبارزات بیشتر از نزدیکه اما اکثرا بدون سلاح صورت میگیره و اغراق بسیاری هم توی این سبک وجود داره ( یکی از قدیمی ترین Beat Em Up ها Street Of Rage ـه که توی ایران به اسم "شورش در شهر" میشناسیمش ) مثلا یه شخص عادی میره و یه لشکر آدم رو با دستای خالی شکست میده

در کل HnS و Beat Em Up به همدیگه شباهت هایی دارن ولی کاملا دو سبک متفاوتند

Hack And Slash زیر سبکی از بازی های اکشن که تمرکز اصلیش توی مبارزاته ( Combat System ) ، نوع مبارزاتش هم بیشتر از نزدیکه که با سلاح هایی مثل شمشیر یا نیزه یا دستکش و .... از این دست سلاح ها صورت میگیره

اما Beat Em Up قضیه اش فرق داره ، درسته اونجا هم مبارزات بیشتر از نزدیکه اما اکثرا بدون سلاح صورت میگیره و اغراق بسیاری هم توی این سبک وجود داره ( یکی از قدیمی ترین Beat Em Up ها Street Of Rage ـه که توی ایران به اسم "شورش در شهر" میشناسیمش ) مثلا یه شخص عادی میره و یه لشکر آدم رو با دستای خالی شکست میده

در کل HnS و Beat Em Up به همدیگه شباهت هایی دارن ولی کاملا دو سبک متفاوتند
ممنون که توضیح دادی . ولی الان خودت نظر منو داشتی با این مطلبی که نوشتی راضی میشدی که بایونتا یا dmc های قبلی beat em up نیست ؟ ! :d
اون جای نوشتتم که پر رنگ کردم قشنگ مصداق بایونتا و dmc های قبلیه . ( حالا دستش خالی باشه با این که تو دستش دوتا اسلحه و یه شمشیر باشه زیاد فرقی نمیکنه ) ( حالا شخص عادی عادی نبود و بچه شیطون بودم زیاد فرقی نداره ) :d

فرق H'nS و B'emU :

یه سلاح سرد مثل شمشیر ،یا یک نیزه در دستان شخصیت اصلی ،تاکید بازی بر هر چه بیشتر و پشت سر هم و بدون وقفه تر"مبارزات" ، ضربات پی در پی و نر و ماده از همون شخصیت .این می شه اک ان اسلش ...
بیت ـم آپ : شخصیت اصلی بازی یه گله از دشمنا رو با هر وسیله ای که دم دستش میاد (بخصوص مشت و لگد ،کلوز کامبت / ملی اتک بدون سلاح) لت و پار می کنه .شورش در شهر سگا یکی از این نمونه هاست .
یعنی ما نداریم هک ان اسلشی که طرف شمشیر دستش نباشه ؛این که یه بازی هک ان اسلش باشه نافی بیت ـم آپ شدنش نمی شه اما ،برعکسش همیشه درست نیست .
یه مدل دیگه هم داریم که Bayonetta قشنگ میره تو همون دسته ؛Climax Action اساسا جز زیر شاخه دسته اول (HnS) قرار یگیره ،این مدل اکشن ها که معمولا ژاپنی هستن به شدت شلوغ ،با ریتم خیلی خیلی سریع و بالا ، و اصطلاحا" None-Stop ...

حالا به نظر تو ،DMC توی کدوم ازین دسته ها قرار می گیره ؟

اصلا من کاری به این ندارم که DMC بیت ـم آپ هم هست ،چون هست .اما شما پیله کردی این بازی HnS نیست و الا و بلا بیت ـم آپه! در وهله اول این بازی یه هک ان اسلش هست و تا یک بیت ـم آپ صرف .

فرق H'nS و B'emU :

یه سلاح سرد مثل شمشیر ،یا یک نیزه در دستان شخصیت اصلی ،تاکید بازی بر هر چه بیشتر و پشت سر هم و بدون وقفه تر"مبارزات" ، ضربات پی در پی و نر و ماده از همون شخصیت .این می شه اک ان اسلش ...
بیت ـم آپ : شخصیت اصلی بازی یه گله از دشمنا رو با هر وسیله ای که دم دستش میاد (بخصوص مشت و لگد ،کلوز کامبت / ملی اتک بدون سلاح) لت و پار می کنه .شورش در شهر سگا یکی از این نمونه هاست .
یعنی ما نداریم هک ان اسلشی که طرف شمشیر دستش نباشه ؛این که یه بازی هک ان اسلش باشه نافی بیت ـم آپ شدنش نمی شه اما ،برعکسش همیشه درست نیست .
یه مدل دیگه هم داریم که Bayonetta قشنگ میره تو همون دسته ؛Climax Action اساسا جز زیر شاخه دسته اول (HnS) قرار یگیره ،این مدل اکشن ها که معمولا ژاپنی هستن به شدت شلوغ ،با ریتم خیلی خیلی سریع و بالا ، و اصطلاحا" None-Stop ...

حالا به نظر تو ،DMC توی کدوم ازین دسته ها قرار می گیره ؟

اصلا من کاری به این ندارم که DMC بیت ـم آپ هم هست ،چون هست .اما شما پیله کردی این بازی HnS نیست و الا و بلا بیت ـم آپه! در وهله اول این بازی یه هک ان اسلش هست و تا یک بیت ـم آپ صرف .
من پیله نکردم که بازی hack and slash نیست من میگم نسخه های قبلی hack and slash غربی ( یعنی زیر مجموعه ی action adventure ) نبودن ( قبول دارید دیگه که hack and slash شرقی یا همون beat em up زیر مجموعه ی action adventure نیستن ؟ چون که اصلا بخش adventure نداشتن ) . ولی خوب باید از dmc جدید انتظار یه بازی hack and slash غربی رو داشت .

hack and slash شرقی یا همون beat em up زیر مجموعه ی action adventure نیستن
اکشن ادونچر که یه تقسیم بندی خیلی کلّیه ؛آنچارتد هم اکشن ادونچره ،گاد آو وار هم همینطور ،همچین DMC .اصلا شرقی و غربی بودن بازی رو ول کن ...

اکشن ادونچر که یه تقسیم بندی خیلی کلّیه ؛آنچارتد هم اکشن ادونچره ،گاد آو وار هم همینطور ،همچین DMC .اصلا شرقی و غربی بودن بازی رو ول کن ...
بحث اصلی dmc جدید شرقی یا غربی بودنشه.........
همه hater های dmc جدید به غیر از بحث مسخره ی چهره ی کارکتر جدید بحثشون سر غربی یا شرقی بودن گیم پلی بازیه.........
یکی مثل تو دوست داره گیم پلی شرقی باشه یکی مثل من دوست داره گیم پلی غربی باشه ..... ولی تعداد کسایی که مثل من فکر میکنن در جهان ( نه تو این فروم ) بیشتره . و گرنه همه بازیای شرقی به سمت غربی شدن پیش نمیرفتن .

ان کسانی که از بازی های NT لذت نمیبرند بهتر از برای همیشه بازی کردن را ترک کنند یا به اشغال هایی مثل بایونتا قانع باشند.......... ان ها هرگز رستگار نمیشوند . :d
سزای افرادی که فقط به خاطر تغییر چهره ی یک کارکتر بازی را ترول میکنند چیست ؟ ........ ان ها هرگز رستگار نشده و نوب باقی میمانند . :d

شما پیامبر هستی که رستگاری مارو تعیین میکنی :دی؟ آشغالی مثل بیونتا :))=)) همون آشغال تمام Action climax های این نسل رو لت و پار کرد.
یکی مثل تو دوست داره گیم پلی شرقی باشه یکی مثل من دوست داره گیم پلی غربی باشه ..... ولی تعداد کسایی که مثل من فکر میکنن در جهان ( نه تو این فروم ) بیشتره . و گرنه همه بازیای شرقی به سمت غربی شدن پیش نمیرفتن .
این شد استدلال؟ نه واقعا؟ ضمنا اگه گیم پلی DMC های قبلی شرقی خالصه، یه بازی مثل FF الان دقیقا تکلیفش چیه :دی؟

بحث اصلی dmc جدید شرقی یا غربی بودنشه.........
همه hater های dmc جدید به غیر از بحث مسخره ی چهره ی کارکتر جدید بحثشون سر غربی یا شرقی بودن گیم پلی بازیه.........

عزیز من HnS ، HnS ـه دیگه شرقی و غربی نداره ! توی DMC و Bayonetta اومدن یه Combat System فوق العاده زیبا و پیچیده ( در عین حال کاربردی ) رو طراحی کردن که توی بازی های دیگه نمیتونی نظیرش رو پیدا کنی ، مثلا توی DMC4 فقط با استفاده از Rebellion و ترکیب اون با Style ها میتونستی 109 تا کمبو متفاوت اجرا کنی !!!! تازه فکرش رو بکن این بدون ترکیب سلاح ها بود

اگه میبینی توی اکثر HnS های غربی سیستم مبارزات خیلی ساده طراحی شده دلیلش این نیست که سبک غربی ها اینطوریه ، دلیل اصلی این موضوع نداشتن دانش کافی برای اینکاره ، توی همین تاپیک توضیح دادم که کاپکام و پلاتینیوم گیمز سالها در این زمینه تجربه دارن و برای همینه که یه همچین گیم پلی های شاهکاری رو میسازن ، الان اینطوری که به نظر میاد کاپکام به NT هم طریقه ساخت این نوع سیستم مبارزات رو یاد داده و از این به بعد میتونیم توی بازی های بعدی NT هم شاهد گیم پلی های زیبایی باشیم

Bayonetta و DMC از جمله معدود بازیهایی هستن که داخلشون میشه بینهایت کمبوی مختلف و جدید ایجاد کرد ، رسیدن به یه همچین سیستم مبارزاتی کار آسونی نیست

پ.ن : من اگه از DMC 4 مثال زدم چون عددش یادم بود وگرنه توی Bayonetta مطمئنا تعداد و تنوع کمبو ها خیلی بیشتر از DMC4 ـه ( کیوان بیا آمار بده :دی )

آخرین ویرایش:
شما پیامبر هستی که رستگاری مارو تعیین میکنی :دی؟ آشغالی مثل بیونتا :))=)) همون آشغال تمام Action climax های این نسل رو لت و پار کرد.

این شد استدلال؟ نه واقعا؟ ضمنا اگه گیم پلی DMC های قبلی شرقی خالصه، یه بازی مثل FF الان دقیقا تکلیفش چیه :دی؟
بایونتا اشغاله دیگه . اره شاید اون اشغال از همه ی اشغالای دیگه ی Action climax بهتر باشه ولی بازم اشغاله . اصلا بیا بحث منطقی کنیم ! سه تا جز اصلی بازی داستان و گرافیک و گیم پلیشن . بازی که داستان و گرافیکش در حد فاجعه باشن و گیم پلیش خوب ( من گیم پلشم قبول ندارم ) باشه میشه اشغال . یعنی دو تا از بخشاش در حد صفره و فقط یه بخشش در حد نسبتا خوبه . به چنین بازی میگن اشغال .

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

عزیز من HnS ، HnS ـه دیگه شرقی و غربی نداره ! توی DMC و Bayonetta اومدن یه Combat System فوق العاده زیبا و پیچیده ( در عین حال کاربردی ) رو طراحی کردن که توی بازی های دیگه نمیتونی نظیرش رو پیدا کنی ، مثلا توی DMC4 فقط با استفاده از Rebellion و ترکیب اون با Style ها میتونستی 109 تا کمبو متفاوت اجرا کنی !!!! تازه فکرش رو بکن این بدون ترکیب سلاح ها بود

اگه میبینی توی اکثر HnS های غربی سیستم مبارزات خیلی ساده طراحی شده دلیلش این نیست که سبک غربی ها اینطوریه ، دلیل اصلی این موضوع نداشتن دانش کافی برای اینکاره ، توی همین تاپیک توضیح دادم که کاپکام و پلاتینیوم گیمز سالها در این زمینه تجربه دارن و برای همینه که یه همچین گیم پلی های شاهکاری رو میسازن ، الان اینطوری که به نظر میاد کاپکام به NT هم طریقه ساخت این نوع سیستم مبارزات رو یاد داده و از این به بعد میتونیم توی بازی های بعدی NT هم شاهد گیم پلی های زیبایی باشیم

Bayonetta و DMC از جمله معدود بازیهایی هستن که داخلشون میشه بینهایت کمبوی مختلف و جدید ایجاد کرد ، رسیدن به یه همچین سیستم مبارزاتی کار آسونی نیست

پ.ن : من اگه از DMC 4 مثال زدم چون عددش یادم بود وگرنه توی Bayonetta مطمئنا تعداد و تنوع کمبو ها خیلی بیشتر از DMC4 ـه ( کیوان بیا آمار بده :دی )
دوست عزیز مگه hack and slash فقط کمبو زدنه ؟ الان صنعت به گیم به جایی رسیده که همه بازیا باید پیشرفت کنن و ارتقا داده بشن . تو خودت بین dmc1 و بایونتا چه تغییری به جز تعداد کمبو های بیشتر احساس میکنی ؟ تازه به نظر من بایونتا نسبت به dmc1 پیشرفت که نداشته پسرفت هم داشته .
در مورد سبکم دقیقا شرقی و غربی وجود داره . همونطور که گیم پلی نقش افرینی غربی و شرقی فرق داره hack and slash های شرقی ( که اکثرشون action beat em up هستند ) با hack and slash های غربی ( که عناصر adventure توی گیم پلیشون وجود داره ) فرق دارن . همون قدر که تو میگی سیستم مبارزات بایونتا خوبه من میگم عناصر adventure بازی darksiders خوبه . پس سعی نکن سلیقتو تحمیل کنی .

بایونتا اشغاله دیگه . اره شاید اون اشغال از همه ی اشغالای دیگه ی Action climax بهتر باشه ولی بازم اشغاله . اصلا بیا بحث منطقی کنیم ! سه تا جز اصلی بازی داستان و گرافیک و گیم پلیشن . بازی که داستان و گرافیکش در حد فاجعه باشن و گیم پلیش خوب ( من گیم پلشم قبول ندارم ) باشه میشه اشغال . یعنی دو تا از بخشاش در حد صفره و فقط یه بخشش در حد نسبتا خوبه . به چنین بازی میگن اشغال .

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز مگه hack and slash فقط کمبو زدنه ؟ الان صنعت به گیم به جایی رسیده که همه بازیا باید پیشرفت کنن و ارتقا داده بشن . تو خودت بین dmc1 و بایونتا چه تغییری به جز تعداد کمبو های بیشتر احساس میکنی ؟ تازه به نظر من بایونتا نسبت به dmc1 پیشرفت که نداشته پسرفت هم داشته .
در مورد سبکم دقیقا شرقی و غربی وجود داره . همونطور که گیم پلی نقش افرینی غربی و شرقی فرق داره hack and slash های شرقی ( که اکثرشون action beat em up هستند ) با hack and slash های غربی ( که عناصر adventure توی گیم پلیشون وجود داره ) فرق دارن . همون قدر که تو میگی سیستم مبارزات بایونتا خوبه من میگم عناصر adventure بازی darksiders خوبه . پس سعی نکن سلیقتو تحمیل کنی .

شما بيا بگو ببينم Boss آخر Bayonetta چيه؟چون من شك دارم كه اصلا اين بازي رو انجام دادي يا نه.چون بعيد DMC رو بازي كرده باشي و به پيشرفت هاي Bayonetta نسبت به اون خبر نداشته باشي.

اينكه بياي به جرئت بهترين Hack&Slash نسل رو آشغال خطاب كني بعد صحبت از بحث منطقي بكني واقعا آخرشه.

يكي بياد با ايشون بحث منطقي بكنه.من اين مدلي بحث منطقي بلد نيستم.

اينكه بياي به جرئت بهترين Hack&Slash نسل رو آشغال خطاب كني بعد صحبت از بحث منطقي بكني واقعا آخرشه.

يكي بياد با ايشون بحث منطقي بكنه.من اين مدلي بحث منطقي بلد نيستم.
با کسی که به طور خیلی غیر منطقی به یه بازی چرندی مثل بایونتا میگه بهترین hack and slash نسل نمیشه بحث منطقی کرد . بهترین hack and slash نسل چیه ؟ مسلما THE GOD OF WAR 3 .
برای چندمین بار میگم گیم پلی فقط یکی از بخش های بازیه بازی ها دو بخش مهم دیگه به نام های گرافیک و داستان هم دارند که بایونتا در این دو زمینه فاجعه است .
BOSS اخر بایونتا جوبیلوس بود اون یارو مجسمه هه .

آخرین ویرایش:
با کسی که به طور خیلی غیر منطقی به یه بازی چرندی مثل بایونتا میگه بهترین hack and slash نسل نمیشه بحث منطقی کرد . بهترین hack and slash نسل چیه ؟ مسلما THE GOD OF WAR 3 .
برای چندمین بار میگم گیم پلی فقط یکی از بخش های بازیه بازی ها دو بخش مهم دیگه به نام های گرافیک و داستان هم دارند که بایونتا در این دو زمینه فاجعه است .
BOSS اخر بایونتا جوبیلوس بود اون یارو مجسمه هه .
شما خودت میای حرف از بحث منطقی میزنی بعد پا میشی فتوا صادر میکنی ؟عجب...
بر چه اساسی گاو 3 بهترینه ؟ اصولا اصطلاح h&s خودش این ژانر رو تعریف میکنه. بازیهایی که بر روی مبارزات استوارن. گیم پلی ستون اصلی این ژانره.، اگه خوب باشه بقیه میرن به حاشیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or