Capcom : هر چه را که میدانستیم به Ninja Theory یاد دادیم

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Dante.jpg

Alex Jones تهیه کننده عنوان جدید Devil may Cry از طرف کاپکام آمریکا در طی مصاحبه ای با VG247 اعلام کرد که کاپکام تمام دانش خود در زمینه ساخت مبارزات را به نینجا تئوری منتقل کرده است.

به گفته Jones طراحان و اعضای مهم کاپکام در طول 2 سال گذشته به صورت ماهانه به Ninja Theory سر میزدند ؛ در طول این دوسال آنها مشغول آموزش جر به جز حرکاتی مانند Parry ، Juggling ، چگونگی به هوا پرت کردن دشمن ها ، نحوه سر خوردن و تمام حرکاتی که در یه بازی مبارزه ایی و سریع مثل DMC مورد نیاز میباشد را به این استدیوی انگلیسی آموزش میداده اند.

وقتی در مورد این موضوع و نحوه انجام آن از Alex سوال شد او جواب داد : " آره واقعا کار سختی بود، من بیشتر اوقات فقط نظاره گر بودم اما طراحان و بعضی اعضای مهم از کاپکام ژاپن به شدت روی این بخش کار میکردند، به واقع مثل این بود که دانش 25 ساله کاپکام - از زمان Street Fighter تا Dragon's Dogma - یه نینجا تئوری منتقل شد. هر چیزی که کاپکام در مورد نحوه مبارزه شخصی با شخص دیگر و انجام دادن اون به شیوه بسیار لذت بخش در طول این سالها یاد گرفته بودند به نینجا تئوری نیز یاد دادند."

او ادامه داد: "الان حدود دوساله که ما داریم روی بازی کار میکنیم و میشه گفت در هر ماه حدود یک هفته به نینجا تئوری میرفتیم. اوایل پروژه ما تقریبا یک روز از هفته رو به طراحی دانته اختصاص میدادیم و بعد بین 3 تا 5 روز ما فقط به یه چیز اهمیت میدادیم؛ مبارزات ، مبارزات ، مبارزات."

"روی همه بخش های بازی از نزدیک کار میکردیم، مثلا "فریم های این بخش رو باید بشماریم" ، "در این لحظه برای این ضربه یه توقف بزار" ، "نه ، هنوز کاملا درست نشده" ، "باید از این صدا برای این حرکت استفاده کنیم" و این موضوع خیلی برای نینجا تئوری خوب بود، اونا خیلی چیزا یاد گرفتن. بعد از این تجربیات به نظرم نینجا تئوری تا سال های بعد قراره بازی های اکشن با سیستم مبارزات فوق العاده ای بسازند."

dmc10.jpg

البته اعضای نینجا تئوری هم خیلی به امکان پذیر شدن این موضوع کمک کرده :" بدون شک کار کردن با نینجا تئوری فوق العاده بوده. خیلی از سازنده های دیگه امکان داشت زیر بار این فشار کم بیارن و ما (کاپکام) هم در تمام مدت پروژه کارفرماهای خیلی سخت گیری بودیم. اما اونها هم مثل خودمون خیلی کارشون اهمیت میدن و به تمام بخش های اون علاقه دارن ، حتی به کوچیکترین پیکسلش."

" از اون مهمتر احترام عمیقیه که برای دانته و مخصوصا نسخه اول Devil May Cry قائل هستن ، مخصوصا برای Tameem که به شدت با نسخه اول Devil May Cry خو گرفته. آره فکر کنم اونها احساس افتخار میکردن که میتونند روی این سری کار کنند ولی فکر کنم بیشتر بابت این که ما پیش اونها اومدیم و این موقعیت رو بهشون دادیم سپاسگذار بودن.

اونا به بعضی از ناشرها برای کار کردن روی Ip های دیگه جواب رد دادن و ما از اینکه قبول کردن روی Devil May Cry کار کنند احساس غرور میکردیم ، همونطور که اونها باعث افتخارشون بود که این پیشنهاد بهشون داده شده."

و در پایان الکس در مورد رابطشون با NT اضافه کرد : " سختی های زیادی سر راهمون وجود داشت که باید ازشون میگذشتیم اما خب این جزیی از کاره و طبیعیه. مسئولای NT به خوبی به بازخورد های ما توجه میکردن و ما هم میدونستیم اونها در چه بخش هایی قوی هستن و بهشون آزادی زیادی در اون بخش ها میدادیم و سر راهشون قرار نمیگرفتیم ، و من میتونم بگم این یکی از بهترین همکاری هایی بوده که من تا الان داخلش شرکت داشتم."

نسخه جدید از سری Devil May Cry قرار است در دنیایی موازی و متفاوت با سری اصلی اتفاق بیوفتد و بازگو کننده داستان دانته باشد، این عنوان در 15 ژانویه سال 2013 برای PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد ، نسخه PC نیز با تاخیر در زمانی نامعلوم در 2013 منتشر میشود

منبع

آخرین ویرایش:
از اون طرف شرکتی که کلا دوتا بازی تو این نسل داده یکیش که بازیه بی نقصه و نیازی به تعریف نداره(Heavenly Sword ) یکی دیگشم که یه بازیه که استایل هنریش و داستان پردازیش حرفی برای گفتن نزاشته و متفاوت ترین دنیای post-apocalyptic رو هم به تصویر کشیده. ( Enslaved ).
HR که دلیل اصلیش بخاطر محبوبیت استفاده از Sixasix بود وگرنه بهتر از این عنوان توی هر نظری بیشتره. Enslaved هم که بازی خوبی از نظر داستانی و گرافیکی بود اما گیم پلی بازی خطی ترین و ساده ترین حالت ممکن بود.
در حالی که گیم پلی اینا شدیدا مشکل داشتن و کمبو روی هوا نداشتن!! شما زیادی این بازی هارو گنده کردید دوست من :دی

البته من اصلا کاری به این بازی جز نفرت ندارم. به محض اومدن بیونتا 2 این بازی و کپکام محو میشن.

HR که دلیل اصلیش بخاطر محبوبیت استفاده از Sixasix بود وگرنه بهتر از این عنوان توی هر نظری بیشتره. Enslaved هم که بازی خوبی از نظر داستانی و گرافیکی بود اما گیم پلی بازی خطی ترین و ساده ترین حالت ممکن بود.
در حالی که گیم پلی اینا شدیدا مشکل داشتن و کمبو روی هوا نداشتن!! شما زیادی این بازی هارو گنده کردید دوست من :دی

البته من اصلا کاری به این بازی جز نفرت ندارم. به محض اومدن بیونتا 2 این بازی و کپکام محو میشن.

HS شاید. ولی Enslaved رو چند تا سایت نقد هاش رو بخونید. از اون بازی هایی هست که تو این نسل کم لطفی شد در موردش. خود من از کسایی بودم که بعد از یک ساعت بازی هیترش شده بودم اما بعد ها که دوباره بازی کردم و تموم کردم دیدم چیز بزرگی رو از دست داده بودم.
به هر حال بحث رو منحرف نکنیم.
این پست رو بوک مارک کنید اگه DMC متای زیر 8.5 داشت من اسممو عوض میکنم(با نظر سنجی تو همین سایت)

91264968117054273696.png

خودم واست اسم انتخاب می کنم ،قصه هیـــچ چیز رو نخور :دی !
انتقام آریا با این اوتار خوشکلش ( =)) ) هم از شما می گیرم !
کیوان جان اون روی سکه هم هستا ! اگه من درست گفته باشمم اشم شما باید عوض شه.
من ادمین هم بهم بگه اسمم رو عوض نمی کنم :دی !

آخرین ویرایش:
من خودم از هوادارای HS و Enslaved هستم ولی دیگه باید قبول کنیم که اون دو بازی در زمینه مبارزات اصلا جالب نبودن.

الان NT از "گیم پلی بسیار ساده و ابتدایی" عنوان های قبلیش، رسیده به استفاده از تکنیک های پیشرفته ایی مثل " Jump Canceling , Parry , Counter ، تعویض سلاح به صورت رئال تایم و در حین مبارزه ( حتی در هوا ) ، ترکیب کمبو ها با همدیگه بدون ایجاد تاخیر و .... " که میشه گفت این پیشرفت رو تماما مدیون آموزش های کاپکامه

درسته کاپکام این چندوقته اکثر IP های قدیمیش رو خراب کرده ( هرچند من مشکلی با سناریو لیان توی RE6 ندارم ) اما DmC و کلا سری DMC قضیه اش فرق میکنه. DMC هم مثل SF یکی از اون سری هاست که فقط کاپکام میتونه بسازتش ( به دلیل گیم پلی سریع و پیچیده اش ) و مطمئن باشید اگر DMC5 هم منتشر میشد در زمینه گیم پلی ( سیستم مبارزات ) کوچیکترین اشکالی بهش وارد نبود. متاسفانه مشکل DMC داستان و حفره های اون بود که کاپکام رو مجبور کرد پیش استدیویی بره که در زمینه داستان و شخصیت پردازی حرفه ایی باشند ، که وقتی اینطوری به قضیه نگاه کنید میبینید که بهترین انتخاب همین NT بوده.

داستان و شخصیت پردازی NT قراره با سیستم مبارزات Capcom ترکیب بشه که مطمئنا اگه بتونند درست اینکار رو انجام بدن میتونیم شاهد یکی از بهترین HnS های چندوقته اخیر باشیم

پ.ن : در مورد پلاتینیوم گیمز قضیه اش فرق داره ، پلاتینیوم گیمز تنها استدیوییه که تونسته در زمینه گیم پلی روی دست کاپکام بلند بشه و Bayonetta رو عرضه کنه ، البته همین پلاتینیوم هم اعضای اصلیش رو کارکنان سابق کاپکام تشکیل میدن ( مثل کامیا خالق DMC و Bayonetta ) و برای همینه که در این زمینه حرفه ایند

پ.ن 2 : بخاطر اون بخش قرمز شده است که کاپکام سراغ NT رفته نه پلاتینیوم گیمز ، گیم پلی رو خود کاپکام میتونه درست کنه و بخش های داستانی و شخصیت پردازی رو دادن دست NT تا داستان رو از اول و بدون اشکال تعریف کنند

------------------------------------------------------------------------------------

انتقام آریا با این اوتار خوشکلش (
yahoo_24.gif
) هم از شما می گیرم !
:دی :دی :دی
من که نمیدونم در مورد چی داری حرف میزنی :دی =))

ان کسانی که از بازی های NT لذت نمیبرند بهتر از برای همیشه بازی کردن را ترک کنند یا به اشغال هایی مثل بایونتا قانع باشند.......... ان ها هرگز رستگار نمیشوند . :d
سزای افرادی که فقط به خاطر تغییر چهره ی یک کارکتر بازی را ترول میکنند چیست ؟ ........ ان ها هرگز رستگار نشده و نوب باقی میمانند . :d

ان کسانی که از بازی های NT لذت نمیبرند بهتر از برای همیشه بازی کردن را ترک کنند یا به اشغال هایی مثل بایونتا قانع باشند.......... ان ها هرگز رستگار نمیشوند . :d
سزای افرادی که فقط به خاطر تغییر چهره ی یک کارکتر بازی را ترول میکنند چیست ؟ ........ ان ها هرگز رستگار نشده و نوب باقی میمانند . :d

منظور ما گیم پلی بازی های قبلی NT ـه :دی

در مورد چهره هم :دی :

36950711250151992222.png

:-o:|
@
Dante Never Cry
یه سیبیل هم واسش بذار شبیه پرویز مظلومی می‌شه=))
راستی یه چیزی هم در مورد نام کاربریت:
Dante آخر DMC 3 داشت به خاطر Vergil گریه می‌کرده دیگه:دی
که Mary یا همون Lady بهش گفت داری گریه می‌کنی؟ Dante هم در کمال پررویی گفت نه بارون ـه:دی

منظور ما گیم پلی بازی های قبلی NT ـه :دی

در مورد چهره هم :دی :

36950711250151992222.png

من نه با چهره ی قبلی دانته نه با جدیدش مسئله ای ندارم . هر جفتشونم دوست دارم . ( پس با این وضعی که بعضی از دوستان دارن اگه تو بازی گرشاسب چهره ی گرشاسبو عوض کنن شبیه دانته کنن فن گرشاسب میشن ! نه؟! )
از نظر داستان خوبه خودتون میدونین NT در این زمینه استاده . در زمینه ی گیم پلی هم شما یه سلیقه ای داری و من یه سلیقه ی دیگه . من که با گیم پلی کار های NT خیلی بیشتر از DMC های قبلی حال میکنم .
از نظر قروش هم که HEAVINLY SWORD با این که در زمان نا مناسبی انتشار یافت بازم فروش موفقی داست . فروش نچندان موفق ENSLAVED هم تقصیر ناشرش بود .

:-o:|
@
Dante Never Cry
یه سیبیل هم واسش بذار شبیه پرویز مظلومی می‌شه=))
راستی یه چیزی هم در مورد نام کاربریت:
Dante آخر DMC 3 داشت به خاطر Vergil گریه می‌کرده دیگه:دی
که Mary یا همون Lady بهش گفت داری گریه می‌کنی؟ Dante هم در کمال پررویی گفت نه بارون ـه:دی
قشنگی نام کاربریم به همین پارادوکس بودنشه دیگه :دی تازه توی DMC1 هم دانته گریه میکنه :دی
از نظر داستان خوبه خودتون میدونین NT در این زمینه استاده . در زمینه ی گیم پلی هم شما یه سلیقه ای داری و من یه سلیقه ی دیگه . من که با گیم پلی کار های NT خیلی بیشتر از DMC های قبلی حال میکنم .
از نظر قروش هم که HEAVINLY SWORD با این که در زمان نا مناسبی انتشار یافت بازم فروش موفقی داست . فروش نچندان موفق ENSLAVED هم تقصیر ناشرش بود .
باو من خودم الان دارم از DmC حمایت میکنم ولی بعضی حقایق رو باید قبول کرد

درسته سلیقه افراد متفاوته ولی در زمینه سیستم مبارزات اینکه DMC , NG II و Bayonetta کلا از بقیه بازی های HnS این نسل بسیار جلوتر هستن یه فکته که نمیشه انکارش کرد

آخرین ویرایش:
باو من خودم الان دارم از DmC حمایت میکنم ولی بعضی حقایق رو باید قبول کرد

درسته سلیقه افراد متفاوته ولی در زمینه سیستم مبارزات اینکه DMC , NG II و Bayonetta کلا از بقیه بازی های HnS این نسل بسیار جلوتر هستن یه فکته که نمیشه انکارش کرد
مگه تنها بخش گیم پلی سیستم مبارزاتشه ؟ یه بازی action adventure باید بخش پلتفرمرینگ خوب و همچنین معماهای خوبم داشته باشه . مگر این که سبک بازی action adventure نباشه و تو سبک action beat em up بیاد که بازم من تو این سبک سری warriors نامکو رو بیشتر از بایونتا یا dmc های قبلی قبول دارم.
دوستان قبول کنید سلیقه ی غربی سبک action beat em up رو نمیپسنده و capcom برای بیشتر شدن طرفدارای بازی در غرب میخواد بازی غربی کنه . شما الان باید منتظر یه hack and slash خوب غربی باشید تا یه action beat em up .

مگه تنها بخش گیم پلی سیستم مبارزاتشه ؟ یه بازی action adventure باید بخش پلتفرمرینگ خوب و همچنین معماهای خوبم داشته باشه . مگر این که سبک بازی action adventure نباشه و تو سبک action beat em up بیاد که بازم من تو این سبک سری warriors نامکو رو بیشتر از بایونتا یا dmc های قبلی قبول دارم.
دوستان قبول کنید سلیقه ی غربی سبک action beat em up رو نمیپسنده و capcom برای بیشتر شدن طرفدارای بازی در غرب میخواد بازی غربی کنه . شما الان باید منتظر یه hack and slash خوبی غربی باشید تا یه action beat em up .
َدرسته بخش های دیگه هم مهمه ولی مهمترین بخش توی یه بازی Hack And Slash سیستم مبارزاتشه. در ضمن سبک بازی Hack And Slash ـه ، درسته زیر مجموعه Action Adventure ـه ولی توی سبک HnS مهمترین بخش مبارزات اونه ، همونطوری که توی بازی های شبیه ساز مثل FIFA مهمترین بخش بازی گیم پلی اون و شبیه سازیه یه فوتبال واقعیه

Beat Em Up هم با HnS فرق میکنه ، بهترین مثالی که میشه برای Beat Em Up آورد از نسل قبل بازی GOD Hand ـه

َدرسته بخش های دیگه هم مهمه ولی مهمترین بخش توی یه بازی Hack And Slash سیستم مبارزاتشه. در ضمن سبک بازی Hack And Slash ـه ، درسته زیر مجموعه Action Adventure ـه ولی توی سبک HnS مهمترین بخش مبارزات اونه ، همونطوری که توی بازی های شبیه ساز مثل FIFA مهمترین بخش بازی گیم پلی اون و شبیه سازیه یه فوتبال واقعیه

Beat Em Up هم با HnS فرق میکنه ، بهترین مثالی که میشه برای Beat Em Up آورد از نسل قبل بازی GOD Hand ـه
نسخه های قبلی سبکشون beat em up بود . البته تشخیص hack and slash از beat em up سخته ولی نسخه های قبلی dmc سبکشون beat em up بود .

آخرین ویرایش:
شخصا معتقدم که کاری های Ninja Theory اندکی از بقیه بازی ها متفاوت تره.برای مثال Enslaved که برای من
بر عکس بقیه هم سبک هاش تا حدودی لذت بخش محسوب شد, که شاید دلیلش این بود که تمام بازی در اجرای چند فنون رزمی
خلاصه نمیشد و چیزهای متفاوتی داشت در کنارش چالش های بازی هم متفاوت تر و استفاده از وسیله شبیه
تفنگ بازی رو جالب کرده بود همچنین انیمیشن و حرکات شخصیت اصلی بسیار جالب دراومده و از نکات مثبت تلقی میشد
همه اینها دلایلی هستند که انتخاب کپکام برای کار با Ninja Theory رو منطقی تر و درست تر از قبل نشون میدند.شاید تغییر
شخصیت حتی برای ماهم که طرفدار بازی نیستیم زیاد جالب نباشه اما موجب میشه که این بازی از جهات دیگه ای پیشرفت کنه
که قبلا نکرده.

نسخه های قبلی سبکشون beat em up بود . البته تشخیص hack and slash از beat em up سخته ولی نسخه های قبلی dmc سبکشون beat em up بود .
هر چرت و پرتی که تو Wiki می نویسه نباید باور کنی و اینجا واسه ما پیرهن عثمان کنی عزیز جان .بعد من خیلی دوس دارم شخصا فرق بین Beat 'em Up رو با H'nS بشنوم از زبان شما .
خوشکلش اینجاس تو همون لینکی هم که شما گذاشی اول نوشته هک ان اسلش ،بعد نوشته بیت ـم آپ !
ویکی سبک بیونتا رو نوشته اکشن !

هر چرت و پرتی که تو Wiki می نویسه نباید باور کنی و اینجا واسه ما پیرهن عثمان کنی عزیز جان .بعد من خیلی دوس دارم شخصا فرق بین Beat 'em Up رو با H'nS بشنوم از زبان شما .
خوشکلش اینجاس تو همون لینکی هم که شما گذاشی اول نوشته هک ان اسلش ،بعد نوشته بیت ـم آپ !
ویکی سبک بیونتا رو نوشته اکشن !
منم خیلی دوس دارم فرقشو از زبون تو بشنوم . تو فرقشو به ما بگو . در ضمن فقط ویکی نیست gamespot و ign پیلتر هستن برا همین لینک از ویکی گذاشتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or